2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Anaaa o dudaklar o kol masallah tam isirmalik haftaya gore kilosu cok iyi masallah tosbik bi kizin olcak

Bazen hapsurunca altima bir damla da olsa kaciriyorum. Her hapsurmada olmuyor ama bu cok rahatsiz edici .

Daha 27 yaşımda boyleysem sonrami düşünemiyorum. Hamilelikten böyle oluyor nasıl mani olabilirim ?

Hamilelikte normal canim. Evde kegel egzersizi yapmaya calis yine kacirma olabilir ama ilerleme olmaz. Dogumdan sonra gecer insallah

Bazen hapsurunca altima bir damla da olsa kaciriyorum. Her hapsurmada olmuyor ama bu cok rahatsiz edici .

Daha 27 yaşımda boyleysem sonrami düşünemiyorum. Hamilelikten böyle oluyor nasıl mani olabilirim ?

Ben engel olmanın bir yolunu bulamadım. Bu ara bol bol öksürdüğüm için arada ufak ufak kaçırdığım zamanlar da oldu. Hamilelikle alakalı olduğu için genellemedim de. Ki hamileliğin başından beri kegel egzersizi de yapıyorum.

Kızlar günaydın bebek bezinde en kaliteli prima diyorlar araştırmalarım sonucunda prima almaya karar verdim ama yenidoğan 126'lı bir tane mi almalı miyim yoksa 2 tane filan mi bebek çok çabuk büyüyor kullanılmıyor diye okumuştum geçen bir forumda siz ne dersiniz bir de sizler hangi marka düşünüyorsunuz

kızlar bebek hareketlerini hissetmediğinizde özel bişey yapıyormusunuz bu gün hiç hareket yok
Canim ben bugun saglik ocagina gitmistim 2 gundur tek bir tekme atmadi sipa kalbini dinlettormek zorunda kaldim cunku dursada illa bi iki ciliz tekme atardi ama tik ýoktu ama cok sukurki pitpitlri iyiydi tatli biseylerde yesem farketmedi benimki ama

Dun bende de oldu aynısı. Kegel egzersizi çözüm olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…