2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar tüylenme sorunu yaşıyor musunuz? Hem çoğaldılar hem de hızlı uzuyorlar. Almasam olmuyor alınca da çok çıkacak diye korkuyorum. Siz nasıl bir çare buldunuz
Benim lazer yaptirdigim yerlerimden cikiyor resmen o kadar alismisin ki rahata senelerdir ugrasmiyodum. Suan hormonlarim costu. Ben bi cozum getiremedim valla jiletliyorum agdayla bu sicakta ugrasmak benim icn ölüm.

Benim lazer yaptirdigim yerlerimden cikiyor resmen o kadar alismisin ki rahata senelerdir ugrasmiyodum. Suan hormonlarim costu. Ben bi cozum getiremedim valla jiletliyorum agdayla bu sicakta ugrasmak benim icn ölüm.
Valla ben de jiletliyorum da artık göremiyorum malum bölgeyi, göz kararı el yordamıyla işimi halletmeye çalışıyorum

anladım canım diş çıkarıyo diye huysuzdur yemiyodur yavrucuk. ayağına gece almamana da çok sevindim inşallah böyle devam eder.
kan için hangi ilacı içmek gerekiyo ki .
şeker çıkmadıysa sende ne gzel
Karpuz tutkun hala devam ediyor malesef sanorim dogurana kadar yicem

Kizlar 1.5 ayda 4 kilo almisim cok dedi ebe sizce de cokmu yaaaa varya biseyde yemiyorum adam gibi karpuzdan baska abarttigim bisi yok yani
karpuzdandır o kilo. ohh al al bize yetiş. bende 10kg da durmaya çalışıyorum ama 3 gündür cozuttum yine. dikkat etmem lazım

Valla ben de jiletliyorum da artık göremiyorum malum bölgeyi, göz kararı el yordamıyla işimi halletmeye çalışıyorum
Bende göremiyorum artik ablamda ayna al karsina oturdugun yerden yap dedi. Yanina jilet su kopuk al ayna karsisnda ac yap dedi oyle yapicam daha denemedim ama. Kocasina aldiran arkadaslarm varda ben cekinirim hem kendi tiksindigim seyi adama dayatamam . Kendim yapabildigim kadar artik

Sevgili ebene benden slm sole 3 haftada 4 kg aldım hahahahha ki toplamda 5kg ile hamileligi sürdürüyorlar :)
Benimde toplam aldigim kilo bukadar ama hizli almossin dedi sevgili ebem seni duysa neder onu bilemicem son aylarda daha hizli alinirmis kilo oglumdada bole olmustu 6.ayda birden almistim o degilde ben sonrasini dusunuyorum cocuk dogunca bu kilolar baki kalmasa bari bize

Valla benim oglan suan hala fosur fosur uyuyo gık bile demedi cok mutluyum suanda .gynoferon diye bi kan hapi ilk gebeligimde duzenli kullandim iyiymisti ozaman kanim simdi unutuyorum bazen disari cikarken saclarimi bile taramayi unutuyorum annem hatirlatiyor ne bu hal savastanmi ciktin bi tarak vurayfin bari saclarina diye insan bebegin varsa onunla ugrasirken kendine dikkat edemiyorki ilaclarimida hep ihmal ediyorum zaten bastan beri...valla siz dusuk kiloyla basladiniz ama benim gibi 74 le baslamadinizki benim ilk dogum kilomdu vereydim onu iyiydideee

Karpuz kilo aldiriyo ama gunduz yemeye calis. Aksam 8den sonra bisey yeme. Bide boyle dene bakalim. Artik hepimiz hizli alma donemlerine gectik
Kiz ben gunduz hicccc bisey yemiyorum gece oglana kalktikca atistiriyorum hep karpuzmus ekmek arasi peynitmis bugun aile hekimim diyoki beslenmen nasillll aheyyy aheeyyy nasil olcak dedim beslenmiyomki ole kafama gore takiliyom yaa cocuk bi sekilde beslenir karnini doyururda senin sagligin gider dikkat et haftada 2 gun kitmizi et ve yesillige limon sik sık ye diooo hee dedim icimden tam adamina söledin

BENDE ŞUAN 2 HAFTADIR 74ÜM İNŞALLAH 80İ BULMADAN DOĞURURUM

Dikkat etmen gerek ama dogruyu soylemis. Cok yemesen bile gece yemek buyuk bir problem. Sut fln icerek gecistirmeye calis. Yedikce mide genisliyo cunku bi muddet sonra geceleri doyamazsin

O degilde altinin grami 213 tl olmus. Alinan kilolardan daha hizli artiyo yahuu
Enemm keşkem daha önce alsaydık :)))
Hastane masrafları için kaç aydır para atcaz altın hesabına, kaldı öyle en sonunda bu ay attım ama zamlı almış oldum tuh tuhh :)))) ucuzkene alsaydım keşke :)))

Kızlar tüylenme sorunu yaşıyor musunuz? Hem çoğaldılar hem de hızlı uzuyorlar. Almasam olmuyor alınca da çok çıkacak diye korkuyorum. Siz nasıl bir çare buldunuz
benim tuylenme sorunum hamilelikten once cok fazlaydi hic jilet falan kullanmadigim halde azalmiyordu hamilelikte tam tersi oldu bacagimda koltuk altimda ozel bolgemde azaldi :) dolunayin oldugu hafta gidip aldiriyorum yeni aya girmeden yani :) onunda etkisi varmis bi dene istersen

Ben normalde tatli seven biri degilim ama hamileligimde aseriyorum resmen. Oturup nutella kasikliyorum sekerimde cikmadi cok sukur. Abartmamaya calisiyorum sadece. Eger sekerin yoksa azcik yemekten bence bisey olmaz. Ben yememe kisitlama getirmedim valla canim ne istiyosa yiyorum zararliysa daha az yiyorum sadece. Kesinlkle agzima sokmadigim seyler; islenmis etler, cig etle yapilmis yiyecekler, sigara ve asitli icecekler.

Dikkat etmen gerek ama dogruyu soylemis. Cok yemesen bile gece yemek buyuk bir problem. Sut fln icerek gecistirmeye calis. Yedikce mide genisliyo cunku bi muddet sonra geceleri doyamazsin

Biliyorum canimda beceremiyorum iste bekarkende cok yerdim geceleri birakmistim bi donem simdi hamilelikte yine basladim dikkat etmem sart ama

Yok kiz ne dusugu. 77 ile basladim suan 74um salsak oyle guzel aliniyo ki resmen tutuyosun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…