Kizlar 1.5 ayda 4 kilo almisim cok dedi ebe sizce de cokmu yaaaa varya biseyde yemiyorum adam gibi karpuzdan baska abarttigim bisi yok yani
Benim lazer yaptirdigim yerlerimden cikiyor resmen o kadar alismisin ki rahata senelerdir ugrasmiyodum. Suan hormonlarim costu. Ben bi cozum getiremedim valla jiletliyorum agdayla bu sicakta ugrasmak benim icn ölüm.Kızlar tüylenme sorunu yaşıyor musunuz? Hem çoğaldılar hem de hızlı uzuyorlar. Almasam olmuyor alınca da çok çıkacak diye korkuyorum. Siz nasıl bir çare buldunuz
Valla ben de jiletliyorum da artık göremiyorum malum bölgeyi, göz kararı el yordamıyla işimi halletmeye çalışıyorumBenim lazer yaptirdigim yerlerimden cikiyor resmen o kadar alismisin ki rahata senelerdir ugrasmiyodum. Suan hormonlarim costu. Ben bi cozum getiremedim valla jiletliyorum agdayla bu sicakta ugrasmak benim icn ölüm.
Canım fitil. Olarak kullan istersen daha çok işe yarıyor kullanabilirsenBunu icecekmisim sadece aksamlari. Toplam 5 gece
anladım canım diş çıkarıyo diye huysuzdur yemiyodur yavrucuk. ayağına gece almamana da çok sevindim inşallah böyle devam eder.Sallanmayı azaltamadık ama uykuları teke düsürdük o bile bize yetti geceleri ayagima aliyordum onu bıraktık bugun kendi kendine uyudu sallanmayı bu sıralar kendisi reddediyo gece mama yemegide bi kessek cok iyi olcak ama cok yoruyorum bu aralar surekli gezdiriyorum aksam 7 de babasi ise gidiyor bende atoyorum arabaya dogru parka 9 9.30 a kadar sahil havasi aldiriyorum eve mesafemiz arabayla 5 10 dk a o sırada bile uyuyakalıyor yemek problemimiz var mesela dün hic birsey agzina surmedi bugun kahvaltida yedi daha yemedi atesleniyor bide dis patlatiyo sanirim yine bu arada bugun tokluk sekerim sonucu normal cikti cok sevindim ama kankm dusukmus ilaci icmiyosun sanirim dedi dr cokkk utandim malesef unutuyorum dedim
Karpuz tutkun hala devam ediyor malesef sanorim dogurana kadar yicem
karpuzdandır o kilo. ohh al al bize yetiş. bende 10kg da durmaya çalışıyorum ama 3 gündür cozuttum yine. dikkat etmem lazımKizlar 1.5 ayda 4 kilo almisim cok dedi ebe sizce de cokmu yaaaa varya biseyde yemiyorum adam gibi karpuzdan baska abarttigim bisi yok yani
Sevgili ebene benden slm sole 3 haftada 4 kg aldım hahahahha ki toplamda 5kg ile hamileligi sürdürüyorlar :)Kizlar 1.5 ayda 4 kilo almisim cok dedi ebe sizce de cokmu yaaaa varya biseyde yemiyorum adam gibi karpuzdan baska abarttigim bisi yok yani
Bende göremiyorum artikValla ben de jiletliyorum da artık göremiyorum malum bölgeyi, göz kararı el yordamıyla işimi halletmeye çalışıyorum
Benimde toplam aldigim kilo bukadar ama hizli almossin dedi sevgili ebem seni duysa neder onu bilemicem son aylarda daha hizli alinirmis kilo oglumdada bole olmustu 6.ayda birden almistim o degilde ben sonrasini dusunuyorum cocuk dogunca bu kilolar baki kalmasa bari bizeSevgili ebene benden slm sole 3 haftada 4 kg aldım hahahahha ki toplamda 5kg ile hamileligi sürdürüyorlar :)
Valla benim oglan suan hala fosur fosur uyuyo gık bile demedi cok mutluyum suanda .gynoferon diye bi kan hapi ilk gebeligimde duzenli kullandim iyiymisti ozaman kanim simdi unutuyorum bazen disari cikarken saclarimi bile taramayi unutuyorum annem hatirlatiyor ne bu hal savastanmi ciktin bi tarak vurayfin bari saclarina diye insan bebegin varsa onunla ugrasirken kendine dikkat edemiyorki ilaclarimida hep ihmal ediyorum zaten bastan beri...valla siz dusuk kiloyla basladiniz ama benim gibi 74 le baslamadinizki benim ilk dogum kilomdu vereydim onu iyiydideeeanladım canım diş çıkarıyo diye huysuzdur yemiyodur yavrucuk. ayağına gece almamana da çok sevindim inşallah böyle devam eder.
kan için hangi ilacı içmek gerekiyo ki .
