ne alaka ne dedin ki sen gayet normal şeylerdi. Neyse geçmiş olsun :)) bende bunun grisini aldım biraz tüy döküyor gibiydi ama baya sirkeledim... Güzel geldi bana bilmiyorum giydiğimde de rahat bayaSelam kızlar
Dünki işyerimle alakalı yaptığım yorumlardan dolayı burdan ban yedim. Heyhat bi burası vardı içimizi döktüğümüz rahatça burdan da uyarı aldık iyimi :)) Herneyse cevaplayamadıklarım varsa kusura bakmasınlar dün giremedim.
Bu arada hani şu nette satılan lohusa terlikleri varya ilerisi için hiç kullanışlı değil. İçerisi pamuk olduğu için ıslandığında ağzı burnu kayıyor. Onun yerine şöyle bişey aldım daha kullanışlı. Bilginize :)
Boyama kesinlikle kimyasal cnm yapılmaması gerekiyor ama kestirme konusu tamamen batıl inancya hic inanmam bole seylere ama iste ortada bir can soz konusu olunca insan karmsar kaliyor ilk hamileligimde hic riske girmedim ama bu sefer durum baya bi vahim cok kararsiz kaliyorum o yuzden boya kimyasal sonucta esim oje bile surdurmuyo makyaj bile mecbur kalmadikca yaptirtmuyo bebege zarari dokunur diye ama bu bildigin koca kari uydurmasi ama niye bole bisey uydurmuslar ona anlama veremiyorum
Esim 13 kasimBenim doğum günüm de 11 Kasım evlilik yildonumumuz de 17 Kasım :) güzel bir hediye olabilir o günlerde dogarsa
Is yerinin adini saninida vermedin ama garip geldi bana da yakinda kaynana muhabbetinden de ban yersek sasirmam. Sikintilarimizida konusamiycaksak ne konuscaz burda keske hayat toz pembe olsada bizde hep cicek bocek konussak ama oyle degil malesef.Selam kızlar
Dünki işyerimle alakalı yaptığım yorumlardan dolayı burdan ban yedim. Heyhat bi burası vardı içimizi döktüğümüz rahatça burdan da uyarı aldık iyimi :)) Herneyse cevaplayamadıklarım varsa kusura bakmasınlar dün giremedim.
Bu arada hani şu nette satılan lohusa terlikleri varya ilerisi için hiç kullanışlı değil. İçerisi pamuk olduğu için ıslandığında ağzı burnu kayıyor. Onun yerine şöyle bişey aldım daha kullanışlı. Bilginize :)
Benim oglumda denk geldi 3 gun var aramizda o benden once ayni ay olunca ananin ki golgede kalio benden soylemesi ben aslanim oglan aslan. Yukselenim akrep kizda akrep olacak kismetse ikisinede kendimden bisi kattim. Ama umarim kizin yukseleni aslan olmaz :)))Benim de kendi doğumgünüm 9 Kasım, bizim de denk gelebilir bebeğimle :)
Van'dayım tatlımnerede oturuyodun canım sen
Lekeler icin mutlaka gunes kremi kullanmalisin. Bezeler hakkinda fikrim yok ama bendede sivilce var zaten musaitim akneye hamilelikte costu. Ama deniz suyu cok iyi geldi sivilcelerimeKızlar ya yüzünde benim gibi sivilce,leke olan var mı? ve alın bölgesinde sanki küçük küçük beze şeklinde şeyler oluştubunlar için neler yapabilirim
anladım canım belki vardır o taraflarda da metro market. araştırmak lazımVan'dayım tatlım
Ben yag bazli boya ile boyattim. Duramadim daha fazla hic kokusu da yoktu . Benim 2. Gebelik oldugundan sanirim daha rahatim ilkinde havuza bile girmemistim. Bunda aqua parktan botla kaydim. Ama tercih meselesi tabi ben boyatmayi tercih ettim etmeyenlere de saygim sonsuz.Boyama kesinlikle kimyasal cnm yapılmaması gerekiyor ama kestirme konusu tamamen batıl inancbebefin ömrüni kısalttığı dusunuluyor ne alaka
