2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay benimde esim 28 kasim. Erkek kardesim 10 kasim. O diyo ki bende dogur oburu diyo benim gunde dogur. Bende ortalama 18.11.18 diyorum
18.11.18 cok guzel tarih benimki o zamani beklemez gibi geliyor. Oglum beklenenden erken geldi. Ama 08.11. 2018 e totem yapayim belki tutar :)))

Lekeler icin mutlaka gunes kremi kullanmalisin. Bezeler hakkinda fikrim yok ama bendede sivilce var zaten musaitim akneye hamilelikte costu. Ama deniz suyu cok iyi geldi sivilcelerime
Güneş kremi kullanıyorum cnm ama yinede leke oluştu malesef.deniz suyu bende bişi farketmedi

Ay benimde esim 28 kasim. Erkek kardesim 10 kasim. O diyo ki bende dogur oburu diyo benim gunde dogur. Bende ortalama 18.11.18 diyorum
brnde 18.10.18 olsun dedim doktor 24 25 ekim daha iyi dedi ne kadar durursa o kadar iyiymis kvninde dogumgunu 15 ekim ayni zamanda erkek tarafindaki dugun gunum benim kv de 18 i kabul etmezse 15 olsun diyor adam zaten 18 ine erken demis :)

Dusuk riskin mi var?
Yok da canım yine de insan korkuyor bebek hep aşağıda ve kasık ağrım oluyor.

Herkesin özgür iradesi. Ben yaptirmama taraftarıyım.
Hamilelikte çok şekerli tuketilmezse ailede ve sizde şeker yoksa hiç gerek yok.
Yine de siz bilirsiniz. Ben ilk bebegimde de yaptırmadım bunda da yaptirmicam.

Kızlar ya yüzünde benim gibi sivilce,leke olan var mı? ve alın bölgesinde sanki küçük küçük beze şeklinde şeyler oluştubunlar için neler yapabilirim
Bende de sivilce oluştu alnimda.
Ama geçici bunlar da sabır gerektiriyor. Cildini kuru tut kalıp sabun kurutuyor sivilceleri. Lekeye gelince O konuda ben de cevaplaRI merak ediyorum .

Lekeler icin mutlaka gunes kremi kullanmalisin. Bezeler hakkinda fikrim yok ama bendede sivilce var zaten musaitim akneye hamilelikte costu. Ama deniz suyu cok iyi geldi sivilcelerime
Hangi güneş kremi kullanılmalı Hamilelikte?
Benim göz alt kenarlarimda leke oldu çok üzülüyorum nasıl geçecek acaba?

Nerden aldınız terlikleri aceba farklı rengi var mı mavisi

Güneş kremi kullanıyorum cnm ama yinede leke oluştu malesef.deniz suyu bende bişi farketmedi
Trukid sport leke konusunda cok iyi hem organik hemde cocuklar icin zaten ben kendime solante almistim ama sivasmasindan yilinca oglanin trukide sardim. Bebek sampuani losyonu vs de turikid alabilirsin ben cok memnun kaldim.

Kızlar kasıklarıma birden adet sancısı gibi bir sancı girdi. Çift taraflı ağrıyor. Normal midir acaba yaşayan var mı? Kaç dkdır geçmedi, aklıma size sormak geldi

Kızlar kasıklarıma birden adet sancısı gibi bir sancı girdi. Çift taraflı ağrıyor. Normal midir acaba yaşayan var mı? Kaç dkdır geçmedi, aklıma size sormak geldi
Ani hareket mi yaptın? Bana sadece ani hareketlerde kramp giriyor, adet sanısı gibi olanlar haftalardır olmuyor.

Solante pregna almistim guzel koruyo ancak acayip sivasio ve yuzim bembeyaz oluyor zaten beyaz tenliyim hortlak gibi oluyorum. Tatillerde vucuduma kullanarak baya tukettim leke konusunda basarili ama soyledigim sikintisi var. Onun disinda ogluma trukid sport kullaniyorum. Organik icerikli bi urun leke konusunda oldukca basarili. 30 faktor yazmasina aldanma. Bide tam organik olsun kimyasal olmasin dersen coola baby var ilk baslarda onu kullaniyordum ogluma korumasi daha az ama isini gorur. Trukid sport tercih etme sebebim suya en dayaniklisi o oglan da kremlenmeye bayilmio tekrar tekrar kremlemekle ugrasmamak icin onu kullaniyorum. Hamilelikte olusan lekeler kisin azaliyor. Yazin gunesten tekrar hortluyor. Bu yuzden kisin dahil koruma faktorlu nemlendirici kullanmak gerek. Yazin zaten gunes kremini duzenli kullanmak gerekio gunese ciksanda cikmasanda

