- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Günaydın cnm magnet mi bunlar?Gunaydın Kızlar
Herkes sancı mancı hastane felan dedikçe bende bi hırsla eksikliklere yöneliyorum aklıma kurt düşüyor
Dün hastanede dağıtmalık süs gördüm instagramda. Hoşuma gitti gibi ama adam en az 50ad yazmış oda bize cok gibi. Msj attım adette yardımcı olursa düşünücem diye. Model nasıl sizce?
Evet canım arkasında magnet varmış. Ya aslında kokulu sabunlar var ama bizim millet daha eve gitmeden kırıyorGünaydın cnm magnet mi bunlar?
hahahha gecende bende ayni seyi yazmistim kimse cevap vermedi :) bende bi kokulu tas modelini cok begendim konseptimede uyuyordu tanesi 4 liraydi kv cocuklar bunlara bayilir cocuklar bunlari cok sever diyince vazgectim:) senin dedigin gibi bizimki cocugun clini vericek daha bizim evden cikmadan cocuk kirar onu bende 4 lira vericem icim acir vallahi :) o yuzden bende bu tur seylere bakiyorum burda carsida tanesi 2 liradan baslayip ayni model 3 liraya kadar cikiyordu instagram cok cok ucuz bu konuda yaaEvet canım arkasında magnet varmış. Ya aslında kokulu sabunlar var ama bizim millet daha eve gitmeden kırıyorsağlam bişey olsun dedim. Ya bunlar ya da biblo gibi bişey yaptırayım diyorum en kötü klasik biberon tarzda bişey.
Magnetleride çoğu kişi kullanmıyor yakınlarından başka cnm.bende karar veremiyorum o yüzden başka neler olabilir meselaEvet canım arkasında magnet varmış. Ya aslında kokulu sabunlar var ama bizim millet daha eve gitmeden kırıyorsağlam bişey olsun dedim. Ya bunlar ya da biblo gibi bişey yaptırayım diyorum en kötü klasik biberon tarzda bişey.
Bu kolonyadan yaptirdim ben tanesi 3tlMagnetleride çoğu kişi kullanmıyor yakınlarından başka cnm.bende karar veremiyorum o yüzden başka neler olabilir mesela
Güzelmiş cnm nerde yaptırdın?Bu kolonyadan yaptirdim ben tanesi 3tl
Gerci bu hediyeliklerin hepsi zarar ziyan suna doktugum parayi aynebiliyme gonderseydim kambocyadaki cocuklarin 1 gunluk yemek masrafiydi...icim aciyo ama esimde istiyo babamda istiyo ikisininde cevresi genis tebrige geliyolar illa bisey vermek istiyolar...Eki Görüntüle 2177653 Eki Görüntüle 2177654
Dilek hanim sayfanin sahibi.yaptircaksan selamimi soyle indirim yapsin lidya icinde dunyayi siparis vermistim o yuzden 3 tlye yapiyo tanesini :) dersin onderalpin kolanyasindan istiyorum bizede 3tlye yapinGüzelmiş cnm nerde yaptırdın?
Etiketide buGüzelmiş cnm nerde yaptırdın?
Bu kolonyadan yaptirdim ben tanesi 3tl
Gerci bu hediyeliklerin hepsi zarar ziyan suna doktugum parayi aynebiliyme gonderseydim kambocyadaki cocuklarin 1 gunluk yemek masrafiydi...icim aciyo ama esimde istiyo babamda istiyo ikisininde cevresi genis tebrige geliyolar illa bisey vermek istiyolar...Eki Görüntüle 2177653 Eki Görüntüle 2177654
Tabi daha ucuza geliyosa yap.ben lidyada yapip pisman olmustum. cunku ayni paraya geldi kendime kizdim bide hamile halimle onlari gittim aradim aldim kemeraltindan tasidim doldurmakla ugrastim diye...siseleri sordum 1tl tanesi icine kolonya alcam susleme icin malzeme alcam etiket yaptircam yine 3tlye geliyo o yuzden bu kez ayni kafasizligi yapmadim ama benim yasadigim yerde daha ucuza geliyo dersen yap tabi...Eki Görüntüle 2177671 Eki Görüntüle 2177672 bunları kendim yapmıştım mesela kolonyayi nisanimda magnetleride yeğenime acaba yine yapsam mı diyorum
valla bende acıyorum dağıtılan hediyeliklere herkes atıyo. ama bizde de dağıtılmadan olmuyo herkes birbirinle resmen şey yarıştırıyo. ama ben okadar aşırı bişey yapmayı düşünmüyorum inşallah. insanlar çöpe atıcak diye 400 500 tl harcıyoruz
Doğru cnm bende ist.dan eminonu den alıyorum ama 3 tlyi bulur yine.bide uğraşması falan benimde gözüm pek yemiyoTabi daha ucuza geliyosa yap.ben lidyada yapip pisman olmustum. cunku ayni paraya geldi kendime kizdim bide hamile halimle onlari gittim aradim aldim kemeraltindan tasidim doldurmakla ugrastim diye...siseleri sordum 1tl tanesi icine kolonya alcam susleme icin malzeme alcam etiket yaptircam yine 3tlye geliyo o yuzden bu kez ayni kafasizligi yapmadim ama benim yasadigim yerde daha ucuza geliyo dersen yap tabi...
Bu kolonyadan yaptirdim ben tanesi 3tl
Bak bu kutular cidden ucuza geliyo poset alirken gormustum 100 tanesi 20tl miydi neydi.Ama sen yine şu sayfayada bi bak 5 lisi kartlisi 2.5tl tanesi.sen yine seker alcan etiket yapcan...ayni paraya geliyosa ugrasma bastan iyi degerlendirEki Görüntüle 2177674 bide mevlüt yapılıyor bizim onun içinde şunları yaparım içine şeker yada lokum nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?