2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
uyarsan belki yapmaz canım ya, emin misin peki eve kamera falan koydurtsanda birisini bulsan kendi evinde baktırsan.. yada en iyisi kreş canım ya. kamera takip sistemide varsa açıp açıp izlersin. en nefret ettiğim şey çocuğun dudağından öpülmesi, herhangi bişeyini kaşığınıda olsa birinin kendi ağzına sokup temizlemesi elini ayağını salyalı salyalı öpmesi.. çocuk ağzına götürüyo elini kolunu bacağını. mikropp ıııııy

Kuzum 1 sene az zaman degil harika bir sure :) simdiden zehir etmesen kendine :)
Bebegin ilk yilinda ek gida degil anne sutu agirlikli beslenebilecek,ilk adimlarini muhtemelen sen evdeyken atacak ilk kelimelerini sen evdeyken soyliycek 1 yil harika bir sure:)
hem artik butun anneler calisiyo calismak zorundayiz ulke sartlari belli buna gorede 0-6 yas kresler var...her senede sayisi artiyo cunku talep var....cunku bakici siddeti diye bir gercek var o yuzden kres ortami daha guvenli surekli baglanip kameralarla izlenebilen montessori waldorf egitimi veren beslenmesinde seker margarin nisasta kullanmayan temiz ve kamerayla izlenebilen mutfagi olan kresler.hem zaten 0-60 ay emici beyin.babanesi seker yedirmese sigara icmese ne farkeder evde ona ne verebilir butun gun ona aktivite yaptirip beyin gelisimini destekleyecek ne verebilir tabiki kres daha akilci bi cozum..bebegin sosyal ve motor gelisimi acisindan...simdiden gereksiz endiselere kapilma bundan 1 yil sonra bambaska donanimlara sahip olacaksin,bebeginle birlikte sende kendini o kadar cok gelistirip her seye hemde her seye o kadar farkli bir acidan bakiyor olcaksinki o zaman zaten en dogru karari verirsin...simdi bunu dusunmen icin hem cok erken hemde kalbine gereksiz yük

Bende onlardanım. Çok ünlü bir doktora tedavi oldum. Ozaman bitmişti ama şimdi arada oluyor yine. Kötü birşey gerçekten. Ve o çatı muayenesi benim korkulu ruyamdı zaten ilk doğumumu ada yaptırmadım.

Bende yenmiştim aslında. Ama tekrarlıyor nasıl bir beyin varsa bende unuttu tedaviyi. İlişkinin başında ağrım oluyor yine. Vajinal muayeneden korkuyorum. Normal doğum yanımdan geçemez :)

Gecen anlatmistim hatirlarsin evde kopek besleyip evi supurmedigini her uer kil tüy. Bebek bu emekleyecek ve o elini surekli agzina goturecek buna ne diyosun

aydingelini pullubiber ınsallah canlarım belkı mucize bebğim mucizesiyle gelır gecıcek bugunlerde
TABİKİ DE CANIM.. BOL BOL DUA ET RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI KILMIŞTIR BİZİM İÇİN :)
Gecen anlatmistim hatirlarsin evde kopek besleyip evi supurmedigini her uer kil tüy. Bebek bu emekleyecek ve o elini surekli agzina goturecek buna ne diyosun
SEN KREŞE VER KUZUM BEBEĞİ ZATEN DÜŞÜNMEN HATA KURBANIN OLAM.. BEBEĞİN BOĞAZINA O KIL KAÇSA NE YAPACAKSIN? ALLAH MUHAFAZA. ELİN BÖĞRÜNDE HERGÜN İŞE GİDİP GELEBİLİRMİSİN VALLAHİ BEN ÇALIŞAMAM.. BEBEK BEŞİĞİN İÇİNDEN ÇIKMASA BİLE O TÜY TOZ UÇAR BEBEĞE. OLACAK İŞ DEĞİL

Hani sizler kötü düsünceler geliyo hormonlardan diyosunz ya canim benimde oyle iste. Diyorum kendime 1 seneye kim öle kim kala sacmalama neler dusunuyosun sonra bi bakiyorum icim yaniyo sanki dogmusta kv eline birakmak zornda kalmisim ve butun kotu seneryolari yaziyorm kafamdan. Bu soyledigin kresleri ben biraz arastiriyim icim rahat eder belki. herseyi izleyebiliyomuyuz kameradan gerekirse butun maasimi yatrrim valla oyle imkanlar varsa. Maksat bende evde körelmemis olurum cocukta sosyal bi ortamda büyür

Merhaba
Arada oluyor evet ya ama ağlayınca gerçekten rahatladım. Bugüne pozitif başladım temizlik yaptım rahatladım :)

Ayyy okudukça kaşınmaya başladım resmen :))))
Senin doğumun kurtuluş gibi birşey olmuş gerçekten :)
Bunda aynı şeyleri yaşamazsın inşallah tatlım

