2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok sağolun güzel dilekleriniz, destekleriniz için kızlar

ZumraBetul yok canım ya evdeyim, devamlı istirahat halindeyim. Bugün yemek bile yapmamıştım hatta öyle söyleyeyim. Doktor da bir şey diyemedi zaten sebep olara. Bol su iç, bol istirahat et dedi. Minik kuşumuzu göreceğimiz varmış demek ki. Elhamdulillah, onların canı sağ olsun da gerisi hiç önemli değil.

Geçmiş olsun bayanlar gerçekten insan hamileyken Herşeyden tedirgin oluyor en iyisi doktora gitmek hiç değilse içimiz rahat ediyor

Gunaydın Kızlar
Herkes sancı mancı hastane felan dedikçe bende bi hırsla eksikliklere yöneliyorum aklıma kurt düşüyor
Dün hastanede dağıtmalık süs gördüm instagramda. Hoşuma gitti gibi ama adam en az 50ad yazmış oda bize cok gibi. Msj attım adette yardımcı olursa düşünücem diye. Model nasıl sizce?

Eklentiler

• 8412B117-1DC4-40EC-9019-CDBF30006BA6.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 61
  • DF0D4BB0-E41C-436C-8178-478C9FBFF10B.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 68
  • 0A2C8117-B7F4-4F82-8C31-FCCBE276CFD4.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 62
Günaydın cnm magnet mi bunlar?

hahahha gecende bende ayni seyi yazmistim kimse cevap vermedi :) bende bi kokulu tas modelini cok begendim konseptimede uyuyordu tanesi 4 liraydi kv cocuklar bunlara bayilir cocuklar bunlari cok sever diyince vazgectim:) senin dedigin gibi bizimki cocugun clini vericek daha bizim evden cikmadan cocuk kirar onu bende 4 lira vericem icim acir vallahi :) o yuzden bende bu tur seylere bakiyorum burda carsida tanesi 2 liradan baslayip ayni model 3 liraya kadar cikiyordu instagram cok cok ucuz bu konuda yaa

Magnetleride çoğu kişi kullanmıyor yakınlarından başka cnm.bende karar veremiyorum o yüzden başka neler olabilir mesela

Magnetleride çoğu kişi kullanmıyor yakınlarından başka cnm.bende karar veremiyorum o yüzden başka neler olabilir mesela
Bu kolonyadan yaptirdim ben tanesi 3tl
Gerci bu hediyeliklerin hepsi zarar ziyan suna doktugum parayi aynebiliyme gonderseydim kambocyadaki cocuklarin 1 gunluk yemek masrafiydi...icim aciyo ama esimde istiyo babamda istiyo ikisininde cevresi genis tebrige geliyolar illa bisey vermek istiyolar...

bunları kendim yapmıştım mesela kolonyayi nisanimda magnetleride yeğenime acaba yine yapsam mı diyorum

Eki Görüntüle 2177671 Eki Görüntüle 2177672 bunları kendim yapmıştım mesela kolonyayi nisanimda magnetleride yeğenime acaba yine yapsam mı diyorum
Tabi daha ucuza geliyosa yap.ben lidyada yapip pisman olmustum. cunku ayni paraya geldi kendime kizdim bide hamile halimle onlari gittim aradim aldim kemeraltindan tasidim doldurmakla ugrastim diye...siseleri sordum 1tl tanesi icine kolonya alcam susleme icin malzeme alcam etiket yaptircam yine 3tlye geliyo o yuzden bu kez ayni kafasizligi yapmadim ama benim yasadigim yerde daha ucuza geliyo dersen yap tabi...

bide mevlüt yapılıyor bizim onun içinde şunları yaparım içine şeker yada lokum nasıl olur?

Doğru cnm bende ist.dan eminonu den alıyorum ama 3 tlyi bulur yine.bide uğraşması falan benimde gözüm pek yemiyo

Bu sisenin aynisindan bos netten aldim. Icini ben doldurup susleyecem. Guzel sise aslinda kullanilabilir 25taneyi 25tlye almistim.

Eki Görüntüle 2177674 bide mevlüt yapılıyor bizim onun içinde şunları yaparım içine şeker yada lokum nasıl olur?
Bak bu kutular cidden ucuza geliyo poset alirken gormustum 100 tanesi 20tl miydi neydi.Ama sen yine şu sayfayada bi bak 5 lisi kartlisi 2.5tl tanesi.sen yine seker alcan etiket yapcan...ayni paraya geliyosa ugrasma bastan iyi degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…