7. ay bitmek uzere 6. aya kadar ayda 2 kilo 2 bucuk kilo alarak 8 kilo aldim :) doktorum cok almissin dikkat et dedi bide troidim hic husmuyordu bu ay troid sabitlendi ve bende dikkat ederim bu ayi hic kilo almadan bitirdim :) nasil basardim onuda tam emin degilim yaaBenimde toplam aldigim kilo bukadar ama hizli almossin dedi sevgili ebem seni duysa neder onu bilemicem son aylarda daha hizli alinirmis kilo oglumdada bole olmustu 6.ayda birden almistim o degilde ben sonrasini dusunuyorum cocuk dogunca bu kilolar baki kalmasa bari bize
Enemm keşkem daha önce alsaydık :)))
Hastane masrafları için kaç aydır para atcaz altın hesabına, kaldı öyle en sonunda bu ay attım ama zamlı almış oldum tuh tuhh :)))) ucuzkene alsaydım keşke :)))
Ogleden once cumhuriyet 1350ydi simdi 1400u buldu. Kuyumcu bundan sonra dusmez demis bakalim nolcak. Insanlar evlenmesin artik yaayada para takilsin cok pahali hersey cok
yaaa bizimkilerde altin artmadan once yapmislardi bana bebege alincaklari :) babaannrm 2 tam 1 ceyrek almis suan cok kardayim galiba :)Kız dur bizim bebislere de çeyrek gelecek
Kız dur bizim bebislere de çeyrek gelecek
benim tuylenme sorunum hamilelikten once cok fazlaydi hic jilet falan kullanmadigim halde azalmiyordu hamilelikte tam tersi oldu bacagimda koltuk altimda ozel bolgemde azaldi :) dolunayin oldugu hafta gidip aldiriyorum yeni aya girmeden yani :) onunda etkisi varmis bi dene istersen
Benim lazer yaptirdigim yerlerimden cikiyor resmen o kadar alismisin ki rahata senelerdir ugrasmiyodum. Suan hormonlarim costu. Ben bi cozum getiremedim valla jiletliyorum agdayla bu sicakta ugrasmak benim icn ölüm.
Çenemin alti kivir kivir sakallarla doldu 2 hafta oldu baslayali...care yok ellemiyorum kizdada oldu dokunmadim dogumdan sonra 1 kere sirle aldirdim bitti.
Simdi yine basladik...kocamda kizima baba de baba de diye espiri yapiyo kendince...
Sakallarim var diye babasi saniyomus beni
Oooo şanslısınyaaa bizimkilerde altin artmadan once yapmislardi bana bebege alincaklari :) babaannrm 2 tam 1 ceyrek almis suan cok kardayim galiba :)
yanlizz baktimda cok fazla artmis hersey yaaa :) neyse maasi tl ile aliyrouz bizi ilgilendirmezOooo şanslısın
dene kuzum benim cene altimdada ufak bi bolum uzuyor gene sozde bana lazer yaptirmistim :) onalrida simdi agdayla aldiriyorum iyi oluyor bi muddet cikmiyor en azindan :)Ne güzel canım keşke benim de azalsa. Dolunayı hiç duymadım denemeye değer
Bende lazerle çok rahattım şimdi eski haline döndü lazerli yerleri yine jiletle alıyorum ama artık oraları göremiyorum:))).
gerisine ağda. Bacaklarım özellikle çok yoruyor.
Çene altı açık renk ama iyice uzuyor hayret bir şey. Eşinde alemmiş ya:))))) inşallah doğumdan sonra geçer
Haa oyle mi dogurun kizbana gelmez kimseden beklentimde yok zaten. 350tl ceyrek mi olur yaa
millet konusmaya doymuyor canim.ilkim kizdi artik bi tane daha yaparsin oglan olsun diye diyorlardi.ne alakasi var oglanda kizda ayn ikiside evlat diyordum.oglum oldu sonra.e bi daha yapmazsin.ikiside var diyorlardi.yok ucuncuyude yapicam diyordum.simdi ki hamileligimi duyanlar iyi cesaret ucuncu ucuncu diyorlar.Bende bakacak olan benim demekki cesaretim varki yapmisim diyorum.herseye konusmaya kendilerinde hak goruyorlar.sanki bizi dusunuyorlarda.artik kiskanclikmi diyeyim nedir anlamadim.Ayyy bana gına geldi daha kızın küçük ne cesaret ikinci !
Evlat benim evladım sizene?
Kızım var oğlum yolda daha da yapmassın diyorlar. Yapıcam diyorum inatlarına.
Evlat dan güzel ne var ki şu dünyada.
Bizde böyle altın bittikce bebek yapıyoruz dermisim
Bugun persembe diye lidyanin yilbasi videosunu koydum...eski is yerimden baska bir subede mudur olan arkadasim 1 sene oldu evleneli bana diyoki; soyle videolar gorunce hemen cocuk yapasim geliyo ama daha evliligimin tadini cikarmadim cocuk cok zor bakmasi buyutmesi dert sorumlulugu var 2dk birakip kocanla bi yere gidemezsin....off yazmis dokmus niyeyese...bende okumadim cogunu.
