2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet hep 75 lik istiyorlar sanırım. 50 lik yaptırınca sınırda kalıp tekrar yaptırma gibi bir ihtimal oluyor o da fazla şeker yükleme oluyor. Üstüne basarak 75 lik olacak sakın 50 ya da 100 lük yaptırma dedi meltem hemşire. Ben 8.5kilo aldım bence sende de bir sorun çıkmaz canım içini ferah tut. Tahliller rutin tahlillermiş her zaman istediği.

Salihte şunu kullanmıştım ama başkasına verdim o yüzden bu sefer n11 den başka bir tane aldım

Şunun beyazından aldım bakalım inşallah işimi görür :)

yine bi yerden tutuluyo senin kv iyi sanslisin bana gore :))

Teşekkürler canım içim rahatladı umarım bendede bişey çıkmaz.bebek iri olunca dr direk şekerden şüphelendi oda beni tedirgin etti işte.

Senin adına sevindim inşallah Benimde normal çıkar canım.

Benim kv de de ben taşınma arefesindeyken gitti anju oldu naptı ne etti hasta etti kendini

Ay maşallah sana ben hala kasılıyorum ilişkide ama korkmuyorum artık sadece araya zaman girince korkuyorum kasiliyorum bende %100 atlatmış olsaydım alttan muane den falan korkmazdim diyorum tir tir titriyorum çünkü öyle olunca. Cesaretin daim olsun maşallah tekrardan inşallah gönlüne göre olur .

Oyyy Salih ne minnoşmuş annesiii

yaa maşallah maşallah Salih'e bu ne tatlılık

Oyy maşallah tipeee bak yerim onu ben saçlıymış ta bayaaa kuzucuk

Teşekkür ederiz teyzeleri bu fotoda daha 6 günlükmüş Salih kuzucuk :)
Kara oglum perukla doğdu sanki sormayın
Eldivenler eline buyuk olmustu mecbur çorap takiyordum onu da ağzıyla cikarmis yaramaz :)
Masallah kuzuya ya :)
Lidyanin yataginin on ayaklarinin altina 5cm yukselti koydum ben ayni egimi verdi :) almadim reflu yatagi.hep yataginda yatirdim zaten

Valla canım ben bu reflü yastğını her odada (hatta yemek masasında bile ) kullandığım için baya memnun kaldım. Bir de emzirirken bunun yanına uzanıp emziriyordum oturarak emzirmek zorunda kalmiyordum yorulmadim hiç :) son olarak ben malesef görmemişin bebeği olmuş misali 2 seneden sonra olunca herhalde ayrılmak istemedim hala daha beraber yatıyoruz Yusuf gelince üçümüz sarılıp uyuruz artık insallah

KIZLAR ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRAN YADA YAPTIRACAK OLAN VARMI ACABA

ben bugün yaptırdım. Yarım gün aç kalmak zorunda kaldım. 10'da şekerli suyu içtim, 12'de sonuç için tekrar gittim. Sabah açlık şekerim 4.7 mmol/L çıktı. Normali 4 ile 6 mmol/L arasıymış. şekerli suyu içtikten 2 saat sonra ölçüldüğünde 3.7 mmol/L'ye düşmüştü. Vücudun şekeri tolere edememesi durumunda bu değer yükseliyor aslında.
Yaptırdığım için iyi hissediyorum. En azından aklımdan çıkmış oldu. Tek olumsuz yanı yarım gün kadar aç kalmak gerekiyor.

valla dogru diyosun. 1 sene oncesine kadar cocugun c sini düsünmezdim smdi nereye kime birakicam derdine düstüm. Su kamerali kres fikri biraz icimi rahatlatti yinede saol canim :)

Kasilma bendede var canim bende %100 atlatmis sayilmam. ben sadece nasil daha cabuk atlatabilirim diye bakiyorum. Malesef ignesi ilaci olan bi rahatsizlik degil. Psikolojik oldugu icin insanin kendinde biten bi durum. Bi de kadiniz her turlu mikrobu alabiliyoruz ordan. Atlatmak zorundasin diyorum kendime surekli. Esim mesela tamamen kurtuldugumu saniyo ama ben kurtulmadim aslinda. Bu sefer oda etkileniyo diye ona yansitmamaya calisiyorum. Cunku cok hassas ilk evlendigmzde ilski olmayinca 3 ay elini ayagini cekti benden beni korkutmamak adina. Sana bunu yapamam diyip durdu sanki bogazliyo beni allahim :)) Bu sefer ben de ataga gecmeseydim hala iliskiye girememis bile olabilirdik. Cok sukur atlattik o gunleri. Dogumda normal olursa super olur

Ben birde 7500 lira verip Süleyman eserdag tedavi oldum. Ama kurtuldum mu herşey bittim hayır. Ya şuanda da resmen kaçıyorum aslında. Bu hamile halimle o acıyı çekemicem. İlaçta kullanmam değil mi bepantene falan sürebilirmiyiz şimdi sizce

Hebehubele ikinizede masallah
Hic bilmedigimiz dertler ya kimbilir ne zor seyler yasadiniz da geldiniz ustesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…