2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ay bende de oldu ama alıyorum ben cnm nasıl durcan öyle geçiyor mu hamilelikten sonra?

Ay bende de oldu ama alıyorum ben cnm nasıl durcan öyle geçiyor mu hamilelikten sonra?
Ya benim coculuk arkadasiminda hamikeyken hem gobegi hem butun cenesinin alti doldu doktoru aldirma dokulur dedi duramadi aldirdi hepsi kaldi.o yuzden ben kizda ellemedim zaten 9 ayin 9 unu ayni boyle yatarak ve kusarak gecirdigimden kil tuy gormedi gozum...
Simdide az kaldi zaten ellemiycem rahatsiz olan bakmasin napiym...cok uzayinca dibine hic dokunmadan makasla kisaltiyorum..cenemin alti zaten

Kizlar bende doktora gitmedim ayrintilidan sonra donuste gidecem. Bugun doktorum annemle karsilasmis. Soylemis yolculuk yapacagimizi. Doktor hap seklinde progestan almami soylemis. Yolculukta dusuk riski olmasin demis. Donene kadar progestan kullancam sanirim. Hapi nasi yan etkisi fln var mi??

Evet 75 lik yapildi.
Umarım sorun çıkmaz canım.ama genelde diyetle takip uygulanmış.peki senin test sonucundada iki tanemi açlık değeri var bende glukoz açlık var birtane üst sınırı 110 birtanede 75lik açlık glikoz açlık var onun üst sınırı 92 ve ikiside ilk sıvıyı içmeden önce alınan aynı kandan bakılmış.benim onun biri 90 biri 92 çok ilginç geldi aynı kanda iki glikoz değeri var ve ikiside farklı değer.

progestanı hap gibi kullanıyosun canım. ben hep o şekilde kullandım. biraz uyuşturuyo beyni uyku yapıyo :) hatta o beyn uyuşukluğumu seviyodumda bende başka yan etki yapmadı ama yapanlar vardı

Insallah yoktur yan etkisi mide bulantisi filan yapmazda burnundan gelmez tatilin umarim

progestanı hap gibi kullanıyosun canım. ben hep o şekilde kullandım. biraz uyuşturuyo beyni uyku yapıyo :) hatta o beyn uyuşukluğumu seviyodumda bende başka yan etki yapmadı ama yapanlar vardı

Valla alerji hapimda uyku yapiyo. Bu sabah mi iciliyo aksammi peki

Insallah yoktur yan etkisi mide bulantisi filan yapmazda burnundan gelmez tatilin umarim

1gunlugune gidip gelcez zaten ama yol 8 saat olunca doktor riske girmek istemiyo. Keske yolculuk yapamaz deseymiste bende gobek atsaydim

Kızlar tüylenme sorunu yaşıyor musunuz? Hem çoğaldılar hem de hızlı uzuyorlar. Almasam olmuyor alınca da çok çıkacak diye korkuyorum. Siz nasıl bir çare buldunuz

Benim karin bolgemde tuylenme oldu. Ama vucudumda yok. Hatta aldigim tuyler daha hizli cikardi ozellikle yazin simdi gec cikiyo. Hamilelikte kisiye gore degisiyo sanirim.

Kiz nasi engelleyebildin. Bu sabah resmen ac karnina 3 inciri gomdum mideye. Hem bagirsaklarim calisir diye. Ama kavun karpuzda sinir getirdim haftada 1ini aliyorum sonra 1 hafta ara veriyorum. Alinca yenmezse olmaz

canım önce açlık sonrada saat başı iki kez verdim
108<106
190<180
180<160 mış üst değerleri

Ayyy bana gına geldi daha kızın küçük ne cesaret ikinci !
Evlat benim evladım sizene?
Kızım var oğlum yolda daha da yapmassın diyorlar. Yapıcam diyorum inatlarına.
Evlat dan güzel ne var ki şu dünyada.

Kızlar ya bugün öğlen bir dilim pasta yedim çok canım istemişti.yedikten sonra da bir arkadaş niye yedin hamilelikte şeker zararli diyince cok pişman oldum.nerden yedim diyorum şimdi.siz hiç bu tarz bol şekerli ürünler tüketiyor musunuz

Benim daha önceden de çıkıyordu ama şimdi daha çabuk çıkıyor malesef

buna mı dertlendin canım bir dilim pasta dediğin nedir ki...
geçen gün kocacığım pasta aşerdi bulamadık tatlıyla dondurma aldı. çay tatlı dondurma keyfi yaptık balkonda.. ben 1 dilim yedim ama sonuçta şerbetti yedim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…