2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Cnm geldi geçti diyemezsin çünkü bebeğimiz için en iyi olanın hesabını yapıp çevresel şartları ayarlaryıp kendi sağlık durumumuzu eşimizi ailemizi düşünürken beyin error veriyor. Çünkü herşey mükemmel olsun derdindeyiz. Ben dediğimde olsun istediğimden alınsın vs. Anlattığım bencillik değil beni analayacaksındır. Herşeyi kontrol etme isteğinin yanında herşeyin mükemmel olması ve kötüyü eksiği kabul edememe duygusu bu hastalığın temeli. Benim psikiyatrın bana dediğini arada kendime hatırlatıyorum hayatta çaresiz olacağın zamanlar olacak ve sen bunu kabul edeceksin. Bunun üzerine çok kafa yordum ve hamilelikle bir nebze başardım canım. Şuan çaresiz kalabilirsin ve bunu kabul akışına bırakmalısın. Eşin yapmıyorsa bırak yapmasın bırak bebişin iki üç kıyafeti eksik olsun. Ailelerinde kavga edecekse etsin. Onlar kavga ederken sen onları tebessüm ile izlediğini hayal et. Hani dizilerde filmlerde ruh bedenden çıkar ve yukarda olan biteni izler ya gözümü kaptıp olaylara öyle yaklaşıyorum. Beni çok rahatlattı ki. Ve bir de tevekkül etmek. Bana yazılmış bir yazı var ve onu yaşıyorum ne kadar zorlarsam o kadar zararı kendime verecem. Herşeyi bıraktım ve kainat beni yönlendiriyor gibi hissetmeye çalışıyorum.
Cnm bilmem anlatabildim mi hissetiklerimi ama ben senin yaşadığını çok iyi anlıyorum. Bu uyguların hepsi geçici kalıcı olan mutluluğun olsun.
Kizlar saglik ocagina gittim kan icin gec kalmisim yarin gel dedi ama tokluk sekerime parmaktan bakti 69 cikti dusuk biraz biseyler ye dedi bende zaten 1-1.5 saat once kahvalti yaptim dedim niye ole oldu acaba
Cnm benim de tokluk 69 çıkmıştı ama kandaydı. Parmaktan olan ölçümlerde hata payı olabiliyormuş. Sen kanda açlık tokluk yaptır belki değerlerin normal çıkar.

Hem de nasıl anladım. Sen de beni anlamışsın. Mukemmelliyetcilikten.... Hastaligimiz bizi hiçbir şeyden geri bırakmasın buna rağmen her şey güzel olsun iyi olsun vaktinde zamanında olsun diye...Yedik kendimizi yedik...

Benim cimcime kızım gene yüzünü göstermedi. Aslında pozisyonu çok güzeldi. Ama elleri ve ayakları hiç durmuyordu. Okadar hareketliki doktor yakalamak mümkün değil dedi baya bi uğraştırdı. Bide bakmayın gidin der gibi tekmeleriyle doktora tepki verdianca uyuması lazımmışki anca bu hareketliliğe göre. bir detaylı ultrason macerasının daha sonuna geldik. Bida uzuuuunca bir süre Allah bi aksilik yaşatmazsa doktora gitmeyi düşünmüyorum. 25+2 818 gram bayağıda büyütmüşüm. Rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin.

Allah yaşayanlara yardım etsin o kadar zor o kadar kötü ki ben 1 buçuk yıl yaşadım tedavi olmasaydım yine başaramazdm allaha şükür bugünler bana hayal gelirdi . Karı koca olabilmek hamile kalabilmek . Rabbim nimeti çok büyük. Benimkide çok etkilenmişti deneyelim diyodum o istemiyodu çünkü her denemenin sonucu sinir krizi bende . Ağlamaktan mahvolmak. Tedaviyle bile olacağına inanmiyordu o dereceye gelmişti umudu kesmişti. Zaten sonra ondan çok büyük isteksizlik başladı .üroloji ye gitmiştik ben hastayken doktor kızım yapma adamı bitirirsin demişti. Gerçekten hala öyle tamamen elini ayağını çekmiş durumda ben yanasınca oluyor yada çok nadir o ister . Şimdide çocuğa bişey olcak diye ödü kopuyo . İnşallah normal yaparsın ozaman Rabbim yardımcın olsun

Hebehubele ikinizede masallah
Hic bilmedigimiz dertler ya kimbilir ne zor seyler yasadiniz da geldiniz ustesinden
Benİ herşeyimi bitirdi benliğimden çıkardı Rabbim bildirmesn kimseye kabus gibiydi . çok çok kötüydü. Kimsede yaşamaz insalalh çaresizlik bir ölüm bir hastalık birde bu diyor insan . Atlattik hamdolsun şuan bebeklerimiz olcak biri bana bunu söyleseydi hayal gibi gelirdi .

