- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Bende bu tarz yapıcam canım. yenilen içilen şeye değilde dağıtılan süse püse acıyorum. mesela o kurabiyeler... yenmiyo çöp yazık günah ununa şekerine pişmesine günah.. ama lokumsuz şekersizde olmaz.Eki Görüntüle 2177674 bide mevlüt yapılıyor bizim onun içinde şunları yaparım içine şeker yada lokum nasıl olur?
mesela ben bu kapaklı kutulardan almıştım çarşıda 6 tanelisi 5 tlydi. toplu alınca 4buçuğa falan indirdi 6tanesini. 120tane almıştım böyle. içine 15 tlye kalpli çikolata. 5tl ye sarmak için tül bide telli gül almıştım. 3,5 tlye.Doğru cnm bende ist.dan eminonu den alıyorum ama 3 tlyi bulur yine.bide uğraşması falan benimde gözüm pek yemiyo
BENDE AYNI CANIM AYNI HAFTALARDAYIZ DEMEK :)25. haftadayım. Kasımın ikinci yarısında doğum bekliyorum.
olsun canım iyisiniz ya önemli olan bu :) annende sana mis gibi bakar şimdi yenilenmiş evine dönersin inşallah Allah bi daha böyle kötü şeyler yaşatmasınSonunda hastaneden taburcu olduk
Birkaç gün annemlerde kalacam, annem iyi bakar diye eşim de böyle istedi annem de. İnşallah daha da iyileşip pazar günü de evimize dönecem.
Bugün kızımın yüzünü de gördük. Bu haldeyken güzelse, doğunca kim bilir nasıl güzel olacak benim gül kızım
Rabbim hiç kimseleri hastaneye düşürmesin. Çok iyi baktılar ona lafım yok, hastane de güzeldi ama ortamı bile yıpratıyor insanı. Bir daha tekrar doğumda yatarım inşallah. O zamana kadar kendime de bebeğime de ekstra dikkat edecem. Rabbim şifa versin tüm hastalara
Kusum yine sisenin tanesi 1 tlye gelmis...icine kolonya alcan sus alcan etiket bastircan yine ayni hesap keske ugrasmasaydinBu sisenin aynisindan bos netten aldim. Icini ben doldurup susleyecem. Guzel sise aslinda kullanilabilir 25taneyi 25tlye almistim.
Kutulari ucuz almissin valla ilk defa aradaki fiyat farki icin ugrasmaya deger bir sey gordum.genelde degmiyo ugrastiginla kaliyosunBende bu tarz yapıcam canım. yenilen içilen şeye değilde dağıtılan süse püse acıyorum. mesela o kurabiyeler... yenmiyo çöp yazık günah ununa şekerine pişmesine günah.. ama lokumsuz şekersizde olmaz.
mesela ben bu kapaklı kutulardan almıştım çarşıda 6 tanelisi 5 tlydi. toplu alınca 4buçuğa falan indirdi 6tanesini. 120tane almıştım böyle. içine 15 tlye kalpli çikolata. 5tl ye sarmak için tül bide telli gül almıştım. 3,5 tlye.
kırtasiyedende 8 9 tlye etiket bastırıp zımbaladım.
toplasan 120 tl anca etmişti. ama yaptırmak istediğimde 120 adede 300 tl fiyat vermişlerdi yazık günah..
