- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
olan bize oldu.. düğünde takılanların daha yarısını bile iade edememiştik oysaki...Daha iyi degil mi ben kimse bisey almasin takmasin istiyorum sahsen bende ne guzel kimseyi dusunmicem
Oyy çok güzel maşallah, bir kardeş daha geliyor yeğenlereanne yarısısın düşünsene canım yeğen yemek tatlı olmaz mı.. 4 tane yeğenim var 2 kız 2 erkek onlar sayesinde daha çok çocuk istedim hep
evet yaa çok kısmetli sizinkiler maşallah arkadaş gibi büyüyecekler ohh mis salarsınız beraber oynarlar işte sizde kahve keyfii
bende ilk zamanlar aşırı aldım saldım kendimi.. inşallah durdurabiliriz kendimizi..
inşallah canım hıc dusunmemeye calısıyorum bende şişlik cok oluyor ayaklarım ellerım.. ayakkabı yuzuk hayal oldu
çeyrektende düşmeyelimde.. valla ben düğündeki çeyreklerimi satar 3 5 kar ederim diyodumda şuan ben bile üzüldüm bu hale. bu nedir ya yazık günah
amin amin inşallah..Daha fazlasını konuşunca siyaset yapıyor sayılıyoruz, sonra şikayet ediyorlar bizi biz de banlanıyoruz. O yüzden fazla yorum yapmayacam da inşallah aklı başında çözümler bulunup da bu gidişat tersine döner, bir an önce hepsi normal seviyesine döner.
aynen canim canim imtihan yaa azda osla bu surectengecmek beklemek insan yiprabiyor yani ama sukurki mucizelerimize kavustuk yaa gecen esime diyorum bebek bezlerini yerlestiriyor dolaba oda dedim sunlari alacagina inaniyormuydun evet diyor ben inanmiyordum cok uzakti sanki hersey bana ama cok sukur rabbime binlerce kez sukurler olsunki simdi kiyafetlerini bile yikiyorum yaa :)Canım siz de neler yaşamışsınız, her evde ayrı hikaye ayrı imtihan var... Soyutlanmalar, üzüntüler, maddi manevi yıpranmalar çok çok zor gerçekten. Allah sizin de ailelerinizfen razı olsun valla özellikle kayınvalideni çok takdir ettim. Çok şükür siz de kavuşmuşsunuz
O arkadaş da kötülüğüne dememiştir eminim. Ona söylenen de aslında çok yanlış ama biz de yapıyoruz işte. Yeni evlendin ne acelen var vs kim bilir o da neler işitti... Ben bu kadar şey yaşarken, ben bile anlık bu sözü söyledim yeni evlenip çocuk isteyen biri vardı çevremde, yüzüne değil ama anneme dedim çok hevesli ama yeni evlendi acele ediyor diye. Belki de kendim tedavi oluyorum diye kıskandım ya, bilmiyorum o an niye dedim ama sonra kendime o kadar kızdım ki. En çok senin anlaman lazım, belki ailesinde erken menepoz var, belki başka bir sıkıntısı var, laf söylemek bana mı düştü diye... Fakat tabi ki bunları söyledik de oldu diye bir düşünce de olmamalı, imtihan bu, başka bir şey değil. Hem de çok zor bir imtihan, Allah bekleyen herkese de güzel müjdeler nasip etsin
aynenncanim oyleeyaa simdi insaallah gelcek kizim :)Simsi cok sukur zeynep lina geliyor :l) gerisi onemli degil artik
en güzeli canım çocuklardan dağılan ev çocuk sesinden yıkılan evOyy çok güzel maşallah, bir kardeş daha geliyor yeğenlere
Ohh gelsin kekler gitsin kahvelerbizim de yeğenler bol elhamdulillah, ev cıvıl cıvıl oluyor bir araya geldiklerinde çok şükür
Ay evet cnm bende öyleyim bacak ağrısı falan çok vason 3 gecedir bende de uyku yok canım sağa dön solmuyor sola dön olmuoyr sırtım belim ağrıyor bacağım ağrıyor hayır olsun bakalım doğuma kadar böyle gidecek heralde
Doğru aslında o açıdan bakmamistimAslinda normal :) sen ayaktayken sallaniyo uyuyo sen yatinca hareket bitiyo uyaniyo eh uyaninca dururmu basliyo dans etmeye :)
Bende öyleyim cnm ya gece uyandim nasıl yapacağımı bilemedim belki 1 saat uyuyamadım benimde bacak ağrım oluyoson 3 gecedir bende de uyku yok canım sağa dön solmuyor sola dön olmuoyr sırtım belim ağrıyor bacağım ağrıyor hayır olsun bakalım doğuma kadar böyle gidecek heralde
Oyy severim onların minnoş kıyafetleriniaynen canim canim imtihan yaa azda osla bu surectengecmek beklemek insan yiprabiyor yani ama sukurki mucizelerimize kavustuk yaa gecen esime diyorum bebek bezlerini yerlestiriyor dolaba oda dedim sunlari alacagina inaniyormuydun evet diyor ben inanmiyordum cok uzakti sanki hersey bana ama cok sukur rabbime binlerce kez sukurler olsunki simdi kiyafetlerini bile yikiyorum yaa :)
Yok artik hep sert gelecek tekmeler 1kgyu gectikten sonra artik cok normalAy evet cnm bende öyleyim bacak ağrısı falan çok va
Doğru aslında o açıdan bakmamistimama hani sağa doğru dönmüş oluyorum ya acaba ondan mı rahatsız oluyor da sert sert vuruyor diye aklıma geliyo
olan bize oldu.. düğünde takılanların daha yarısını bile iade edememiştik oysaki...
