2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Beline de vuruyorsa bi doktora görün dogum sancısı bu sekilde oluyormuş. Ilık bi duş alıp 1 bardak su iç sol tarafına uzan hala gecmezse doktora git bence

Aman sende aksatma valla bi 35leri gorebilseydik hepimiz saglicakla. Korkutuyo arada tosbaglar

Çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah bir daha doğumda nasip eder hastane yollarını sana.
Annen sana şimdi ne güzel bakar. Sende stres üzüntü yapma hiç birşeyi takma kafana. Allah ım vaktinde sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kızını

Aman sende aksatma valla bi 35leri gorebilseydik hepimiz saglicakla. Korkutuyo arada tosbaglar
Aynen fenalar :) Amin inşallah ya, Canım Benim bekleme lüksüm yok ki, serklaj oldugu için doktor evde sancı çekme doğum baslarsa sezeryan dikişini yırtabilir dedi. Mecbur her sancıda giderim ben bu ne diye zaten.

Kızlar alıntılıyamadım. İçim hiç rahat değil, giyiniyorum şimdi gidiyoruz hastaneye. Çok sağolun desteğiniz için. Varsın ben pimpirikli olayım, doktor bir şey yok desin...
Kızlar alıntılıyamadım. İçim hiç rahat değil, giyiniyorum şimdi gidiyoruz hastaneye. Çok sağolun desteğiniz için. Varsın ben pimpirikli olayım, doktor bir şey yok desin...

Canım biZi de haberdar et.
Geçmiş olsun. İnşallah ciddi bişey yoktur miniğini görüp gelirsin evine

Aynen fenalar :) Amin inşallah ya, Canım Benim bekleme lüksüm yok ki, serklaj oldugu için doktor evde sancı çekme doğum baslarsa sezeryan dikişini yırtabilir dedi. Mecbur her sancıda giderim ben bu ne diye zaten.

Haklisin insan ayirt edemiyo ki sanci mi gaz mi kramp mi yoksa hepsi mi ayirt edemiyo gercekten. Iyi dusunelim iyi olsun insallah gucludur minnaklar erken gelip korkutmayacaklar insallah

Gaz sancisi da olabilir. Bu aksam.disarda yemekteydik. Yemek sonrasi kasiklarima.nasil sanci girdi. Eve zor attim kendimi. Wc ye filan da gidince rahatladim gecti. Onemsiz oyle bi seydir insallah

Solante
Ben doktorun tavsiyesi üzerine hamileler için olan solantenin güneş kremini kullanıyorum cnm

Haklisin insan ayirt edemiyo ki sanci mi gaz mi kramp mi yoksa hepsi mi ayirt edemiyo gercekten. Iyi dusunelim iyi olsun insallah gucludur minnaklar erken gelip korkutmayacaklar insallah
Güya tecrübeliyim ayırt edemiyorum işte :)
İnşallah şu an tek duamız zamanında sağlıkla kucaklarımıza alabilmek.

Kızlar doktor bir şey yok dedi, çıktık şimdi eve dönüyoruz. Tam 2saat oldu aynen devam ediyor ama niye olur ki dedim. Tam yerini sordu, sonra olur öyle, bol su iç yat dedi. Rahim ağzı uzunluğuna da karından baktı önce 4cm sonra 5cm, erken doğum riski görünmüyor dedi. Çok iyi dedi işte öyle yolladı yani. Çok şükür, içim rahat etti. Gelmeseydik uyuyamazdım gece...

Çok şükür, Boşver iyi yaptın giderek.

Masallah. Insallah yasamazsin bir daha. Icinde rahatlamistir en azindan

Biraz evin icinde filan yurusen rahatlatir belki..gecmis olsun

Çok iyi yaptın canım bütün gece kurup korkacağına için rahatladı en azından. İnşallah bian önce geçer daha fazla tedirgin olmazsın

Çok şükür, Boşver iyi yaptın giderek.
Evet canım. Doktor da çok serin kanlıydı, sakinleştim öyle hemen kendi rahim ağzını ölçeyim, bak çok güzel filan deyince. Yine de Cumartesi kendi ilk doktorumun randevusuna da gideyim diyorum.

Masallah. Insallah yasamazsin bir daha. Icinde rahatlamistir en azindan
Elhamdulillah gerçekten şu an hala ağrıyor ama kafam rahatladı.. Aklım çıktı ne bu böyle diye..

Biraz evin icinde filan yurusen rahatlatir belki..gecmis olsun
Hepsini denedim de geçmedi canım
Gaz da değil... Öyle gittim ben de zaten ara ara kanama da oluyor. Riske girmeye gerek yok dedim..

İnşallah canım.
Yapı olarak rahatım, hele hamilelikte ekstra bir rahatlık geldi tevekkülden ama son 1 hafta korkuttu beni. Mutlaka beterin beteri var ama zor zamanlar geçirdim. Hastanede doktorlar hemşireler başımda, ateşim 40ı geçmesin en azından diye koşturma içinde beni soyup buzlu bezlerle ovdular, onu asla unutamam mesela. Bir de doktorun gece yarısı ağlama krizim geçsin de ateşim düşsün diye bana sarılıp teselli edişini. Rabbim beterinden korusun. Bu süreçte tek rahatlatan şey bebeğin kalbinin atışını duymak oluyor işte. O iyi olsun da ben çekerim diyorum ama anneler de çekmesin ya. Biz de insanız, doğuracaz diye ekstra bir çip yüklenmiyor bize. Rabbim bizleri de korusun.

Gözün Aydın canım, gittin rahat ettin en azından. Betül kızımız azıcık ilgi istedi herhalde

Sana da gecmis olsun canim. Cok sukur atlattin. Annecigin iyi bakar sana bir daha tekrarlamaz insallah

Sen bilirsin git daha rahat bilgi alırsın.

LezzetliCipetpet sevindim biseyin olmamasina canim.Allah beterinden korusun.dikkat et kendine.bol bol istirahat et.bugun kendini yordunmu fazlami ayakta kaldinki.bazen benimde oluyor oyle yorulunca agri giriyor kasiklarima.
Allah yardimcimiz olsun su uc bucuk ayida hayirlisiyla tamamlayip bebegimize saglikla kavusssaydik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…