Evliliğin tadı nasıl çıkıyormuş merak ettim. Bence evliliğin tadı çocuklarla çıkıyor. Bende evlenmeden önce bi sene beklicem demiştim. Ama 3. Ay hamile kaldım ve isteyerek. İyikide yapmışım. 2 arkadaşım var. İkiside sözde evliliklerini yaşamak gezmek tozmak için bir seneden fazla çocuk yapmadılar. Sonra noldu? Rabbim birine 6 yıl nasip etmedi. Diğeride hala tedavi görüyorlar. Kaynanamın bi lafı var; kızım evlenince korunmadan 1 tane bi çocuk yapacaksın. Ondan sonra istersen hiç yapma, istersen 10 sene sonra yap. Şimdi düşününce kadına hak veriyorum. Ben çocuklarımla heryerede gittim, heryeride gezdim. Hayat onlarla daha güzel valla.
Erkekte Allahtan kizda...laf...sinir oluyorum bommmboosss konusanlara...Dün de pazarda bir teyze çok acıdı bana ;” Ne gerek vardı yapmışsın arka arkaya, kız da bulamamışsın zaten”. Sanki garantisi vardı. Kolay değil elbet çok delirmeli günler olabilir, Allah can sağlığı versin güzelliği de bambaşka.
Canım genel olarak doğru diyorsun tabi hayat çocuklarla güzel sana katılıyorum kesinlikle ama bir sene çocuk yapmadılar sonra Allah 6yıl nasip etmemiş demişsin. Öyle görme lütfen, bak hepsi ayrı imtihan...Evliliğin tadı nasıl çıkıyormuş merak ettim. Bence evliliğin tadı çocuklarla çıkıyor. Bende evlenmeden önce bi sene beklicem demiştim. Ama 3. Ay hamile kaldım ve isteyerek. İyikide yapmışım. 2 arkadaşım var. İkiside sözde evliliklerini yaşamak gezmek tozmak için bir seneden fazla çocuk yapmadılar. Sonra noldu? Rabbim birine 6 yıl nasip etmedi. Diğeride hala tedavi görüyorlar. Kaynanamın bi lafı var; kızım evlenince korunmadan 1 tane bi çocuk yapacaksın. Ondan sonra istersen hiç yapma, istersen 10 sene sonra yap. Şimdi düşününce kadına hak veriyorum. Ben çocuklarımla heryerede gittim, heryeride gezdim. Hayat onlarla daha güzel valla.
Aboww ucmuş ya kızz fiyatlarOgleden once cumhuriyet 1350ydi simdi 1400u buldu. Kuyumcu bundan sonra dusmez demis bakalim nolcak. Insanlar evlenmesin artik yaayada para takilsin cok pahali hersey cok
Canım genel olarak doğru diyorsun tabi hayat çocuklarla güzel sana katılıyorum kesinlikle ama bir sene çocuk yapmadılar sonra Allah 6yıl nasip etmemiş demişsin. Öyle görme lütfen, bak hepsi ayrı imtihan...
Okurken içim çok kötü oldu. Çünkü biz de ilk yıl hem maddi hem manevi hazır değildik bir bebeğimiz olmasına. Hem borçlar hem yaş unsuru filan neyse yani... Sonra istemeye başladık ve tam 2yıl tedavi gördük ikimiz de. Bendeki pko sorununu biliyorduk ama eşimde de sıkıntılar varmış meğer... Ama tam umutlarımın tükendiği noktada mucizemize kavuştuk, elhamdulillah binlerce kere Rabbime...
Yani belki dışardan biri de benim için ilk yıl istemediler sonra doktordan çıkmadılar diyordur, bilmiyorum... Halbuki kimse bilmez biz o süreçte neler yaşadık. Dışardan soranlara içimdekileri belli etmemek için kaç kere göz yaşlarımı yutmuşumdur. Çevremiz sadece ben tedavi gördüm diye bilir mesela, eşimin tedavisini bile yansıtmadım belki eşim üzülür, kırılır diye. Kendim bununla büyüdüm, ben üzülmem zaten kendimi bildim bileli pkoluyum. Biz tedavi olurken yüzüme karşı "sen doğum kontrol hapı içtin de o yüzden çocuğun olmuyor" diyen bile oldu. Ablam hatta eşim bile bilmez bunu bak. Ablam şimdi burada okuyacak :)
Neyse canım ya çok uzun oldu. hamilelik hormonlarından galiba. Çok duygusallaştım okurken yazdığını, kusuruma bakma canım...
