2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Birden o kadar şekerin vücuda girmesinin ve bebeğe gitmesinin doğru olmadığını düşünüyorum cnm o yüzden yaptırmak istemiyorum.doktoruma bı danisirim normal açlık tokluk şekerinden de bi şekilde anlaşılır sanirim[/QUOTE]
işte karpuz kavun yada üzümden aynı şeker gidiyor yada herhangi yediğin tatlı yada şekerli içtiğin herhangi bişey o yüzden ben yaptırdım ama tabi sen bilirsin sen tüketmiyorsan bunları yaptırma ama tüketiyorsan farkeden bişey olmuyor.

Ayyyy evet zararlı ama hergün tüketmiyorsan..Bende denetledigim yerde lokma yedim 2 tabak hemde :) 2. Tabak pişmanlık yaratsa da sonra dedim en son ne zaman tatlı yedigimi hatırlamiyorum bile afiyet olsun bana dedim :) simdi oğluşum taklalar atıyor sanki

Ooookiz ben uzumu bile 20 30 taneyi gecmicek sekilde yiyorum kavun karpuzu 2 dilim kadar ama tabi 1 gunde hepsini degil. Tercih ederek yiyorum. Sen bayagi bi seyini cikartmissin

Ooookiz ben uzumu bile 20 30 taneyi gecmicek sekilde yiyorum kavun karpuzu 2 dilim kadar ama tabi 1 gunde hepsini degil. Tercih ederek yiyorum. Sen bayagi bi seyini cikartmissin
sen o zmaan yiyiyorum deme bana göre yemiyorsun kokluyorsun ben sana dedim şeyini çıkardım diye kendim kaşındım şimdi paşa paşa diyet yapıyorum

Hicbisey olmadi 8 saat otobus yolculugu yapcam ya dusuk riskine karsi olsun diye verdi

Sırf yolculuk yapacaksın diye mi verdi canım? Doktorun daha iyi bilir tabi ama bana biraz mantıksız geldi.
Ben gebeliğimin başından beri çok şehir gezdim yolculuk yaptım ama doktor bana hiç ilaç falan vermedi. Kendi aracımızla gittik aralarda durup yürümemi söyledi.

Bende yolculuk yaptim ama hizli tren oldugu icin simdiye kadar vermedi. Simdi otobus yolculugu yapacam 8 saat surcek. E molasi pek yok dinlenemiyosun sanirim riske girmek istemiyor. Kanamam olursa kotu olur diye. Bende sasirdim vermesine zaten hic kullanmamistim ama demekki risk olmasin diye gerekli gordu

Kızlar meyve konuşmuşsunuz. Ben 23. haftamda 10 kilo aldığım için diyetisyene gittim. Diyetisyen meyveden vazgeçme bebeğinin ihtiyacı var dedi. Günde 4-5 porsiyona kadar meyve verdi. 1 porsiyon meyve dediği, 1 şeftali, 2 dilim karpuz, 30 küçük üzüm, 1 elma, 1 yerli muz , 4 kayısı vs büyüklüğüne denk geliyor. Meyve şekeri bildiğimiz şekerin içindeki yapay şekerle aynı değil. Çok abartmayın ama vazgeçmeyin de meyveden.

Doktorun gerekli gördüyse vardır bir bildiği canım.

Doğru söylüyorsun canım hergun yenmedikçe bisey olmaz herhalde.bu arada denetim demişken gida denetimi filan mi yapıyorsun

canım bende şeker çıktı doktorum karpuzu kavunu üzümü ve inciri yasakladı elma yiyorum yada günde 1 tane muz ama sağlıklı olan kişi tabiki meyveden vazgeçmesin benim direk yedim mi şekerim tavan yapıyor

Sen tabiki doktorunu dinle canım. Ben şekeri çıkmayıp kilo almayı dert eden arkadaşlar için söyledim.

valla bende bu aralar meyveye taktım önceden hayatta aramazdım. şeftali ye taktım resmen 2tane yiyorum günde. Egoşta seviyo heralde kıpır kıpır oluyo. bide eşim dün karpuz almış bal gibi.. o karpuz bitene kadar 4 5 dilim yerim

Kozmogirl17 canım nasılsın? oğluşunun sallanma işini naptın baya azalttınmı sallamayı
Sallanmayı azaltamadık ama uykuları teke düsürdük o bile bize yetti geceleri ayagima aliyordum onu bıraktık bugun kendi kendine uyudu sallanmayı bu sıralar kendisi reddediyo gece mama yemegide bi kessek cok iyi olcak ama cok yoruyorum bu aralar surekli gezdiriyorum aksam 7 de babasi ise gidiyor bende atoyorum arabaya dogru parka 9 9.30 a kadar sahil havasi aldiriyorum eve mesafemiz arabayla 5 10 dk a o sırada bile uyuyakalıyor yemek problemimiz var mesela dün hic birsey agzina surmedi bugun kahvaltida yedi daha yemedi atesleniyor bide dis patlatiyo sanirim yine bu arada bugun tokluk sekerim sonucu normal cikti cok sevindim ama kankm dusukmus ilaci icmiyosun sanirim dedi dr cokkk utandim malesef unutuyorum dedim

Karpuz tutkun hala devam ediyor malesef sanorim dogurana kadar yicem

Canim benimkide 3 gundur hic kimildamiyodu 2 gundur saglik ocagina gidiyorum dinlettiriyorum kalbini gun gum atiyor masallah telas yapma valla ben oglandan uyumuyorum o bazen aklima bile gelmiyor bugunde bi ara kasiklarimdan dogru tekme liyordu dondumu acaba diyorum yanlamasina duruyodu en son

Kizlar 1.5 ayda 4 kilo almisim cok dedi ebe sizce de cokmu yaaaa varya biseyde yemiyorum adam gibi karpuzdan baska abarttigim bisi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…