Bende yenmiştim aslında. Ama tekrarlıyor nasıl bir beyin varsa bende unuttu tedaviyi. İlişkinin başında ağrım oluyor yine. Vajinal muayeneden korkuyorum. Normal doğum yanımdan geçemez :)
Benimde canim aciyo iliskinin basinda ama sonra nefes egzersiziyle bi sekilde oluyir. Artik esime cok belli etmiyorum oda etkileniyo bu sefer hic bisey olmuyo. Bide sana tavsiyem iliskiye ilk girerken ikin bütün gücünle tabi hamileyken degil :)

gel esimlede konussana ya nolur :)) ona kalsa bisey olmaz bize bisey oldumu diyo ama esim obezite sinirinda boyu uzun olmasa direk obez. Asla sebze yemezdi meyve zaten hic yemez pilav makarna tatli patates kizartmasi hazir dondurulms gida yerdi 2 yillik evliyim yeni yeni yiyo oda zorla.

R ruyam28
Acilll. Arkadaşlar karnımda kalp atışı gibi bir şey var. Pıt pıt pıt diye atıyo sağ tarafta ve elle ve gözle görülür şekilde. Ne bu?
hıçkırıyordur canım merak etme.
Benim bugün ege hanımda randevum vardı.son adete göre ben 24+5 günlük hamileyim ama bebek bep 5-6 gün önden gidiyordu ama bugün 27 haftalık çıktı.900 gr olmuş hemen şeker yüklemesi testi istedi 75 lik.ayrıca 54 kilo ile hamile kalmıştım şuan 58 kiloyum öyle kiloda almadım ama.yarın sabah aç karna gideceğim bir sürü tahlil de istedi gem onları hem şeker yüklemesini yaptıracağım.

valla konuşurum olmaz o bebe öyle sana bişey olmamış mı daha ne olsun be adamcım de valla benm kv hakkını yemem mutfağı temiz değildir falan ama evini b*k götürmez. yaptığı yenir. eşimde yemek ayırt etmez sebzeyide sever etide. hatta bizim evde etten çok sebze pişer.. babamın evinde sebze anca etli yemeğin içine girerse yenirdi kaynım pis sadece hatta öğğğğk yani onla aynı sofrada yemek zor yiyorum ama kınamıyorum Allah muhafaza..

Lidya 16 aylikken basladi ama 2016 sinifina basladi sene basinda baslayanlar 12 aylik baslamis tabi.tuvaletler ve mudur odasi haric her yerde kamera var.bin tl aylik.cok vicdan azabi cektim baslatirken ama yerimden kalkamiyorum cocuga 1 kasik corba pisiremiyorum mecburdum yani...sonra gordumki vicdan azabi cekcek bisey yok o kadar mutluki almaya gidiyorum 20dk kapida bekliyorum...
10 15 tane okul gezdim tabi oyle kapinin karsisindaki okula yazidramiyosun baya gezip bakiyosun :)
Ben daha kalp atisi almamisken, her gece hastaneden kv yi nasil gonderirim eve nasil sokmam gelirse kapiyi acmam planlari yaptigim icin gayet iyi anliyorum arada delirip 1 yil sonrayi planlaman normal :)
Ama inanki sen 1 yil sonra bambaska bir kadin olacaksin,kendini o kadar cok hic bilmedigin aklina bile gelmemis konuda gelistirmis olacaksin ki o yuzden soyledim kesinlikle rahatlamalisin...cunku 1 sene sonra kim ole kim kaladan ziyade sen 1 senelik 1 anne olacak cocugun hik demeden su istedigini anlayacak,biri simit uzatsa susam 12.ay pekmez 8.ay ama icinde margarin var filan diye 10 saniyede gida analizi yapan bambaska kafada biri olcaksin :) o yuzden kres bakmak icinde acele etme kriterlerin cok fazla degiscek :)

Ben yaptırdım şeker yüklemesini canım bir şey çıkmadı. Benimkide önden gidiyor. Ne tahlili istedi senden?

Ben yaptırdım şeker yüklemesini canım bir şey çıkmadı. Benimkide önden gidiyor. Ne tahlili istedi senden?
Sende mi 75 lik yaptırdık.inşallah benimde bişey çıkmaz.
Tam idrar ve idrar kültürü
Tam kan sayımı
Biyokimya
Toxo
Tiroit fonksiyon
Ferritin
Karaciğer fonksiyon testleri
Gibi birçok başlık işaretli istek kağıdında hepsini yarın vereceğim artık.

Benden de istedi, yaptırdım 75'lik. Nedense kesin çıkacak diye strese girmiştim ama çıkmadı şeker. Ben de 54'le hamile kalmıştım, ama 64'e çıkmıştım. Diğer tahlilleri de kan sayımı, demir filan için istiyorlar. Hamileliğin başında iyi olsa da bu dönem düşebiliyormuş bu değerler çünkü. Yaptır bakalım canım bir şey çıkmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…