aynrnn canim anayizz bizz bize benzesin demi :)Yani simdi gariplerim tursu gibi suyun icinde bekliyolar agiz yüz şiş tabi :) ama olsun biz yine benzetiriz anayiz biz
Dikkat etmiyor olabilir misin? İşe dalıp hareketlerini dinlemiyorsan, artık alıştığın için normalleştirip hissetmiyormuşsun gibi geliyordur.
He ya dogur besle buyut babasina mi benziycekti bideaynrnn canim anayizz bizz bize benzesin demi :)
Bence de saçma.ya hic inanmam bole seylere ama iste ortada bir can soz konusu olunca insan karmsar kaliyor ilk hamileligimde hic riske girmedim ama bu sefer durum baya bi vahim cok kararsiz kaliyorum o yuzden boya kimyasal sonucta esim oje bile surdurmuyo makyaj bile mecbur kalmadikca yaptirtmuyo bebege zarari dokunur diye ama bu bildigin koca kari uydurmasi ama niye bole bisey uydurmuslar ona anlama veremiyorum
Agirligi artinca sen rahatsiz olursun direk omurgana baski yapcagi icin.kusum yanlis anlama dedigimi de 7.aydan sonra kilosu iyice artiyo ya 7.aydan sonra daha cok rahatsiz olursunKızlar geceleri yatış pozisyonunuz nasıl?? Ben genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama uyku arasında bir bakıyorum sırt üstü uyumuşum. Rahatsız oluyormudur acaba o şekilde uyumamdan?
Kızlar geceleri yatış pozisyonunuz nasıl?? Ben genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama uyku arasında bir bakıyorum sırt üstü uyumuşum. Rahatsız oluyormudur acaba o şekilde uyumamdan?
Ben gün içinde sık sık uzanıyorum canım o zaman bariz belli oluyor. Bir de kilo almadım bebek kabak gibi ortadatontiş ayağından belli maşallah :) ben bi kere sadece tekme atarken denk geldim. benmki 2 gündür falan uyuyo sanırım öyle kıpırtısı yok :)
Kizlar mesajlari okuya okuya geldim yetosemiyorum size valla kusuruma bakmayin cok hassas konular konusulmus tek tek okudum hepsini bisey sorcam sac kestirme konusunda ne dusunuyorsunuz saclarim cok uzadi kiriklar var malum boyada yapamiyoruz ucundan aldirim biraz diyorum ama bu seferde hurafeler varya sac kestirmek iyi degil bebein omru kisalir diye inanmiyorum ama cesarette edemiyorum
Ben gün içinde sık sık uzanıyorum canım o zaman bariz belli oluyor. Bir de kilo almadım bebek kabak gibi ortadatontiş ayağından belli maşallah :) ben bi kere sadece tekme atarken denk geldim. benmki 2 gündür falan uyuyo sanırım öyle kıpırtısı yok :)
Kizlar mesajlari okuya okuya geldim yetosemiyorum size valla kusuruma bakmayin cok hassas konular konusulmus tek tek okudum hepsini bisey sorcam sac kestirme konusunda ne dusunuyorsunuz saclarim cok uzadi kiriklar var malum boyada yapamiyoruz ucundan aldirim biraz diyorum ama bu seferde hurafeler varya sac kestirmek iyi degil bebein omru kisalir diye inanmiyorum ama cesarette edemiyorum
Agirligi artinca sen rahatsiz olursun direk omurgana baski yapcagi icin.kusum yanlis anlama dedigimi de 7.aydan sonra kilosu iyice artiyo ya 7.aydan sonra daha cok rahatsiz olursun
Sende bendensin bende yeni yeni hissediyorum. Icerde tekme desen tam degil boyle kiyiliyo gibi degisik bisey. Ama dun aksam karnimda disardan damar atmasi gibi hissettim gorundu yani. Yakinda sende hissedersin. Bu kizlar cok nazli
Benim buyuk bi problemim bu malesef. Sola yatiyorum ama uzun duramiyorum saga donerken kagni gibiyim gobegi soldan saga atmak zorlasti iyice agirlik yapiyor. Saga donuyorum orda da uzun duramiyorum. Ara ara uyaniyorum sirtustu bacaklari bukmusum fln. Sirt agrimda basladi tabi rahatsiz uyudugum icin. 3ayi nasi gecircez
Bence benimki nazdan değil de rahatlıktan; resmen 3 oda 1 salon mekanı var benim kızınZira aşırı kilolu hamile kalanlardanım, hali hazırda yumuşak olmasından dolayı içime çekip saklayabildiğim ama hatırı sayılır bir göbeğim vardı Şimdi içime çekemiyorum, görenler karnın çıkmış diyorlar ama bilmiyorlar ki o benim normal karnım; genişlemedi hiç ama içi dolduğundan belirginleşiyor :)
ne kadarlık hamilesin canım
Ben sirtima yastik dayiyorumki donmiym diye ama simdi kocami sagima yatirdim adamin kokusuna dayanamadigim icin butun gece sola donup yatiyorumUyku esnasında kendimi sol tarafa nasıl sabitlemeliyim peki :)) sırtıma yastık koysam olmaz :) birde kızım bizimle aynı odada uyuyor arada uyku esnasında yanıma gelip uzandığı oluyor.
Aynen canım işimiz zor gerçekten de.
Zaten uykuya zor dalıyorum birde gece çok sık idrara kalkıyorum resmen aşağıya ayağını dayayıp baskı yapıyor :)
Şimdiden uykusuzluk yaşıyoruz doğunca uykusuzluğa alışalım diye :)
Allah yardımcımız olsun cnmAyni durumdayiz baska sebeplerden ötürü. Bende cok kafama takiyorum bizimde borclarimiz var bende kv birakmak istemiyorum ama calismakta zorundayim
kesinlikle canim oyle eslerimizide begenip aldik zatende az benzesin bizede yaa :)He ya dogur besle buyut babasina mi benziycekti bide
Kocalarimizida seviyoruz begenip almisiz sonucta tabi benzesinama bizede benzesin yani babasinin kopyasi olmasin tospalar
Hayır 3 günlük bir tedaviydi o. D. Ndüğümüzde çok egzersiz yapmamız gerekiyordu işten güçten salladık hep. Oyüzden belkide şimdide tamamen yenebilmiş değilim.ilaç dediğim şey bepantene krem kullanıyorduk kayganlaştırmak için onu kullanabilir iyi Bi zararı olur muki demiştimEvet mumkunmus bu sekilde hamile kalmak okumustum daha önce bende. Gercekten mucize ama düsününce. Sen suan ne durumdasin peki hala tedavi oluyomusn
Bide ben son ay hic uyumamistim ya cokta dert etme 8 den sonra hic uyumuyosun zatenUyku esnasında kendimi sol tarafa nasıl sabitlemeliyim peki :)) sırtıma yastık koysam olmaz :) birde kızım bizimle aynı odada uyuyor arada uyku esnasında yanıma gelip uzandığı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?