hey allahım ya bi o kalmıştı :) ne alakaymış acaba ne demişsin ki banlanacak kadar. ay beni görmediler demekki inşallah banlanmam
İstediğini yaz canım sana bişey olmaz, bu ara bi talihsizliktir gidiyor bana özel bi durum kimseye bişey olmaz ben varken önce bana olur merak etme :)
Tövbe tövbe ya şaka gibi :)
Terliği nerden aldın canım çok tatlı
Bende acaba birinemi bişey yazdımda haberim yok diye düşünüyorum msjlarada giremedim açınca gördüm :)
Trendyoldan aldım canım 30 liraydı.
ne alaka ne dedin ki sen gayet normal şeylerdi. Neyse geçmiş olsun :)) bende bunun grisini aldım biraz tüy döküyor gibiydi ama baya sirkeledim... Güzel geldi bana bilmiyorum giydiğimde de rahat baya
Neyse yorum yapmıcam sana bana göre bişey yok ama adminlere göre varsa bişey diyemiycem bunu da öğrenmiş olduk :)
Hadi ya tüyleri dökülmesin kötü durur ya bide bebek felan olcak evde kötü olur, evet rahat geldi bana görede :)
Is yerinin adini saninida vermedin ama garip geldi bana da yakinda kaynana muhabbetinden de ban yersek sasirmam. Sikintilarimizida konusamiycaksak ne konuscaz burda keske hayat toz pembe olsada bizde hep cicek bocek konussak ama oyle degil malesef.
Aynen öyle doğru söyledin, keşkem çiçekten böcekten bahsetcek şahane dertsiz hayatlarımız olsaydı, İnşallah oda olur bigün
bnce bu msjından kaynaklı banlanman bnce cnm kişileri dış görünüş ve medani halleri ile eleştirmişsin bundan oldugunu düşünüyorum ben neyse bugün gittin mi işe
yoruma açık bi karakterleri var ama salla gitsin onlar gibi olup iyi olan insanlarda var keşke bunlarda öyle olsalardı beni şaşırtsalardı.
Evet işe gittim hiçbişey yokmuş gibi işime odaklandım çünkü amacım var ve hedeflerim var dişini sık esra işine ver kendini, hedeflerini tamamla iznine çık güzelce dedim içimden kendimi motive ettim. Yarında gitcem ama cuma şeker yüklemesine gitcem işe gitmicem bu haftayı bitirmiş olcam, kalcak geriye bir hafta
Çok beğendim nerden aldin

Nerden aldınız terlikleri aceba farklı rengi var mı mavisi
Trendyoldan aldım kızlar bu renkleri var şuanda sadece, 30 lira sepette indirimle. Aynı sayfadan Başka bi butikten kargo ücretsiz ürün aldım kargo ücreti ödemedim.

Eklentiler

• 36FB5FDB-8453-456B-8445-16194EBE049C.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 54
  • F2274EC5-0DD9-44AE-91AC-76A82C65FBF6.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 9DDE6D0C-F583-47B3-90D8-6BBFC844AC6F.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 50
Eger kuyruk sokumuna beline dogru ilerlemiyorsa cok korkulacak bisey degildir. Magnezyum eksikliginden yada idrar yolu enfeksiyonundan olabilir.

Bir iki saattir ayni sanci bende de var deniz de oglana yuzmeyi ogretmeye calisirken yordum sanirim kendimi ona bagladim. Kotu dusunmek istemiyorum. Cunku en yakin hastane urla devlet hastanesi suan devlet hastanleri ile cok barisik degilim. Sende farkinda olmadan yordun mu acaba kendini

Sonunda hastaneden taburcu olduk
Birkaç gün annemlerde kalacam, annem iyi bakar diye eşim de böyle istedi annem de. İnşallah daha da iyileşip pazar günü de evimize dönecem.
Bugün kızımın yüzünü de gördük. Bu haldeyken güzelse, doğunca kim bilir nasıl güzel olacak benim gül kızım
Rabbim hiç kimseleri hastaneye düşürmesin. Çok iyi baktılar ona lafım yok, hastane de güzeldi ama ortamı bile yıpratıyor insanı. Bir daha tekrar doğumda yatarım inşallah. O zamana kadar kendime de bebeğime de ekstra dikkat edecem. Rabbim şifa versin tüm hastalara

Canim gecmis olsun allah bidaha yasatmasin. Hastalgini hatirliorim ama hastanede yattigini kacirmisim. Tekrar cok gecmis olsun.

18.11.18 cok guzel tarih benimki o zamani beklemez gibi geliyor. Oglum beklenenden erken geldi. Ama 08.11. 2018 e totem yapayim belki tutar :)))
Benim hedefimde bugun 08.08.2018 ya da 18.08.2018 di ama hesapta olan değil nasipte olan geliyor başa :))) şimdi 18.11.18 mi olsa diyorum sonradan yok dayanamam ben o kadar diyip vazgeçiyorum:)

Gözün Aydın canım çok sevindim :)
Hadi hayırlısı bakalım :))

Ani hareket mi yaptın? Bana sadece ani hareketlerde kramp giriyor, adet sanısı gibi olanlar haftalardır olmuyor.
Yok canım ya, yemek yedik ve bulaşıkları bile toplamadan sadece elimi yıkayıp içeri geçtim. Koltuğa oturdum yavaşça, birden ağrı girdi... Dönüyorum geçmiyor, nefes egzersizi yaptım geçmiyor. Telaş yapmadan bi size sorayım dedim canım.

Eger kuyruk sokumuna beline dogru ilerlemiyorsa cok korkulacak bisey degildir. Magnezyum eksikliginden yada idrar yolu enfeksiyonundan olabilir.
Magnezyum içtim canım, günde bir tane içiyorum zaten. Belime de vuruyor, tam adet sancısı gibi. 20dk olmuş şimdi geçmedi hiç.. Niye oldu acaba

Geçmiş olsun sana da canım, yorma kendini...
Yok ama ya ben gün boyu hep yattım, uzandım. Yemeği bile dışardan söyledik bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…