Benim ilk kızım babasına da biraz benziyor ama bana çok benziyor. İnş buda öyle olurkesinlikle canim oyle eslerimizide begenip aldik zatende az benzesin bizede yaa :)
Bende aynı senin gibi kilomu hiç söylemeyeyim şaşırırsın. İnsanlar kilo aldığımı sanıyorlar daha yeni yeni bazıları sen hamile misin diye sormaya başladı. Eee bünye uygun kilo almaya biliyorlarBence benimki nazdan değil de rahatlıktan; resmen 3 oda 1 salon mekanı var benim kızınZira aşırı kilolu hamile kalanlardanım, hali hazırda yumuşak olmasından dolayı içime çekip saklayabildiğim ama hatırı sayılır bir göbeğim vardı Şimdi içime çekemiyorum, görenler karnın çıkmış diyorlar ama bilmiyorlar ki o benim normal karnım; genişlemedi hiç ama içi dolduğundan belirginleşiyor :)
Yaptırılmalı çünkü şeker çıkıp farketmeyebilirsin. Ve şeker çocukta daha büyük zararlara sebep olabilir. Çocuğun şeker hastası olarak bile doğabilir örneğin ben yaptırılması gerektiğini düşünüyorumKızlar size bir sorum olacak. Bir sonraki kontrolüm 27+6 da olacak ve doktorum şeker yüklemesi yapacağız dedi.
Bu konuda çok bilgili değilim ama insanlardan değişik tepkiler alıyorum. Kimisi ne zaman yaptıracaksın mutlaka yaptır derken kimisi acıyan ve korku dolu gözlerle bakarak yaptıracak mısın gerçekten diyor.
Nedir bu olayın aslı astarı, artıları, eksileri diyerekten yaptıran ve yaptırmamayı seçen arkadaşlara bir sorayım dedim.
Bu arada benim kilo problemim var ama şeker problemim yok şimdilik. Bebek de 6 gün geriden (geç döllenme dedi doktor) geliyor ve gelişimi normal gözüküyor.
Ah o günleri hatırladım Gerçekten de ne zordu. Beni döndürmek için bile bir kişiye ihtiyaç vardıBide ben son ay hic uyumamistim ya cokta dert etme 8 den sonra hic uyumuyosun zatenkasim ayinda ustumde duduk kadar hirkayla sitenin icinde sabaha karsi 3 4 ben geziyodum hem sicak geliyodu hem nefes alamiyodum burnum sisip tikanmisti son 2 ay daha uyuycan zaten cok dert etme
Simdi oncelikle verdikleri seker seker kamisindan elde edilen bebeklerimize 2 yasina kadar vermedigimiz rafine seker bile degil daha kotusu misir surubu.Kızlar size bir sorum olacak. Bir sonraki kontrolüm 27+6 da olacak ve doktorum şeker yüklemesi yapacağız dedi.
Bu konuda çok bilgili değilim ama insanlardan değişik tepkiler alıyorum. Kimisi ne zaman yaptıracaksın mutlaka yaptır derken kimisi acıyan ve korku dolu gözlerle bakarak yaptıracak mısın gerçekten diyor.
Nedir bu olayın aslı astarı, artıları, eksileri diyerekten yaptıran ve yaptırmamayı seçen arkadaşlara bir sorayım dedim.
Bu arada benim kilo problemim var ama şeker problemim yok şimdilik. Bebek de 6 gün geriden (geç döllenme dedi doktor) geliyor ve gelişimi normal gözüküyor.
Kızlar günaydın bebek bezinde en kaliteli prima diyorlar araştırmalarım sonucunda prima almaya karar verdim ama yenidoğan 126'lı bir tane mi almalı miyim yoksa 2 tane filan mi bebek çok çabuk büyüyor kullanılmıyor diye okumuştum geçen bir forumda siz ne dersiniz bir de sizler hangi marka düşünüyorsunuz
Doktor artık sırt üstü yatmayacaksın dediğinde koltukta geçmişti son aylarım. Sanırım yine yaklaştık koltuk mevsimine. İyi oluyor tv karşısı yer dar dönemiyorsun da ; kalkması da kolay oluyor.Uyku esnasında kendimi sol tarafa nasıl sabitlemeliyim peki :)) sırtıma yastık koysam olmaz :) birde kızım bizimle aynı odada uyuyor arada uyku esnasında yanıma gelip uzandığı oluyor.
