Evet hep 75 lik istiyorlar sanırım. 50 lik yaptırınca sınırda kalıp tekrar yaptırma gibi bir ihtimal oluyor o da fazla şeker yükleme oluyor. Üstüne basarak 75 lik olacak sakın 50 ya da 100 lük yaptırma dedi meltem hemşire. Ben 8.5kilo aldımSende mi 75 lik yaptırdık.inşallah benimde bişey çıkmaz.
Tam idrar ve idrar kültürü
Tam kan sayımı
Biyokimya
Toxo
Tiroit fonksiyon
Ferritin
Karaciğer fonksiyon testleri
Gibi birçok başlık işaretli istek kağıdında hepsini yarın vereceğim artık.
Canım şu reflü yastığının fotoğrafı var mı veya nasıl bişey alınmalı? Geçen oyalanmak için bir mağazaya girip baktım da aralarındaki farkı ve hangisi ne işe yarıyoru anlamadım. Biz tecrübesizler için bu alışveriş seçenekleri uzaya mekik fırlatmak gibi
yine bi yerden tutuluyo senin kv iyi sanslisin bana gore :))valla konuşurum olmaz o bebe öylesana bişey olmamış mı daha ne olsun be adamcım de valla benm kv hakkını yemem mutfağı temiz değildir falan ama evini b*k götürmez. yaptığı yenir. eşimde yemek ayırt etmez sebzeyide sever etide. hatta bizim evde etten çok sebze pişer.. babamın evinde sebze anca etli yemeğin içine girerse yenirdi kaynım pis sadece hatta öğğğğk yani onla aynı sofrada yemek zor yiyorum ama kınamıyorum Allah muhafaza..
Teşekkürler canım içim rahatladı umarım bendede bişey çıkmaz.bebek iri olunca dr direk şekerden şüphelendi oda beni tedirgin etti işte.Benden de istedi, yaptırdım 75'lik. Nedense kesin çıkacak diye strese girmiştim ama çıkmadı şeker. Ben de 54'le hamile kalmıştım, ama 64'e çıkmıştım. Diğer tahlilleri de kan sayımı, demir filan için istiyorlar. Hamileliğin başında iyi olsa da bu dönem düşebiliyormuş bu değerler çünkü. Yaptır bakalım canım bir şey çıkmaz inşallah.
Senin adına sevindim inşallah Benimde normal çıkar canım.Evet hep 75 lik istiyorlar sanırım. 50 lik yaptırınca sınırda kalıp tekrar yaptırma gibi bir ihtimal oluyor o da fazla şeker yükleme oluyor. Üstüne basarak 75 lik olacak sakın 50 ya da 100 lük yaptırma dedi meltem hemşire. Ben 8.5kilo aldımbence sende de bir sorun çıkmaz canım içini ferah tut. Tahliller rutin tahlillermiş her zaman istediği.
Benim kv de de ben taşınma arefesindeyken gitti anju oldu naptı ne etti hasta etti kendiniKızlar anlatmassam catlarım kv bugun doktora gıttı omzunu gostermeye emar vermıs doktor ne dese amelıyat gerekebılır demıs ya da fızık tedavı ben demedım mı amelıyat zamanı gelıyor hıc te demıyor ne amelıyatı aman olmıyım dıye ya..
Oyyy Salih ne minnoşmuş annesiiiEki Görüntüle 2177108
Salihte şunu kullanmıştım ama başkasına verdim o yüzden bu sefer n11 den başka bir tane aldım
Eki Görüntüle 2177109
Şunun beyazından aldım bakalım inşallah işimi görür :)
Ay maşallah sana ben hala kasılıyorum ilişkide ama korkmuyorum artık sadece araya zaman girince korkuyorum kasiliyorum bende %100 atlatmış olsaydım alttan muane den falan korkmazdim diyorum tir tir titriyorum çünkü öyle olunca. Cesaretin daim olsun maşallah tekrardan inşallah gönlüne göre olur .Bende vajinismusluyum tam atlattim da sayilmaz ama esimle iliskimi pek etkilemiyor artik cok sükür. Sadece alttan bi ilac alicam veya doktor muayenelerinden hala cok korkuyorum. Ama hersey normal gelisirse ben normal dogum yapmak istiyorum. Cati muayenesi endiselendiriyo sadece ama korkumun uzerine gitmezsemde gecmeyecek. Bi deli cesareti var uzerimde bu ara hayirlisi :))
yaa maşallah maşallah Salih'e bu ne tatlılıkEki Görüntüle 2177108
Salihte şunu kullanmıştım ama başkasına verdim o yüzden bu sefer n11 den başka bir tane aldım
Eki Görüntüle 2177109
Oyy maşallah tipeee bak yerim onu ben saçlıymış ta bayaaa kuzucukEki Görüntüle 2177108
Eki Görüntüle 2177109
Masallah kuzuya ya :)Eki Görüntüle 2177108
Eki Görüntüle 2177109
Oyyy Salih ne minnoşmuş annesiii
yaa maşallah maşallah Salih'e bu ne tatlılık
Oyy maşallah tipeee bak yerim onu ben saçlıymış ta bayaaa kuzucuk
Masallah kuzuya ya :)
Lidyanin yataginin on ayaklarinin altina 5cm yukselti koydum ben ayni egimi verdi :) almadim reflu yatagi.hep yataginda yatirdim zaten
KIZLAR ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRAN YADA YAPTIRACAK OLAN VARMI ACABA
Benim kv de de ben taşınma arefesindeyken gitti anju oldu naptı ne etti hasta etti kendini
valla dogru diyosun. 1 sene oncesine kadar cocugun c sini düsünmezdim smdi nereye kime birakicam derdine düstüm. Su kamerali kres fikri biraz icimi rahatlatti yinede saol canim :)Lidya 16 aylikken basladi ama 2016 sinifina basladi sene basinda baslayanlar 12 aylik baslamis tabi.tuvaletler ve mudur odasi haric her yerde kamera var.bin tl aylik.cok vicdan azabi cektim baslatirken ama yerimden kalkamiyorum cocuga 1 kasik corba pisiremiyorum mecburdum yani...sonra gordumki vicdan azabi cekcek bisey yok o kadar mutluki almaya gidiyorum 20dk kapida bekliyorum...
