8 yılda duymadığım bişey kalmadı sanıyorum. Şimdi neler yazdim da sildim yaşamayan onan anlamıyor insanlara kolay geliyor o bikaç kelimelik cümlenin karsisinda bıraktığı hasarın farkında bile değiller. Hep tevekkül halindeydim ki çok zor günler yaşadık bunda 3 ay sevinemedik bile korkularimizdan.yaa aman ins geçti gitti bitti sağlıkla kavuşalım da gerisini bi şekilde hallederiz diye umut ediyorum.
Amin amin canım.. Sizin tedaviyle olduğunu bilmiyordum. Çok şükür siz de kavuşmuşsunuzgerçekten hayatı değişiyor insanın, gelecek için kurduğu hayalleri, planları. Müthiş bir şey elhamdulillah
Günlerdir tedavi sürecimizi yazayım, konu açayım belki birilerine umut olur diyorum ama kendimi toplayıp bir başından başlayamıyorum. Aklıma geldikçe süreçler duygulanıp bırakıyorum
Keşke kardeşim de bana takmamış olsaydı ama taktı sıpaama şimdi hem bebek gelecek hem ben çalışmıyorum zamanlama ters oldu biraz. Hoş bişey takmasam da gönül koymaz ama takmak istiyorum. Bebeğin bebek arabasını kardeşim aldı, beğendikçe kıyafetler oyuncaklar alıyor. Rabbim imkan versin elimizden ne geliyorsa takarız.
Yalnız erkeklerin böbürlenme olayına da hastayım. Sünnet olurlar havalanırlar, evlenirler havalanırlar. Ablasın sen, vur ensesine indir havasını
Ben kimseden bişi beklemiom ya bende gezdirmem öyle görmek isteyen buyursun gelsinBizde getirmezler yaa. Simdi esimin ailesine cocugumu 1 yil sonra fln gotururum en erken oda belki onu bile yapmam. Gelup goren olursa bisey demem artik ama cocugumu akraba akraba gezdirmeyi dusunmuyorum. Esimde gecende kimse bisey almasin soyle dedi. Dedim oyle diyemem ama alsalar da buyuk bisey almazlar bir bebek takimi alirlar o kadar yani oda dert degil
hahahahah haklısın canım hazıra konmak gibi bişey oluyor hemde canından kanındanZaten yeğen evlattan daha tatlı bencehiç dert tasa çekmeden annesi gibi oluyorsun
Evet canım çok şükür. Hep hayırlı zamanda dedik demek ki hayırlı zaman buymuş
6cm aldim guzel durdupullubiber canim sen cantalar icin kac cmlik etiket almistin :)
Valla hemde cok cok uyguna geliyo 2 paket alsam 20tl 5li yapsam 40 paket cikiyo super oldu.gizemsekerden siparis vermistim iptal ediyorum hemen :) mor konsept Y yagmur_20 ninhttp://sekersepetim.com/product/119...MI6ZGToJ3i3AIVl-F3Ch328g1UEAYYAyABEgKwGfD_BwE
Bu linkte 250 gr nazar boncuklu şeker 10 tl paketi içinde 100 adet falan varmış. böyle alıp paketlesek daha uyguna gelmezmi sticker yaptırıp
mor konsept kimindi mor olanı da varben çarşıdan bulsam böyle valla kimse tutamaz beni
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım sende.. Benim eşiminde sperm sayıları düşük dendi tüp bebek olacak kadar değil ama aşılama olacak kadar dediler tam aşılama yapılcakken hamile oldğumu öğrendim. Varmış yokmuş çokta şey yapmamak lazım tabiki tedavi neyse onu yapacaksın ama Allah ol derse oluyor işte ne mutlu bize çok şükür.. :) benimde şu anki doktorum medıcana daki aylin hanımneden cocugumuz olmuyor dıye gıttıgımızde esımın spermının SIFIR olduğunu ogrendık hıc unutmuyorum medıcana da aylın hnm a gıtmıstım sızın normal yolla cocugunuz olamaz dedı basımdan asagı kaynar sular dokulmustu bunu esıme nasıl soylıcektım .esıme soyledıgımde sok oldu.ve ondan sonra kac kere farklı yere sperm testı verdı hep aynı SIFIR.sonra kayınvaldıem Marmara egıtım araştırma hastanesınde doktor buldu oraya gıttık.tahlıller.tettkıler tam 6 ay surdu.gıt gel yollarda ısyerınden ızın alırız egıle büzüle.