- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Çok teşekkür ederim canımmaşallah canım Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin geçmiş olsun tekrardan şimdi iyi olmana çok sevindim inşallah korkutmaz bi daha seni :))
evet canım mesut bey içinde çok iyi diyolar ama siz nereida hanıma karşı çok güzel ılımlı konuşunca bende ondan aldım randevumu.Evet canım kesin yaptır, kilo alımı olunca yaptırtıyormuş doktorlar galiba. Tatlı yiyorsan hamilelikte, yükleme de bir dilim pasta kadar filanmış zaten. Sonradan pişman olmaktansa... Allah korusun. Ben kilo da almadım elhamdulillah, tedavi sırasında 10kilo almıştım bir ay gibi kısa sürede, o yüzden bi korkuttu doktor beni ama çok şükür hamilelik başlangıç kilom 82ydi, şu an da 82yim. Yüzüm filan eski halime döndü ama kiloma rağmen sanki 2yıl öncesine hormonlardan şişmeden öncesine döndüm
Acıbadem Altunizadedeki Simla Hanıma gidiyordum önceden canım, Cumartesi de ona randevum. Gidebilirsem tabi. Yol 1 saat, gidiş dönüş 2saat gözümde büyüyor yollar..
Dün Reyapta acile gittik. Mesut Bey nöbetçiydi, onun da tavrını filan beğendik. Sakin ve ilgiliydi.
Ztn oğlumda çok fazla almıştık elimizde kaldı. Bunda maksimum 30 tane felan alcam geri kalanınıda mevlütte dağıtım. O kadar kişi bile gelmez tahminimce. Eskidenmiş o :)))Magnetleride çoğu kişi kullanmıyor yakınlarından başka cnm.bende karar veremiyorum o yüzden başka neler olabilir mesela
Aaa süpermiş cnm sayfasına girdim baktım da çok güzel şeyler var olabilir bakBak bu kutular cidden ucuza geliyo poset alirken gormustum 100 tanesi 20tl miydi neydi.Ama sen yine şu sayfayada bi bak 5 lisi kartlisi 2.5tl tanesi.sen yine seker alcan etiket yapcan...ayni paraya geliyosa ugrasma bastan iyi degerlendirEki Görüntüle 2177680 Eki Görüntüle 2177681
75 lik mi idi yüklemeKizlar seker yuklemesi sonucum
Aclik 108
Bir Saat sonra 192
İki saat sonra 180
Cokmu yuksek???
Evet cnm verilen diğer şeyler hep atılıyor yakınlarından başka kimse değer vermiyor.bak bu kutularda guselmisBende bu tarz yapıcam canım. yenilen içilen şeye değilde dağıtılan süse püse acıyorum. mesela o kurabiyeler... yenmiyo çöp yazık günah ununa şekerine pişmesine günah.. ama lokumsuz şekersizde olmaz.
mesela ben bu kapaklı kutulardan almıştım çarşıda 6 tanelisi 5 tlydi. toplu alınca 4buçuğa falan indirdi 6tanesini. 120tane almıştım böyle. içine 15 tlye kalpli çikolata. 5tl ye sarmak için tül bide telli gül almıştım. 3,5 tlye.
kırtasiyedende 8 9 tlye etiket bastırıp zımbaladım.
toplasan 120 tl anca etmişti. ama yaptırmak istediğimde 120 adede 300 tl fiyat vermişlerdi yazık günah..
Ay inşallah geçer cnm ya çünkü aynaya baksın gelmiyorGeçen sene de benim olmuştu alnımda ama leke şeklinde izler. Geçmişti şimdi yeniden hortladı. Doğumdan sonra geçer diye tahmin ediyorum.
İyi ki gitmişsiniz. Birşey olmadığına sevindim. Ağrınız da geçer umarım.
@cesmi_naz Geçmiş olsun Allah tekrarından korusun.
evet biraz yuksek ama korkma canım benim açlık 77 1 saat sonra 203 2 saat sonra 209 du gebeliğe bağlı diyabet dedi diyet verdi ve açlıkla tokluğu ölçüp yazacaksın dedi bnde öyle yapıyorm şimdi normal çıkıyor şekerim çünkü en önemlisi meyveyi kestik o çok büyük etkenmiş cumartesi gidip göstericem aldığım notları bakalım ne dicekKizlar seker yuklemesi sonucum
Aclik 108
Bir Saat sonra 192
İki saat sonra 180
Cokmu yuksek???
Baktım sayfaya cnm bı denerim şansımıDilek hanim sayfanin sahibi.yaptircaksan selamimi soyle indirim yapsin lidya icinde dunyayi siparis vermistim o yuzden 3 tlye yapiyo tanesini :) dersin onderalpin kolanyasindan istiyorum bizede 3tlye yapinEki Görüntüle 2177655
Pozitif tatlı bir doktor hanım gerçekten. Doğumumuzda da bizi rahatlatacağını düşünüyorum, güzel bir enerjisi vardı. İnşallah senin de içine siner.evet canım mesut bey içinde çok iyi diyolar ama siz nereida hanıma karşı çok güzel ılımlı konuşunca bende ondan aldım randevumu.
zaten tatlı şeker seven insanım yani. ha öyle yüklemişim kendime ha öyle. en azından bilirim ona göre davranırım sonrasında. es geçilebilecek bişey değil çünkü hayatımda şekerin yeri var olmasa tamam dicem. ay ne güzel kilo almamışsın. bende 2 haftadır aynı kilodayım inşallah daha fazla almam
Çenemin alti kivir kivir sakallarla doldu 2 hafta oldu baslayali...care yok ellemiyorum kizdada oldu dokunmadim dogumdan sonra 1 kere sirle aldirdim bitti.Kızlar tüylenme sorunu yaşıyor musunuz? Hem çoğaldılar hem de hızlı uzuyorlar. Almasam olmuyor alınca da çok çıkacak diye korkuyorum. Siz nasıl bir çare buldunuz
Biraz yüksek canım, doktoruna gösterdin mi? Büyük ihtimalle diyet verir doktorun... Geçmiş olsun şimdiden, inşallah kontrollü ilerlersen bir sıkıntı olmazKizlar seker yuklemesi sonucum
Aclik 108
Bir Saat sonra 192
İki saat sonra 180
Cokmu yuksek???
