2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar kapi susu uygun birseyler yok mu hastane icin çok pahali?
Emzirme atleti alicam sutyen den hariç bedenini neye gore aliyim?

Ben hic egzersiz fln yapmadim doktora gitmedim. zorunlu kürtaj oldum o zaman doktorun alttan muayene etmesi gerekiyodu ben dedim vajinismus hastasiyim korkuyorum. Vajinismusta neymis kafanizdan hastalik üretmeyin dedi doktor bi azarladi beni. İkin dedi ikindim oyle kolay girdi. Sonra ben bu taktigi iliskiye girerkende kullandim rahat ettim. Ama suan hamile oldugum icn tabiki ikinmiyorum. Zor oluyo benim icin ama oluyo bi sekilde. Bapantene ben vucuduma kullandim hamileyken ama iliski sirasinda kullanmadim canim o yuzden bisey diyemem. o dedigim doktor sonra bana bi ilac verdi ordaki kaslari gevsetici bi ilac ben onu kullaniyodum iliskiye girmeden. Belki psikolojik oda beni rahatlatiyodu. Simdi onuda kullanamiyorum gerci

Bazen hapsurunca altima bir damla da olsa kaciriyorum. Her hapsurmada olmuyor ama bu cok rahatsiz edici .

Daha 27 yaşımda boyleysem sonrami düşünemiyorum. Hamilelikten böyle oluyor nasıl mani olabilirim ?
Bende 28,yasindayim altima kacirmam icn hapsirmama bile gerek yok tuvaletim geldiginde hemen gitmezsem kaciyo. Benimkide hamilelikten. Öncesinde hic boyle bisey yasamadim. Dogumdan snra gecer diyo herkes o yuzden ben takilimiyorum.

keceden kendin yapsana canim uyguna gelir oyle :) emzirme sutyenini ben bi beden buyuk aldim suan gayet iyi oluyor ama son ayalr nasil olur blmyrum

Bende de var bu batil inanc ya malesef saclarim o kadar uzadiki ve cok rahatsizim bu sicaklarda. Kökünden kestiresim var ama cesaretim yok. Beklicem mecbur. Aslinda sacma geliyo ama diyorum olacagi vardir bisey olur Allah korusun kendimi suclarim

Hamile kreasyonlarindan nasil hazetmiyorsam Emzirme atleti ve emzirme sutyeninden de o derece hazetmiyorum. Gogusler o kadar cirkin duruo ki zaten dogumdan sonra gobek bi porsuo sanki cocuk cikmamis gibi. Bide gogusler cirkin durunca attim hepsini. Onden acilan sutyenlerden aldim onlari kullandim. Cok da rahat ettim sonra da normal kullandigim sutyenlere gecis yaptim. 2 sene emzirme sutyeni kullandigimi dusunemiuorim bunda hic almamayi dusunuyorum.

şimdiden emzirme atleti alma benden sana tavsiye
doğum yapınca göğüslere sütyenler olmuyor
süt ile doluyor gögüsler
doğum yaptıktan sonra al

Bebeğinin tahmini doğum tarihinin doğum tarihim olduğunu şimdi farkettim. Gününde doğarsa aynı gün olacak doğum günümüz :)
Ay inşallah beklerler aynı gün doğururuz ama benim doktorun söylediğinden anladığım şey 37. Haftada serklaj dikisiyle beraber bebegi de sezeryanla alacağı, O haftalar bile bizim için çok iyi tabi.

Canım senin de söylediğin gibi tercihe kalmış bir şey, mutlaka yaptirmalisin diyen de çıkacak ne gerek var diyen de senin içine hangisi siniyorsa öyle hareket et, şeker yüklemesi yaptırmanın bazı sorunlar için önlem niteliğinde oldugu söyleniyor gizli şeker filan varsa anlasiliyormus yüklemeyle. Ben 27+6 dayım geçen hafta doktor kontrolumde doktorum yaptırıp yaptırmayacağımı sordu, zorunlu tutuyorsanız yaptırırım ama tercih meselesi ise açlık ve tokluk vermek istiyorum dedim yoo zorunlu değil tabi ki nasıl isterseniz öyle yaparız deyince açlık tokluk baktırdım ben, zaten yememe içmeme dikkat eden tatlıyla arası olmayan birisiyim gerek görmedim yani.

canim yasadigin yerde yakinda metro toptanci market varmi yenidogan 68 li paketi 25 liraydi ben ondan 2 paket aldim bide 1 paket 2 numara aldim oda 40 liraydi 108 yada 126 ydi
Öyle bir yer hiç duymadım burada canım yaa n11'de baktım en uygun veren 126lı paket 61 liraya veriyor 2 tane mi alsam 1 tane mi karar veremedim

Ay inşallah beklerler aynı gün doğururuz ama benim doktorun söylediğinden anladığım şey 37. Haftada serklaj dikisiyle beraber bebegi de sezeryanla alacağı, O haftalar bile bizim için çok iyi tabi.

Bebeğin tahmini doğum tarihi 15 kasım ama Sezeryan olacağı için 38 de alırlar herhalde.
Benim kendi doğum günüm 23 kasım:) oğlum da tahminim kasımın ilk haftası olur inşallah

Selam kızlar
Dünki işyerimle alakalı yaptığım yorumlardan dolayı burdan ban yedim. Heyhat bi burası vardı içimizi döktüğümüz rahatça burdan da uyarı aldık iyimi :)) Herneyse cevaplayamadıklarım varsa kusura bakmasınlar dün giremedim.

Bu arada hani şu nette satılan lohusa terlikleri varya ilerisi için hiç kullanışlı değil. İçerisi pamuk olduğu için ıslandığında ağzı burnu kayıyor. Onun yerine şöyle bişey aldım daha kullanışlı. Bilginize :)

Eklentiler

• D9314742-E39B-4835-88E2-A66CED1A0166.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 02902AA4-C8F2-478E-9136-053AD3566F6F.webp
    7 KB · Görüntüleme: 49
hey allahım ya bi o kalmıştı :) ne alakaymış acaba ne demişsin ki banlanacak kadar. ay beni görmediler demekki inşallah banlanmam

Tövbe tövbe ya şaka gibi :)
Terliği nerden aldın canım çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…