Ya oyle annler varki bebegini kucagina alabilmek icin ne sınavlar ne mucadeleler veriyo...bazisida boyle cocuk zor diyo...zorluk olarak goruyosan yapma arkadasim girtlagini mi sıkıyolar cocuk yap diye...simdi zaten onumuz bayram bizi goren 2 cocuklu gereksiz akrabalar baslar ay 2 cocuk soyle zor boyle fena boyle kotu....aciyorum bu insanlara cocugunun kiymeti bilmeyen devamli sikayet eden ne kadar harika bir hayatlari oldugunu farkedemeyen kapasitesiz insanlar .... cevap bile vermiyorum yazik
Benide bacaklarim yoruyor eskisi gibi oldu yineNe güzel canım keşke benim de azalsa. Dolunayı hiç duymadım denemeye değer
Bende lazerle çok rahattım şimdi eski haline döndü lazerli yerleri yine jiletle alıyorum ama artık oraları göremiyorum:))).
gerisine ağda. Bacaklarım özellikle çok yoruyor.
Çene altı açık renk ama iyice uzuyor hayret bir şey. Eşinde alemmiş ya:))))) inşallah doğumdan sonra geçer
Allah bağışlasın, hepsi kız olsaydı erkegı bulamamişsin derdi kesin.Dün de pazarda bir teyze çok acıdı bana ;” Ne gerek vardı yapmışsın arka arkaya, kız da bulamamışsın zaten”. Sanki garantisi vardı. Kolay değil elbet çok delirmeli günler olabilir, Allah can sağlığı versin güzelliği de bambaşka.
Evliliğin tadı nasıl çıkıyormuş merak ettim. Bence evliliğin tadı çocuklarla çıkıyor. Bende evlenmeden önce bi sene beklicem demiştim. Ama 3. Ay hamile kaldım ve isteyerek. İyikide yapmışım. 2 arkadaşım var. İkiside sözde evliliklerini yaşamak gezmek tozmak için bir seneden fazla çocuk yapmadılar. Sonra noldu? Rabbim birine 6 yıl nasip etmedi. Diğeride hala tedavi görüyorlar. Kaynanamın bi lafı var; kızım evlenince korunmadan 1 tane bi çocuk yapacaksın. Ondan sonra istersen hiç yapma, istersen 10 sene sonra yap. Şimdi düşününce kadına hak veriyorum. Ben çocuklarımla heryerede gittim, heryeride gezdim. Hayat onlarla daha güzel valla.Bugun persembe diye lidyanin yilbasi videosunu koydum...eski is yerimden baska bir subede mudur olan arkadasim 1 sene oldu evleneli bana diyoki; soyle videolar gorunce hemen cocuk yapasim geliyo ama daha evliligimin tadini cikarmadim cocuk cok zor bakmasi buyutmesi dert sorumlulugu var 2dk birakip kocanla bi yere gidemezsin....off yazmis dokmus niyeyese...bende okumadim cogunu.
Ya oyle annler varki bebegini kucagina alabilmek icin ne sınavlar ne mucadeleler veriyo...bazisida boyle cocuk zor diyo...zorluk olarak goruyosan yapma arkadasim girtlagini mi sıkıyolar cocuk yap diye...simdi zaten onumuz bayram bizi goren 2 cocuklu gereksiz akrabalar baslar ay 2 cocuk soyle zor boyle fena boyle kotu....aciyorum bu insanlara cocugunun kiymeti bilmeyen devamli sikayet eden ne kadar harika bir hayatlari oldugunu farkedemeyen kapasitesiz insanlar .... cevap bile vermiyorum yazik
Cok iyi eee 5liceksin kolay mi
Başka ağrı falan yok. Tamam canım öyle yaparımBol su içerek en güzelini yapıyorsun. Başka bir şikayetin var mı?
Bu ara salgın varmış en belirgin özelliği ishal. Eğer bugün de geçmezse akşam acile git istersen.
Allah bağışlasın, hepsi kız olsaydı erkegı bulamamişsin derdi kesin.
Sanki biz çocuğu elaleme yapıyoruz.
Bize de herhalde bir sene kadar önce kapıya biri geldi. Apartman yeni, kimse kimseyi tanimiyor.Kızı dogum yapmis mevludune çağıran taze bir anneanne. Tesadüfen de kapiyı esimle beraber açtık. Allah anali babali büyütsün dedik hal hatır sorduk falan filan...
Sizin kaç çocuk var dedi, dedik yok.
Kadın öyle garip hareketler yaptı ki esimle birbirimize baktık nooluyor diye boş boş. Sanki vazoyu kıran afacan cocuklar var karşısında ama o suçumuzu affediyor gibi, ah sizi sizi hadi neyse der gibi... Hani ağzından hayırlısıyla olur insallah falan dese, genel geçer laflardan neyse. Sadece cık cıklar of oflar falan.
O kadar üzüldüm o kadar sinir olmustum ki. Belki bizim çocuğumuz olmuyor, ya da evlerden ırak, oldu kaybettik bunun hastalıgi var kazası var...ne düşüncesizlik.
2 gun önce o gunden sonra ilk defa otoparkta gördüm kadını. Nasıl sinir etmisse anında tanıdım. Çok şükür gebeyim ama o hareketleri gözümün önünden gitmiyor.
Lafın kısası yoksa da milletin vazifesi varsa da, sayısı da cinsiyeti de herkese vazife...Hayatta kimseye sormam artık evli oldugunu bilsem de var mi cocugu yok mu. Bilmeden kalp kıracağıma bilmeyeyim neme lazım sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?