2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cumadan beri yatıyorduk hastanede canım. Neyse ki bugün bitti artık :) teşekkür ederim

Teşekkür ederim

LezzetliCipetpet çok geçmiş olsun canım. Konu ile ilgili bilgim yok maalesef.
Çok teşekkür ederim canım, ağrıyla yatarken okudum ben de senin mesajını ve çok sevindim çıkmana. Çok şükür, Allah tekrarını göstermesin canım

brnde 18.10.18 olsun dedim doktor 24 25 ekim daha iyi dedi ne kadar durursa o kadar iyiymis kvninde dogumgunu 15 ekim ayni zamanda erkek tarafindaki dugun gunum benim kv de 18 i kabul etmezse 15 olsun diyor adam zaten 18 ine erken demis :)

Yagmur 15 ekimi gecte hangi gun olursa artik onemli degil hepsi mubarek gun :))

Canim hepimizin bebegi asagida daha yukari cikmadi. Gebelik okulunda kegeli yapabilirsiniz simdiden sonra dendi. 20den sonra hepsi yapilabiliyor. Sirtina 3 4 yastik al. Belinede ince katlanmis bir havlu koyuyosun. Kalca kaslarini sikip geriye dogru itme yapiyosun. Kopru fln kuramazsin zaten. Kolay olanlari yapabilirsin ama

Kolay olanlar denenilebilir biraz bakayım ben

Cok mu agriyo? Kramp gibi mi? Cok agriyosa bi doktora. Aksatma hic

Canım bir saat oldu henüz daha hafifleme yok, kesintisiz ağrıyor. Tam adet sancısı ama kesilmedi hiç. Kramp gibi de değil, anlamadım.

Bebek hareket ediyor, birkaç kere hissettim son bir saatte ama buna güvenip gitmemek olur mu bilmiyorum. Son bir haftadır filan bazı günler progestanı almayı unutup uyuduğum oldu, ondan olabilir mi acaba pinkstrap canım ne dersin? Endişelenmeye başladım ben galiba...

Oh maşallah canım çok sevindim taburcu olmana tekrarı yaşanmasın inşallah.

LezzetliCipetpet canım geçti mi ağrın nasıl oldun? Eğer içine sıkıntı düştüyse bi git hastaneye

Kolay olanlar denenilebilir biraz bakayım ben

Aynen bi bak istersen comelme ve duvara yaslanip dizleri bukme hareketi var. Hepsi pelvik kaslari guclendirmek icin. Hamilelikte oluyo maalesef ama ilerlememesi icin hareket yapmak faydali hem hantallasmamis oluyosun hemde kaslar dogumda lazim olcak. Bende yeni basladim ara ara yapiyorum gobek izin verdigi surece. Hatta normal kanepede otururken bile kalca kaslarini sikip birakiyorum arada. Normal otururken bile yapabilirsin. Yine de doktoruna danis ama basit hareketler icin. Benim doktor yuruyeceksin hareket yapacaksjn fln diyo cok sukur bi sikintida yasamadim simdiye kadar

Aksatma git hastaneye canim senin durumun zaten ciddi. Doktorun numarasi varsa ara bi sor olmadi. 1saate gecmis olmasi gerekti ani kramp yada sanci olsaydi. 1 saattir gecmediyse mutlaka bir sor doktoruna

Canım kusura bakma yeni gördüm, korktuğun doğum sancısıysa o böyle birşey değil, o gelir yayılır geçer bir süre sonra yine gelir yayılır geçer, adetten çok gaz sancısına benziyor ve belli bir süreyle geliyor hiç geçmeyen bir ağrı değil. Benim yaşadığım buydu ama sen git için rahat eder, bir daha ki böyle ağrıda sebebini bilirsin.
Geçen gece yazdığım gibi sancim oldu acile gittim nstye bağladılar, yalancı sancı olduğunu düşünüyorum dedi doktor, bebek büyüdükçe rahim doğuma hazırlıkta yalancı sancılar yaşatabilirmiş. Biz ayırt edemeyiz tabi yalancıyı gerçeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…