Evet evet, ben de beynim bilinçaltım bana dur bir sakin ol dedi, kendini biraz sal rahatla diye uyardı diyorum . Tıpkı senin gibi o ertesinde gelen uyuşuk dinginlik boşluk halini ben de seviyorum.
Sanırım beynimin sustuğu tek anlar o anlar. Hani erkeklere sorarsın, ne düşünüyorsun diye, hiiiç derler ya. Şaşırır kalırım nasıl hiç? Ben uyurken bile bin rüya görürüm, gözümü açmadan bin tane fikirle dolar kafam. İşte o hiçi yaşadığım tek an bu atakların arkasından yaşadığım boşluk.
Fakat adaşım bu sefer, şiddetliydi, bir türlü sakinleşemedim, ay keşke bayılsam dedim, gözlerim pörtledi nefes alamamaktan, bebeğe oksijen gitmeyecek diye korktum.
Yine dediğin gibi derdimse, niye bu kadar oldu , bir daha böyle olmamalı diye yiyorum 4 gündür kendimi. Bu sefer acıdım kendime halime, anlatabiliyor muyum. Yazık dedim, ne hale geldim. Bak hala ağlıyorum, yapıştım eşime, nefesss nefess diye nefes dilendim. Sanki o verecekmiş gibi nefesimi soluğumu. Çok acz içindeydim çok...
Amaan geldi geçti diyemiyorum, silkinemedim. Herhalde bu hormonlar yüzünden. Tövbe yarabbi, gebeliği de her türlü şeyimize bahane mi eder olduk ne...
Cnm benim de tokluk 69 çıkmıştı ama kandaydı. Parmaktan olan ölçümlerde hata payı olabiliyormuş. Sen kanda açlık tokluk yaptır belki değerlerin normal çıkar.Kizlar saglik ocagina gittim kan icin gec kalmisim yarin gel dedi ama tokluk sekerime parmaktan bakti 69 cikti dusuk biraz biseyler ye dedi bende zaten 1-1.5 saat once kahvalti yaptim dedim niye ole oldu acaba
Hem de nasıl anladım. Sen de beni anlamışsın. Mukemmelliyetcilikten.... Hastaligimiz bizi hiçbir şeyden geri bırakmasın buna rağmen her şey güzel olsun iyi olsun vaktinde zamanında olsun diye...Yedik kendimizi yedik...Cnm geldi geçti diyemezsin çünkü bebeğimiz için en iyi olanın hesabını yapıp çevresel şartları ayarlaryıp kendi sağlık durumumuzu eşimizi ailemizi düşünürken beyin error veriyor. Çünkü herşey mükemmel olsun derdindeyiz. Ben dediğimde olsun istediğimden alınsın vs. Anlattığım bencillik değil beni analayacaksındır. Herşeyi kontrol etme isteğinin yanında herşeyin mükemmel olması ve kötüyü eksiği kabul edememe duygusu bu hastalığın temeli. Benim psikiyatrın bana dediğini arada kendime hatırlatıyorum hayatta çaresiz olacağın zamanlar olacak ve sen bunu kabul edeceksin. Bunun üzerine çok kafa yordum ve hamilelikle bir nebze başardım canım. Şuan çaresiz kalabilirsin ve bunu kabul akışına bırakmalısın. Eşin yapmıyorsa bırak yapmasın bırak bebişin iki üç kıyafeti eksik olsun. Ailelerinde kavga edecekse etsin. Onlar kavga ederken sen onları tebessüm ile izlediğini hayal et. Hani dizilerde filmlerde ruh bedenden çıkar ve yukarda olan biteni izler ya gözümü kaptıp olaylara öyle yaklaşıyorum. Beni çok rahatlattı ki. Ve bir de tevekkül etmek. Bana yazılmış bir yazı var ve onu yaşıyorum ne kadar zorlarsam o kadar zararı kendime verecem. Herşeyi bıraktım ve kainat beni yönlendiriyor gibi hissetmeye çalışıyorum.
Cnm bilmem anlatabildim mi hissetiklerimi ama ben senin yaşadığını çok iyi anlıyorum. Bu uyguların hepsi geçici kalıcı olan mutluluğun olsun.
