Amin canım.Rica ederim canım, ben de seni üzmek istemem, üzülme lütfen.
Sadece onların da açısından başka şeyler yaşanmış olabilir, bebek sahibi olma konusu çok çok hassas... Onların sana ayıplar gibi konuşması da aşırı ayıp ve çok çok yanlış bir davranış olmuş fakat sonra onların da olmadı işte deme canım, olur mu? Çok büyük ve zor bir imtihan çünkü...
Elhamdulillah kavuştuk müjdesine, inşallah yavrumuzu da sağlık sıhhatle alırız kucağımıza hepimiz canım. Nice güzel günler yaşatsın hepimize kuzularıyla :)
Bence de hayat evlatlarla güzel... Bu nimeti her isteyene tattırsın Rabbim.
Valla takılanlara dokunmadan geri iade etmek en mantıklısı sanırım. geleni takıcağımıza göre bizede takılmamış sayılacak
valla böyle gidersek yandık.. kenara 3 5 kuruş koyayım diyosun arkanı dönüyosun yok.. okadar zamandır kendimi sıkıyorum aldığım toplam para bakıyorum kenarımda hiiç param yok. sözde birikim yapacaktım
Sorma canım dogurana kadar gecmıcek sanırım Allah yardımcımız olsunmaviss_34 o şişlikler bende de var ayakkabılarımı zor giyiyorum çok fena oldum iyice.
amin amin inşallah..
Aynen ya bende bu acidan rahatim dugun yapmadik babam zaten nikaha yetisemedi sagolsun.kv ve kaynim birer bilezik takti he bide tetzesi takti toplam 3 bilezik...kocam bi ara nakit lazimdi onlari bozdurdu bende soyledim zaten annesine,kocam bu ara sıkışık evdeki altinlari bozdurdu diye...eh benlik bir durum yok.kiza takilan altinlar hep benim cevremden ve ben zamaninda dugunlerinde takmisim cocuklarina takmisim verecek yok alcak var aslinda daha...o yuzden kafam superr rahat.kizin dogumunda amcasida babaneside bisey takmamisti zaten...oh kafam rahat
Ben gunduzde yattigim icin tekmeler sert.demin bam bam vurup gobegimi ziplatiyodu tospaNe bileyim gündüzleri de geliyor ama o kadar sert olmuyo iki gecedir aynı şekilde olunca korktum acikcasi
Et değil de ciğer icin söyleniyor o. Başına gelen tanıdıklarım var ama belkide ondan olmamıştır. Bi arkadaşım cigeri elleyip koluna surmus acaba dogru mu diye cocugunun kolunda leke olmuş ama denk gelmis te olabilir dedigim gibiKizlar ya gul koklamak, normal eti filan ellemek bebekte leke yapiyormus. Dogru mu bu, batil inanc mi yoksa?
Gecenlerde esim gul almisti kokladim, bugun kv dedi leke olur niye kokladin filan diye. Pisman oldum. Gercekten leke mi oluyor
Bisey olmaz. Ablam hamileliginde 2 ayrı doktora gittiği için 3 ay falan yanlışlıkla 2 vitamin ilacı birden kullanmış sadece fazla kilo aldı onun disinda bi sorun olmadı.Aynı anda hem decavit hem de imom içtim sıkıntı olur muimomu sadece omega3 sanıyordum içtikten sonra kutu arkasına bakmayı akıl ettim
Ben takı iadesi konusunda geç evlenmenin faydalarını yaşıyorumannemler bugüne kadar takmışlar, biz akrabalardan onları geri topladık. Birkaç arkadaşım var iadesi yapılacak, onların da evlenmeye niyetleri yok henüz, en azından bu sene. Bi kardeşim var bişey takmamız gereken, o bize 500 liralık bilezik takmıştı. Bizim de niyetimiz 2 küçük altın takmaktı ama altının şu anki fiyatına bakınca çok lüzumsuz gözüküyor. Annem de zarif bi bileklik takım günlük de kullansın diyor. Bakayım illa satabileceğim bişey olsun demezse kardeşim öyle yaparız, illa satalım derse ya para takarız ya da 2 gram altın.
