2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aminn canim insaallah yaaa iste benim demek istedigimde yas kac olursa olsun annelerimizin ve bizim evlatlarimiza sevgimizi gostermemiz lazim :) mesela bana babaannem bakti suan 75 yasinda ayy bi gidim kucagina oturtur oyel sever :) iste boyle yapmayan bagiran cagiran anneleride hic anlamis degilim artik rabbim bizim evladimizla icice oldugumuz gunleri gostersin insaallah

yani işte yaşla alakalı değil ama benm kafamdaki korkum ben anneme benziorum mesela ablamın abimin taşımadığı hastalıklar annemden bana yadigar :) saçlarımın beyazlığı.. şuan görsen 40 yaşında dersin annemden ırsi bana gelmiş sadece bende dedim acaba annem gibi hasta olurmuyum olursam ve geç anne olursam çocuğumda aynısını yaşar vs. korkularım vardı
valla eşimle kv arasındaki ilişkiye hayranım eşim annesini her dk sever sarılır öper koklar. aslada kıskanmıyorum inşallah bizde öyle oluruz

anam dudağa bak yerim onu maşallah ona. kocaman olmuşş

Ayy masallah ya buyumus koca kiz olmus

Maşallah tombise :) dudaklar zaten 100 gram var sağlıkla gelsin inşallah canım normal veya sezeryan olması hiç önemli değil

güzelim benim yaaa maşallahhh maşallah keyfi yerinde belli

ayyy kizz benim savalrsa oylee dusunmee bana doktor dediki insan vucudu evet benzer ama sen baska kisiliksin buna takilma dedi

oyy masallah saglıkla gelsın ınsallah :)

Oy maşallah canım, çok güzel bir kız geliyor annesi

Bazen hapsurunca altima bir damla da olsa kaciriyorum. Her hapsurmada olmuyor ama bu cok rahatsiz edici .

Daha 27 yaşımda boyleysem sonrami düşünemiyorum. Hamilelikten böyle oluyor nasıl mani olabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…