2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet canım mesut bey içinde çok iyi diyolar ama siz nereida hanıma karşı çok güzel ılımlı konuşunca bende ondan aldım randevumu.
zaten tatlı şeker seven insanım yani. ha öyle yüklemişim kendime ha öyle. en azından bilirim ona göre davranırım sonrasında. es geçilebilecek bişey değil çünkü hayatımda şekerin yeri var olmasa tamam dicem. ay ne güzel kilo almamışsın. bende 2 haftadır aynı kilodayım inşallah daha fazla almam

Magnetleride çoğu kişi kullanmıyor yakınlarından başka cnm.bende karar veremiyorum o yüzden başka neler olabilir mesela
Ztn oğlumda çok fazla almıştık elimizde kaldı. Bunda maksimum 30 tane felan alcam geri kalanınıda mevlütte dağıtım. O kadar kişi bile gelmez tahminimce. Eskidenmiş o :)))

Bugun persembe diye lidyanin yilbasi videosunu koydum...eski is yerimden baska bir subede mudur olan arkadasim 1 sene oldu evleneli bana diyoki; soyle videolar gorunce hemen cocuk yapasim geliyo ama daha evliligimin tadini cikarmadim cocuk cok zor bakmasi buyutmesi dert sorumlulugu var 2dk birakip kocanla bi yere gidemezsin....off yazmis dokmus niyeyese...bende okumadim cogunu.
Ya oyle annler varki bebegini kucagina alabilmek icin ne sınavlar ne mucadeleler veriyo...bazisida boyle cocuk zor diyo...zorluk olarak goruyosan yapma arkadasim girtlagini mi sıkıyolar cocuk yap diye...simdi zaten onumuz bayram bizi goren 2 cocuklu gereksiz akrabalar baslar ay 2 cocuk soyle zor boyle fena boyle kotu....aciyorum bu insanlara cocugunun kiymeti bilmeyen devamli sikayet eden ne kadar harika bir hayatlari oldugunu farkedemeyen kapasitesiz insanlar .... cevap bile vermiyorum yazik

Kizlar seker yuklemesi sonucum
Aclik 108
Bir Saat sonra 192
İki saat sonra 180
Cokmu yuksek???
75 lik mi idi yükleme
Bana 75 lik yapıldı
Açlık 90 birtanede 92 var sonuçta hangisi alınacak bilmiyorum
Bir saat sonra 170
İki saat sonra 119 çıkmış dr daha aramadı ama hemşiresi açlıkta 92 olan değer için hoca sizi endokrine yönlendirebilir dedi.benimde aklım karıştı.haber bekliyorum doktordan.

E
Evet cnm verilen diğer şeyler hep atılıyor yakınlarından başka kimse değer vermiyor.bak bu kutularda guselmis

Kızlar tüylenme sorunu yaşıyor musunuz? Hem çoğaldılar hem de hızlı uzuyorlar. Almasam olmuyor alınca da çok çıkacak diye korkuyorum. Siz nasıl bir çare buldunuz

Ay
Ay inşallah geçer cnm ya çünkü aynaya baksın gelmiyorgorenlerde hemen senin güzelliğini kızın almış diyouzuluyorum

Kizlar seker yuklemesi sonucum
Aclik 108
Bir Saat sonra 192
İki saat sonra 180
Cokmu yuksek???
evet biraz yuksek ama korkma canım benim açlık 77 1 saat sonra 203 2 saat sonra 209 du gebeliğe bağlı diyabet dedi diyet verdi ve açlıkla tokluğu ölçüp yazacaksın dedi bnde öyle yapıyorm şimdi normal çıkıyor şekerim çünkü en önemlisi meyveyi kestik o çok büyük etkenmiş cumartesi gidip göstericem aldığım notları bakalım ne dicek

Pozitif tatlı bir doktor hanım gerçekten. Doğumumuzda da bizi rahatlatacağını düşünüyorum, güzel bir enerjisi vardı. İnşallah senin de içine siner.

Alsan da verilir canım sıkma kendini aşırı da. İnsan kiloya takılırsa daha çok alıyor aslında. Yeter ki emzirirken kilo almayalım, hamilelik kiloları gider Allahın izniyle. Bir de tabi sağlık açısından sıkıntı çıkartmasın bize ve yavrumuza. Gerisi mühim değil

Kızlar tüylenme sorunu yaşıyor musunuz? Hem çoğaldılar hem de hızlı uzuyorlar. Almasam olmuyor alınca da çok çıkacak diye korkuyorum. Siz nasıl bir çare buldunuz
Çenemin alti kivir kivir sakallarla doldu 2 hafta oldu baslayali...care yok ellemiyorum kizdada oldu dokunmadim dogumdan sonra 1 kere sirle aldirdim bitti.
Simdi yine basladik...kocamda kizima baba de baba de diye espiri yapiyo kendince...
Sakallarim var diye babasi saniyomus beni

aynen sanki boğazlayan var onları. banada diyolar daha evliliğin tadını çıkaramadan amma hızlıymışsın hemen çocuk yapmışsın. sanane yahu, zevk benm keyf benm demekki doydum kocaya çocuk istiyorum. saçma saçma şeyler.. rabbim aratmadı ya ona şükür. öyle diyenlere uyuz oluyorum.
bende izledim videosunu onun çoraplarını yerimm
aynen canım eskiden 78kg idim hep anlatıyorum 3ayda 20kg vermiştim. bunda da veririz inşallah önemli olan dediğin gibi bize ve bebişlere sıkıntı çıkartmasın inşallah.
valla siz sevince benmde kanım kaynadı doktora karşı inşallah içime siner :)

Evet 75 lik yapildi.

Bende meyve cok tuketiyorummm

Bende meyve cok tuketiyorummm
büyük bi ihtimalle meyve böyle çıkartıyor hamilelikte canım ben çok yiyen bi insan değildim ama kavun karpuz üzüm bunları çok yedim hamileliğim boyunca hatta kilomu bunlardan aldım şimdi kesinlikle yasak eve de almıyorum sadece elma yiyebilirsin dedi bende öyle ypıyorum biraz ilk 3 gün aç kaldım ama şimdi alıştım bide şekerim normal çıkmaya başlayınca üzülmeyi bıraktım :) seninde inşallah normale döner

Ilk sene 20 gunluktu bisey anlamamistim ama gecen sene hayatimin enn guzel yilbasini gecirdim :) ucumuz sofradayiz cocuk sarkilari aciyoruz dans ediyo yeni yeni yurumeye baslamis o kadar guzeldiki anlatamam:) simdi 2018 kasim annelerinin tamami 2019 yilbasinda ayni donemi yasycak
Hele ki ilk bebegi olanlarin en unutulmaz yilbasi gecelerinin ilki olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…