Altının bu fiyatında gram hesabı yapıp iade isteyen de zalimdir yalnız. Yıllar önce millet altın takmış, para ile aynı değermiş çünkü. Şimdi resmen insanları zor durumda bırakıyor fiyatlar. Allah yardım etsin hepimize.
öyle böyle geçecek canım sanırım bi çözümü yokBende öyleyim cnm ya gece uyandim nasıl yapacağımı bilemedim belki 1 saat uyuyamadım benimde bacak ağrım oluyo
valla bizim buralarda takılanlar geri götürülür. eşim 29 yaşında evlenince kv vakti zamanında baya dağıtmış. düğün cdsini izliyoruz. kadın fenalaştı. kime altın taksa gelmemişMalesef benimde erkek kardesim bana bisey takmadi. Bende takmicaktim ama annem oglan tarafi ayip olur diye benim adima yarim almis dun. Dedim takmak istemiyorum yok kameralar ceker yok soyle yok boyle. Dedim cekerse ceksin millet icin mi yasiyoz. Bakalim cocuguma gelcek mi biseygelmezse bende tek hala oldum diye gidip takmicam. benim erkek kardesim tek oglanim havasinda gelin tek gelinim havasinda. Ben onlarin havasini indirirm anne sen bi karismasan diyorum. Gecen kucuk kardesime demis ki artik bayramlarda arayip benimde yengeninde bayramini kutlicaksin. Bende dedim ki sende diyemedin mi sende esinde ablamin bayramini kutlicaksiniz. Ama benim kiz kardesim oyle saf ki. Ona herseyi ima ediyo ama bana diyemiyo kimse bisey. Bi duysam cevabim hazir yoksa. Kardesler bile para konusunda satiyolar valla. Dayimada annemler 2 bilezik 3 ceyrek takmislardi adimiza. Bana hic takmadi dayim. Annemde tek oglan diye takmisti. Cok zekisin dedim anneme. O yuzden ben kimseyi hic takmiyorum ve annem bana uyuz oluyo
Ay çok güldürdün canım beni, ne tantana yaptın dedin kendine yani
Allah ailelerinizden razı olsun. Ama gerçekten o yeğenleri yemek de ayrı bir güzel değil mi canım ya
Bizde de önceEmira SY ablam müjde verdi, iki hafta sonra da aynı güzellik bize nasip oldu çok şükür şimdi kardeş gibi büyüyecekler elhamdulillah
Maşallah bebişe :) benim durgunlaştı ya uyuyor mu acaba falan dıyorum gunde 5-6 kere ancak hareket ediyor sıpa alısmısım hareketlerını ızlemeye durgunlasması tuhaf gelıyor :)Ben gunduzde yattigim icin tekmeler sert.demin bam bam vurup gobegimi ziplatiyodu tospa
Elhamdülillah canım ne kadar şükretsek az gerçekten ayarlasak anca bu kadar olurdu :)
Beni biliyorsun Salihten önce nasıl panik haldeydim daha 23 yaşında gencecik evlenmeme rağmen o iki yilda evlat edinme şartlarını bile araştırmıştım o kadar emindim çocuğum olmayacaktineyin kafasıymis diyorum şimdi ikincide kafam rahat olunca hemen oldu çok şükür annem hep der ya şimdi niye hamile olmuyorum diye aglıyorsunuz ama gün gelecek ya yine hamileysem diye ağlayacaksıniz
Malesef benimde erkek kardesim bana bisey takmadi. Bende takmicaktim ama annem oglan tarafi ayip olur diye benim adima yarim almis dun. Dedim takmak istemiyorum yok kameralar ceker yok soyle yok boyle. Dedim cekerse ceksin millet icin mi yasiyoz. Bakalim cocuguma gelcek mi biseygelmezse bende tek hala oldum diye gidip takmicam. benim erkek kardesim tek oglanim havasinda gelin tek gelinim havasinda. Ben onlarin havasini indirirm anne sen bi karismasan diyorum. Gecen kucuk kardesime demis ki artik bayramlarda arayip benimde yengeninde bayramini kutlicaksin. Bende dedim ki sende diyemedin mi sende esinde ablamin bayramini kutlicaksiniz. Ama benim kiz kardesim oyle saf ki. Ona herseyi ima ediyo ama bana diyemiyo kimse bisey. Bi duysam cevabim hazir yoksa. Kardesler bile para konusunda satiyolar valla. Dayimada annemler 2 bilezik 3 ceyrek takmislardi adimiza. Bana hic takmadi dayim. Annemde tek oglan diye takmisti. Cok zekisin dedim anneme. O yuzden ben kimseyi hic takmiyorum ve annem bana uyuz oluyo
