2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

100mg vermis canim. Sadece gece alcam oda 5 gece. Ben alerji hapi kullaniyorum oda uyku yapiyo neyse ikisini bir kullanirim guzel olur o zaman

Şeker çıkmadı canım çok şükür. Hamileliğimden beri ufak kaçamaklar hariç ilk kez pasta yedim.birisi bisey diyince çok etkileniyorum berbat geçiyor o gunum
Aşırı tuketmiyorsan o kadar sıkıntı yapma bence cnm.bende yiyorum arada ama hazır değil de ev yapımı olursa

nQUOTE="Eylumt, post: 56916199, member: 751672"]dikkat et canım bari şeker yüklemesi yapılana kadar da abartma benim gibi şekerin çıkar sonra :)) bana doktorum elma portakal mandalina yiyebilirsin dedi bende iyide ama mevsim olarak yazdayız ve bu meyveler yok yaz meyveleri de çok güzel dayanamıyorum dedim dayanacaksın şekerin yükseldiğinde bebeğin pankreasından kullanmaya başlıyorsun ve buda panksreas büyümesine odacık haline gelmesine ve şeker hastası bi bebek dünyaya getirmene sebep oluyor diyince korktum ve yememeye karar verdim [/QUOTE]
Yaa meyve için bile öyle mi dedi?ben en sağlıklı atistirmalik diye hergun yiyorum ama ya

hahahhahha pazartesi demek diyete başlamak için harika bir gün inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım bi sıkıntı çıkamazda devam edersin böylee :)

hahahhahha pazartesi demek diyete başlamak için harika bir gün inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım bi sıkıntı çıkamazda devam edersin böylee :)

Bakalim cok umitli oldugum soylenemez belki az kilo aldigim icin yirtarim diyorum amaa oda kurtarmayabilir

Yaa meyve için bile öyle mi dedi?ben en sağlıklı atistirmalik diye hergun yiyorum ama ya[/QUOTE]
işte canım abartmamak gerekiyor şekere yatkınlığın varsa oluyor bide benim gibi abartıyorsan ben abarttım hem karpuz hem kavun hem üzüm aynı gün yiyordum ve porsiyonu fazla.. Annemle babam şeker hastası benim yatkınlığım var mesela belki azar azar yeseydim çıkmıcaktı böyle devam dicekti ama abartınca tamamen keseceksin doğuma kadar dedi :)

Yaa meyve için bile öyle mi dedi?ben en sağlıklı atistirmalik diye hergun yiyorum ama ya
işte canım abartmamak gerekiyor şekere yatkınlığın varsa oluyor bide benim gibi abartıyorsan ben abarttım hem karpuz hem kavun hem üzüm aynı gün yiyordum ve porsiyonu fazla.. Annemle babam şeker hastası benim yatkınlığım var mesela belki azar azar yeseydim çıkmıcaktı böyle devam dicekti ama abartınca tamamen keseceksin doğuma kadar dedi :)[/QUOTE]
Ben günde bı porsiyon yiyorum ama bizimde aile de şeker hast. Var.aclik tokluk şekerine baktırmak yeterli olur mu acaba?şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum

Bakalim cok umitli oldugum soylenemez belki az kilo aldigim icin yirtarim diyorum amaa oda kurtarmayabilir
yaa kiloyla alakalı olduğnu hiç sanmıyorum bende ortalama kilo aldım ama bende çıktı mesela... bana şöyle açıkladı aslında hamilelik yaşlılık gibidir yaşlandığında nası dikkat etmeyince kolestrol tansiyon ve şeker çıkıyorsa hamilelikte te bunlar çıkabilir kiloyla alakalı bi durum olmayabiliyor bazen şekere yatkın bi bünyen oluyor yada aileden gelme genlerde olan bi durum dedi benim annemde babamda şeker hastası genlerden gelmesi normal mesela..

Ben günde bı porsiyon yiyorum ama bizimde aile de şeker hast. Var.aclik tokluk şekerine baktırmak yeterli olur mu acaba?şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum[/QUOTE]
neden istemiyosun hiç şeker tüketmiyor musun? yada meyve yiyormuşsun zaten vücuduna şeker girmiş oluyor farketmiyor ben iyiki yaptırmışım dedim yoksa haberim olmıcaktı ve böyle devam edicektim belkide bebeğimin sağlığını etkileyecekti bu durum.. Ama yaptırdım ve önlemini aldım içim şimdi daha rahat heleki ailesinde şeker hastası olan bi insanın mutlaka yaptırıyor olması gerekiyor çünkü bu sadece senin sağlığın değil can da taşıyorsun onu düşünmek zorundasın ben bebeğim için yaptırdım.

Olabilir yaa bakalim gidince bana ne dicek. Onumuzdeki hafta olsaydi da bi gidip gorseydim belkide sonraki hafta isticek. Daha konusmadim gerci doktorla. Senin gibi hepsini bir arada tuketmiyorum birinden birinj seciyorum. Ama portakal mandalina nedir yaa yaz gunu dalga gecer gibi diye dusunuyor insan Ahh ahh hersey minnoslar icin

Ben günde bı porsiyon yiyorum ama bizimde aile de şeker hast. Var.aclik tokluk şekerine baktırmak yeterli olur mu acaba?şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum
neden istemiyosun hiç şeker tüketmiyor musun? yada meyve yiyormuşsun zaten vücuduna şeker girmiş oluyor farketmiyor ben iyiki yaptırmışım dedim yoksa haberim olmıcaktı ve böyle devam edicektim belkide bebeğimin sağlığını etkileyecekti bu durum.. Ama yaptırdım ve önlemini aldım içim şimdi daha rahat heleki ailesinde şeker hastası olan bi insanın mutlaka yaptırıyor olması gerekiyor çünkü bu sadece senin sağlığın değil can da taşıyorsun onu düşünmek zorundasın ben bebeğim için yaptırdım.[/QUOTE]
Birden o kadar şekerin vücuda girmesinin ve bebeğe gitmesinin doğru olmadığını düşünüyorum cnm o yüzden yaptırmak istemiyorum.doktoruma bı danisirim normal açlık tokluk şekerinden de bi şekilde anlaşılır sanirim

o büyük bi ihtimalle portakal mandalina diye ezbere konustu ben öle diyince bi bozuldu :))) aman bozulursa bozulsun hem o oyle konusunca asıl ben bozuldum yok diyorum yaa tatlım ben abarttım hani b..kunu çıkarmak derler yaa ondan yaptım ben zaten birini tüketiyorsan dikkat ediyorsun anlamına geliyor düşünsene ben bi kocaman porsiyon üzüm arada 2 saat geçiyor bi tabak dolusu karpuz aradan 2 saat geçiyor bi tabak dolusu kavun bunları iş yerine getirip yiyordum aksam yatmadan bi tabak dolusu yine karpuz birazda üzüm yiyordum bu nedir şimdi sen söyle

Birden o kadar şekerin vücuda girmesinin ve bebeğe gitmesinin doğru olmadığını düşünüyorum cnm o yüzden yaptırmak istemiyorum.doktoruma bı danisirim normal açlık tokluk şekerinden de bi şekilde anlaşılır sanirim[/QUOTE]

Cok sekerli bir icecek degil sanirim canim. 1 dilim baklavayi gecmiyor ictigin seker. 1 dilim baklavayida kimse sindire sindire yemiyor. Ama tabi doktorun aclik toklukta bakabilir ailedr seker hastasi kimse yoksa o durumu daha iyi degerlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…