- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
YaramazSANA KİLOSUNU GÖSTERMEK İSTEMİŞ CİMCİME DEMEKKİ MAŞALLAH ONA
Çok şükür canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimKizlar bebegim iki gundur cok az hareket etti hic uyumadim korkudan sabah geldik dr. da hamileydi hic korkma 30. Haftadayim 3 gun hic hissetmedim dedi telas yapma baska bir bulgu yoksa dedi harekete cok takilma dedi cok sukur hersey yolundaymis 730 gr olmuş minik kizim insallah hepimiz cok guzel haberler alir cok huzurlu mutlu zaman geciririz
bak boşuna değilmiş demekkiYaramaz28 de Giresun plakası, Giresunluyum(hiç gitmemiş olsam da), eşim çok takılır onun da annesi Giresunlu. Hem boyu hem kilosu 28 olunca gece baya bi güldük
Maşallah Betul'e :) Benimki de son kontrolumde 28 cm 527 gramdı ve son kontrolum senin şimdiki zamanın filandı. Nerdeyse aynılarmış.Kızlar bu arada gece yazmayı unutmuşum, bizim kızçe de 28cm 528gr olmuş
bak boşuna değilmiş demekkikızcağız bişeyler belli etmeye çalışyo
bide profilde ki betülcüğümün neresi acaba bakıyorum bakıyorum anlamıyorum
Parmağını emen bir adet Betüş var fotoğraftabak boşuna değilmiş demekkikızcağız bişeyler belli etmeye çalışyo
bide profilde ki betülcüğümün neresi acaba bakıyorum bakıyorum anlamıyorum
Süper canım ya, aynıymış gerçekten. Ablamın da bu tarihlerde bu civardı boy kilosu, hepimizin minnoşu aynı şekilde büyüyor demek ki elhamdulillahMaşallah Betul'e :) Benimki de son kontrolumde 28 cm 527 gramdı ve son kontrolum senin şimdiki zamanın filandı. Nerdeyse aynılarmış.
Kaşları çatmış tüm ciddiyetiyle parmağını emiyorprofilden görünüm canim
kolunu farkediyodumda emeceğini falan akıl edememiştim oldu şimdiParmağını emen bir adet Betüş var fotoğraftabak yan durmuş, parmağını emiyor. Sana göre sol tarafta eli var, kafasını sola çevirmiş
Süper canım ya, aynıymış gerçekten. Ablamın da bu tarihlerde bu civardı boy kilosu, hepimizin minnoşu aynı şekilde büyüyor demek ki elhamdulillah
kolunu farkediyodumda emeceğini falan akıl edememiştim oldu şimdi
zıpır betüş güzel poz vermişş
sizin kontroller ne zaman, ben cumartesi gidip artık bi tanışayım doktorla diye randevu aldım. şeker yüklemesi vs ne zaman yapılacak bakmak lazım geç kalmadan
Anladım canım hadi hayırlısı olsun inşallah. bende vaktiyle gözükmekte fayda var diye gidiyim bu hafta dedimAyrıntılı olduğu gün 1 ay sonra gel demişti o da bayram haftasına denk geliyor o yüzden garanti olsun diye 1 eylüle randevu alacağım inşallah canım :)
Bi giresunlu da benim başımda var. Bende hiç gitmedim daha 8 yıllık evliyiz.Yaramaz28 de Giresun plakası, Giresunluyum(hiç gitmemiş olsam da), eşim çok takılır onun da annesi Giresunlu. Hem boyu hem kilosu 28 olunca gece baya bi güldük
Çok doğru yapmışsın. Şimdiden gidip tanışman iyi olur, beğenirsen de programınızı birlikte planlarsınız. Şeker yüklemesi var yaklaşan, bir de ilerde kontroller sıklaşacakmış o yüzden şimdiden doktoruna karar vermen senin için de iyi olur. Kafan rahatlar..kolunu farkediyodumda emeceğini falan akıl edememiştim oldu şimdi
zıpır betüş güzel poz vermişş
sizin kontroller ne zaman, ben cumartesi gidip artık bi tanışayım doktorla diye randevu aldım. şeker yüklemesi vs ne zaman yapılacak bakmak lazım geç kalmadan
Aynen canım artık kafamda oturtmam rahat etmem lazım. doktor hasta bağıda önemli. beklediğim ilgiyi sıcaklığı göremezsem hoop başa dönemem artık dolaşacak zamanda kalmadı yani. ben şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum 10kg aldım Allaha emanet ne olur ne olmaz..Çok doğru yapmışsın. Şimdiden gidip tanışman iyi olur, beğenirsen de programınızı birlikte planlarsınız. Şeker yüklemesi var yaklaşan, bir de ilerde kontroller sıklaşacakmış o yüzden şimdiden doktoruna karar vermen senin için de iyi olur. Kafan rahatlar..