aynen sanki boğazlayan var onları. banada diyolar daha evliliğin tadını çıkaramadan amma hızlıymışsın hemen çocuk yapmışsın. sanane yahu, zevk benm keyf benm demekki doydum kocaya çocuk istiyorum. saçma saçma şeyler.. rabbim aratmadı ya ona şükür. öyle diyenlere uyuz oluyorum.Bugun persembe diye lidyanin yilbasi videosunu koydum...eski is yerimden baska bir subede mudur olan arkadasim 1 sene oldu evleneli bana diyoki; soyle videolar gorunce hemen cocuk yapasim geliyo ama daha evliligimin tadini cikarmadim cocuk cok zor bakmasi buyutmesi dert sorumlulugu var 2dk birakip kocanla bi yere gidemezsin....off yazmis dokmus niyeyese...bende okumadim cogunu.
Ya oyle annler varki bebegini kucagina alabilmek icin ne sınavlar ne mucadeleler veriyo...bazisida boyle cocuk zor diyo...zorluk olarak goruyosan yapma arkadasim girtlagini mi sıkıyolar cocuk yap diye...simdi zaten onumuz bayram bizi goren 2 cocuklu gereksiz akrabalar baslar ay 2 cocuk soyle zor boyle fena boyle kotu....aciyorum bu insanlara cocugunun kiymeti bilmeyen devamli sikayet eden ne kadar harika bir hayatlari oldugunu farkedemeyen kapasitesiz insanlar .... cevap bile vermiyorum yazik
aynen canım eskiden 78kg idim hep anlatıyorum 3ayda 20kg vermiştim. bunda da veririz inşallah önemli olan dediğin gibi bize ve bebişlere sıkıntı çıkartmasın inşallah.Pozitif tatlı bir doktor hanım gerçekten. Doğumumuzda da bizi rahatlatacağını düşünüyorum, güzel bir enerjisi vardı. İnşallah senin de içine siner.
Alsan da verilir canım sıkma kendini aşırı da. İnsan kiloya takılırsa daha çok alıyor aslında. Yeter ki emzirirken kilo almayalım, hamilelik kiloları gider Allahın izniyle. Bir de tabi sağlık açısından sıkıntı çıkartmasın bize ve yavrumuza. Gerisi mühim değil
Evet 75 lik yapildi.75 lik mi idi yükleme
Bana 75 lik yapıldı
Açlık 90 birtanede 92 var sonuçta hangisi alınacak bilmiyorum
Bir saat sonra 170
İki saat sonra 119 çıkmış dr daha aramadı ama hemşiresi açlıkta 92 olan değer için hoca sizi endokrine yönlendirebilir dedi.benimde aklım karıştı.haber bekliyorum doktordan.
Bende meyve cok tuketiyorummmevet biraz yuksek ama korkma canım benim açlık 77 1 saat sonra 203 2 saat sonra 209 du gebeliğe bağlı diyabet dedi diyet verdi ve açlıkla tokluğu ölçüp yazacaksın dedi bnde öyle yapıyorm şimdi normal çıkıyor şekerim çünkü en önemlisi meyveyi kestik o çok büyük etkenmiş cumartesi gidip göstericem aldığım notları bakalım ne dicek
Tesekkurederim canim henuz gosteremedim yeni cikmis sonuclar insallah sorun cikmazBiraz yüksek canım, doktoruna gösterdin mi? Büyük ihtimalle diyet verir doktorun... Geçmiş olsun şimdiden, inşallah kontrollü ilerlersen bir sıkıntı olmaz
büyük bi ihtimalle meyve böyle çıkartıyor hamilelikte canım ben çok yiyen bi insan değildim ama kavun karpuz üzüm bunları çok yedim hamileliğim boyunca hatta kilomu bunlardan aldım şimdi kesinlikle yasak eve de almıyorum sadece elma yiyebilirsin dedi bende öyle ypıyorum biraz ilk 3 gün aç kaldım ama şimdi alıştım bide şekerim normal çıkmaya başlayınca üzülmeyi bıraktım :) seninde inşallah normale dönerBende meyve cok tuketiyorummm
Ilk sene 20 gunluktu bisey anlamamistim ama gecen sene hayatimin enn guzel yilbasini gecirdim :) ucumuz sofradayiz cocuk sarkilari aciyoruz dans ediyo yeni yeni yurumeye baslamis o kadar guzeldiki anlatamam:) simdi 2018 kasim annelerinin tamami 2019 yilbasinda ayni donemi yasycakaynen sanki boğazlayan var onları. banada diyolar daha evliliğin tadını çıkaramadan amma hızlıymışsın hemen çocuk yapmışsın. sanane yahu, zevk benm keyf benm demekki doydum kocaya çocuk istiyorum. saçma saçma şeyler.. rabbim aratmadı ya ona şükür. öyle diyenlere uyuz oluyorum.
bende izledim videosunu onun çoraplarını yerimm
aynen canım eskiden 78kg idim hep anlatıyorum 3ayda 20kg vermiştim. bunda da veririz inşallah önemli olan dediğin gibi bize ve bebişlere sıkıntı çıkartmasın inşallah.
valla siz sevince benmde kanım kaynadı doktora karşı inşallah içime siner :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?