Masallah canim ya her halleri baska guzelyaaa bu arada bugun kontrolum vardi bebisim 1200 gram olmuss :) Eki Görüntüle 2177296 elini yuzunden cekmedigi icin sadece bu pozu alabildik bide doktorum gecmis hikayelerinden dolayi sezeryan yapalim dedi ama ben henuz karar vermis degilim sen ne dersen onu yapariz dedi
Benimki genelde meyve yedigimde cok hareketli oluyor. Eger hareket hissetmiyorsan 1 bardak su iç sol tarafına doğru uzan nefes egzersizi yap. 4 e kadar sayarak nefes al ve 8 e kadar sayarak nefesini geri ver biraz da karnını okşar gibi değil de hafif sıkıştırarak ovustur. Bu şekilde hareket ediyormuş egitimde anlatmışlardı. Birde 28. Haftadan sonra günde en az 10 hareket saymak gerekiyor eger hareket azsa doktora gitmek gerekiyor bilgin olsunkızlar bebek hareketlerini hissetmediğinizde özel bişey yapıyormusunuz bu gün hiç hareket yok
turşu mune turşusu
ay dün ben salatalık doğrarken resmen salata turşusu koktu burnuma ama sonra unuttum. bu aşermek mi sayılıyo
Kizlar mesajlari okuya okuya geldim yetosemiyorum size valla kusuruma bakmayin cok hassas konular konusulmus tek tek okudum hepsini bisey sorcam sac kestirme konusunda ne dusunuyorsunuz saclarim cok uzadi kiriklar var malum boyada yapamiyoruz ucundan aldirim biraz diyorum ama bu seferde hurafeler varya sac kestirmek iyi degil bebein omru kisalir diye inanmiyorum ama cesarette edemiyorum
ya hic inanmam bole seylere ama iste ortada bir can soz konusu olunca insan karmsar kaliyor ilk hamileligimde hic riske girmedim ama bu sefer durum baya bi vahim cok kararsiz kaliyorum o yuzden boya kimyasal sonucta esim oje bile surdurmuyo makyaj bile mecbur kalmadikca yaptirtmuyo bebege zarari dokunur diye ama bu bildigin koca kari uydurmasi ama niye bole bisey uydurmuslar ona anlama veremiyorumKardeşimin düğünü olmasa kestirecektim ben.
Saç boyası bilimsel bi gerçek ama kestirmenin bi bilimselliği yok. Allah koruyor bir tek bebeklerimizi, ona emanetler.
Eğer herhangi birşey olursa bebeğine saçımı kestirdim diye olup kendini suçlamayacaksan kestir bence ama suçlama ihtimalin varsa o riske girme derim.
AMİNNNNNNNO kader kısmet canım bizim de ne olacağımız belli değil. benm anlatmak istediğim olay farklı.
rabbim mekanını cennet eylesin, aynı acıları evlatlarımıza ve bize yaşatmasın inşallah. hayırlı kaderlerimiz olsun inşallah
valla bende inanmam pek ama saçlarımın uzamasından memnun olduğum için kestirmeyi aklımın ucundan geçirmiyorum :))Kizlar mesajlari okuya okuya geldim yetosemiyorum size valla kusuruma bakmayin cok hassas konular konusulmus tek tek okudum hepsini bisey sorcam sac kestirme konusunda ne dusunuyorsunuz saclarim cok uzadi kiriklar var malum boyada yapamiyoruz ucundan aldirim biraz diyorum ama bu seferde hurafeler varya sac kestirmek iyi degil bebein omru kisalir diye inanmiyorum ama cesarette edemiyorum
ooo maşallah :) ben hamileliğimin başından beri yediysem taş çatlasın 5tane salatalık turşusu yememişimdirBen dün gece turşu yedim yattım resmen yarım kavanoza yakın yemişim
ya hic inanmam bole seylere ama iste ortada bir can soz konusu olunca insan karmsar kaliyor ilk hamileligimde hic riske girmedim ama bu sefer durum baya bi vahim cok kararsiz kaliyorum o yuzden boya kimyasal sonucta esim oje bile surdurmuyo makyaj bile mecbur kalmadikca yaptirtmuyo bebege zarari dokunur diye ama bu bildigin koca kari uydurmasi ama niye bole bisey uydurmuslar ona anlama veremiyorum
O egzersizi yaparsam dogururum Ben
Bebek aşağıda kasigim ağrıyor. Devamlı yatıp ayaklarımı yukarı kaldırmaya çalışıyorum
kızlar bebek hareketlerini hissetmediğinizde özel bişey yapıyormusunuz bu gün hiç hareket yok
Kizlar mesajlari okuya okuya geldim yetosemiyorum size valla kusuruma bakmayin cok hassas konular konusulmus tek tek okudum hepsini bisey sorcam sac kestirme konusunda ne dusunuyorsunuz saclarim cok uzadi kiriklar var malum boyada yapamiyoruz ucundan aldirim biraz diyorum ama bu seferde hurafeler varya sac kestirmek iyi degil bebein omru kisalir diye inanmiyorum ama cesarette edemiyorum
Maşallah kızına canım :) toplanıp yer değiştiriyodur kızçen canım o da hareket hissetmeye girer bence :)Kızlar ben de ayrıntılı ultrasonumu oldum, maşallah kızım iyi. Doktor tombiş yanaklı, kalın dudaklı bir kız geliyor dedi :)
Ben bebek hareketlerini hissetmeyenlerdenim diyeceğim ama pazartesiden beri günde 2 kere falan sanki içeride böyle yumruk gibi bişey kendi etrafında dönüyormuş da böyle içimden bişey kayıyormuş gibi hissediyorum. Deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum, bebek mi bu? İlk etapta sanırım direkt tekme hissetmiyoruz ama bu da bi değişik his geldi.
Şu hissetme konusunda çok heyecanlıyım, çok merak ediyorum o duyguyu. Cinsiyeti bile bu kadar merak etmemiştim
Kızlar ben de ayrıntılı ultrasonumu oldum, maşallah kızım iyi. Doktor tombiş yanaklı, kalın dudaklı bir kız geliyor dedi :)
Ben bebek hareketlerini hissetmeyenlerdenim diyeceğim ama pazartesiden beri günde 2 kere falan sanki içeride böyle yumruk gibi bişey kendi etrafında dönüyormuş da böyle içimden bişey kayıyormuş gibi hissediyorum. Deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum, bebek mi bu? İlk etapta sanırım direkt tekme hissetmiyoruz ama bu da bi değişik his geldi.
Şu hissetme konusunda çok heyecanlıyım, çok merak ediyorum o duyguyu. Cinsiyeti bile bu kadar merak etmemiştim
Dikkat etmiyor olabilir misin? İşe dalıp hareketlerini dinlemiyorsan, artık alıştığın için normalleştirip hissetmiyormuşsun gibi geliyordur.Kızlar günaydınlar nasılsınız :) cok fazla girip bakamıyorum ama okuyorum yazılanları, bişey danışıcam size bebegin hareketleri eskisi gibi degil normal mi önceden cok hissediyordum gün içinde ama artık çok nadir hareket ediyor
Sagolun kizlarTententen xyzt-5544 aydingelini kestircem bende buyuk ihtimal yani mantikli dusunursek kıl tuyde aliyoruz sonucta ozaman niye omru kisalmiyo sacma bi durum gibi boya konusunuda sormustum dr a organik boyalar var onlarla biyayabilirsin demistu
sagol sagol canim bende tam isirmalik diyorumAnaaa o dudaklar o kol masallah tam isirmalikhaftaya gore kilosu cok iyi masallah tosbik bi kizin olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?