Bana şeker yüklemesi yapılmayacak canım, zaten 17imden beri şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim var, hala devam ediyorum, kontrollü gidiyoruz endokrinle de bakalım. Bu Cumartesi de eski doktoruma görünmek istiyordum randevum vardı, bakalım gidebilirsem iyi olacak. Nereida Hanıma da 1 Eylülde gideceğiz inşallah
Geçen sene de benim olmuştu alnımda ama leke şeklinde izler. Geçmişti şimdi yeniden hortladı. Doğumdan sonra geçer diye tahmin ediyorum.Kızlar ya yüzünde benim gibi sivilce,leke olan var mı? ve alın bölgesinde sanki küçük küçük beze şeklinde şeyler oluştubunlar için neler yapabilirim
İyi ki gitmişsiniz. Birşey olmadığına sevindim. Ağrınız da geçer umarım.Kızlar doktor bir şey yok dedi, çıktık şimdi eve dönüyoruz. Tam 2saat oldu aynen devam ediyor ama niye olur ki dedim. Tam yerini sordu, sonra olur öyle, bol su iç yat dedi. Rahim ağzı uzunluğuna da karından baktı önce 4cm sonra 5cm, erken doğum riski görünmüyor dedi. Çok iyi dedi işte öyle yolladı yani. Çok şükür, içim rahat etti. Gelmeseydik uyuyamazdım gece...
Tesekkur ederiz teyzesiÇok şükür canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Maşallah kızına da, kocaman olmuş bile annesi
Evet canım kesin yaptır, kilo alımı olunca yaptırtıyormuş doktorlar galiba. Tatlı yiyorsan hamilelikte, yükleme de bir dilim pasta kadar filanmış zaten. Sonradan pişman olmaktansa... Allah korusun. Ben kilo da almadım elhamdulillah, tedavi sırasında 10kilo almıştım bir ay gibi kısa sürede, o yüzden bi korkuttu doktor beni ama çok şükür hamilelik başlangıç kilom 82ydi, şu an da 82yim. Yüzüm filan eski halime döndü ama kiloma rağmen sanki 2yıl öncesine hormonlardan şişmeden öncesine döndümAynen canım artık kafamda oturtmam rahat etmem lazım. doktor hasta bağıda önemli. beklediğim ilgiyi sıcaklığı göremezsem hoop başa dönemem artık dolaşacak zamanda kalmadı yani. ben şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum 10kg aldım Allaha emanet ne olur ne olmaz..
Allah kolaylık versin valla canım sana ya zor o bile. inşallah sağ salim atlatıcaz bu günleri.. ümraniyede ki doktoruna mı gidecektin ?
dün hangi doktora gittin peki
Tesekkur ederim canim... takilsin rahat rahat en guvenli yerde tabiki....:)) inşallah ağır travmalar yaşamadan atlatırız
maşallah canım. içinin rahat etmesine sevindim
benimki oldu olası az hareket ettiği için ben öyle hemen korkmuyorum adam rahat takılıyo :)
maşallah canım Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin geçmiş olsun tekrardan şimdi iyi olmana çok sevindim inşallah korkutmaz bi daha seni :))Kızlar bu arada gece yazmayı unutmuşum, bizim kızçe de 28cm 528gr olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?