Sonuncuyu artık imzalamadım canım yeter artık yaa. Hepsini aleyhime kullanmaya çalışcaklar ilerde. Hani normal şartlarda hamileyi işten çıkaramıyorlar ya bunlarda başka yolları deniyorlar ya da istifa edelim diye bekliyorlar. Belaltı derken canım mesela normalde başkasında görüpte uyarı vermedikleri bişeyi bende görünce uyarı yazıyorlar. Eskiden hamilelere ekstra anlayış gösterilirdi şimdi dışlıyorlar yük gözüyle zarar gözüyle bakıyorlar resmen. Hani izne çıkcaz bedavadan maaş alcaz ya onlara battı sanırım. Allah yardımcımız olsun kadın kadının düşmanı diyorlar ya çok doğru. Bu iki pisliğin biri bekar, tek yaşıyor erkek arkadaşları var heryeri dövmeli abartı bi şekilde iğrenç duranlardan, dili yanağında hızmamıdır ne var, satanist görünümlü saçlar kazılı yanlardan, biride45-50 yaşlarında dul mağlum yalnızlık başına vurmuş yani sorunlu tipler anlayacağın insanlıktan çıkmış ailesi yuvası olmayan kopuk yaşayan vurdun duymaz acımasız tipler. Dün benim ağladığımı gören çaycılar felan ne kdr üzüldü onlar hayatın içinden geldikleri için kendilerininde ailesi çoluğu cocuğu olduğu için merhamet nedir biliyorlarinsanın yaşam tarzı ne kadar karakterine yansıyor demi. Bak biz kimseyle uğraşamıyoruz çünkü sorumlu olduğumuz yuvamız cocuğumuz var onlarla meşguluz kafamız şeytanlığa işleyemiyor çünkü onlar gibi başı boş yaşamıyoruz kafamızda bi dünya derdimiz sıkıntımız var. Nerde sorunlu insan var dikkat et hep uğraşcak bişeyi olmayanlar...
bnce bu msjından kaynaklı banlanman bnce cnm kişileri dış görünüş ve medani halleri ile eleştirmişsin bundan oldugunu düşünüyorum ben neyse bugün gittin mi işeIs yerinin adini saninida vermedin ama garip geldi bana da yakinda kaynana muhabbetinden de ban yersek sasirmam. Sikintilarimizida konusamiycaksak ne konuscaz burda keske hayat toz pembe olsada bizde hep cicek bocek konussak ama oyle degil malesef.
Benim doğum günüm de 11 Kasım evlilik yildonumumuz de 17 Kasım :) güzel bir hediye olabilir o günlerde dogarsa
Esim 13 kasim
22 kasimda insallah onderalpin sezeryan tarihi
27 kasim benim dogumgunum
5 aralik lidya
Eger onderalpin dogumuyla ilgili bir sorun yasamazsak 13 kasimda basliyoruz dogumgunu kutlama olimpiyatlarina
Benim oglumda denk geldi 3 gun var aramizda o benden once ayni ay olunca ananin ki golgede kalio benden soylemesi ben aslanim oglan aslan. Yukselenim akrep kizda akrep olacak kismetse ikisinede kendimden bisi kattim. Ama umarim kizin yukseleni aslan olmaz :)))
Iyi yedin kvIs yerinin adini saninida vermedin ama garip geldi bana da yakinda kaynana muhabbetinden de ban yersek sasirmam. Sikintilarimizida konusamiycaksak ne konuscaz burda keske hayat toz pembe olsada bizde hep cicek bocek konussak ama oyle degil malesef.
Çok beğendim nerden aldinSelam kızlar
Esim 13 kasim
22 kasimda insallah onderalpin sezeryan tarihi
27 kasim benim dogumgunum
5 aralik lidya
Eger onderalpin dogumuyla ilgili bir sorun yasamazsak 13 kasimda basliyoruz dogumgunu kutlama olimpiyatlarina
İkeadan almıştım canım vakumlu değil de kilitli poşet olarak geçiyor.Emira SY vakumlu poşet hangisinden ya bir sürü çeşiti var, boyutu falan bi atar mısın?
Ay ne güzel Kasım ayı hepimiz için doğum günü kutlamalarıyla geçecek. Benim de burcum akrep, yükselenim yay. İkisinden biri olucak oğlum da. Hiç şikayetim yok şahsen
Kasım ayıni ben de çok seviyorum ya keşke hep Kasım olsa
İkeadan almıştım canım vakumlu değil de kilitli poşet olarak geçiyor.
https://urun.gittigidiyor.com/ev-ba...dolabi-poseti-saklama-torbasi-ik178-363832038
Bu aynısı galiba
Ben de burcunu çok seviyorum her ne kadar duyanlar şaşırsa dainşallah yavrularimiz da bize benzer
Ay benimde esim 28 kasim. Erkek kardesim 10 kasim. O diyo ki bende dogur oburu diyo benim gunde dogur. Bende ortalama 18.11.18 diyorum
Heheheh orta yolu bulmuşsun ne güzel10 Kasım baya erken olur da 28 Kasım olabilir belki. Gerçi senin minnoş önden gidiyordu belli de olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?