Beline de vuruyorsa bi doktora görün dogum sancısı bu sekilde oluyormuş. Ilık bi duş alıp 1 bardak su iç sol tarafına uzan hala gecmezse doktora git benceYok canım ya, yemek yedik ve bulaşıkları bile toplamadan sadece elimi yıkayıp içeri geçtim. Koltuğa oturdum yavaşça, birden ağrı girdi... Dönüyorum geçmiyor, nefes egzersizi yaptım geçmiyor. Telaş yapmadan bi size sorayım dedim canım.
Magnezyum içtim canım, günde bir tane içiyorum zaten. Belime de vuruyor, tam adet sancısı gibi. 20dk olmuş şimdi geçmedi hiç.. Niye oldu acaba
Geçmiş olsun sana da canım, yorma kendini...
Yok ama ya ben gün boyu hep yattım, uzandım. Yemeği bile dışardan söyledik bugün.
Canım kusura bakma yeni gördüm, korktuğun doğum sancısıysa o böyle birşey değil, o gelir yayılır geçer bir süre sonra yine gelir yayılır geçer, adetten çok gaz sancısına benziyor ve belli bir süreyle geliyor hiç geçmeyen bir ağrı değil. Benim yaşadığım buydu ama sen git için rahat eder, bir daha ki böyle ağrıda sebebini bilirsin.
Geçen gece yazdığım gibi sancim oldu acile gittim nstye bağladılar, yalancı sancı olduğunu düşünüyorum dedi doktor, bebek büyüdükçe rahim doğuma hazırlıkta yalancı sancılar yaşatabilirmiş. Biz ayırt edemeyiz tabi yalancıyı gerçeği
Sonunda hastaneden taburcu olduk
Birkaç gün annemlerde kalacam, annem iyi bakar diye eşim de böyle istedi annem de. İnşallah daha da iyileşip pazar günü de evimize dönecem.
Bugün kızımın yüzünü de gördük. Bu haldeyken güzelse, doğunca kim bilir nasıl güzel olacak benim gül kızım
Rabbim hiç kimseleri hastaneye düşürmesin. Çok iyi baktılar ona lafım yok, hastane de güzeldi ama ortamı bile yıpratıyor insanı. Bir daha tekrar doğumda yatarım inşallah. O zamana kadar kendime de bebeğime de ekstra dikkat edecem. Rabbim şifa versin tüm hastalara
Aynen fenalar :) Amin inşallah ya, Canım Benim bekleme lüksüm yok ki, serklaj oldugu için doktor evde sancı çekme doğum baslarsa sezeryan dikişini yırtabilir dedi. Mecbur her sancıda giderim ben bu ne diye zaten.Aman sende aksatma valla bi 35leri gorebilseydik hepimiz saglicakla. Korkutuyo arada tosbaglar
Kızlar alıntılıyamadım. İçim hiç rahat değil, giyiniyorum şimdi gidiyoruz hastaneye. Çok sağolun desteğiniz için. Varsın ben pimpirikli olayım, doktor bir şey yok desin...
Kızlar alıntılıyamadım. İçim hiç rahat değil, giyiniyorum şimdi gidiyoruz hastaneye. Çok sağolun desteğiniz için. Varsın ben pimpirikli olayım, doktor bir şey yok desin...
Aynen fenalar :) Amin inşallah ya, Canım Benim bekleme lüksüm yok ki, serklaj oldugu için doktor evde sancı çekme doğum baslarsa sezeryan dikişini yırtabilir dedi. Mecbur her sancıda giderim ben bu ne diye zaten.
Gaz sancisi da olabilir. Bu aksam.disarda yemekteydik. Yemek sonrasi kasiklarima.nasil sanci girdi. Eve zor attim kendimi. Wc ye filan da gidince rahatladim gecti. Onemsiz oyle bi seydir insallahKızlar alıntılıyamadım. İçim hiç rahat değil, giyiniyorum şimdi gidiyoruz hastaneye. Çok sağolun desteğiniz için. Varsın ben pimpirikli olayım, doktor bir şey yok desin...