şeker çıkmadıysa sende ne gzel
karpuzdandır o kilo. ohh al al bize yetiş. bende 10kg da durmaya çalışıyorum ama 3 gündür cozuttum yine. dikkat etmem lazım
Kiz ben gunduz hicccc bisey yemiyorum gece oglana kalktikca atistiriyorum hep karpuzmus ekmek arasi peynitmis bugun aile hekimim diyoki beslenmen nasillll aheyyy aheeyyy nasil olcak dedim beslenmiyomki ole kafama gore takiliyom yaa cocuk bi sekilde beslenir karnini doyururda senin sagligin gider dikkat et haftada 2 gun kitmizi et ve yesillige limon sik sık ye diooo hee dedim icimden tam adamina söledinKarpuz kilo aldiriyo ama gunduz yemeye calis. Aksam 8den sonra bisey yeme. Bide boyle dene bakalim. Artik hepimiz hizli alma donemlerine gectik
BENDE ŞUAN 2 HAFTADIR 74ÜM İNŞALLAH 80İ BULMADAN DOĞURURUMValla benim oglan suan hala fosur fosur uyuyo gık bile demedi cok mutluyum suanda .gynoferon diye bi kan hapi ilk gebeligimde duzenli kullandim iyiymisti ozaman kanim simdi unutuyorum bazen disari cikarken saclarimi bile taramayi unutuyorum annem hatirlatiyor ne bu hal savastanmi ciktin bi tarak vurayfin bari saclarina diye insan bebegin varsa onunla ugrasirken kendine dikkat edemiyorki ilaclarimida hep ihmal ediyorum zaten bastan beri...valla siz dusuk kiloyla basladiniz ama benim gibi 74 le baslamadinizki benim ilk dogum kilomdu vereydim onu iyiydideee
Kiz ben gunduz hicccc bisey yemiyorum gece oglana kalktikca atistiriyorum hep karpuzmus ekmek arasi peynitmis bugun aile hekimim diyoki beslenmen nasillll aheyyy aheeyyy nasil olcak dedim beslenmiyomki ole kafama gore takiliyom yaa cocuk bi sekilde beslenir karnini doyururda senin sagligin gider dikkat et haftada 2 gun kitmizi et ve yesillige limon sik sık ye diooo hee dedim icimden tam adamina söledin
Enemm keşkem daha önce alsaydık :)))O degilde altinin grami 213 tl olmus. Alinan kilolardan daha hizli artiyo yahuu
benim tuylenme sorunum hamilelikten once cok fazlaydi hic jilet falan kullanmadigim halde azalmiyordu hamilelikte tam tersi oldu bacagimda koltuk altimda ozel bolgemde azaldi :) dolunayin oldugu hafta gidip aldiriyorum yeni aya girmeden yani :) onunda etkisi varmis bi dene istersenKızlar tüylenme sorunu yaşıyor musunuz? Hem çoğaldılar hem de hızlı uzuyorlar. Almasam olmuyor alınca da çok çıkacak diye korkuyorum. Siz nasıl bir çare buldunuz
Ben normalde tatli seven biri degilim ama hamileligimde aseriyorum resmen. Oturup nutella kasikliyorum sekerimde cikmadi cok sukur. Abartmamaya calisiyorum sadece. Eger sekerin yoksa azcik yemekten bence bisey olmaz. Ben yememe kisitlama getirmedim valla canim ne istiyosa yiyorum zararliysa daha az yiyorum sadece. Kesinlkle agzima sokmadigim seyler; islenmis etler, cig etle yapilmis yiyecekler, sigara ve asitli icecekler.Kızlar ya bugün öğlen bir dilim pasta yedim çok canım istemişti.yedikten sonra da bir arkadaş niye yedin hamilelikte şeker zararli diyince cok pişman oldum.nerden yedim diyorum şimdi.siz hiç bu tarz bol şekerli ürünler tüketiyor musunuz
BENDE ŞUAN 2 HAFTADIR 74ÜM İNŞALLAH 80İ BULMADAN DOĞURURUM
Ben ilk hamileligimfe 64 le basladimm 81 le dogurdum 74 ile ciktim hastaneden 72 enfazla 70 e indim sonrasinda ama yine kilo aldim74 oldum olede hamile kaldim simdi dusunemiyorummmm uuu 90 la girmezsem doguma iyijBENDE ŞUAN 2 HAFTADIR 74ÜM İNŞALLAH 80İ BULMADAN DOĞURURUM
Dikkat etmen gerek ama dogruyu soylemis. Cok yemesen bile gece yemek buyuk bir problem. Sut fln icerek gecistirmeye calis. Yedikce mide genisliyo cunku bi muddet sonra geceleri doyamazsin
Valla benim oglan suan hala fosur fosur uyuyo gık bile demedi cok mutluyum suanda .gynoferon diye bi kan hapi ilk gebeligimde duzenli kullandim iyiymisti ozaman kanim simdi unutuyorum bazen disari cikarken saclarimi bile taramayi unutuyorum annem hatirlatiyor ne bu hal savastanmi ciktin bi tarak vurayfin bari saclarina diye insan bebegin varsa onunla ugrasirken kendine dikkat edemiyorki ilaclarimida hep ihmal ediyorum zaten bastan beri...valla siz dusuk kiloyla basladiniz ama benim gibi 74 le baslamadinizki benim ilk dogum kilomdu vereydim onu iyiydideee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?