İlaci ne icin kullancaksin canim

Ay maşallah ❤ benim pırpırda göstermedi gittiğimizde 24 +2 de gitmiştim bende yüzünü görmeyi hayal ederek.gitmiştim ama ne mümkün yüzüstü yatmış dedi doktor . Ellerini yüzüne kapatmıştı dedim aynı annesi doktor rahatsız edince ellerini bişeyler yaptı sanki kapı kapatır gibi yada söver gibi sonra da küstüm ben ana oğlum o kadar hevesle gelmiştim kendini göstermedin eşek sıpası dedim oğlan küstü bana 3 4 gün hiç hareket etmedi . Bizimki anca pipisini gösteriyor Bunlar çok fena olcak soyliyim

Ayy cok zor yaa seni o kadar iyi anliyorumki. Kendimizi unuttuk adamlar etkilenmesin evliligimz etkilenmesin diye. Bende o günlerdeyken bi eczaneye gitmistim kas gevsetici almaya ordaki kadin 9 yildir evliyim hic iliskiye giremedik dedi kocasida aldatiyomus fln ben o korkuyla kendi kendime astim valla doktora gitmeden

Hakkaten mi vallahi billahi maşallah .cesaretine hayran kaldım bence çok rahat doğum yaparsın cesaret işi ben de hicbisekilde yürek yok düşüncesi bile elimi ayağımı kesiyor .gerçi sezeryan ameliyat dikiş falan baygınlık geliyor ama düşünmemeye çalışıyorum. Yazık kadına kadın mahvolmuşTur ne kadar zor olduğunu biliyorum kadının kadınlık güdüsü kalmamıştır

Aynen şimdiden oynatıyorlar bizi

Cocuklari 5leyince naapcan

Ee dusuk cikinca napiyolar peki benim hep yuksek cikardi yada normal ilk kez duauk cikti

Oy maşallah onaaa :)
Neey hala Salih ile mi yatıyosun hiiiç yakıştıramadım sana adama günahh . Ne zaman ayıracaksın şaka bi yana kardeş gelince çok zorlanırsınız
Bizimde pipi hep meydanda. Al anne çok istedin der gibi ama yüzünü asla ve asla göstermiyo
Yer yatağı yapar, ona yatakmı dayanır ayol

Evet ya neler var neler halimize sükredelim en azindan hamilelik mertebesine erisebildik cok sükür :)) bende cesaretliyimde evde oturdugum yerden. İs basa düsünce ne olacak bende bilmiyorum. Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsinde bi sekilde gelecekler bu dunyaya zatrn :)

Büyüyen kuşlar yuvadan uçar diye düşünüyorum

Ya ben orda yastık filan göremiyorum maşallah saçları yeni siyaha boyanmış bi melek var.

Hehehe babasına çekmiş

Valla madem 5 çocuk istiyor bensizliğe katlanacak ne yapalım bakalım insallah Salih Yusuf gelene kadar kendi ayrılır. Aslında deliksiz uyuduğu geceler ayri yatiyruz ama gece ağlayınca mecbur yanında yatıyorum.

Aynen cnm. Hastalıkla ve çevrenin hastalığımıza verdiği tepki ile hep yarımmış gibi hissetmek. Bu illetin temelde yatan nedeni. Buna da şükür be kuzum.
Birde nefes ile ilgili birşey yazacaktım unutmuşum. Hani bu bildiğimiz kese kağıtları var ya hani burger king poşetleri gibi. Eğer nefes darlığı çekersen o poşetlerden kullan cnm. Bildiğimiz klasik yöntem ama çok işe yarıyor. Ben normal market poşeti de kullandım o da işe yaradı. O nefes alamama durumunda beyin ciğerlerinde oksijen bitiyor depola diyor oksijenin bitiyor öleceksin diyor o yüzden krize giriyoruz. Poşet ile de ciğerlere karbondioksit yolluyoruz bolcana. Sonra beyin kendine geliyor hafiften.

Son gittiğimde doktor renkli görüntü almaya çalıyor yüzünden benim oğluş kızdı sanırım, kafayı çevirdi. Doktor arkasından el sallıyor
Eşimde videoya çekiyordu şimdi durup durp açıp seyrediyorum. O kafasının arkasını ensesini doğunca bolcana öpecem Allah izin verirse

Ee dusuk cikinca napiyolar peki benim hep yuksek cikardi yada normal ilk kez duauk cikti
Ben diyete başladım cnm. Bir nevi korunma diyeti şeker dalgalanmasın diye.

Vallahi zor bi çocuğun anneyle uyuması. Ben yaşadım çektim ya o derdi içim ürperiyo gerçekten. İnşallah bizim Yusufçukta alışır kendi odasına. Babasından fırsat kalırsa tabi. Adam benden çok yanında yatırır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…