SolanteYok da canım yine de insan korkuyor bebek hep aşağıda ve kasık ağrım oluyor.
Herkesin özgür iradesi. Ben yaptirmama taraftarıyım.
Hamilelikte çok şekerli tuketilmezse ailede ve sizde şeker yoksa hiç gerek yok.
Yine de siz bilirsiniz. Ben ilk bebegimde de yaptırmadım bunda da yaptirmicam.
Bende de sivilce oluştu alnimda.
Ama geçici bunlar da sabır gerektiriyor. Cildini kuru tut kalıp sabun kurutuyor sivilceleri. Lekeye gelince O konuda ben de cevaplaRI merak ediyorum .
Hangi güneş kremi kullanılmalı Hamilelikte?
Benim göz alt kenarlarimda leke oldu çok üzülüyorum nasıl geçecek acaba?
Ben doktorun tavsiyesi üzerine hamileler için olan solantenin güneş kremini kullanıyorum cnmYok da canım yine de insan korkuyor bebek hep aşağıda ve kasık ağrım oluyor.
Herkesin özgür iradesi. Ben yaptirmama taraftarıyım.
Hamilelikte çok şekerli tuketilmezse ailede ve sizde şeker yoksa hiç gerek yok.
Yine de siz bilirsiniz. Ben ilk bebegimde de yaptırmadım bunda da yaptirmicam.
Bende de sivilce oluştu alnimda.
Ama geçici bunlar da sabır gerektiriyor. Cildini kuru tut kalıp sabun kurutuyor sivilceleri. Lekeye gelince O konuda ben de cevaplaRI merak ediyorum .
Hangi güneş kremi kullanılmalı Hamilelikte?
Benim göz alt kenarlarimda leke oldu çok üzülüyorum nasıl geçecek acaba?
Güya tecrübeliyim ayırt edemiyorum işte :)Haklisin insan ayirt edemiyo ki sanci mi gaz mi kramp mi yoksa hepsi mi ayirt edemiyo gercekten. Iyi dusunelim iyi olsun insallah gucludur minnaklar erken gelip korkutmayacaklar insallah
Güya tecrübeliyim ayırt edemiyorum işte :)
İnşallah şu an tek duamız zamanında sağlıkla kucaklarımıza alabilmek.
Çok şükür, Boşver iyi yaptın giderek.Kızlar doktor bir şey yok dedi, çıktık şimdi eve dönüyoruz. Tam 2saat oldu aynen devam ediyor ama niye olur ki dedim. Tam yerini sordu, sonra olur öyle, bol su iç yat dedi. Rahim ağzı uzunluğuna da karından baktı önce 4cm sonra 5cm, erken doğum riski görünmüyor dedi. Çok iyi dedi işte öyle yolladı yani. Çok şükür, içim rahat etti. Gelmeseydik uyuyamazdım gece...
Kızlar doktor bir şey yok dedi, çıktık şimdi eve dönüyoruz. Tam 2saat oldu aynen devam ediyor ama niye olur ki dedim. Tam yerini sordu, sonra olur öyle, bol su iç yat dedi. Rahim ağzı uzunluğuna da karından baktı önce 4cm sonra 5cm, erken doğum riski görünmüyor dedi. Çok iyi dedi işte öyle yolladı yani. Çok şükür, içim rahat etti. Gelmeseydik uyuyamazdım gece...
Biraz evin icinde filan yurusen rahatlatir belki..gecmis olsunKızlar doktor bir şey yok dedi, çıktık şimdi eve dönüyoruz. Tam 2saat oldu aynen devam ediyor ama niye olur ki dedim. Tam yerini sordu, sonra olur öyle, bol su iç yat dedi. Rahim ağzı uzunluğuna da karından baktı önce 4cm sonra 5cm, erken doğum riski görünmüyor dedi. Çok iyi dedi işte öyle yolladı yani. Çok şükür, içim rahat etti. Gelmeseydik uyuyamazdım gece...
