- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Çok teşekkür ederim canım, ağrıyla yatarken okudum ben de senin mesajını ve çok sevindim çıkmana. Çok şükür, Allah tekrarını göstermesin canımCumadan beri yatıyorduk hastanede canım. Neyse ki bugün bitti artık :) teşekkür ederim
Teşekkür ederim
LezzetliCipetpet çok geçmiş olsun canım. Konu ile ilgili bilgim yok maalesef.
Ben Salihi babalar gününde doğurmuştumbunun da tahmini doğum tarihi öğretmenler günü bakalım gününü bekler mi
18.11.18 cok guzel tarih benimki o zamani beklemez gibi geliyor. Oglum beklenenden erken geldi. Ama 08.11. 2018 e totem yapayim belki tutar :)))
18.11.18 guzel bi tarihmis gercekten ama pazara denk geliyor.normal dogumsa mumkunde.malesef benimki sezeryan
İnsallah gonlunden gecen olur.
brnde 18.10.18 olsun dedim doktor 24 25 ekim daha iyi dedi ne kadar durursa o kadar iyiymis kvninde dogumgunu 15 ekim ayni zamanda erkek tarafindaki dugun gunum benim kv de 18 i kabul etmezse 15 olsun diyor adam zaten 18 ine erken demis :)
Yok da canım yine de insan korkuyor bebek hep aşağıda ve kasık ağrım oluyor.
Herkesin özgür iradesi. Ben yaptirmama taraftarıyım.
Hamilelikte çok şekerli tuketilmezse ailede ve sizde şeker yoksa hiç gerek yok.
Yine de siz bilirsiniz. Ben ilk bebegimde de yaptırmadım bunda da yaptirmicam.
Bende de sivilce oluştu alnimda.
Ama geçici bunlar da sabır gerektiriyor. Cildini kuru tut kalıp sabun kurutuyor sivilceleri. Lekeye gelince O konuda ben de cevaplaRI merak ediyorum .
Hangi güneş kremi kullanılmalı Hamilelikte?
Benim göz alt kenarlarimda leke oldu çok üzülüyorum nasıl geçecek acaba?
Kızlar kasıklarıma birden adet sancısı gibi bir sancı girdi. Çift taraflı ağrıyor. Normal midir acaba yaşayan var mı? Kaç dkdır geçmedi, aklıma size sormak geldi
Kolay olanlar denenilebilir biraz bakayım benCanim hepimizin bebegi asagida daha yukari cikmadi. Gebelik okulunda kegeli yapabilirsiniz simdiden sonra dendi. 20den sonra hepsi yapilabiliyor. Sirtina 3 4 yastik al. Belinede ince katlanmis bir havlu koyuyosun. Kalca kaslarini sikip geriye dogru itme yapiyosun. Kopru fln kuramazsin zaten. Kolay olanlari yapabilirsin ama
Cok mu agriyo? Kramp gibi mi? Cok agriyosa bi doktora. Aksatma hic
Oh maşallah canım çok sevindim taburcu olmana tekrarı yaşanmasın inşallah.Sonunda hastaneden taburcu olduk
Birkaç gün annemlerde kalacam, annem iyi bakar diye eşim de böyle istedi annem de. İnşallah daha da iyileşip pazar günü de evimize dönecem.
Bugün kızımın yüzünü de gördük. Bu haldeyken güzelse, doğunca kim bilir nasıl güzel olacak benim gül kızım
Rabbim hiç kimseleri hastaneye düşürmesin. Çok iyi baktılar ona lafım yok, hastane de güzeldi ama ortamı bile yıpratıyor insanı. Bir daha tekrar doğumda yatarım inşallah. O zamana kadar kendime de bebeğime de ekstra dikkat edecem. Rabbim şifa versin tüm hastalara
Kolay olanlar denenilebilir biraz bakayım ben
Çok teşekkür ederim canım, ağrıyla yatarken okudum ben de senin mesajını ve çok sevindim çıkmana. Çok şükür, Allah tekrarını göstermesin canım
Oh maşallah canım çok sevindim taburcu olmana tekrarı yaşanmasın inşallah.
Canım bir saat oldu henüz daha hafifleme yok, kesintisiz ağrıyor. Tam adet sancısı ama kesilmedi hiç. Kramp gibi de değil, anlamadım.
Bebek hareket ediyor, birkaç kere hissettim son bir saatte ama buna güvenip gitmemek olur mu bilmiyorum. Son bir haftadır filan bazı günler progestanı almayı unutup uyuduğum oldu, ondan olabilir mi acabapinkstrap canım ne dersin? Endişelenmeye başladım ben galiba...
gunune takilmiyorum kuzum nasilsa nasilsa dogaxagi gun onceden belli ben ne desenbossYagmur 15 ekimi gecte hangi gun olursa artik onemli degil hepsi mubarek gun :))
gunune takilmiyorum kuzum nasilsa nasilsa dogaxagi gun onceden belli ben ne desenboss
evet canimm 10hafta kaldi dedi doktor valla bayramda gectimi bisye kalmiyor gibi geliyor banaOrasi oyle tabi dogru zamanda gelirler insallah. Soyle bi bakinca sizin 2 ay kaldi sayilir en gec 2bucuk ayiniz var. Ayy cok heyecanli
evet canimm 10hafta kaldi dedi doktor valla bayramda gectimi bisye kalmiyor gibi geliyor bana
Kızlar alıntılıyamadım. İçim hiç rahat değil, giyiniyorum şimdi gidiyoruz hastaneye. Çok sağolun desteğiniz için. Varsın ben pimpirikli olayım, doktor bir şey yok desin...
Canım kusura bakma yeni gördüm, korktuğun doğum sancısıysa o böyle birşey değil, o gelir yayılır geçer bir süre sonra yine gelir yayılır geçer, adetten çok gaz sancısına benziyor ve belli bir süreyle geliyor hiç geçmeyen bir ağrı değil. Benim yaşadığım buydu ama sen git için rahat eder, bir daha ki böyle ağrıda sebebini bilirsin.Canım bir saat oldu henüz daha hafifleme yok, kesintisiz ağrıyor. Tam adet sancısı ama kesilmedi hiç. Kramp gibi de değil, anlamadım.
Bebek hareket ediyor, birkaç kere hissettim son bir saatte ama buna güvenip gitmemek olur mu bilmiyorum. Son bir haftadır filan bazı günler progestanı almayı unutup uyuduğum oldu, ondan olabilir mi acabapinkstrap canım ne dersin? Endişelenmeye başladım ben galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?