2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dikkat etmiyor olabilir misin? İşe dalıp hareketlerini dinlemiyorsan, artık alıştığın için normalleştirip hissetmiyormuşsun gibi geliyordur.

Bebeğinin tahmini doğum tarihinin doğum tarihim olduğunu şimdi farkettim. Gününde doğarsa aynı gün olacak doğum günümüz :)

Kızlar geceleri yatış pozisyonunuz nasıl?? Ben genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama uyku arasında bir bakıyorum sırt üstü uyumuşum. Rahatsız oluyormudur acaba o şekilde uyumamdan?

Bence de saçma.
En pimpirikli insan bile inanmamalı. Ölü keratin dokusu olan saçla bebeğin ne alakası var, yedigimiz yoğurt turşu bile saçtan daha canlı.
Batılda da mantık arayanlardanım.

Kızlar geceleri yatış pozisyonunuz nasıl?? Ben genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama uyku arasında bir bakıyorum sırt üstü uyumuşum. Rahatsız oluyormudur acaba o şekilde uyumamdan?
Agirligi artinca sen rahatsiz olursun direk omurgana baski yapcagi icin.kusum yanlis anlama dedigimi de 7.aydan sonra kilosu iyice artiyo ya 7.aydan sonra daha cok rahatsiz olursun

Benim buyuk bi problemim bu malesef. Sola yatiyorum ama uzun duramiyorum saga donerken kagni gibiyim gobegi soldan saga atmak zorlasti iyice agirlik yapiyor. Saga donuyorum orda da uzun duramiyorum. Ara ara uyaniyorum sirtustu bacaklari bukmusum fln. Sirt agrimda basladi tabi rahatsiz uyudugum icin. 3ayi nasi gecircez

tontiş ayağından belli maşallah :) ben bi kere sadece tekme atarken denk geldim. benmki 2 gündür falan uyuyo sanırım öyle kıpırtısı yok :)
Ben gün içinde sık sık uzanıyorum canım o zaman bariz belli oluyor. Bir de kilo almadım bebek kabak gibi ortada ama mesela dün çok iş yaptım hareket filan fark etmedim sen de o yüzden anlamıyor olabilirsin :)

Emira SY
Allah nazarlardan saklasin fotosunu da gördüm. Tam yemelik.

Allah razı olsun canım

Canım ben ilkinde de ikincisinde de saçımı kendim kestim. Ben bu tarz hurafelerin aksini yapmak gerektiğine inananlardanim :) saçımı kesmeyecek bile olsam sırf hurafeye zıt olmak için keserdim

tontiş ayağından belli maşallah :) ben bi kere sadece tekme atarken denk geldim. benmki 2 gündür falan uyuyo sanırım öyle kıpırtısı yok :)
Ben gün içinde sık sık uzanıyorum canım o zaman bariz belli oluyor. Bir de kilo almadım bebek kabak gibi ortada ama mesela dün çok iş yaptım hareket filan fark etmedim sen de o yüzden anlamıyor olabilirsin :)

Emira SY
Allah nazarlardan saklasin fotosunu da gördüm. Tam yemelik.

Allah razı olsun canım

Canım ben ilkinde de ikincisinde de saçımı kendim kestim. Ben bu tarz hurafelerin aksini yapmak gerektiğine inananlardanim :) saçımı kesmeyecek bile olsam sırf hurafeye zıt olmak için keserdim

Agirligi artinca sen rahatsiz olursun direk omurgana baski yapcagi icin.kusum yanlis anlama dedigimi de 7.aydan sonra kilosu iyice artiyo ya 7.aydan sonra daha cok rahatsiz olursun

Uyku esnasında kendimi sol tarafa nasıl sabitlemeliyim peki :)) sırtıma yastık koysam olmaz :) birde kızım bizimle aynı odada uyuyor arada uyku esnasında yanıma gelip uzandığı oluyor.

Sende bendensin bende yeni yeni hissediyorum. Icerde tekme desen tam degil boyle kiyiliyo gibi degisik bisey. Ama dun aksam karnimda disardan damar atmasi gibi hissettim gorundu yani. Yakinda sende hissedersin. Bu kizlar cok nazli

Bence benimki nazdan değil de rahatlıktan; resmen 3 oda 1 salon mekanı var benim kızın Zira aşırı kilolu hamile kalanlardanım, hali hazırda yumuşak olmasından dolayı içime çekip saklayabildiğim ama hatırı sayılır bir göbeğim vardı Şimdi içime çekemiyorum, görenler karnın çıkmış diyorlar ama bilmiyorlar ki o benim normal karnım; genişlemedi hiç ama içi dolduğundan belirginleşiyor :)

Aynen canım işimiz zor gerçekten de.
Zaten uykuya zor dalıyorum birde gece çok sık idrara kalkıyorum resmen aşağıya ayağını dayayıp baskı yapıyor :)
Şimdiden uykusuzluk yaşıyoruz doğunca uykusuzluğa alışalım diye :)

Kiloyla ic karin bence farkli 47kilodaki arkadasimin karni 22.haftada cikti sen dusun. Hissetme ise 18de basladi ama karni hic olmadi. Bence birazda genetiklik etkili diye dusunuyorum

Uyku esnasında kendimi sol tarafa nasıl sabitlemeliyim peki :)) sırtıma yastık koysam olmaz :) birde kızım bizimle aynı odada uyuyor arada uyku esnasında yanıma gelip uzandığı oluyor.
Ben sirtima yastik dayiyorumki donmiym diye ama simdi kocami sagima yatirdim adamin kokusuna dayanamadigim icin butun gece sola donup yatiyorum sende ise yararsa debeyebilirsin :)
Ya aslinda kiza hamileyken hep saga yattim cok da dert degil sanirim.iste sola yatmak lazimki kan ve oksijen akisi daha rahat olsun diye...zaten kilosu artinca sirt ustu yatamiyosun belin agriyo mecbur doncen

Ben erken uyuyorum uyku gelmesinde masallahim var ama uyaniyorum uykuda. Tuvalet icinde 9dan sonra artik sulu seyler tuketmemeye gayret ediyorum yani 10 kez kalkmaktansa 1 kez kalkayim diyorum. Dun gece namaz vaktinda uyandim. Mesanem sanki patlamis gibiydi ama sikismaktan degil heralde uykumda tekmeledi onun acisiydi. Insallah su vakit bi an evvel gecer. Zira yuzustu yatmayi oyle ozledim ki yatani gorunce kiymetini bil diyorum imreniyorum

Evet mumkunmus bu sekilde hamile kalmak okumustum daha önce bende. Gercekten mucize ama düsününce. Sen suan ne durumdasin peki hala tedavi oluyomusn
Hayır 3 günlük bir tedaviydi o. D. Ndüğümüzde çok egzersiz yapmamız gerekiyordu işten güçten salladık hep. Oyüzden belkide şimdide tamamen yenebilmiş değilim.ilaç dediğim şey bepantene krem kullanıyorduk kayganlaştırmak için onu kullanabilir iyi Bi zararı olur muki demiştim

Bide ben son ay hic uyumamistim ya cokta dert etme 8 den sonra hic uyumuyosun zaten kasim ayinda ustumde duduk kadar hirkayla sitenin icinde sabaha karsi 3 4 ben geziyodum hem sicak geliyodu hem nefes alamiyodum burnum sisip tikanmisti son 2 ay daha uyuycan zaten cok dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…