Cnm benim de tokluk 69 çıkmıştı ama kandaydı. Parmaktan olan ölçümlerde hata payı olabiliyormuş. Sen kanda açlık tokluk yaptır belki değerlerin normal çıkar.
benimkide kendini hasta etmeyi seviyor hastalığının arkasına sığınıyor herzamandoğrudur ınanaırım bızımkı aslında ısten kacan bır ınsan degıl bızımkı azcık ılgı kaydımı boyle amelıyatlar cıkarıyor:)
Allah yaşayanlara yardım etsin o kadar zor o kadar kötü ki ben 1 buçuk yıl yaşadım tedavi olmasaydım yine başaramazdm allaha şükür bugünler bana hayal gelirdi . Karı koca olabilmek hamile kalabilmek . Rabbim nimeti çok büyük. Benimkide çok etkilenmişti deneyelim diyodum o istemiyodu çünkü her denemenin sonucu sinir krizi bende . Ağlamaktan mahvolmak. Tedaviyle bile olacağına inanmiyordu o dereceye gelmişti umudu kesmişti. Zaten sonra ondan çok büyük isteksizlik başladı .üroloji ye gitmiştik ben hastayken doktor kızım yapma adamı bitirirsin demişti. Gerçekten hala öyle tamamen elini ayağını çekmiş durumda ben yanasınca oluyor yada çok nadir o ister . Şimdide çocuğa bişey olcak diye ödü kopuyoKasilma bendede var canim bende %100 atlatmis sayilmam. ben sadece nasil daha cabuk atlatabilirim diye bakiyorum. Malesef ignesi ilaci olan bi rahatsizlik degil. Psikolojik oldugu icin insanin kendinde biten bi durum. Bi de kadiniz her turlu mikrobu alabiliyoruz ordan. Atlatmak zorundasin diyorum kendime surekli. Esim mesela tamamen kurtuldugumu saniyo ama ben kurtulmadim aslinda. Bu sefer oda etkileniyo diye ona yansitmamaya calisiyorum. Cunku cok hassas ilk evlendigmzde ilski olmayinca 3 ay elini ayagini cekti benden beni korkutmamak adina. Sana bunu yapamam diyip durdu sanki bogazliyo beni allahim :)) Bu sefer ben de ataga gecmeseydim hala iliskiye girememis bile olabilirdik. Cok sukur atlattik o gunleri. Dogumda normal olursa super olur
Benİ herşeyimi bitirdi benliğimden çıkardı Rabbim bildirmesn kimseye kabus gibiydi .Hebehubele ikinizede masallah
Hic bilmedigimiz dertler ya kimbilir ne zor seyler yasadiniz da geldiniz ustesinden
İlaci ne icin kullancaksin canimBen birde 7500 lira verip Süleyman eserdag tedavi oldum. Ama kurtuldum mu herşey bittim hayır. Ya şuanda da resmen kaçıyorum aslında. Bu hamile halimle o acıyı çekemicem. İlaçta kullanmam değil mi bepantene falan sürebilirmiyiz şimdi sizce
Benim cimcime kızım gene yüzünü göstermedi. Aslında pozisyonu çok güzeldi. Ama elleri ve ayakları hiç durmuyordu. Okadar hareketliki doktor yakalamak mümkün değil dedi baya bi uğraştırdı. Bide bakmayın gidin der gibi tekmeleriyle doktora tepki verdianca uyuması lazımmışki anca bu hareketliliğe göre. bir detaylı ultrason macerasının daha sonuna geldik. Bida uzuuuunca bir süre Allah bi aksilik yaşatmazsa doktora gitmeyi düşünmüyorum. 25+2 818 gram bayağıda büyütmüşüm. Rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin.
Ayy cok zor yaa seni o kadar iyi anliyorumki. Kendimizi unuttuk adamlar etkilenmesin evliligimz etkilenmesin diye. Bende o günlerdeyken bi eczaneye gitmistim kas gevsetici almaya ordaki kadin 9 yildir evliyim hic iliskiye giremedik dedi kocasida aldatiyomus fln ben o korkuyla kendi kendime astim valla doktora gitmedenAllah yaşayanlara yardım etsin o kadar zor o kadar kötü ki ben 1 buçuk yıl yaşadım tedavi olmasaydım yine başaramazdm allaha şükür bugünler bana hayal gelirdi . Karı koca olabilmek hamile kalabilmek . Rabbim nimeti çok büyük. Benimkide çok etkilenmişti deneyelim diyodum o istemiyodu çünkü her denemenin sonucu sinir krizi bende . Ağlamaktan mahvolmak. Tedaviyle bile olacağına inanmiyordu o dereceye gelmişti umudu kesmişti. Zaten sonra ondan çok büyük isteksizlik başladı .üroloji ye gitmiştik ben hastayken doktor kızım yapma adamı bitirirsin demişti. Gerçekten hala öyle tamamen elini ayağını çekmiş durumda ben yanasınca oluyor yada çok nadir o ister . Şimdide çocuğa bişey olcak diye ödü kopuyo. İnşallah normal yaparsın ozaman Rabbim yardımcın olsun
