valla başıma gelmedi canım. bendede hemoroid var ama hamileliğin ilk zamanları baya kötü olmuştu ama şuan baya ufaldı. ama öyle aşırı kanama olmadı hiç bilmiyorum canımkızlar size bi sorum olacak bende hemoroid var yıllardır.. Hamileliğimde çok çekerim sandım ama kayboldu gibi bişey oldu.. Fakat dün akşam bi başladı kanamaya kırmızı taze kan bide idrarımı yaptığımda bile kanıyor kan sulandırıcı iğne oluyorum bide büyük bi ihtimalle onunda kanın durmamasında etkisi var.. Doktorumu aradım yurt dışında tatildeymiş soracaktım napmam lazım diye ama ulaşamadım.. Başına gelen var mı ben napcam bunu durdurmak için
peki bu şekilde lolly şekerler varmı eğer varsa hiç internetten sipariş etmem bende. oradan toplarımŞeker alacak hanımlar, eğer eminönüne gitmeyi düşünen varsa şekerlerini ordannalsın. Hatta madlen çikolata bile kg işi satılıyor. Ben ordan alıcam şekerlerimi. Ki çok aldım ordan zamanında. Hatta madlen çikolataları alıp üstüne sticker yapmıştım kızımın doğumunda. Ve siparişte alıp yapmıştım.
Ya minik kavanozlarada konur cok havali olur.lidyanin gecen seneden artanlar vardi ona koycamda simdi kavanoz alsan kaca gelir bilmiyorum.Lidyanin dogumgunu icin almistim gecen sene,ustune 3.5 cmlik etiketler tam olmustu.bunun gibiayyy bakiyorum hemen kizlar 500 gram yetermi bide 20 liraya etiket daha uyguna gelir demi :)
http://sekersepetim.com/product/119...MI6ZGToJ3i3AIVl-F3Ch328g1UEAYYAyABEgKwGfD_BwE
Bu linkte 250 gr nazar boncuklu şeker 10 tl paketi içinde 100 adet falan varmış. böyle alıp paketlesek daha uyguna gelmezmi sticker yaptırıp
mor konsept kimindi mor olanı da varben çarşıdan bulsam böyle valla kimse tutamaz beni
Ya resimlimagnet.com a da bak cunku sosyete sekerleri etiketiyle birlikte 1 tl tanesi..peki bu şekilde lolly şekerler varmı eğer varsa hiç internetten sipariş etmem bende. oradan toplarım
ozaman fikir değiştiriyorum bende ordan yaptırırım etiketleriYa minik kavanozlarada konur cok havali olur.lidyanin gecen seneden artanlar vardi ona koycamda simdi kavanoz alsan kaca gelir bilmiyorum.Lidyanin dogumgunu icin almistim gecen sene,ustune 3.5 cmlik etiketler tam olmustu.bunun gibi
Eki Görüntüle 2178119
aydingelini biz resimlimagnet.comdan yaptirdik etiketleri 8 9 a bile gelmedi kusum :)
yaaa işin tuhaf tarafı kabız değilim dün akşam tuvalette afedersin gaz çıkartırken bi acı oldu damar mı çatladı nedir ondan sonra başladı kanama zeytinyağını denim canım teşekkür ederim.Bende de yillardir var ama biraz sondu. O bolgeye ve hafif iceriye dogru zeytin yagi surebilirsin bide sicak suya oturma banyosu dehset rahatlatiyo. Bi legene suyu koy seni yakmayacak sicaklik olsun. Karnina gelmicek sekilde otur. Ben kabiz olunca hala bu yontemi denerim ve tabi kalkinca zeytinyagi. Cok rahatlatiyor. Kremler var ama onlar kullaniliyo mu bilmiyorum
valla bizde de öyle canım bende çok sevindim böyle uyguna buluncaHay çok yaşa sen
Bu şekerlerden nerden nasıl uyguna buluruz diyorduk çok iyi oldu bu mevlütte dağıtmak için.
Sanırım 1 kilo alırız biz. Belki fazladan bi 250 gr da olabilir. 100 tane falan hazırlamayı düşünüyoruz. Bizim sülale saolsun evdeki gelinime de alayım, ay çocuklarıma da veririm diye diye doldururlar çantalarını. Nişanda da 100 kişilik hazırlamıştık herşeyi ancak yetmişti.
Ay neyse çok içime sindi bu şekerler, yaşa senaydingelini
saol tatlım teşekkür ederim tenten zeytinyağı dedi onu denicem akşam eve gittiğimde bakalım inşallah iyi gelirvalla başıma gelmedi canım. bendede hemoroid var ama hamileliğin ilk zamanları baya kötü olmuştu ama şuan baya ufaldı. ama öyle aşırı kanama olmadı hiç bilmiyorum canım
Evet bide onun geri dönüşü oluyor dimi insan borçlu hissediyor kendiniDaha iyi degil mi ben kimse bisey almasin takmasin istiyorum sahsen bende ne guzel kimseyi dusunmicem
yaaa işin tuhaf tarafı kabız değilim dün akşam tuvalette afedersin gaz çıkartırken bi acı oldu damar mı çatladı nedir ondan sonra başladı kanama zeytinyağını denim canım teşekkür ederim.
bence bana 50 tane yeter yaaa :)etiketli falan 50 tane 100 lira diyor bence iyiymiss fiyatKız 250 gr da 100 adet 500 de 200 adet. 1kg da 400 adet. 5adet koysan pakete 1kg şekerden 80 adet çıkar. ben 2kg sipariş edicem kesin
Çok şükür canım ya..Amın canım rabbım sağlıkla kucağına almak nasıp etsın.aynen oyle Allahın mucizesi olmasa ne yapardık bızde her dakıka her saat sukredıyoruz o hareket edıyor nasıl gozlerım doluyor anlatamam belkıde hıc çocuk sahıbı olamıcaktım dedıgın gıbı sukurler olsun Allaha.
yaaa işin tuhaf tarafı kabız değilim dün akşam tuvalette afedersin gaz çıkartırken bi acı oldu damar mı çatladı nedir ondan sonra başladı kanama zeytinyağını denim canım teşekkür ederim.
ben 100 adet etiket yaptiricam canta icin 20 lira oluyor canim :)Ya minik kavanozlarada konur cok havali olur.lidyanin gecen seneden artanlar vardi ona koycamda simdi kavanoz alsan kaca gelir bilmiyorum.Lidyanin dogumgunu icin almistim gecen sene,ustune 3.5 cmlik etiketler tam olmustu.bunun gibi
Eki Görüntüle 2178119
aydingelini biz resimlimagnet.comdan yaptirdik etiketleri 8 9 a bile gelmedi kusum :)
ben 100 adet etiket yaptiricam canta icin 20 lira oluyor canim :) Eki Görüntüle 2178129 Eki Görüntüle 2178130 bide sunlari begendim bakalim esimde grosunde karar versin :)
olabilir canım uzandıgımda da pek hareket etmıyor dogunca nasıl olacak acabaSen hareket halinde oldugun icin oyle geliyodur yoksa artik iyice guclendiler biz yatinca hic durmuyolar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?