2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayyy bana gına geldi daha kızın küçük ne cesaret ikinci !
Evlat benim evladım sizene?
Kızım var oğlum yolda daha da yapmassın diyorlar. Yapıcam diyorum inatlarına.
Evlat dan güzel ne var ki şu dünyada.
kocam da diyoki 2 cocuklu hayat zor madem hic 2 cocuklu kalmayi dusunmuyoruz sezeryan sınırı 3 mus ama Allah kismet ederse evlatta edinicez basvurumuzu yaptik,2 zor oldugu icin 2 de bekleme yapmayi dusunmuyoruz pek
Karsi taraf şok

Arada yediğim oluyor canım.
Eğer gebelik şekerin yüksek değilse kilo problemin de yoksa arada yemende sakınca yoktur diye düşünüyorum. Can bu bazen istiyor gayet normal.

Seker sikintin yoksa bana gore bisey olmaz tatliyi tamamen birakamayanlar illaki tatli tuketiyodur. Meyvede cok masum degil cunku ama doktorun daha iyi bilir tabi ona danisabilirsin

Kiz nasi engelleyebildin. Bu sabah resmen ac karnina 3 inciri gomdum mideye. Hem bagirsaklarim calisir diye. Ama kavun karpuzda sinir getirdim haftada 1ini aliyorum sonra 1 hafta ara veriyorum. Alinca yenmezse olmaz
ben almıyorum kuzum inciri çok severim ama eşim saolsun beni çok güzel engelliyor yaa incir diyorum yok bak ben sana bunu alim diyor sonra unutuyorum :))) heee verseler yemem mi tabiki yerim burnumda tütüyor resmen bebeişler için dayanıcaz 3 aycık :)

Bunu icecekmisim sadece aksamlari. Toplam 5 gece

Eklentiler

• IMAG1651~2.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 39
yemişssin zaten canım hiç moralini bozma keyfini çıkar ohh ne güzeldi fln diyip keyfine bak :))) ama tabiki bundan sonra dikkat et :)))

Ben daha seker yuklemesi yapmadim ya depoluyorum suan. Yazin hamile kalmak cok zormus. Ne cesit meyveler var. Gecen markette o kadar ilginc meyveler gordum ki yank sirf merakimdan alip deneyebilirim. Ama su kavun karpuz muz incir ve uzum sekerli meyvelerin basini cekiyor. Digerleri neyse de iyi bari esin engelliyosa. Ben osymnin sordugu helvali sorudan sonra 3 gunde 1 kutu helva bitirdim. Kardesim gordu bugun sok tabi kap bos ama suan ara verdim helvaya sekerden sonra devam insallah

Arada yediğim oluyor canım.
Eğer gebelik şekerin yüksek değilse kilo problemin de yoksa arada yemende sakınca yoktur diye düşünüyorum. Can bu bazen istiyor gayet normal.
Şeker çıkmadı canım çok şükür. Hamileliğimden beri ufak kaçamaklar hariç ilk kez pasta yedim.birisi bisey diyince çok etkileniyorum berbat geçiyor o gunum

Benim canım çok tatlı çekiyor zaten canım . Hergün markete gidip çikolatalı ürünlere bakıp bisey almadan eve gidiyorum.ama bugün dayanamadım yemek istedim.sonra birisi öyle diyince naptın ben dedim.kendi kendime

dikkat et canım bari şeker yüklemesi yapılana kadar da abartma benim gibi şekerin çıkar sonra :)) bana doktorum elma portakal mandalina yiyebilirsin dedi bende iyide ama mevsim olarak yazdayız ve bu meyveler yok yaz meyveleri de çok güzel dayanamıyorum dedim dayanacaksın şekerin yükseldiğinde bebeğin pankreasından kullanmaya başlıyorsun ve buda panksreas büyümesine odacık haline gelmesine ve şeker hastası bi bebek dünyaya getirmene sebep oluyor diyince korktum ve yememeye karar verdim

Cook guzel bir kitapmis kizlar tavsiye ederim. Adi fitrat pedagojisi

Eklentiler

• IMAG1652~2.webp
    31 KB · Görüntüleme: 41
  • IMAG1653~2.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 38

Afiyet olsun cnm

LezzetliCipetpet @cesmi_naz kızlar çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

Dün bende kontrollerim için il merkezine gittim 2 saat yol pek yoruldum ya. 10 saat uyumuşum güzel geçti hamdolsun iyi haberler aldım. Darısı güzel haber bekleyen herkese olsun.

Dikkat etmeye calisuyorum zaten azalttim ama yine de olmuyo birakamiyorum. Markete gitmiyorum su gunlerde gorunce icim gidiyo resmen meyvelere ben 12.hafta da kan vermistim onda 1 saat gecmisti yemek yiyeli 104 cikmisti. Tabi o zamanlar bulantilar vardi simdi nasildir bilmiyorum. Haftaya diyete gircem insallah. Pazartesi gununu bekliyorum

Valla alerji hapimda uyku yapiyo. Bu sabah mi iciliyo aksammi peki

1gunlugune gidip gelcez zaten ama yol 8 saat olunca doktor riske girmek istemiyo. Keske yolculuk yapamaz deseymiste bende gobek atsaydim
Kaç tane vermiş günde canım? 1 taneyse gecedir. 2yse sabah akşam kullanırsın. Şifa olsun şimdiden. Bir de kaç mg kullanmanı söylemiş?

Ben yuttuğumda daha çok yan etkilerini görüyorum. Fitil olarak alınca daha rahat oluyorum. Bende çok yan etki yapıyor ama, herkeste olmuyormuş. Yutunca sesim bile kısılıyor, öyle sıkıntı oluyor yani. Gerçi 600mg kullandığım için çok etkilemesi normaldir herhalde.

Onun dışında genel olarak baş dönmesi, sersemlik hali filan yapıyor. Ben tedavi sürecimde de 2 yıl kullandım, o yüzden çok alışmıştık eşim artık gülüyordu o sersemlik halinde şarkı söylüyormuşum filan, bir kere kameraya çekmişti hatta gecenin bi vakti İngilizce şarkı söyemişim yüksek sesle ama yine dediğim gibi doz yüksek olunca sersemlik de o kadar artıyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…