2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Zaten yeni evlenenlere herkesin bebek varmi diye sormasi kadar abes bisey yok bence.sanane yani bebek olsa napican.insani strese sokmaktan baska bisey yaptiklari yok.
Cok terbiyesizce geliyo bana.biz ikinci bebegi subat adetinden sonrasi icin planliyorduk zaten,subat basi kvdedeyiz kaynimla ikisi oturmuslar karsilikli o arada yeni eve gecicez evi bosaltmalarini bekliyoruz.bunlar kendi aralarinda sanki boz orda yokmusuz gibi ee niye buyuk eve geciyolar saniyosunuz 2.coocuk icin ee kiz kardes istiyo v.s. ikisinede igrenerek baktim hic utanmadan benim ozelim hakkinda ileri geri konusuyolar.hayir biz zaten planliyoduk ama kiz biraz daha buyusun diyede bekleyebilirdik yani sonucta bizim mahremimiz siz hangi hakla bunu agziniza sakiz edersiniz anlamiyorum...hayatim boyunce kimsenin ozeline boyle girmedim ne kadar ayip geliyo bana anlatamam..

Cnm benim doktorum progestanı yatmadan 2 tane vajinal al dedi. Toplamda 400 mg. Tek seferde fazla gibi geliyor. Kasılmalarımda geçmedi. Sence de fazla mı tek sefer için

Cnm çok özel değilse hemen çocuk yap diyecek kadar ne rahatsızlığın var cnm.

Canım seni üzdüysem çok afedersin. Onu söylerken açıklama yapmamışım. Sağlık sorunu vs olur amenna. Ama benim o çocuğu olmayan arkadaşlar bana manyak gözüyle baktı 3. Ay hamile kaldığımda. Ve konuşma tarzları bana çok saçma gelmişti. “ ayyyyy ben kesinlikle ama kesinlikle ilk bi sene çocuk istemiyorum” .
Rabbim çok şükür nasip etmiş bak sana:) üzdüysem gerçekten üzgünüm.

Hala başlangıç kilosuna ulaşamayanlar ne yapsın biz de belki son haftalarda aciliriz Arap atı gibi
ya deme oylebende 72 kiloyla hamile kaldim.hala 72 kiloyum.kilolu hamile kalmama bagliyorum birazda almamami.insallah dedigin gibi sonradan ataga gecmez kilolar yoksa yandik

agizlarinin payini verseydin.yatak odamizi knusmak sizemi kaldi diye.ne bicim insanlar var utanmadan birde ogluyla gelinin cocuk yapmasini konusuyorlar.ne denirki birileri de kendilerini bu sekilde konussa ne dusunurlerdi.gerci onlara normal geliyorsa demek.

Hic cevap vermiyorum hemde hic bir konuda...anlayacak insan olsa karsimdaki bu sekilde zaten konusmaz...tiksinerek bakiyorum genelde...tasinirken ayaklari kirilan yatagimiz icinde utanmadan bunlar yatagi kirmis diye kaynima anlatip guluyodu...o gunde nasill igrenmistim kadindan anlatamam...he sevisirken kirdik yatagi benimde hic kafam calismiyo bunu sana soyliycem...aman cok sukur az goruyorum cocugumu onlardan uzak buyutuyorum halime bin sukur diyip susuyorum

Kizlar ya gul koklamak, normal eti filan ellemek bebekte leke yapiyormus. Dogru mu bu, batil inanc mi yoksa?
Gecenlerde esim gul almisti kokladim, bugun kv dedi leke olur niye kokladin filan diye. Pisman oldum. Gercekten leke mi oluyor

Kizlar ya gul koklamak, normal eti filan ellemek bebekte leke yapiyormus. Dogru mu bu, batil inanc mi yoksa?
Gecenlerde esim gul almisti kokladim, bugun kv dedi leke olur niye kokladin filan diye. Pisman oldum. Gercekten leke mi oluyor
Oğlun beni kokluyo leke olmadı sevgili kaynana bnm çocuğum dada olmaz sen kafanı yorma deseydin bunlar batıl kusum ette bakteri barindirirsa diye söylenmiş bişey rahat ol

Ah bu bizim insanlarimiz.. niye bu kadar negatifler anlamiyorum ki.
Supersin ya icim rahatladi cok tesekkur ederim
Bizim insanimizin her konuda fikri ve söyleme özgürlüğü malesef var karşısındakini hiç düşünmez bosver mis gibi gül ya ne lekesi bi taraflarından element uydurmadada üstümüze yok :)

Aynı anda hem decavit hem de imom içtim sıkıntı olur mu imomu sadece omega3 sanıyordum içtikten sonra kutu arkasına bakmayı akıl ettim

Bende çok iğrenç buluyorum bu muhabbetleri. Hatta bana “ çocuk düşünmüyomusunuz veya torun istiyorum” lafları bile çok kötü geliyo. Resmen benim yatak odama karışıyosun. Kayınpederim kaynımlara çok söylerdi çocuk düşünmüyomusunuz diye. Benim kızım vardı ozaman. Dua etsin dedim bana böyle bi laf söylemedi. Babacım sen otur biz 2 dk içerde sana torun yapalım tövbestağfirullah

Kızlar merhaba;
Hamilelik şekeri çıkıpta evde düzenli şeker ölçümünü yapan arkadaşlar sabah açlık şekeriniz ve yemekten sonra 1. ve 2. saat şekerleriniz kaç çıkıyor acaba. Ben daha ölçümlere yeni başladım. bazı değer aralıkları var ama. sizlerde nasıl durum. nasıl olması normal.

Rica ederim canım, ben de seni üzmek istemem, üzülme lütfen.
Sadece onların da açısından başka şeyler yaşanmış olabilir, bebek sahibi olma konusu çok çok hassas... Onların sana ayıplar gibi konuşması da aşırı ayıp ve çok çok yanlış bir davranış olmuş fakat sonra onların da olmadı işte deme canım, olur mu? Çok büyük ve zor bir imtihan çünkü...

Elhamdulillah kavuştuk müjdesine, inşallah yavrumuzu da sağlık sıhhatle alırız kucağımıza hepimiz canım. Nice güzel günler yaşatsın hepimize kuzularıyla :)

Bence de hayat evlatlarla güzel... Bu nimeti her isteyene tattırsın Rabbim.

Bende çok fena tatlı yemek istiyorum arada bir çikolata yediğim oluyor ama dün ilk kez pasta yedim.bide üstüne böyle bir şey denilince kötü hissettim kendimi.sakindigin şeyleri Ben de hiç yemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…