- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
ben onlardan çarşıdan almayı planlıyorum canım eğer zamlanmadıysa baya uygundu. etiketi bastırırım onlara yapıştırırım yada düşündüğüm gibi uyguna gelmezse buradan yaptırırım bende. öyle aşırı yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası. eğer o boncuklardan bulursam boncuklu anahtarlık uyguna gelirse mevlütte dağıtırım, lolly şekerlerden bide başka bişey bulursam hoşuma giden yeter. eğer anahtarlık tarzı olan pahalıya olursa hastanede dağıtırım. ama şekerlere taktım bunlardan yapıcam bizim bi tanıdıkta yapmıştı çok beğenmiştim. gayet uygun bence bu şekilde fiyatı. bide şimdi ona poşet araştıralımaydingelini bak boyle etiketinide tasarladim
1tl tanesi kargosuda yokEki Görüntüle 2178120 Eki Görüntüle 2178121
Eki Görüntüle 2178131 evet boyle basarladim
Eline sağlık canım, çok güzel olmuşEki Görüntüle 2178131 evet boyle basarladim
Son 13 15 hafta bitsede dogsalar zaten super olcak her seyolabilir canım uzandıgımda da pek hareket etmıyor dogunca nasıl olacak acaba
açlık genelde 80 ile 90 arası çıkıyor canım tokluk ta yemekten 2 saat sonra ölçüyorum 110 ile 125 arası çıkıyor normal heralde ben öyle biliyorum :)
evet canım bide baharat ve acı mideme dokunuyor zaten yiyemiyorum çok teşekkür ederimIkisini de dene. Damarlarla alakali bi durum ben ishal oldugumda bile kanama yasadigim olmustur. Bide aci baharat tuketme bu aralar. Bol su ve posali seyler ye. Baharat ve aci 2kat artiriyo
eve gittiğimde denicem kuzum çok saol
normal canım açlık şeker sınırı bile 120 iken bu değer toklukta çıkıyor annem şeker hastası oldğu için ordan biliyorum yani endişe edecek bişey yok napıyosan doğurana kadar böyle devam edeceksin işte yapcak bişey yok :))benim açlık 77 1 saat sonra 203 2 saat sonra 209 çıkmıştı canım 75 lik yapıldı baya yüksek çıktı yaniCanım bende yeni ölçmeye başladım açlık 85 yemekten bir saat sonra 111, 2 saat sonra 105 yada 98 çıkıyor. bunlar normal mi acaba... öyle çok yüksek rakamlar çıkmıyor. senin şeker yükleme sonucun kaç çıkmıştı canım. kaç ml şeker aldın.
canım bide ben bi ara denemiştim iyi gelmişti ama öyle çok uzun süre denemedim diye kesin çözüm olmamıştı.eve gittiğimde denicem kuzum çok saol
inşallah canım Rabbim hayırlı kolay dogumlar nasip etsin bizlere <3 :)Son 13 15 hafta bitsede dogsalar zaten super olcak her sey
sürekli mi geliyo canım ?kızlar bişey sormak istiyorum biraz özel gibi olucak kusura bakmayın 27 haftalık hamıleyım tuvalete cıktım ondan berıdır yururken falan hep su gelıyor bu ne olabılır anlam veremedım
yürüdükçe ara ara geliyor suyum gelıyor olamaz dımı oyle olsa sancı falan olurdu heraldesürekli mi geliyo canım ?
benm başıma hiç gelmedi ama şöyle, bende afedersiniz idrarım bitti diye kalkınca bikaç adım sonra bikaç damla geliyo bazen sadece okadar. ama seninki biraz fazla geliyosa suyun falan olmasınyürüdükçe ara ara geliyor suyum gelıyor olamaz dımı oyle olsa sancı falan olurdu heralde
yürüdükçe ara ara geliyor suyum gelıyor olamaz dımı oyle olsa sancı falan olurdu heralde
iş cıkısı bakıp alayım canım ter olamaz bıldıgın ıdrarını yapar gıbı gelıyorduEczanelerde amniyon sıvısıni tespit eden ped satiliyormus canım onu dene istersen. Ter olabilir mi acaba?
hep derken çok mu fazla zaman zaman benimde çamaşırı ıslanıyor ama ben onun akıntı olduğunu varsayıyorum. Dr da suyu iyi diyor diye çok üstünde durmadım. Ama eğer çok fazla geliyorsa bir git istersen acile falankızlar bişey sormak istiyorum biraz özel gibi olucak kusura bakmayın 27 haftalık hamıleyım tuvalete cıktım ondan berıdır yururken falan hep su gelıyor bu ne olabılır anlam veremedım
aynen canım o bende de oluyor ılkten oyle sandım ama baktım devam edıyor normal gelmedı kafam da delı sorular doktorumu degıstırdım yenısıne eylul de baslıyorum yıne de eskı doktoruma sorsam mıbenm başıma hiç gelmedi ama şöyle, bende afedersiniz idrarım bitti diye kalkınca bikaç adım sonra bikaç damla geliyo bazen sadece okadar. ama seninki biraz fazla geliyosa suyun falan olmasınbi doktoruna sor bence ne olur ne olmaz Allah korusun idrarda olabilir ama bilemedm
bır hafta once kontrole gıttım suyu falan ıyı demıstı hersey normaldı ama bu sekılde olursa aksama kadar gıderım acılehep derken çok mu fazla zaman zaman benimde çamaşırı ıslanıyor ama ben onun akıntı olduğunu varsayıyorum. Dr da suyu iyi diyor diye çok üstünde durmadım. Ama eğer çok fazla geliyorsa bir git istersen acile falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?