2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şeker alacak hanımlar, eğer eminönüne gitmeyi düşünen varsa şekerlerini ordannalsın. Hatta madlen çikolata bile kg işi satılıyor. Ben ordan alıcam şekerlerimi. Ki çok aldım ordan zamanında. Hatta madlen çikolataları alıp üstüne sticker yapmıştım kızımın doğumunda. Ve siparişte alıp yapmıştım.

valla başıma gelmedi canım. bendede hemoroid var ama hamileliğin ilk zamanları baya kötü olmuştu ama şuan baya ufaldı. ama öyle aşırı kanama olmadı hiç bilmiyorum canım

peki bu şekilde lolly şekerler varmı eğer varsa hiç internetten sipariş etmem bende. oradan toplarım

ayyy bakiyorum hemen kizlar 500 gram yetermi bide 20 liraya etiket daha uyguna gelir demi :)
Ya minik kavanozlarada konur cok havali olur.lidyanin gecen seneden artanlar vardi ona koycamda simdi kavanoz alsan kaca gelir bilmiyorum.Lidyanin dogumgunu icin almistim gecen sene,ustune 3.5 cmlik etiketler tam olmustu.bunun gibi

aydingelini biz resimlimagnet.comdan yaptirdik etiketleri 8 9 a bile gelmedi kusum :)

Hay çok yaşa sen
Bu şekerlerden nerden nasıl uyguna buluruz diyorduk çok iyi oldu bu mevlütte dağıtmak için.
Sanırım 1 kilo alırız biz. Belki fazladan bi 250 gr da olabilir. 100 tane falan hazırlamayı düşünüyoruz. Bizim sülale saolsun evdeki gelinime de alayım, ay çocuklarıma da veririm diye diye doldururlar çantalarını. Nişanda da 100 kişilik hazırlamıştık herşeyi ancak yetmişti.
Ay neyse çok içime sindi bu şekerler, yaşa sen aydingelini

ozaman fikir değiştiriyorum bende ordan yaptırırım etiketleri yemeğe gidip geliyim dehşet fikirler konuşucam işim olmazsa

yaaa işin tuhaf tarafı kabız değilim dün akşam tuvalette afedersin gaz çıkartırken bi acı oldu damar mı çatladı nedir ondan sonra başladı kanama zeytinyağını denim canım teşekkür ederim.

valla bizde de öyle canım bende çok sevindim böyle uyguna bulunca

valla başıma gelmedi canım. bendede hemoroid var ama hamileliğin ilk zamanları baya kötü olmuştu ama şuan baya ufaldı. ama öyle aşırı kanama olmadı hiç bilmiyorum canım
saol tatlım teşekkür ederim tenten zeytinyağı dedi onu denicem akşam eve gittiğimde bakalım inşallah iyi gelir

yaaa işin tuhaf tarafı kabız değilim dün akşam tuvalette afedersin gaz çıkartırken bi acı oldu damar mı çatladı nedir ondan sonra başladı kanama zeytinyağını denim canım teşekkür ederim.

Ikisini de dene. Damarlarla alakali bi durum ben ishal oldugumda bile kanama yasadigim olmustur. Bide aci baharat tuketme bu aralar. Bol su ve posali seyler ye. Baharat ve aci 2kat artiriyo

Çok şükür canım ya..

ben 100 adet etiket yaptiricam canta icin 20 lira oluyor canim :) bide sunlari begendim bakalim esimde grosunde karar versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…