Ah o günleri hatırladım Gerçekten de ne zordu. Beni döndürmek için bile bir kişiye ihtiyaç vardı
Bide ben son ay hic uyumamistim ya cokta dert etme 8 den sonra hic uyumuyosun zatenkasim ayinda ustumde duduk kadar hirkayla sitenin icinde sabaha karsi 3 4 ben geziyodum hem sicak geliyodu hem nefes alamiyodum burnum sisip tikanmisti son 2 ay daha uyuycan zaten cok dert etme
Bende aynı senin gibi kilomu hiç söylemeyeyim şaşırırsın. İnsanlar kilo aldığımı sanıyorlar daha yeni yeni bazıları sen hamile misin diye sormaya başladı. Eee bünye uygun kilo almaya biliyorlar
Hava serinliyo da senin icin pek serinleyecegini soyleyememUyku konuşmuşsunuz ben de hiç uyuyamıyorum kızlar. Ya sıcaklardan ya da başka bir sebep buluyorum illaki. Dün gece çok midem ağrıdı , sanki bıçaklar saplanıyor gibi. Üstüne bir de sıcak ve sivrisinek. Ay tam cinnetlikti. Şimdi böyleyse 8.aydan sonra nasıl olacak bakalım. en azından havalar serinlemiş olacak onunla avunuyorum.
Aa yesil poset cay iciyosun sonra poseti ılınınca goz altina koyuyosun 15dk uzanip yatiyosun torba filan kalmiyo :)2 yıldır uykusuzluğa alıştı bünyem :)))
Ama göz altı şişliklerime bir çare bul bari bacım :))
Ben kizima 89 la hamile kaldim gemi gibiydim düdük kadar boyumla :) bide hamile thsirtu giyiyodumBende aynı senin gibi kilomu hiç söylemeyeyim şaşırırsın. İnsanlar kilo aldığımı sanıyorlar daha yeni yeni bazıları sen hamile misin diye sormaya başladı. Eee bünye uygun kilo almaya biliyorlar
canim ben yaptirilmasi taraftariyim sonucta bendede seker yoktu ama ailemde oldugu icin gebeliktede cikma olasiligi yuksek oldugu icin doktorum yaptirmalisin vucudun musaittir dedi bende yaptirdim ki ictigim sekerli sudan daha fazla seker tuketiyordum gunluk bi sikinti olacahini dusunmuyorumKızlar size bir sorum olacak. Bir sonraki kontrolüm 27+6 da olacak ve doktorum şeker yüklemesi yapacağız dedi.
Hahhaaha hiç heveslenme diyorsun yani. Valla yatak küçülmüş gibi geliyor, sığamıyorum bir yere. Gece kocamı tepikleye tepikleye bir hal oldumHava serinliyo da senin icin pek serinleyecegini soyleyemem hissedilen sicaklik 9373922 derece
canim yasadigin yerde yakinda metro toptanci market varmi yenidogan 68 li paketi 25 liraydi ben ondan 2 paket aldim bide 1 paket 2 numara aldim oda 40 liraydi 108 yada 126 ydiKızlar günaydın bebek bezinde en kaliteli prima diyorlar araştırmalarım sonucunda prima almaya karar verdim ama yenidoğan 126'lı bir tane mi almalı miyim yoksa 2 tane filan mi bebek çok çabuk büyüyor kullanılmıyor diye okumuştum geçen bir forumda siz ne dersiniz bir de sizler hangi marka düşünüyorsunuz
Ben de aynı şekilde ya, soluma dönüp yatıyorum bir uyanıyorum sırtüstü.Bende soluma yatıyorum ama gece bir bakmışım sırt üstü dönmüşüm hep bir tedirginlik var
Amin cnmAllah yardımcımız olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?