2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin canım.

Zaten nefret ediyorum bu taki olayindan. Aliyosan gonlunden gectigi icin al. Yoksa da alma yani. Kendi kizima da zaten aklin varsa dugun fln yapma sade nikah yap gelen gelir gelmeyene de uzulme dicem. Hic umrumda degil akrabalar

Bosver en guzeli valla kimse getirmesin sende hesap tutma. Ben benim 1cocuk var senin 2. Birine getiririm digerine getirmem diyeni bile duydum. Cirkinlesti iyice bu mevzular

Ben takı iadesi konusunda geç evlenmenin faydalarını yaşıyorum annemler bugüne kadar takmışlar, biz akrabalardan onları geri topladık. Birkaç arkadaşım var iadesi yapılacak, onların da evlenmeye niyetleri yok henüz, en azından bu sene. Bi kardeşim var bişey takmamız gereken, o bize 500 liralık bilezik takmıştı. Bizim de niyetimiz 2 küçük altın takmaktı ama altının şu anki fiyatına bakınca çok lüzumsuz gözüküyor. Annem de zarif bi bileklik takım günlük de kullansın diyor. Bakayım illa satabileceğim bişey olsun demezse kardeşim öyle yaparız, illa satalım derse ya para takarız ya da 2 gram altın.
Altının bu fiyatında gram hesabı yapıp iade isteyen de zalimdir yalnız. Yıllar önce millet altın takmış, para ile aynı değermiş çünkü. Şimdi resmen insanları zor durumda bırakıyor fiyatlar. Allah yardım etsin hepimize.

Kizlar ya gul koklamak, normal eti filan ellemek bebekte leke yapiyormus. Dogru mu bu, batil inanc mi yoksa?
Gecenlerde esim gul almisti kokladim, bugun kv dedi leke olur niye kokladin filan diye. Pisman oldum. Gercekten leke mi oluyor
Et değil de ciğer icin söyleniyor o. Başına gelen tanıdıklarım var ama belkide ondan olmamıştır. Bi arkadaşım cigeri elleyip koluna surmus acaba dogru mu diye cocugunun kolunda leke olmuş ama denk gelmis te olabilir dedigim gibi

Aynı anda hem decavit hem de imom içtim sıkıntı olur mu imomu sadece omega3 sanıyordum içtikten sonra kutu arkasına bakmayı akıl ettim
Bisey olmaz. Ablam hamileliginde 2 ayrı doktora gittiği için 3 ay falan yanlışlıkla 2 vitamin ilacı birden kullanmış sadece fazla kilo aldı onun disinda bi sorun olmadı.

Malesef benimde erkek kardesim bana bisey takmadi. Bende takmicaktim ama annem oglan tarafi ayip olur diye benim adima yarim almis dun. Dedim takmak istemiyorum yok kameralar ceker yok soyle yok boyle. Dedim cekerse ceksin millet icin mi yasiyoz. Bakalim cocuguma gelcek mi bisey gelmezse bende tek hala oldum diye gidip takmicam. benim erkek kardesim tek oglanim havasinda gelin tek gelinim havasinda. Ben onlarin havasini indirirm anne sen bi karismasan diyorum. Gecen kucuk kardesime demis ki artik bayramlarda arayip benimde yengeninde bayramini kutlicaksin. Bende dedim ki sende diyemedin mi sende esinde ablamin bayramini kutlicaksiniz. Ama benim kiz kardesim oyle saf ki. Ona herseyi ima ediyo ama bana diyemiyo kimse bisey. Bi duysam cevabim hazir yoksa. Kardesler bile para konusunda satiyolar valla. Dayimada annemler 2 bilezik 3 ceyrek takmislardi adimiza. Bana hic takmadi dayim. Annemde tek oglan diye takmisti. Cok zekisin dedim anneme. O yuzden ben kimseyi hic takmiyorum ve annem bana uyuz oluyo

valla bizim buralarda takılanlar geri götürülür. eşim 29 yaşında evlenince kv vakti zamanında baya dağıtmış. düğün cdsini izliyoruz. kadın fenalaştı. kime altın taksa gelmemiş tamam zamanında 90 100 tl iken altın biz evlenirken 200 küsürdü. ama 1 ay öncesinde taktığı çeyrek gelmeyince kadın hastanelik oluyodu

