2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim ki 5 yasinda hala beraber yatiyoruz. Aslinda esimin is dolayisiyla bu duruma geldik. Adam surekli sehir disinda evde oglanla ben yalniz. 17 agustosu da yasamis biri olarak ayri odalarda yatmayi canim hic istemedi. Surekli yanimizda yatacak degiller gun gelecek kacacaklar bizden. Evlatla uyumak kadar guzel bisey yok bence. Bende annemle yatardim essek kadardim hatta koca kizdik sabah uyaninca annemin yanina giderdik kosa kosa. Hic ozguven yada baglanma sorunu da yasamadim. Aksine her isimi kendim gorurum. Yani anne ile uyumanin cocuga psikolojik olarak zarar verecegne inanmiyorum. Bugunler bidaha gelmeyecek ne kadar koynumuzda tutarsak kardir diyorum. :))

Hele bi kucagina al sende doyamazsin onunla yatmaya... bende cok yattim annemle kotu bi etki yaratmadi bende.

Valla ben kendim yaşadığım için kesinlikle tavsiye etmiyorum annemsiz başka odada dahi uyuyamıyodum. Beni gezmeye tatile götürürdü halamlar bi heves gider sabaha kadar ağlardım insanlara da zehir ederdim herşeyi beni 24saat olmadan geri getirirlerdi. Annem vefat etmeden öncesinde de sadece L şeklindeki koltuğun bi tarafında o bi tarafında ben aynı yastıkta yatar elimi de yastığın altına koyardım annem kafasını kaldırırsa uyanırm hemen diye. Vefat ettiğinde haftalarca geceleri uyuyamadm ve 16 yaşındaydım. Hırkalarına sarılıyodum yastığına yatıyodm ama onsuz çok uzun zamanımı aldı uyuyabilmem. Geceleri asla uyuyamazdım. Özgüvenide eksik bi çocuktum. 20yaşından sonra yavaş yavaş topladım kendimi anca. Şimdi evde yalnız yatıyorum. Ama o zamanlar çok kötüydü kendi çocuklarıma onu asla yaşatmak istemiyorm

Ne güzel canım, doya doya geçirin bu günleri :)

Açıkcası ben de 17 yaşındayken bile gece korkarak uyandığımda annemlerin yanına gider, onlarla uyurdum. Zaten 18imde öğrenci evine çıktık ablamla. 19a girdiğimde de babamızı kaybettik... İyi ki almışlar beni yanlarına, kocamansın diye kovmamışlar...

Zaten 18de evden çıktıktan sonra okul, iş(hem gece gündüz çalıştım, hem okudum), evlilik derken bir daha annemin evinde nadir kaldım... Aynı şekilde benim de hiçbir özgüven problemim yok çok şükür.

Hele bi kucagina al sende doyamazsin onunla yatmaya... bende cok yattim annemle kotu bi etki yaratmadi bende.
Demekki her çocukta aynı etkiyi yaratmıyo ama ben yinede kendi çocuklarıma bunu yapmam. Hatta annemle aramdaki yaş farkı fazlaydı o yüzden bile 24yaşımda hamile kaldım ki daha fazla çocuğum bana doysun diye. Annemden yana içimde çok eksiklikler var çocuklarm yaşamasın istiyorum inşallah rabbim nasip ederse

Valla iç güdüsel birşey herhalde canim. Benim de hiç içim el vermedi ayrı yatmaya zaten 22 ay gece boyu emdi ayrı yatmam mümkün değildi.. annem de hep der zamanı gelince kendi gidecek diye bakalım ne zaman gelecek o zaman :)
biz de kız kardesimle babam vefat ettikten sonra evlenene kadar hep annemle üçümüz beraber yattık :)

aydingelini canım bende de durum tam tersi ben küçükken yalnız yattığım için annem babam beni zorla beraber uyumaya alıştırmislar ilerde eşimle sıkıntı yaşarım diye düşünüp

canım anlattıklarına çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun anneciğinin. Huzur içinde uyusun.