Ayy bende hep derim kimse bana bişi getirmesin diye ama bizim oralarda da tam tersi herkes kime ne taktiysa not tutar onu goturmezsen bide arar ben sana takmıştım sen getirmedin diyeBana kimse bisey takmadi hic dugun takimda olmadi no dert no problem. Alacak verecek hesabim yok cocuguma da gelmesini istemiyorum valla. Oyle guzel ki hesap yapmamakama senin icin kotu olmus. Internet uzerinden alirsin artik. 4 taksit oluyor. Artik kuyumcular taksit isini de kaldirmis
Ne bileyim gündüzleri de geliyor ama o kadar sert olmuyo iki gecedir aynı şekilde olunca korktum acikcasiYok artik hep sert gelecek tekmeler 1kgyu gectikten sonra artik cok normal
Valla takılanlara dokunmadan geri iade etmek en mantıklısı sanırım. geleni takıcağımıza göre bizede takılmamış sayılacakBana kimse bisey takmadi hic dugun takimda olmadi no dert no problem. Alacak verecek hesabim yok cocuguma da gelmesini istemiyorum valla. Oyle guzel ki hesap yapmamakama senin icin kotu olmus. Internet uzerinden alirsin artik. 4 taksit oluyor. Artik kuyumcular taksit isini de kaldirmis
valla böyle gidersek yandık.. kenara 3 5 kuruş koyayım diyosun arkanı dönüyosun yok.. okadar zamandır kendimi sıkıyorum aldığım toplam para bakıyorum kenarımda hiiç param yok. sözde birikim yapacaktımDolarin 5.85 olmasiyla ani tasarruf onlemleri aldim valla su an kizin krese gitmesi bile cok luks gelmeye basladi gozume.bayramdan sonra eylul ayi ben iyoce kotuye gidermiyim bakabilir miyim acaba4 sokak ilerdeki okula bile gidip donmem 1 saat suruyo halsizligim kusmam v.s. cok zor valla bilmiyorum
Kendimi dusunmuyorum ama cocuklarimiza nasil bir gelecek birakicaz kara kara dusunuyorum
Aynen ya bende bu acidan rahatim dugun yapmadik babam zaten nikaha yetisemedi sagolsun.kv ve kaynim birer bilezik takti he bide tetzesi takti toplam 3 bilezik...kocam bi ara nakit lazimdi onlari bozdurdu bende soyledim zaten annesine,kocam bu ara sıkışık evdeki altinlari bozdurdu diye...eh benlik bir durum yok.kiza takilan altinlar hep benim cevremden ve ben zamaninda dugunlerinde takmisim cocuklarina takmisim verecek yok alcak var aslinda daha...o yuzden kafam superr rahat.kizin dogumunda amcasida babaneside bisey takmamisti zaten...oh kafam rahatBana kimse bisey takmadi hic dugun takimda olmadi no dert no problem. Alacak verecek hesabim yok cocuguma da gelmesini istemiyorum valla. Oyle guzel ki hesap yapmamakama senin icin kotu olmus. Internet uzerinden alirsin artik. 4 taksit oluyor. Artik kuyumcular taksit isini de kaldirmis
Bende dogum ve sunnet parami biriktirmek istiyodum son 3 aydir esimin eve biraktigi her kurus harcaniyo....zamaninda iyiki kiza birikim yapmisim onu zaten ellemem o ayri ama su anda 5 kurus birikmiyo...esiminde butun isi dolarla gercekten korkuyorum hoş dolarla olmasa ne farkeder her sey yine dolara bagli ocak ayinda prima aylik paketler 74 79 arasiydi simdi 107tl...dolarla isim yok diyenin kafa yapisini anlayamiyorum... Allah hepimizin yardimcisi olsun...Valla takılanlara dokunmadan geri iade etmek en mantıklısı sanırım. geleni takıcağımıza göre bizede takılmamış sayılacak
valla böyle gidersek yandık.. kenara 3 5 kuruş koyayım diyosun arkanı dönüyosun yok.. okadar zamandır kendimi sıkıyorum aldığım toplam para bakıyorum kenarımda hiiç param yok. sözde birikim yapacaktım
Ayy bende hep derim kimse bana bişi getirmesin diye ama bizim oralarda da tam tersi herkes kime ne taktiysa not tutar onu goturmezsen bide arar ben sana takmıştım sen getirmedin diyebenimde dugunumden takacaklarim var eşimle onu düşünüyoruz Allah'tan bazılarını annemler takıyor da çok sıkıntı olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?