Altin fiyatlari ucmus artik para takarlar sansina.Gelsin çil çil altınlar vuhuuu
Doğru diyorsun canım... Dört duvarın içinde yaşananları kimse bilemez gerçekten.Valla canim belki de dusunmuyoruz derken de yalan söylediler ben mesela 3 aylık evliyim hapı bıraktım ama soranlara hep çocuk düşünmüyoruz daha erken diyordum. Kimseyi ilgilendirmez bence :)
Altin fiyatlari ucmus artik para takarlar sansina.
Bu arada bende seneye oglanlari sunnet ettireyim diyordum ama bu pahalilikta kimse altinda takmaz simdi.altin fiyatlarini beklemek lazim
Zaten yeni evlenenlere herkesin bebek varmi diye sormasi kadar abes bisey yok bence.sanane yani bebek olsa napican.insani strese sokmaktan baska bisey yaptiklari yok.Valla canim belki de dusunmuyoruz derken de yalan söylediler ben mesela 3 aylık evliyim hapı bıraktım ama soranlara hep çocuk düşünmüyoruz daha erken diyordum. Kimseyi ilgilendirmez bence :)
Canım genel olarak doğru diyorsun tabi hayat çocuklarla güzel sana katılıyorum kesinlikle ama bir sene çocuk yapmadılar sonra Allah 6yıl nasip etmemiş demişsin. Öyle görme lütfen, bak hepsi ayrı imtihan...
Okurken içim çok kötü oldu. Çünkü biz de ilk yıl hem maddi hem manevi hazır değildik bir bebeğimiz olmasına. Hem borçlar hem yaş unsuru filan neyse yani... Sonra istemeye başladık ve tam 2yıl tedavi gördük ikimiz de. Bendeki pko sorununu biliyorduk ama eşimde de sıkıntılar varmış meğer... Ama tam umutlarımın tükendiği noktada mucizemize kavuştuk, elhamdulillah binlerce kere Rabbime...
Yani belki dışardan biri de benim için ilk yıl istemediler sonra doktordan çıkmadılar diyordur, bilmiyorum... Halbuki kimse bilmez biz o süreçte neler yaşadık. Dışardan soranlara içimdekileri belli etmemek için kaç kere göz yaşlarımı yutmuşumdur. Çevremiz sadece ben tedavi gördüm diye bilir mesela, eşimin tedavisini bile yansıtmadım belki eşim üzülür, kırılır diye. Kendim bununla büyüdüm, ben üzülmem zaten kendimi bildim bileli pkoluyum. Biz tedavi olurken yüzüme karşı "sen doğum kontrol hapı içtin de o yüzden çocuğun olmuyor" diyen bile oldu. Ablam hatta eşim bile bilmez bunu bak. Ablam şimdi burada okuyacak :)
Neyse canım ya çok uzun oldu. hamilelik hormonlarından galiba. Çok duygusallaştım okurken yazdığını, kusuruma bakma canım...