Çok iyi yaptın canım bütün gece kurup korkacağına için rahatladı en azından. İnşallah bian önce geçer daha fazla tedirgin olmazsınKızlar doktor bir şey yok dedi, çıktık şimdi eve dönüyoruz. Tam 2saat oldu aynen devam ediyor ama niye olur ki dedim. Tam yerini sordu, sonra olur öyle, bol su iç yat dedi. Rahim ağzı uzunluğuna da karından baktı önce 4cm sonra 5cm, erken doğum riski görünmüyor dedi. Çok iyi dedi işte öyle yolladı yani. Çok şükür, içim rahat etti. Gelmeseydik uyuyamazdım gece...
Evet canım. Doktor da çok serin kanlıydı, sakinleştim öyle hemen kendi rahim ağzını ölçeyim, bak çok güzel filan deyince. Yine de Cumartesi kendi ilk doktorumun randevusuna da gideyim diyorum.Çok şükür, Boşver iyi yaptın giderek.
Elhamdulillah gerçekten şu an hala ağrıyor ama kafam rahatladı.. Aklım çıktı ne bu böyle diye..Masallah. Insallah yasamazsin bir daha. Icinde rahatlamistir en azindan
Hepsini denedim de geçmedi canımBiraz evin icinde filan yurusen rahatlatir belki..gecmis olsun
Çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah bir daha doğumda nasip eder hastane yollarını sana.
Annen sana şimdi ne güzel bakar. Sende stres üzüntü yapma hiç birşeyi takma kafana. Allah ım vaktinde sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kızını
Kızlar doktor bir şey yok dedi, çıktık şimdi eve dönüyoruz. Tam 2saat oldu aynen devam ediyor ama niye olur ki dedim. Tam yerini sordu, sonra olur öyle, bol su iç yat dedi. Rahim ağzı uzunluğuna da karından baktı önce 4cm sonra 5cm, erken doğum riski görünmüyor dedi. Çok iyi dedi işte öyle yolladı yani. Çok şükür, içim rahat etti. Gelmeseydik uyuyamazdım gece...
İnşallah canım.
Yapı olarak rahatım, hele hamilelikte ekstra bir rahatlık geldi tevekkülden ama son 1 hafta korkuttu beni. Mutlaka beterin beteri var ama zor zamanlar geçirdim. Hastanede doktorlar hemşireler başımda, ateşim 40ı geçmesin en azından diye koşturma içinde beni soyup buzlu bezlerle ovdular, onu asla unutamam mesela. Bir de doktorun gece yarısı ağlama krizim geçsin de ateşim düşsün diye bana sarılıp teselli edişini. Rabbim beterinden korusun. Bu süreçte tek rahatlatan şey bebeğin kalbinin atışını duymak oluyor işte. O iyi olsun da ben çekerim diyorum ama anneler de çekmesin ya. Biz de insanız, doğuracaz diye ekstra bir çip yüklenmiyor bize. Rabbim bizleri de korusun.
Gözün Aydın canım, gittin rahat ettin en azından. Betül kızımız azıcık ilgi istedi herhalde
Sen bilirsin git daha rahat bilgi alırsın.Evet canım. Doktor da çok serin kanlıydı, sakinleştim öyle hemen kendi rahim ağzını ölçeyim, bak çok güzel filan deyince. Yine de Cumartesi kendi ilk doktorumun randevusuna da gideyim diyorum.
Elhamdulillah gerçekten şu an hala ağrıyor ama kafam rahatladı.. Aklım çıktı ne bu böyle diye..
Hepsini denedim de geçmedi canım
Gaz da değil... Öyle gittim ben de zaten ara ara kanama da oluyor. Riske girmeye gerek yok dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?