Hakkaten mi vallahi billahi maşallah .cesaretine hayran kaldım bence çok rahat doğum yaparsın cesaret işi ben de hicbisekilde yürek yok düşüncesi bile elimi ayağımı kesiyor .gerçi sezeryan ameliyat dikiş falan baygınlık geliyor ama düşünmemeye çalışıyorum. Yazık kadına kadın mahvolmuşTur ne kadar zor olduğunu biliyorum kadının kadınlık güdüsü kalmamıştırAyy cok zor yaa seni o kadar iyi anliyorumki. Kendimizi unuttuk adamlar etkilenmesin evliligimz etkilenmesin diye. Bende o günlerdeyken bi eczaneye gitmistim kas gevsetici almaya ordaki kadin 9 yildir evliyim hic iliskiye giremedik dedi kocasida aldatiyomus fln ben o korkuyla kendi kendime astim valla doktora gitmeden
Aynen şimdiden oynatıyorlar biziAy maşallah ❤ benim pırpırda göstermedi gittiğimizde 24 +2 de gitmiştim bende yüzünü görmeyi hayal ederek.gitmiştim ama ne mümkün yüzüstü yatmış dedi doktor . Ellerini yüzüne kapatmıştı dedim aynı annesidoktor rahatsız edince ellerini bişeyler yaptı sanki kapı kapatır gibi yada söver gibi sonra da küstüm ben ana oğlum o kadar hevesle gelmiştim kendini göstermedin eşek sıpası dedim oğlan küstü bana 3 4 gün hiç hareket etmedi . Bizimki anca pipisini gösteriyor Bunlar çok fena olcak soyliyim
Teşekkür ederiz teyzeleribu fotoda daha 6 günlükmüş Salih kuzucuk :)
Kara oglum perukla doğdu sanki sormayın
Eldivenler eline buyuk olmustu mecbur çorap takiyordum onu da ağzıyla cikarmis yaramaz :)
Valla canım ben bu reflü yastğını her odada (hatta yemek masasında bile) kullandığım için baya memnun kaldım. Bir de emzirirken bunun yanına uzanıp emziriyordum oturarak emzirmek zorunda kalmiyordum yorulmadim hiç :) son olarak ben malesef görmemişin bebeği olmuş misali 2 seneden sonra olunca herhalde ayrılmak istemedim hala daha beraber yatıyoruz Yusuf gelince üçümüz sarılıp uyuruz artık insallah
Ee dusuk cikinca napiyolar peki benim hep yuksek cikardi yada normal ilk kez duauk ciktiCnm geldi geçti diyemezsin çünkü bebeğimiz için en iyi olanın hesabını yapıp çevresel şartları ayarlaryıp kendi sağlık durumumuzu eşimizi ailemizi düşünürken beyin error veriyor. Çünkü herşey mükemmel olsun derdindeyiz. Ben dediğimde olsun istediğimden alınsın vs. Anlattığım bencillik değil beni analayacaksındır. Herşeyi kontrol etme isteğinin yanında herşeyin mükemmel olması ve kötüyü eksiği kabul edememe duygusu bu hastalığın temeli. Benim psikiyatrın bana dediğini arada kendime hatırlatıyorum hayatta çaresiz olacağın zamanlar olacak ve sen bunu kabul edeceksin. Bunun üzerine çok kafa yordum ve hamilelikle bir nebze başardım canım. Şuan çaresiz kalabilirsin ve bunu kabul akışına bırakmalısın. Eşin yapmıyorsa bırak yapmasın bırak bebişin iki üç kıyafeti eksik olsun. Ailelerinde kavga edecekse etsin. Onlar kavga ederken sen onları tebessüm ile izlediğini hayal et. Hani dizilerde filmlerde ruh bedenden çıkar ve yukarda olan biteni izler ya gözümü kaptıp olaylara öyle yaklaşıyorum. Beni çok rahatlattı ki. Ve bir de tevekkül etmek. Bana yazılmış bir yazı var ve onu yaşıyorum ne kadar zorlarsam o kadar zararı kendime verecem. Herşeyi bıraktım ve kainat beni yönlendiriyor gibi hissetmeye çalışıyorum.
Cnm bilmem anlatabildim mi hissetiklerimi ama ben senin yaşadığını çok iyi anlıyorum. Bu uyguların hepsi geçici kalıcı olan mutluluğun olsun.
Cnm benim de tokluk 69 çıkmıştı ama kandaydı. Parmaktan olan ölçümlerde hata payı olabiliyormuş. Sen kanda açlık tokluk yaptır belki değerlerin normal çıkar.
