- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Eki Görüntüle 2177725
Bende bu kutulardan yapıcam inşaAllah. Nette sadece kutuyu 1 liradan buldum ama eşim aldı kaça aldı bilmiyorum. Bide benimki hediyelik konusında takıntılıdır. Hiç sevmez böyle şeyleri. Gerçi bende çok abartma taraftarı değilim. Ben kokulutaş işi yapıyorum demiştim ya, yap bi taş gitsin diyo. Uğraşamıyorum tozu tıkıyo dedim. Gerçektende öyle. Yoksa baya satışım oluyodu.[/QUOTE
Kutunun içinde ne olacak cnm?
Ay bende de oldu ama alıyorum ben cnm nasıl durcan öyle geçiyor mu hamilelikten sonra?Çenemin alti kivir kivir sakallarla doldu 2 hafta oldu baslayali...care yok ellemiyorum kizdada oldu dokunmadim dogumdan sonra 1 kere sirle aldirdim bitti.
Simdi yine basladik...kocamda kizima baba de baba de diye espiri yapiyo kendince...
Sakallarim var diye babasi saniyomus beni
Bende ara öğünler de başka şey yemektense meyve yiyorum ya o da mi sıkıntıBende meyve cok tuketiyorummm
Ya benim coculuk arkadasiminda hamikeyken hem gobegi hem butun cenesinin alti doldu doktoru aldirma dokulur dedi duramadi aldirdi hepsi kaldi.o yuzden ben kizda ellemedim zaten 9 ayin 9 unu ayni boyle yatarak ve kusarak gecirdigimden kil tuy gormedi gozum...Ay bende de oldu ama alıyorum ben cnm nasıl durcan öyle geçiyor mu hamilelikten sonra?
Umarım sorun çıkmaz canım.ama genelde diyetle takip uygulanmış.peki senin test sonucundada iki tanemi açlık değeri var bende glukoz açlık var birtane üst sınırı 110 birtanede 75lik açlık glikoz açlık var onun üst sınırı 92 ve ikiside ilk sıvıyı içmeden önce alınan aynı kandan bakılmış.benim onun biri 90 biri 92 çok ilginç geldi aynı kanda iki glikoz değeri var ve ikiside farklı değer.Evet 75 lik yapildi.
progestanı hap gibi kullanıyosun canım. ben hep o şekilde kullandım. biraz uyuşturuyo beyni uyku yapıyo :) hatta o beyn uyuşukluğumu seviyodumdaKizlar bende doktora gitmedim ayrintilidan sonra donuste gidecem. Bugun doktorum annemle karsilasmis. Soylemis yolculuk yapacagimizi. Doktor hap seklinde progestan almami soylemis. Yolculukta dusuk riski olmasin demis. Donene kadar progestan kullancam sanirim. Hapi nasi yan etkisi fln var mi??
Insallah yoktur yan etkisi mide bulantisi filan yapmazda burnundan gelmez tatilin umarimKizlar bende doktora gitmedim ayrintilidan sonra donuste gidecem. Bugun doktorum annemle karsilasmis. Soylemis yolculuk yapacagimizi. Doktor hap seklinde progestan almami soylemis. Yolculukta dusuk riski olmasin demis. Donene kadar progestan kullancam sanirim. Hapi nasi yan etkisi fln var mi??
progestanı hap gibi kullanıyosun canım. ben hep o şekilde kullandım. biraz uyuşturuyo beyni uyku yapıyo :) hatta o beyn uyuşukluğumu seviyodumdabende başka yan etki yapmadı ama yapanlar vardı
Insallah yoktur yan etkisi mide bulantisi filan yapmazda burnundan gelmez tatilin umarim
Kızlar tüylenme sorunu yaşıyor musunuz? Hem çoğaldılar hem de hızlı uzuyorlar. Almasam olmuyor alınca da çok çıkacak diye korkuyorum. Siz nasıl bir çare buldunuz
sabah akşam tok karna alıyodum ben canımValla alerji hapimda uyku yapiyo. Bu sabah mi iciliyo aksammi peki
1gunlugune gidip gelcez zaten ama yol 8 saat olunca doktor riske girmek istemiyo. Keske yolculuk yapamaz deseymiste bende gobek atsaydim
kaclik yuklendi canimKizlar seker yuklemesi sonucum
Aclik 108
Bir Saat sonra 192
İki saat sonra 180
Cokmu yuksek???
büyük bi ihtimalle meyve böyle çıkartıyor hamilelikte canım ben çok yiyen bi insan değildim ama kavun karpuz üzüm bunları çok yedim hamileliğim boyunca hatta kilomu bunlardan aldım şimdi kesinlikle yasak eve de almıyorum sadece elma yiyebilirsin dedi bende öyle ypıyorum biraz ilk 3 gün aç kaldım ama şimdi alıştım bide şekerim normal çıkmaya başlayınca üzülmeyi bıraktım :) seninde inşallah normale döner
canım önce açlık sonrada saat başı iki kez verdimUmarım sorun çıkmaz canım.ama genelde diyetle takip uygulanmış.peki senin test sonucundada iki tanemi açlık değeri var bende glukoz açlık var birtane üst sınırı 110 birtanede 75lik açlık glikoz açlık var onun üst sınırı 92 ve ikiside ilk sıvıyı içmeden önce alınan aynı kandan bakılmış.benim onun biri 90 biri 92 çok ilginç geldi aynı kanda iki glikoz değeri var ve ikiside farklı değer.
75 lik canımkaclik yuklendi canim
Bugun persembe diye lidyanin yilbasi videosunu koydum...eski is yerimden baska bir subede mudur olan arkadasim 1 sene oldu evleneli bana diyoki; soyle videolar gorunce hemen cocuk yapasim geliyo ama daha evliligimin tadini cikarmadim cocuk cok zor bakmasi buyutmesi dert sorumlulugu var 2dk birakip kocanla bi yere gidemezsin....off yazmis dokmus niyeyese...bende okumadim cogunu.
Ya oyle annler varki bebegini kucagina alabilmek icin ne sınavlar ne mucadeleler veriyo...bazisida boyle cocuk zor diyo...zorluk olarak goruyosan yapma arkadasim girtlagini mi sıkıyolar cocuk yap diye...simdi zaten onumuz bayram bizi goren 2 cocuklu gereksiz akrabalar baslar ay 2 cocuk soyle zor boyle fena boyle kotu....aciyorum bu insanlara cocugunun kiymeti bilmeyen devamli sikayet eden ne kadar harika bir hayatlari oldugunu farkedemeyen kapasitesiz insanlar .... cevap bile vermiyorum yazik
sabah akşam tok karna alıyodum ben canım
Benim daha önceden de çıkıyordu ama şimdi daha çabuk çıkıyor malesefYa benim coculuk arkadasiminda hamikeyken hem gobegi hem butun cenesinin alti doldu doktoru aldirma dokulur dedi duramadi aldirdi hepsi kaldi.o yuzden ben kizda ellemedim zaten 9 ayin 9 unu ayni boyle yatarak ve kusarak gecirdigimden kil tuy gormedi gozum...
Simdide az kaldi zaten ellemiycem rahatsiz olan bakmasin napiym...cok uzayinca dibine hic dokunmadan makasla kisaltiyorum..cenemin alti zaten
buna mı dertlendin canımKızlar ya bugün öğlen bir dilim pasta yedim çok canım istemişti.yedikten sonra da bir arkadaş niye yedin hamilelikte şeker zararli diyince cok pişman oldum.nerden yedim diyorum şimdi.siz hiç bu tarz bol şekerli ürünler tüketiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?