Benimde aynısı yapıldı.demekki laboratuvar farkından canım.canım önce açlık sonrada saat başı iki kez verdim
108<106
190<180
180<160 mış üst değerleri
Ayyy bana gına geldi daha kızın küçük ne cesaret ikinci !
Evlat benim evladım sizene?
Kızım var oğlum yolda daha da yapmassın diyorlar. Yapıcam diyorum inatlarına.
Evlat dan güzel ne var ki şu dünyada.
Kızlar ya bugün öğlen bir dilim pasta yedim çok canım istemişti.yedikten sonra da bir arkadaş niye yedin hamilelikte şeker zararli diyince cok pişman oldum.nerden yedim diyorum şimdi.siz hiç bu tarz bol şekerli ürünler tüketiyor musunuz
Herkesin degisiyo ya...ben sarisinim normalde de tuysuzumBenim daha önceden de çıkıyordu ama şimdi daha çabuk çıkıyor malesef
Kızlar ya bugün öğlen bir dilim pasta yedim çok canım istemişti.yedikten sonra da bir arkadaş niye yedin hamilelikte şeker zararli diyince cok pişman oldum.nerden yedim diyorum şimdi.siz hiç bu tarz bol şekerli ürünler tüketiyor musunuz
ben almıyorum kuzum inciri çok severim ama eşim saolsun beni çok güzel engelliyor yaa incir diyorum yok bak ben sana bunu alim diyor sonra unutuyorum :))) heee verseler yemem mi tabiki yerim burnumda tütüyor resmenKiz nasi engelleyebildin. Bu sabah resmen ac karnina 3 inciri gomdum mideye. Hem bagirsaklarim calisir diye. Ama kavun karpuzda sinir getirdim haftada 1ini aliyorum sonra 1 hafta ara veriyorum. Alinca yenmezse olmaz
yemişssin zaten canım hiç moralini bozma keyfini çıkar ohh ne güzeldi fln diyip keyfine bak :))) ama tabiki bundan sonra dikkat et :)))Kızlar ya bugün öğlen bir dilim pasta yedim çok canım istemişti.yedikten sonra da bir arkadaş niye yedin hamilelikte şeker zararli diyince cok pişman oldum.nerden yedim diyorum şimdi.siz hiç bu tarz bol şekerli ürünler tüketiyor musunuz
ben almıyorum kuzum inciri çok severim ama eşim saolsun beni çok güzel engelliyor yaa incir diyorum yok bak ben sana bunu alim diyor sonra unutuyorum :))) heee verseler yemem mi tabiki yerim burnumda tütüyor resmenbebeişler için dayanıcaz 3 aycık :)
Şeker çıkmadı canım çok şükür. Hamileliğimden beri ufak kaçamaklar hariç ilk kez pasta yedim.birisi bisey diyince çok etkileniyorum berbat geçiyor o gunumArada yediğim oluyor canım.
Eğer gebelik şekerin yüksek değilse kilo problemin de yoksa arada yemende sakınca yoktur diye düşünüyorum. Can bu bazen istiyor gayet normal.
Benim canım çok tatlı çekiyor zaten canım . Hergün markete gidip çikolatalı ürünlere bakıp bisey almadan eve gidiyorum.ama bugün dayanamadım yemek istedim.sonra birisi öyle diyince naptın ben dedim.kendi kendimebuna mı dertlendin canımbir dilim pasta dediğin nedir ki...
geçen gün kocacığım pasta aşerdi bulamadık tatlıyla dondurma aldı. çay tatlı dondurma keyfi yaptık balkonda.. ben 1 dilim yedim ama sonuçta şerbetti yedim yani..
dikkat et canım bari şeker yüklemesi yapılana kadar da abartma benim gibi şekerin çıkar sonra :)) bana doktorum elma portakal mandalina yiyebilirsin dedi bende iyide ama mevsim olarak yazdayız ve bu meyveler yok yaz meyveleri de çok güzel dayanamıyorum dedim dayanacaksın şekerin yükseldiğinde bebeğin pankreasından kullanmaya başlıyorsun ve buda panksreas büyümesine odacık haline gelmesine ve şeker hastası bi bebek dünyaya getirmene sebep oluyor diyince korktum ve yememeye karar verdimBen daha seker yuklemesi yapmadim ya depoluyorum suan. Yazin hamile kalmak cok zormus. Ne cesit meyveler var. Gecen markette o kadar ilginc meyveler gordum ki yank sirf merakimdan alip deneyebilirim. Ama su kavun karpuz muz incir ve uzum sekerli meyvelerin basini cekiyor. Digerleri neyse de iyi bari esin engelliyosa. Ben osymnin sordugu helvali sorudan sonra 3 gunde 1 kutu helva bitirdim. Kardesim gordu bugun sok tabi kap bosama suan ara verdim helvaya sekerden sonra devam insallah
kızlar alışveriş için ayrı başlık açılmış mıydı. linkini verebilir misiniz?
Hemen aliym
çok teşekkür ederim arkadaşım.Link ilk mesajda var canım :)
hmm 75 icin yuksek canim sanirim diyet verir75 lik canım
dikkat et canım bari şeker yüklemesi yapılana kadar da abartma benim gibi şekerin çıkar sonra :)) bana doktorum elma portakal mandalina yiyebilirsin dedi bende iyide ama mevsim olarak yazdayız ve bu meyveler yok yaz meyveleri de çok güzel dayanamıyorum dedim dayanacaksın şekerin yükseldiğinde bebeğin pankreasından kullanmaya başlıyorsun ve buda panksreas büyümesine odacık haline gelmesine ve şeker hastası bi bebek dünyaya getirmene sebep oluyor diyince korktum ve yememeye karar verdim
Kaç tane vermiş günde canım? 1 taneyse gecedir. 2yse sabah akşam kullanırsın. Şifa olsun şimdiden. Bir de kaç mg kullanmanı söylemiş?Valla alerji hapimda uyku yapiyo. Bu sabah mi iciliyo aksammi peki
1gunlugune gidip gelcez zaten ama yol 8 saat olunca doktor riske girmek istemiyo. Keske yolculuk yapamaz deseymiste bende gobek atsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?