ögrendıkkı esımın doğuştan 1 kromozomu fazlaymış 47 xxy klınefelter sendromu dıye gecıyor.maalesef ergenlik donemınde sonra sperm uretımı olmuyor.tek caresı var mıcro tese dıye bır amelıyat var testıslerıden sperm aramak.doktor bıze dedıkı burda amelıyat olmayın dondurma ımkanınız yok hayda 6 ay orda ugrastıgımız bosunamı oldu sımdı.bende o arada nasıl araştırıyorum hastalığı yaladım yuttum burayı alt ust ettım.sonra bahçeci tup bebek merkezıne gıttık Anadolu subesıne orda hemen doktor esın 6 aylık ıgne tedavısı olucak sonra amelıyat kabul ettık esım ıgne vuruldu gunu saatı sasmadan kalçadan göbekten sonra ordakı urologumuz bıraktı bahcecıyı başka kendı ozel yerıne gectı pesınden gıttık acıbadem fulyayla anlaşmalı çalışıyor.esım ocak ayında doktor tamam dedı artık yeter tedavı dedı ama ben bu 6 ay 10 gun ıcınde resmen esıme bebek gıbı baktım ne ıyı gelır sağlıklı beslenme konusunda.amelıyat oldu ve ALLAHIMA sukurler olsun esım ılk amelıyatında sag testısınde spermler buldu.o gunu unutamam kızlar kendımı mutluluk stres karışık gözyaşlarıyla doktora nasıl sarılmışım sen bıze umudumuzu verdın dıye cunku maalesef ısın ıcıne gırınce gordum kı o kadar cok kışı var kı o amelıyatı lup sperm bulunamayan ve doktorun maalesef umudunuz yok dedıgı.kusura bakmayın sızıde sıkmayım ama sanırım bende hıcbır zaman unutamayacgım bu hayatımın sınavını.tup bebek 2 tane koymuştu doktorum 1 tanesını tutundu.ınsallah sagsalim kucağımıza alırız.en buyuk temennımız.
http://sekersepetim.com/desenli-akideayyy bakiyorum hemen kizlar 500 gram yetermi bide 20 liraya etiket daha uyguna gelir demi :)
ayy bana kirtasiye deme :) esim bi afedersinpoposunu kaldirabilirsd tasarim yapacak istedigim gibide etiket bastirip yaptiricaz seker ccikolata :) 1 kilomu 500grammi kararsiz kaldim ben :)http://sekersepetim.com/desenli-akide
BURDAN BAKIN KIZLAR ÇOK ÇEŞİT VAR. HER TÜRLÜ UYGUN BENCE. EN KÖTÜ MALİYET DÜŞÜRMEK İÇİN KIRTASİYEDEN BASTIR ETİKETİ 8 9 TLYE MİS
Kız 250 gr da 100 adet 500 de 200 adet. 1kg da 400 adet. 5adet koysan pakete 1kg şekerden 80 adet çıkar. ben 2kg sipariş edicem kesinayy bana kirtasiye deme :) esim bi afedersinpoposunu kaldirabilirsd tasarim yapacak istedigim gibide etiket bastirip yaptiricaz seker ccikolata :) 1 kilomu 500grammi kararsiz kaldim ben :)
kızlar size bi sorum olacak bende hemoroid var yıllardır.. Hamileliğimde çok çekerim sandım ama kayboldu gibi bişey oldu.. Fakat dün akşam bi başladı kanamaya kırmızı taze kan bide idrarımı yaptığımda bile kanıyor kan sulandırıcı iğne oluyorum bide büyük bi ihtimalle onunda kanın durmamasında etkisi var.. Doktorumu aradım yurt dışında tatildeymiş soracaktım napmam lazım diye ama ulaşamadım.. Başına gelen var mı ben napcam bunu durdurmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?