hicbisey almadigim halde 1 haftada 200 lira harcamisim zaten kv yanimda herseyi kp aliyor getiriyor disaridada marketi kv yapiyor o para nasil gitti ne aldim onu bile bilmiyorum eminim sadece dondurma falanalmisim sadece yaa :) valla bende yurtdisindan canta siparisi vermistim iyiki erkenvermisim:) biraz para biriktiriyordum bende dogum icinfalan bu gidisle yetmeyecek vallahi :)Bende dogum ve sunnet parami biriktirmek istiyodum son 3 aydir esimin eve biraktigi her kurus harcaniyo....zamaninda iyiki kiza birikim yapmisim onu zaten ellemem o ayri ama su anda 5 kurus birikmiyo...esiminde butun isi dolarla gercekten korkuyorum hoş dolarla olmasa ne farkeder her sey yine dolara bagli ocak ayinda prima aylik paketler 74 79 arasiydi simdi 107tl...dolarla isim yok diyenin kafa yapisini anlayamiyorum... Allah hepimizin yardimcisi olsun...
bizim memlekette olsak bizinde geri goturmemiz gerekirdi takilanlari ama burda geri goturme adeti olmadigi icin goturmuycez bide zorunlu olmadigi icin sanirim altin takanda olmaz :)Valla takılanlara dokunmadan geri iade etmek en mantıklısı sanırım. geleni takıcağımıza göre bizede takılmamış sayılacak
valla böyle gidersek yandık.. kenara 3 5 kuruş koyayım diyosun arkanı dönüyosun yok.. okadar zamandır kendimi sıkıyorum aldığım toplam para bakıyorum kenarımda hiiç param yok. sözde birikim yapacaktım
Sen hareket halinde oldugun icin oyle geliyodur yoksa artik iyice guclendiler biz yatinca hic durmuyolar artikMaşallah bebişe :) benim durgunlaştı ya uyuyor mu acaba falan dıyorum gunde 5-6 kere ancak hareket ediyor sıpa alısmısım hareketlerını ızlemeye durgunlasması tuhaf gelıyor :)
anne yarısısın düşünsene canım yeğen yemek tatlı olmaz mı.. 4 tane yeğenim var 2 kız 2 erkek onlar sayesinde daha çok çocuk istedim hep
evet yaa çok kısmetli sizinkiler maşallah arkadaş gibi büyüyecekler ohh mis salarsınız beraber oynarlar işte sizde kahve keyfii
Evet canım çok şükür. Hep hayırlı zamanda dedik demek ki hayırlı zaman buymuş
Ee biz giderken annem dönüyordu tabi, biliyor aynılarını zamanında o da yaşamış
Bundan daha güzel vakit olamazdı diyorum şimdi dönüp bakınca, çok şükür canım
Tv8de Günaydın Doktor programında tüp bebekle bebek sahibi olan bir çift hikayelerini anlattılar... Kahvaltı yapıyordum ama o kadar duygulandım ki, kahvaltıyı da bıraktım, hüngür hüngür ağladım. Biz tüp bebek olmadık ama o tedavi süreçleri, tükenen umutları, doktorun destekleyici tavrı sözleri hep bizi gördüm sanki... Ne zor günlerdi ya. Şimdi bir battaniye alsak, bi mendil alsak ona bile inanamıyoruz. Hala hayal gibi. Şundan 5-6ay önce umutlarımız bitmiş, olsun bizim de nasibimiz buymuş diye oturmuş konuşmuştuk eşimle. O günü de asla unutamam... Hayatımız tamamen değişti resmen güzelleşti.
Bu güzellikleri veren Rabbime binlerce kere şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?