Elhamdülillah canım ne kadar şükretsek az gerçekten ayarlasak anca bu kadar olurdu :)
Beni biliyorsun Salihten önce nasıl panik haldeydim daha 23 yaşında gencecik evlenmeme rağmen o iki yilda evlat edinme şartlarını bile araştırmıştım o kadar emindim çocuğum olmayacakti neyin kafasıymis diyorum şimdi ikincide kafam rahat olunca hemen oldu çok şükür annem hep der ya şimdi niye hamile olmuyorum diye aglıyorsunuz ama gün gelecek ya yine hamileysem diye ağlayacaksıniz

Ben gunduzde yattigim icin tekmeler sert.demin bam bam vurup gobegimi ziplatiyodu tospa
Maşallah bebişe :) benim durgunlaştı ya uyuyor mu acaba falan dıyorum gunde 5-6 kere ancak hareket ediyor sıpa alısmısım hareketlerını ızlemeye durgunlasması tuhaf gelıyor :)

Ee biz giderken annem dönüyordu tabi, biliyor aynılarını zamanında o da yaşamış

Bundan daha güzel vakit olamazdı diyorum şimdi dönüp bakınca, çok şükür canım

Keşke kardeşim de bana takmamış olsaydı ama taktı sıpa ama şimdi hem bebek gelecek hem ben çalışmıyorum zamanlama ters oldu biraz. Hoş bişey takmasam da gönül koymaz ama takmak istiyorum. Bebeğin bebek arabasını kardeşim aldı, beğendikçe kıyafetler oyuncaklar alıyor. Rabbim imkan versin elimizden ne geliyorsa takarız.
Yalnız erkeklerin böbürlenme olayına da hastayım. Sünnet olurlar havalanırlar, evlenirler havalanırlar. Ablasın sen, vur ensesine indir havasını

hicbisey almadigim halde 1 haftada 200 lira harcamisim zaten kv yanimda herseyi kp aliyor getiriyor disaridada marketi kv yapiyor o para nasil gitti ne aldim onu bile bilmiyorum eminim sadece dondurma falanalmisim sadece yaa :) valla bende yurtdisindan canta siparisi vermistim iyiki erkenvermisim:) biraz para biriktiriyordum bende dogum icinfalan bu gidisle yetmeyecek vallahi :)

bizim memlekette olsak bizinde geri goturmemiz gerekirdi takilanlari ama burda geri goturme adeti olmadigi icin goturmuycez bide zorunlu olmadigi icin sanirim altin takanda olmaz :)

Maşallah bebişe :) benim durgunlaştı ya uyuyor mu acaba falan dıyorum gunde 5-6 kere ancak hareket ediyor sıpa alısmısım hareketlerını ızlemeye durgunlasması tuhaf gelıyor :)
Sen hareket halinde oldugun icin oyle geliyodur yoksa artik iyice guclendiler biz yatinca hic durmuyolar artik

Zaten yeğen evlattan daha tatlı bence hiç dert tasa çekmeden annesi gibi oluyorsun

Ee biz giderken annem dönüyordu tabi, biliyor aynılarını zamanında o da yaşamış

Bundan daha güzel vakit olamazdı diyorum şimdi dönüp bakınca, çok şükür canım
Evet canım çok şükür. Hep hayırlı zamanda dedik demek ki hayırlı zaman buymuş

Amın canım rabbım sağlıkla kucağına almak nasıp etsın.aynen oyle Allahın mucizesi olmasa ne yapardık bızde her dakıka her saat sukredıyoruz o hareket edıyor nasıl gozlerım doluyor anlatamam belkıde hıc çocuk sahıbı olamıcaktım dedıgın gıbı sukurler olsun Allaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…