yaaa bu arada bugun kontrolum vardi bebisim 1200 gram olmuss :) Eki Görüntüle 2177296 elini yuzunden cekmedigi icin sadece bu pozu alabildik bide doktorum gecmis hikayelerinden dolayi sezeryan yapalim dedi ama ben henuz karar vermis degilim sen ne dersen onu yapariz dedi
Bazen hapsurunca altima bir damla da olsa kaciriyorum. Her hapsurmada olmuyor ama bu cok rahatsiz edici .
Daha 27 yaşımda boyleysem sonrami düşünemiyorum. Hamilelikten böyle oluyor nasıl mani olabilirim ?
O egzersizi yaparsam dogururum BenHamilelikte normal canim. Evde kegel egzersizi yapmaya calis yine kacirma olabilir ama ilerleme olmaz. Dogumdan sonra gecer insallah
aşağıdaysa idrar kaçırman normal canım baskı yapıyodur bebiş mesanene. zorlanınca da azıcık gidiveriyodurO egzersizi yaparsam dogururum Ben
Bebek aşağıda kasigim ağrıyor. Devamlı yatıp ayaklarımı yukarı kaldırmaya çalışıyorum
Bazen hapsurunca altima bir damla da olsa kaciriyorum. Her hapsurmada olmuyor ama bu cok rahatsiz edici .
Daha 27 yaşımda boyleysem sonrami düşünemiyorum. Hamilelikten böyle oluyor nasıl mani olabilirim ?
Instagramdan :)siz nerden gördünüz birbiriniziiii, ya bukadar aktifim yine geri kalıyorum gündemden üzülüyorum
Yani simdi gariplerim tursu gibi suyun icinde bekliyolar agiz yüz şiş tabi :) ama olsun biz yine benzetiriz anayiz bizayyy bende kendime benzeytim yaa bende dedim kendi kendime yagmur ne alaka dogmadan velli olmaz diyee :)
Dun aksam dönusunu bile izledim simdide ayaklari seyrediyoruz :) sagolsun dondugunden beri ayaklarini gere gere bi hal olduKarnınızı açıp hareketlerini izlemeye başladınız mi?
Ben izliyorum ama çok az belirgin ediyor bir tarafım sisip iniyor.
Güzel bir duygu...
Dün minik ayaklarını hissettim elimle dokunurken sonra gidiklar gibi yaptim baska yere kaçırdı.Dun aksam dönusunu bile izledim simdide ayaklari seyrediyoruz :) sagolsun dondugunden beri ayaklarini gere gere bi hal oldu
turşu muYani simdi gariplerim tursu gibi suyun icinde bekliyolar agiz yüz şiş tabi :) ama olsun biz yine benzetiriz anayiz biz
Evet sanirim :)turşu mune turşusu
ay dün ben salatalık doğrarken resmen salata turşusu koktu burnuma ama sonra unuttum. bu aşermek mi sayılıyo
ozaman aşerdim ama yemedimEvet sanirim :)
Karnınızı açıp hareketlerini izlemeye başladınız mi?
Ben izliyorum ama çok az belirgin ediyor bir tarafım sisip iniyor.
Güzel bir duygu...
tontiş ayağından belli maşallah :) ben bi kere sadece tekme atarken denk geldim. benmki 2 gündür falan uyuyo sanırım öyle kıpırtısı yok :)Ben videoya bile çektimbizimki karete yaptığı için
Canim ben bugun saglik ocagina gitmistim 2 gundur tek bir tekme atmadi sipa kalbini dinlettormek zorunda kaldim cunku dursada illa bi iki ciliz tekme atardi ama tik ýoktu ama cok sukurki pitpitlri iyiydi tatli biseylerde yesem farketmedi benimki amakızlar bebek hareketlerini hissetmediğinizde özel bişey yapıyormusunuz bu gün hiç hareket yok
Dun bende de oldu aynısı. Kegel egzersizi çözüm olabilir diye düşünüyorum.Bazen hapsurunca altima bir damla da olsa kaciriyorum. Her hapsurmada olmuyor ama bu cok rahatsiz edici .
Ben videoya bile çektimbizimki karete yaptığı için[/QUOTE="
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?