aminn canim insaallah yaaa iste benim demek istedigimde yas kac olursa olsun annelerimizin ve bizim evlatlarimiza sevgimizi gostermemiz lazim :) mesela bana babaannem bakti suan 75 yasinda ayy bi gidim kucagina oturtur oyel sever :) iste boyle yapmayan bagiran cagiran anneleride hic anlamis degilim artik rabbim bizim evladimizla icice oldugumuz gunleri gostersin insaallahO kader kısmet canım bizim de ne olacağımız belli değil. benm anlatmak istediğim olay farklı.
rabbim mekanını cennet eylesin, aynı acıları evlatlarımıza ve bize yaşatmasın inşallah. hayırlı kaderlerimiz olsun inşallah
yani işte yaşla alakalı değil ama benm kafamdaki korkum ben anneme benziorum mesela ablamın abimin taşımadığı hastalıklar annemden bana yadigar :) saçlarımın beyazlığı.. şuan görsen 40 yaşında dersin annemden ırsi bana gelmiş sadeceaminn canim insaallah yaaa iste benim demek istedigimde yas kac olursa olsun annelerimizin ve bizim evlatlarimiza sevgimizi gostermemiz lazim :) mesela bana babaannem bakti suan 75 yasinda ayy bi gidim kucagina oturtur oyel sever :) iste boyle yapmayan bagiran cagiran anneleride hic anlamis degilim artik rabbim bizim evladimizla icice oldugumuz gunleri gostersin insaallah
anam dudağa bak yerim onu maşallah ona. kocaman olmuşşyaaa bu arada bugun kontrolum vardi bebisim 1200 gram olmuss :) Eki Görüntüle 2177296 elini yuzunden cekmedigi icin sadece bu pozu alabildik bide doktorum gecmis hikayelerinden dolayi sezeryan yapalim dedi ama ben henuz karar vermis degilim sen ne dersen onu yapariz dedi
Ayy masallah ya buyumus koca kiz olmusyaaa bu arada bugun kontrolum vardi bebisim 1200 gram olmuss :) Eki Görüntüle 2177296 elini yuzunden cekmedigi icin sadece bu pozu alabildik bide doktorum gecmis hikayelerinden dolayi sezeryan yapalim dedi ama ben henuz karar vermis degilim sen ne dersen onu yapariz dedi
yaaa bu arada bugun kontrolum vardi bebisim 1200 gram olmuss :) Eki Görüntüle 2177296 elini yuzunden cekmedigi icin sadece bu pozu alabildik bide doktorum gecmis hikayelerinden dolayi sezeryan yapalim dedi ama ben henuz karar vermis degilim sen ne dersen onu yapariz dedi
güzelim benim yaaa maşallahhh maşallah keyfi yerinde belliyaaa bu arada bugun kontrolum vardi bebisim 1200 gram olmuss :) Eki Görüntüle 2177296 elini yuzunden cekmedigi icin sadece bu pozu alabildik bide doktorum gecmis hikayelerinden dolayi sezeryan yapalim dedi ama ben henuz karar vermis degilim sen ne dersen onu yapariz dedi
ayyy kizz benim savalrsa oylee dusunmee bana doktor dediki insan vucudu evet benzer ama sen baska kisiliksin buna takilma dediyani işte yaşla alakalı değil ama benm kafamdaki korkum ben anneme benziorum mesela ablamın abimin taşımadığı hastalıklar annemden bana yadigar :) saçlarımın beyazlığı.. şuan görsen 40 yaşında dersin annemden ırsi bana gelmiş sadecebende dedim acaba annem gibi hasta olurmuyum olursam ve geç anne olursam çocuğumda aynısını yaşar vs. korkularım vardı
valla eşimle kv arasındaki ilişkiye hayranım eşim annesini her dk sever sarılır öper koklar. aslada kıskanmıyorum inşallah bizde öyle oluruz
aman takılmıyorum zaten görsen 1 karış dipler çıktı umurumda değil. doğumdan sonra boyatcam inşallahayyy kizz benim savalrsa oylee dusunmee bana doktor dediki insan vucudu evet benzer ama sen baska kisiliksin buna takilma dedi
yaaa brnim dudaklarimda boylee sanirim bana benziyor dudaklari artik oyle canims aglikla gelsinde gerisi hic inemli degil :)Maşallah tombise :) dudaklar zaten 100 gram varsağlıkla gelsin inşallah canım normal veya sezeryan olması hiç önemli değil
oyy masallah saglıkla gelsın ınsallah :)yaaa bu arada bugun kontrolum vardi bebisim 1200 gram olmuss :) Eki Görüntüle 2177296 elini yuzunden cekmedigi icin sadece bu pozu alabildik bide doktorum gecmis hikayelerinden dolayi sezeryan yapalim dedi ama ben henuz karar vermis degilim sen ne dersen onu yapariz dedi
Bende anasina benziyo diycektim :)yaaa brnim dudaklarimda boylee sanirim bana benziyor dudaklari artik oyle canims aglikla gelsinde gerisi hic inemli degil :)
yaaa bu arada bugun kontrolum vardi bebisim 1200 gram olmuss :) Eki Görüntüle 2177296 elini yuzunden cekmedigi icin sadece bu pozu alabildik bide doktorum gecmis hikayelerinden dolayi sezeryan yapalim dedi ama ben henuz karar vermis degilim sen ne dersen onu yapariz dedi
siz nerden gördünüz birbiriniziiii, ya bukadar aktifim yine geri kalıyorum gündemden üzülüyorumBende anasina benziyo diycektim :)
Dogmamis cocuga don bicmiym dedimde bisey demedim ama yuz hatlari sana benziyo cidden :)
Oy maşallah canım, çok güzel bir kız geliyor annesiyaaa bu arada bugun kontrolum vardi bebisim 1200 gram olmuss :) Eki Görüntüle 2177296 elini yuzunden cekmedigi icin sadece bu pozu alabildik bide doktorum gecmis hikayelerinden dolayi sezeryan yapalim dedi ama ben henuz karar vermis degilim sen ne dersen onu yapariz dedi
ayyy bende kendime benzeytim yaa bende dedim kendi kendime yagmur ne alaka dogmadan velli olmaz diyee :)Bende anasina benziyo diycektim :)
Dogmamis cocuga don bicmiym dedimde bisey demedim ama yuz hatlari sana benziyo cidden :)
ayyy sagol canim :)Oy maşallah canım, çok güzel bir kız geliyor annesi
instagramdan kizz :)siz nerden gördünüz birbiriniziiii, ya bukadar aktifim yine geri kalıyorum gündemden üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?