2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende çarşıdan bu boncuklardan alıp dağıtıcam eğer uyguna gelirse mevlütte dağıtırım diye düşünüyorum eğer ucu kaçarsa yakınlara hastaneye gelenlere falan veririm diyorum. Çok sevdim bunu hem anahtarlık vb olarak kullanırlar atmazlar..
zaten bizde mevlüt en geç 15günde okunuyo bi aksilik olmazsa. Duruma göre ayarlıycam inşallah

Eklentiler

• A554142D-B54D-4777-A1B2-8D480ED4BE09.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 50
aynrnn oylr canim hersey oldugu kadar yaa kafama takmiyorum artik

valla kuzuu burda carsidan bulma imkanim olmayinca :) mecbur boyle alip yapiyoruz artik sen iyi buluyorsun ucuza

valla kuzuu burda carsidan bulma imkanim olmayinca :) mecbur boyle alip yapiyoruz artik sen iyi buluyorsun ucuza
muhasebeci olunca böyle incik cincik arıyorum bana kızıyolar bide allahtan eminönü burdan otobüsle 40 dk falan sürüyo gidip geliyorum iyi oluyo. çeyizlik çoğu şeyimi bile ordan topladık ablamla 3 4 gün üst üste gide gide
bende de imkan olmasa paşa paşa yaparım öyle

kuzum istanbulda olsam bende gider alir kendim yaparim ama burda carsiya gittim sorduklarim instagramdan daha pahali dedim ne ugrasicam madem onu al bunu yap falan bide kendime eziyet olucak daha pahaliya gelicek bana

Eki Görüntüle 2177703 Kızlar bende bunu beğendim ama kararsız kaldım magnet ve çikolata düşünoyurum sadece tanesi de 1,90 TL miş uygun gibi geldi
bu uygunmuş canım baya
kuzum istanbulda olsam bende gider alir kendim yaparim ama burda carsiya gittim sorduklarim instagramdan daha pahali dedim ne ugrasicam madem onu al bunu yap falan bide kendime eziyet olucak daha pahaliya gelicek bana
evet canım şimdi aklıma dank etti istanbulda değildin. yakın zamanda gidecek olsam çarşıya ( cumartesi gitmeyi planlıyodum ama hastaneye gitmeye karar verdik) alır sana ordan kargolardım kaç adet istiyosan. 36 tl yerine kargo ücreti öderdin ama bu sıcaklarda da gelirmiydi okadr yolu şimdi onu da bilemedim

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ilgin için.
Bu sıkıntılarımdan dolayı annemin yakınına Ümraniyeden Başakşehire taşındık. Allah razı olsun yardım ediyorlar, eşim de anlayışlıdır sağolsun öyle iş beklemesi yoktur. Beraber yapıyoruz yapılacakları da. Çamaşırı ben makineye atıyorum o kurutmaya götürüyor ağır olduğu ve eğilmek gerektiği için mesela. Minimumda tutuyoruz bu şekilde günlük hareketlerimi. Bebeğin alışverişini filan da hep internetten yaptım, bir saat avm gezsem kanamam oluyor. Bebişler sağlıklı olsun da geri kalan her şey yoluna giriyor Allahın izniyle

canım senin kanama neden oluyodu?
şimdi nasılsın iyi misin geçtimi ağrın? rüyamda bütün gece seninle konuştuğumu gördüm nasılsın falan diye :)

sagol kuzum gondermis kadar oldun :) bizde artik artik boyle pahali pahali alicaz napalim :) zaten az ve oz olsun sekerler yeter zaten dogumdan sonra ablamin cocuklara katlanamayacagimi dusunurken lohusa halimle baskasinin cocugu ne kadar cekilir bilmiyorum :) keske herkes 40 miz cikinca gelse :)

ah gene öyle olsa keşke bizde cenaze ve doğum olan ev kapısı açık kalıyo. giren çıkan belli değil. dua ne kadar geç okunursa o kapı o kadar açık kalıyo. inşallah vaktiyle toparlarız da kimseyi çekmek zorunda kalmam

canım senin kanama neden oluyodu?
şimdi nasılsın iyi misin geçtimi ağrın? rüyamda bütün gece seninle konuştuğumu gördüm nasılsın falan diye :)

Çok tatlısın canım ya. Sabah uyandığımda ağrı hafif hissettiriyordu yer etmiş galiba, gece boyu birkaç kere uyandım da ağrıyla ama elhamdulillah şu an turp gibiyim
Morfolojimiz 0dı canım bizim. Bilgin var mı bunula ilgili bilmiyorum ama. Galiba ondan oluyor. Doktor da demiyor bir şey zaten tedaviyle oldu bebiş, progestan alacaksın ve yatacaksın diyorlar işte en başından beri. En son geçen hafta kırmızı renkli oldu ve tam bir gün sürdü mesela. Fakat hem bebeğin hareketi hissedince hem ilacımı zaten alıyorum diye düşününce kanama artık eskisi gibi korkutmuyor. Rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin...

amin canım amin inşallah sağlıcakla alıcaz kucağımıza.
maşallah iyi olmana sevindim inşallah korkacağımız şeyler bidaha tekrarlamaz

bizdede oyle yaa o 40 gun giren cikan belli olmaz hicc :)

Kizlar bebegim iki gundur cok az hareket etti hic uyumadim korkudan sabah geldik dr. da hamileydi hic korkma 30. Haftadayim 3 gun hic hissetmedim dedi telas yapma baska bir bulgu yoksa dedi harekete cok takilma dedi cok sukur hersey yolundaymis 730 gr olmuş minik kizim insallah hepimiz cok guzel haberler alir cok huzurlu mutlu zaman geciririz

bizdede oyle yaa o 40 gun giren cikan belli olmaz hicc :)
:)) inşallah ağır travmalar yaşamadan atlatırız
maşallah canım. içinin rahat etmesine sevindim
benimki oldu olası az hareket ettiği için ben öyle hemen korkmuyorum adam rahat takılıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…