2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok şükür canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Maşallah kızına da, kocaman olmuş bile annesi

Yaramaz 28 de Giresun plakası, Giresunluyum(hiç gitmemiş olsam da), eşim çok takılır onun da annesi Giresunlu. Hem boyu hem kilosu 28 olunca gece baya bi güldük
bak boşuna değilmiş demekki kızcağız bişeyler belli etmeye çalışyo
bide profilde ki betülcüğümün neresi acaba bakıyorum bakıyorum anlamıyorum

Kaşları çatmış tüm ciddiyetiyle parmağını emiyor profilden görünüm canim

Parmağını emen bir adet Betüş var fotoğrafta bak yan durmuş, parmağını emiyor. Sana göre sol tarafta eli var, kafasını sola çevirmiş

Maşallah Betul'e :) Benimki de son kontrolumde 28 cm 527 gramdı ve son kontrolum senin şimdiki zamanın filandı. Nerdeyse aynılarmış.
Süper canım ya, aynıymış gerçekten. Ablamın da bu tarihlerde bu civardı boy kilosu, hepimizin minnoşu aynı şekilde büyüyor demek ki elhamdulillah

Kaşları çatmış tüm ciddiyetiyle parmağını emiyor profilden görünüm canim

kolunu farkediyodumda emeceğini falan akıl edememiştim oldu şimdi
zıpır betüş güzel poz vermişş

sizin kontroller ne zaman, ben cumartesi gidip artık bi tanışayım doktorla diye randevu aldım. şeker yüklemesi vs ne zaman yapılacak bakmak lazım geç kalmadan

Ayrıntılı olduğu gün 1 ay sonra gel demişti o da bayram haftasına denk geliyor o yüzden garanti olsun diye 1 eylüle randevu alacağım inşallah canım :)

Çok doğru yapmışsın. Şimdiden gidip tanışman iyi olur, beğenirsen de programınızı birlikte planlarsınız. Şeker yüklemesi var yaklaşan, bir de ilerde kontroller sıklaşacakmış o yüzden şimdiden doktoruna karar vermen senin için de iyi olur. Kafan rahatlar..

Bana şeker yüklemesi yapılmayacak canım, zaten 17imden beri şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim var, hala devam ediyorum, kontrollü gidiyoruz endokrinle de bakalım. Bu Cumartesi de eski doktoruma görünmek istiyordum randevum vardı, bakalım gidebilirsem iyi olacak. Nereida Hanıma da 1 Eylülde gideceğiz inşallah

Bende bu kutulardan yapıcam inşaAllah. Nette sadece kutuyu 1 liradan buldum ama eşim aldı kaça aldı bilmiyorum. Bide benimki hediyelik konusında takıntılıdır. Hiç sevmez böyle şeyleri. Gerçi bende çok abartma taraftarı değilim. Ben kokulutaş işi yapıyorum demiştim ya, yap bi taş gitsin diyo. Uğraşamıyorum tozu tıkıyo dedim. Gerçektende öyle. Yoksa baya satışım oluyodu.

Aynen canım artık kafamda oturtmam rahat etmem lazım. doktor hasta bağıda önemli. beklediğim ilgiyi sıcaklığı göremezsem hoop başa dönemem artık dolaşacak zamanda kalmadı yani. ben şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum 10kg aldım Allaha emanet ne olur ne olmaz..
Allah kolaylık versin valla canım sana ya zor o bile. inşallah sağ salim atlatıcaz bu günleri.. ümraniyede ki doktoruna mı gidecektin ?
dün hangi doktora gittin peki

Kızlar ya yüzünde benim gibi sivilce,leke olan var mı? ve alın bölgesinde sanki küçük küçük beze şeklinde şeyler oluştubunlar için neler yapabilirim
Geçen sene de benim olmuştu alnımda ama leke şeklinde izler. Geçmişti şimdi yeniden hortladı. Doğumdan sonra geçer diye tahmin ediyorum.

İyi ki gitmişsiniz. Birşey olmadığına sevindim. Ağrınız da geçer umarım.

@cesmi_naz Geçmiş olsun Allah tekrarından korusun.

Evet canım kesin yaptır, kilo alımı olunca yaptırtıyormuş doktorlar galiba. Tatlı yiyorsan hamilelikte, yükleme de bir dilim pasta kadar filanmış zaten. Sonradan pişman olmaktansa... Allah korusun. Ben kilo da almadım elhamdulillah, tedavi sırasında 10kilo almıştım bir ay gibi kısa sürede, o yüzden bi korkuttu doktor beni ama çok şükür hamilelik başlangıç kilom 82ydi, şu an da 82yim. Yüzüm filan eski halime döndü ama kiloma rağmen sanki 2yıl öncesine hormonlardan şişmeden öncesine döndüm

Acıbadem Altunizadedeki Simla Hanıma gidiyordum önceden canım, Cumartesi de ona randevum. Gidebilirsem tabi. Yol 1 saat, gidiş dönüş 2saat gözümde büyüyor yollar..

Dün Reyapta acile gittik. Mesut Bey nöbetçiydi, onun da tavrını filan beğendik. Sakin ve ilgiliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…