aynen canım bende uğraşmak istememiştim ama çarşıya gittim gezdim şarkhanda buldum bunları. arkadaşımla 2 saatte de bitirdik mis gibi olmuştu. yine öyle yapıcam önce bi karar vereyimde ne yapacağıma :)Kutulari ucuz almissin valla ilk defa aradaki fiyat farki icin ugrasmaya deger bir sey gordum.genelde degmiyo ugrastiginla kaliyosun
ayyy bende su 3 luden yaptiricamyaa :) etiketle falan ugrasmiyim dedim :)Bak bu kutular cidden ucuza geliyo poset alirken gormustum 100 tanesi 20tl miydi neydi.Ama sen yine şu sayfayada bi bak 5 lisi kartlisi 2.5tl tanesi.sen yine seker alcan etiket yapcan...ayni paraya geliyosa ugrasma bastan iyi degerlendirEki Görüntüle 2177680 Eki Görüntüle 2177681
Kusum yine sisenin tanesi 1 tlye gelmis...icine kolonya alcan sus alcan etiket bastircan yine ayni hesap keske ugrasmasaydin
Aynen valla 3 asagi 5 yukari ayni paraya geliyosa bu sicakta bu gobekle ugrasmaya degmezayyy bende su 3 luden yaptiricamyaa :) etiketle falan ugrasmiyim dedim :)
Arkadaşlar afedersiniz ama ben dünden beri ishalim. Gebelikte korkulacak bir şey mi? Doktora gitmeme gerek var mı acaba? Bol su içiyorum
Arkadaşlar afedersiniz ama ben dünden beri ishalim. Gebelikte korkulacak bir şey mi? Doktora gitmeme gerek var mı acaba? Bol su içiyorum
zaten sicakta cikamiyorum yaa dun ahstaneye gittik ordan geldik misafir gekdi ordan pazara gittik aksamda teyzesine domates sosu yapmaya gittik hoss ben bisey yapmadim ama mahvoldum yaa bugub basbasim agriyor cok fenayim esimde sehir disinda biseyle ilgilenmedikce bende sinir oluyorum hicccc ugrasmiyorumkafada tasarlayip ver parayi diyorum:)Aynen valla 3 asagi 5 yukari ayni paraya geliyosa bu sicakta bu gobekle ugrasmaya degmez
Kocamin genisligi yuzunden bende kiza hamikeyken her sey son dkya kalmisti ama oldu yani :) oyle yetiscek bisey yok zaten 3 5 zibin takim alsan 1paket bez alsan yine yetiyo :)Ben de karar veremiyorum ya bir türlü hediyelik ne yapacağıma. Gerçi daha alışveriş de yapmadım hiç. Hiç bir şey yok nerdeyse şu anda elimde. Bazen panik oluyorum çok geç kalmışım gibi , bazen de daha 3 ay var hepsi olur diyorum. Ama bir el atmam lazım artık
Kizin okulu 4 sokak paralelimizde haritadan yurume mesafsei 8dk diyo ben o yolu 25dk gidip 40dkda donuyorum.tansiyonum hep dusuk o en buyuk dert zaten beslenemiyorum kusmam dert tabi bu sicakta yeterli sivi alamayiyorum...tam bir agir vasita modundayim...o yuzden posetlere sticker yapistirmak bile zor geldi valla....benimde hamileligim boyle yani yapabilcegim bisey yok...her sey oldugu kadarzaten sicakta cikamiyorum yaa dun ahstaneye gittik ordan geldik misafir gekdi ordan pazara gittik aksamda teyzesine domates sosu yapmaya gittik hoss ben bisey yapmadim ama mahvoldum yaa bugub basbasim agriyor cok fenayim esimde sehir disinda biseyle ilgilenmedikce bende sinir oluyorum hicccc ugrasmiyorumkafada tasarlayip ver parayi diyorum:)
Ben de işten eve 1 saatte gidiyordum, şimdi 1,5 saat oldu. Tıngır mıngır gidiyorum ne yapayım.Kizin okulu 4 sokak paralelimizde haritadan yurume mesafsei 8dk diyo ben o yolu 25dk gidip 40dkda donuyorum.tansiyonum hep dusuk o en buyuk dert zaten beslenemiyorum kusmam dert tabi bu sicakta yeterli sivi alamayiyorum...tam bir agir vasita modundayim...o yuzden posetlere sticker yapistirmak bile zor geldi valla....benimde hamileligim boyle yani yapabilcegim bisey yok...her sey oldugu kadar
valla ben kına gecemde çocuklara dağıtmıştım bu sosyete şekerinden çarşıdan 24lüsünü 12tl ye alıp ucuna kurdele bağlamıştımEki Görüntüle 2177686 Eki Görüntüle 2177687 Eki Görüntüle 2177688 yaptirmak isteyn olursa bana soyle fiyat lisetesi gonderdiler ben 3 lu sekerdenbide mor sosuete sekerinden yaptirixam ama sosyete sekerini az alicam sadece cocuklu ailelede vericdm bide strafora takicam onlari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?