10 15 tane okul gezdim tabi oyle kapinin karsisindaki okula yazidramiyosun baya gezip bakiyosun :)
Ben daha kalp atisi almamisken, her gece hastaneden kv yi nasil gonderirim eve nasil sokmam gelirse kapiyi acmam planlari yaptigim icin gayet iyi anliyorum arada delirip 1 yil sonrayi planlaman normal :)
Ama inanki sen 1 yil sonra bambaska bir kadin olacaksin,kendini o kadar cok hic bilmedigin aklina bile gelmemis konuda gelistirmis olacaksin ki o yuzden soyledim kesinlikle rahatlamalisin...cunku 1 sene sonra kim ole kim kaladan ziyade sen 1 senelik 1 anne olacak cocugun hik demeden su istedigini anlayacak,biri simit uzatsa susam 12.ay pekmez 8.ay ama icinde margarin var filan diye 10 saniyede gida analizi yapan bambaska kafada biri olcaksin :) o yuzden kres bakmak icinde acele etme kriterlerin cok fazla degiscek :)
Kasilma bendede var canim bende %100 atlatmis sayilmam. ben sadece nasil daha cabuk atlatabilirim diye bakiyorum. Malesef ignesi ilaci olan bi rahatsizlik degil. Psikolojik oldugu icin insanin kendinde biten bi durum. Bi de kadiniz her turlu mikrobu alabiliyoruz ordan. Atlatmak zorundasin diyorum kendime surekli. Esim mesela tamamen kurtuldugumu saniyo ama ben kurtulmadim aslinda. Bu sefer oda etkileniyo diye ona yansitmamaya calisiyorum. Cunku cok hassas ilk evlendigmzde ilski olmayinca 3 ay elini ayagini cekti benden beni korkutmamak adina. Sana bunu yapamam diyip durdu sanki bogazliyo beni allahim :)) Bu sefer ben de ataga gecmeseydim hala iliskiye girememis bile olabilirdik. Cok sukur atlattik o gunleri. Dogumda normal olursa super olurAy maşallah sana ben hala kasılıyorum ilişkide ama korkmuyorum artık sadece araya zaman girince korkuyorum kasiliyorum bende %100 atlatmış olsaydım alttan muane den falan korkmazdim diyorum tir tir titriyorum çünkü öyle olunca. Cesaretin daim olsun maşallah tekrardan inşallah gönlüne göre olur .
Eki Görüntüle 2177108
Eki Görüntüle 2177109
Ben birde 7500 lira verip Süleyman eserdag tedavi oldum. Ama kurtuldum mu herşey bittim hayır. Ya şuanda da resmen kaçıyorum aslında. Bu hamile halimle o acıyı çekemicem. İlaçta kullanmam değil mi bepantene falan sürebilirmiyiz şimdi sizceKasilma bendede var canim bende %100 atlatmis sayilmam. ben sadece nasil daha cabuk atlatabilirim diye bakiyorum. Malesef ignesi ilaci olan bi rahatsizlik degil. Psikolojik oldugu icin insanin kendinde biten bi durum. Bi de kadiniz her turlu mikrobu alabiliyoruz ordan. Atlatmak zorundasin diyorum kendime surekli. Esim mesela tamamen kurtuldugumu saniyo ama ben kurtulmadim aslinda. Bu sefer oda etkileniyo diye ona yansitmamaya calisiyorum. Cunku cok hassas ilk evlendigmzde ilski olmayinca 3 ay elini ayagini cekti benden beni korkutmamak adina. Sana bunu yapamam diyip durdu sanki bogazliyo beni allahim :)) Bu sefer ben de ataga gecmeseydim hala iliskiye girememis bile olabilirdik. Cok sukur atlattik o gunleri. Dogumda normal olursa super olur
Kasilma bendede var canim bende %100 atlatmis sayilmam. ben sadece nasil daha cabuk atlatabilirim diye bakiyorum. Malesef ignesi ilaci olan bi rahatsizlik degil. Psikolojik oldugu icin insanin kendinde biten bi durum. Bi de kadiniz her turlu mikrobu alabiliyoruz ordan. Atlatmak zorundasin diyorum kendime surekli. Esim mesela tamamen kurtuldugumu saniyo ama ben kurtulmadim aslinda. Bu sefer oda etkileniyo diye ona yansitmamaya calisiyorum. Cunku cok hassas ilk evlendigmzde ilski olmayinca 3 ay elini ayagini cekti benden beni korkutmamak adina. Sana bunu yapamam diyip durdu sanki bogazliyo beni allahim :)) Bu sefer ben de ataga gecmeseydim hala iliskiye girememis bile olabilirdik. Cok sukur atlattik o gunleri. Dogumda normal olursa super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?