aha yiğidin malı misali demek ki oy kurban olurum ya .
Aminnnn canım inşallah zaman çabuk gecede atlatsak bitse. Hamilelik çok güzel ama insan merak ediyor
İnşallah öpmedigimiz yerleri kalır mı ki acaba allaha şükür mucizelerimizi

Yasadiklarin gercekten cok zormus. Ama sanirim sende hep bir anneni kaybetme korkusu varmis yas farki fazlaydi diyorsun, hasta oldugundan bahsetmistin. Ve bu korkularınin erken yasta gerceklesmesi seni daha derinden etkilemis. Tabiki evlat senin ve en dogrusu senin dogrularin. Ancak senin yasadigin travmayi yasayacak die dusunup kendini sartlama. Emira SY ninda dedigi gibi eger emzirme donemin uzun olursa gece 365 kez emmeye uyanior gece besiginde yatan cocuk bi bakmissin sabah yaninda. :) yada azcik buyuyunce gece uyanip sessiz sessiz yanina gelip yatiyir sabah bakiyirsun ayak ucunda.

Yaa ewt öpe öpe bitirebilirim tabi ama o keltoş kafasını dönüşü benim için süper bir anı olarak kalacak. Düşündükçe tebbessüm sebebim oluyor.

Canım benim kız kardeşim de devlet memuru Doğumdan sonra 6 ay ücretsiz izin aldı falan 1 yıl dolmadan işe başladı ve bebeğini kreşe verdi. İnan hiç pişman olmadı iyi ki vermişim diyor. O da Kv ile sorunluydu ona bıraksa evinin huzuru bozulacaktı annemde ameliyat oldu çok hastaydı mecbur kreşe başladı 15 aydır gidiyor yeğenim. Haa tek sorun şu olabilir ilerde çocuk daha okula başlamadan yıllarca kreşe gideceğinden okuldan sıkılabilir bence böyle bir durumda da 4 yaşında falan bi bakıcı bulup 1 sene evde oturursa ara vermiş olur çocuk. Ya da çevrede komşulardan falan bir bakacak çıkar belki o zamana kadar.

keske hic birakmasak yaa ablanda kimbilir ne kadar zorlanmistir. Hayat sartlari mecbur kiliyo insani. En azindan 1 yil bakicam ben belki o zamana kadar biraz durumumuz düzelir diye umut ediyorum. İhtiyacimiz olmasa ben 3 yasina kadar kendim bakmak isterim. Bakalim hayat ne gostercek. Olmazsa bende birakicam krese

Ayni durumdayiz baska sebeplerden ötürü. Bende cok kafama takiyorum bizimde borclarimiz var bende kv birakmak istemiyorum ama calismakta zorundayim

Evet mumkunmus bu sekilde hamile kalmak okumustum daha önce bende. Gercekten mucize ama düsününce. Sen suan ne durumdasin peki hala tedavi oluyomusn

Günaydın kızlaaarr

canım anlattıklarına çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun anneciğinin. Huzur içinde uyusun.
Amin canım çok teşekkür ederim
Yani içimdeki psikolojik tarafını bende bilmiyorum illaki içimde bastırılmış duygular vardır. Aslında ben ufakken annem okadar çok hasta değildi. Son 3 yıl falan iyice kötüleşmişti ama zaten ben o zamana kadr onsuz yatamamaya bağımlı olmuştum. Geceleri uyanıp babamın yanına gitse peşinden gidiyodum düşün
Ve bende uzun zaman süt emmişim hatta beni sütten kesince kendimi bilene kadr biberondan süt içtim onunda etkisi vardır.
Dediklerinde doğru aslında emince kendi gelirse benm yapacağım bişey yok ama kendimde o gücü görüyorum belli saatlerde emzirip yatağına yatırırım diye düşünüyorum inşallah amin

CNim eminim cok zor olmustur annenin arkasindan cok hemde basin sagolsun mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…