Aboww ucmuş ya kızz fiyatlar
Aynen evlenenler daha önceki takıların geri dönüşünü beklemesinya para takılır ancak ya da bi altta ne varsa o :)))
Valla canim belki de dusunmuyoruz derken de yalan söylediler ben mesela 3 aylık evliyim hapı bıraktım ama soranlara hep çocuk düşünmüyoruz daha erken diyordum. Kimseyi ilgilendirmez bence :)
Ben de ilk evlendiğimde 4-5 sene çocuk istemem, diyordum; evlilik bi otursun, iyice bi alışalım birbirimize gezelim hemen sorumluluk almayalım... Hapla korunuyordum derken 3. sene süt gelmeye başladı. Hormonlar yerinden oynamış hatta ur bile çıktı hipofiz bezinde. Aylarca ilaç kullandım. Ah dedim benim çocuğum olmayacak mı? O zaman çok istemiştim kendime de kızmıştım istemem istemem diyorum diye. Şükür sonra oldu. Tedavisiz çocuğum olmaz diye düşünürken biri sürpriz geldi, bu sonnncu da ilk istememizde. Hepsi bir sınav.Canım genel olarak doğru diyorsun tabi hayat çocuklarla güzel sana katılıyorum kesinlikle ama bir sene çocuk yapmadılar sonra Allah 6yıl nasip etmemiş demişsin. Öyle görme lütfen, bak hepsi ayrı imtihan...
Aynen öyle canım çok haklısın...Ayni seyi yasadim gercekten. Hani saglik problemleri insani yipratiyor ama disardan birinin bak bunu yaptigin icin olmuyor demesi buyuk bir problem. Veren de Allah alan da. Verdi olmeyeceginin garantisi de yok ki ama evet dogurdum deyip rahatlicakmisin yada yarina cikma garantimizi kim verebilir. Benimde en son sikintilarim duzelmisti ama esim hala neden olmuyo demis ve tahliller yaptirmak istemisti. Adamda bile bende mi acaba sorun var diye dusundurttuler. Hepsi buyuk sorunlar gercekten ayri ayri uzucu seyler
Herkesin hikayesi, imtihanı başka başka işte canım. Kim bilir o günlerde nasıl suçlamışsındır kendini.. Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah. Hep güzel günler göstersin onlaraBen de ilk evlendiğimde 4-5 sene çocuk istemem, diyordum; evlilik bi otursun, iyice bi alışalım birbirimize gezelim hemen sorumluluk almayalım... Hapla korunuyordum derken 3. sene süt gelmeye başladı. Hormonlar yerinden oynamış hatta ur bile çıktı hipofiz bezinde. Aylarca ilaç kullandım. Ah dedim benim çocuğum olmayacak mı? O zaman çok istemiştim kendime de kızmıştım istemem istemem diyorum diye. Şükür sonra oldu. Tedavisiz çocuğum olmaz diye düşünürken biri sürpriz geldi, bu sonnncu da ilk istememizde. Hepsi bir sınav.
Çok üzülmüşsünüzdür siz de. Şükür ki mucinezine kavuşmuşsunuz. Allah bebeğinizle taçlandırsın evliliğinizi.
Bi benim heralde 2 kg alan bende mi var ki sorun dedim şimdi :) 54 le hamile kalmıştım 56 kgyumanladım canım diş çıkarıyo diye huysuzdur yemiyodur yavrucuk. ayağına gece almamana da çok sevindim inşallah böyle devam eder.
kan için hangi ilacı içmek gerekiyo ki .
şeker çıkmadıysa sende ne gzel
karpuzdandır o kilo. ohh al al bize yetiş. bende 10kg da durmaya çalışıyorum ama 3 gündür cozuttum yine. dikkat etmem lazım
Ben hala almadim...Bi benim heralde 2 kg alan bende mi var ki sorun dedim şimdi :) 54 le hamile kalmıştım 56 kgyum
Bi benim heralde 2 kg alan bende mi var ki sorun dedim şimdi :) 54 le hamile kalmıştım 56 kgyum
Kocacimda diyo ohh oglana sunnet yapcaz yegeninede daha dugun yapnadilar ikisine birlikte yapicakmis baslarina oturup gelsin altinlar diye saycakmisAltin fiyatlari ucmus artik para takarlar sansina.
Bu arada bende seneye oglanlari sunnet ettireyim diyordum ama bu pahalilikta kimse altinda takmaz simdi.altin fiyatlarini beklemek lazim
Aman artik acilmayalim ya kalmis 3.5 ay daha almamisiz artik akmasakta olur...hiv takmiyorum artikHala başlangıç kilosuna ulaşamayanlar ne yapsınbiz de belki son haftalarda aciliriz Arap atı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?