Eki Görüntüle 2177108
Salihte şunu kullanmıştım ama başkasına verdim o yüzden bu sefer n11 den başka bir tane aldım
Eki Görüntüle 2177109
Şunun beyazından aldım bakalım inşallah işimi görür :)
Oy maşallah onaaa :)Teşekkür ederiz teyzeleribu fotoda daha 6 günlükmüş Salih kuzucuk :)
Kara oglum perukla doğdu sanki sormayın
Eldivenler eline buyuk olmustu mecbur çorap takiyordum onu da ağzıyla cikarmis yaramaz :)
Valla canım ben bu reflü yastğını her odada (hatta yemek masasında bile) kullandığım için baya memnun kaldım. Bir de emzirirken bunun yanına uzanıp emziriyordum oturarak emzirmek zorunda kalmiyordum yorulmadim hiç :) son olarak ben malesef görmemişin bebeği olmuş misali 2 seneden sonra olunca herhalde ayrılmak istemedim hala daha beraber yatıyoruz Yusuf gelince üçümüz sarılıp uyuruz artık insallah
Bizimde pipi hep meydanda. Al anne çok istedin der gibiAy maşallah ❤ benim pırpırda göstermedi gittiğimizde 24 +2 de gitmiştim bende yüzünü görmeyi hayal ederek.gitmiştim ama ne mümkün yüzüstü yatmış dedi doktor . Ellerini yüzüne kapatmıştı dedim aynı annesidoktor rahatsız edince ellerini bişeyler yaptı sanki kapı kapatır gibi yada söver gibi sonra da küstüm ben ana oğlum o kadar hevesle gelmiştim kendini göstermedin eşek sıpası dedim oğlan küstü bana 3 4 gün hiç hareket etmedi . Bizimki anca pipisini gösteriyor Bunlar çok fena olcak soyliyim
Yer yatağı yapar, ona yatakmı dayanır ayolCocuklari 5leyince naapcan
Evet ya neler var neler halimize sükredelim en azindan hamilelik mertebesine erisebildik cok sükür :)) bende cesaretliyimde evde oturdugum yerden. İs basa düsünce ne olacak bende bilmiyorum. Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsinde bi sekilde gelecekler bu dunyaya zatrn :)Hakkaten mi vallahi billahi maşallah .cesaretine hayran kaldım bence çok rahat doğum yaparsın cesaret işi ben de hicbisekilde yürek yok düşüncesi bile elimi ayağımı kesiyor .gerçi sezeryan ameliyat dikiş falan baygınlık geliyor ama düşünmemeye çalışıyorum. Yazık kadına kadın mahvolmuşTur ne kadar zor olduğunu biliyorum kadının kadınlık güdüsü kalmamıştır
Cocuklari 5leyince naapcan
Ya ben orda yastık filan göremiyorum maşallah saçları yeni siyaha boyanmış bi melek var.
Oy maşallah onaaa :)
Neey hala Salih ile mi yatıyosunhiiiç yakıştıramadım sana adama günahh . Ne zaman ayıracaksın şaka bi yana kardeş gelince çok zorlanırsınız
Bizimde pipi hep meydanda. Al anne çok istedin der gibiama yüzünü asla ve asla göstermiyo
Yer yatağı yapar, ona yatakmı dayanır ayol
Hem de nasıl anladım. Sen de beni anlamışsın. Mukemmelliyetcilikten.... Hastaligimiz bizi hiçbir şeyden geri bırakmasın buna rağmen her şey güzel olsun iyi olsun vaktinde zamanında olsun diye...Yedik kendimizi yedik...
Son gittiğimde doktor renkli görüntü almaya çalıyor yüzünden benim oğluş kızdı sanırım, kafayı çevirdi. Doktor arkasından el sallıyorAy maşallah ❤ benim pırpırda göstermedi gittiğimizde 24 +2 de gitmiştim bende yüzünü görmeyi hayal ederek.gitmiştim ama ne mümkün yüzüstü yatmış dedi doktor . Ellerini yüzüne kapatmıştı dedim aynı annesidoktor rahatsız edince ellerini bişeyler yaptı sanki kapı kapatır gibi yada söver gibi sonra da küstüm ben ana oğlum o kadar hevesle gelmiştim kendini göstermedin eşek sıpası dedim oğlan küstü bana 3 4 gün hiç hareket etmedi . Bizimki anca pipisini gösteriyor Bunlar çok fena olcak soyliyim
Ben diyete başladım cnm. Bir nevi korunma diyeti şeker dalgalanmasın diye.Ee dusuk cikinca napiyolar peki benim hep yuksek cikardi yada normal ilk kez duauk cikti
Büyüyen kuşlar yuvadan uçar diye düşünüyorum
Hehehe babasına çekmiş
Valla madem 5 çocuk istiyor bensizliğe katlanacak ne yapalımbakalım insallah Salih Yusuf gelene kadar kendi ayrılır. Aslında deliksiz uyuduğu geceler ayri yatiyruz ama gece ağlayınca mecbur yanında yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?