iş cıkısı bakıp alayım canım ter olamaz bıldıgın ıdrarını yapar gıbı gelıyordu
Bİ SOR CANIM NE OLUR NE OLMAZ. AZ BUZ GELMİYOSA SIKINTI OLABİLİRaynen canım o bende de oluyor ılkten oyle sandım ama baktım devam edıyor normal gelmedı kafam da delı sorular doktorumu degıstırdım yenısıne eylul de baslıyorum yıne de eskı doktoruma sorsam mı
İkinci şekerler den bende yaptıracağım. Çok hoşuma gittiben 100 adet etiket yaptiricam canta icin 20 lira oluyor canim :) Eki Görüntüle 2178129 Eki Görüntüle 2178130 bide sunlari begendim bakalim esimde grosunde karar versin :)
Gelsin uykusuz geceler. Yorgun aylar yıllar Allah yardımcımız olur tabiiSon 13 15 hafta bitsede dogsalar zaten super olcak her sey
İkinci şekerler den bende yaptıracağım. Çok hoşuma gitti
https://www.hayallerdukkani.com.tr/...ayicik-bebek-sekeri-800x800-product_popup.jpg
Birde bu ayıcıklardan olabilir
Gelsin uykusuz geceler. Yorgun aylar yıllar Allah yardımcımız olur tabii
Allah a emanet bebeklerimiz inşallah hiç bir zaman hic bisey olmaz canımSeker sorunun yoksa bisey olmaz hic takilma. Bende gecenlerde yas pasta yedim kremasi sicaktan eksimis bozulmus üstelik. Pastada visneliydi ben farketmedim.yedikce yedim :) Bende o zaman korkmustum zehirlenirmiyim diye bisey olmadi Allahtan.
yok malesef canım ama 1 saat sonra cıkıyorum zatenCanım ya iş çıkışını beklemesen iyi olur.. yakında eczane yok mu hemen alıp gelsen
yok malesef canım ama 1 saat sonra cıkıyorum zaten
Tamam canım sagolasın :)Bİ SOR CANIM NE OLUR NE OLMAZ. AZ BUZ GELMİYOSA SIKINTI OLABİLİR
patlıcanı duymuştum bende canım ama sarımsağı hiç duymadım hamilelikte yapamam zaten sarımsak mevzusunu ama doğumdan sonra ameliyat olacagım bana aslında ameliyat dediler ama hamilelik düşünüyorsan doğurduktan sonra yaptır dedi doktorum hamilelikte terar çıkma ihtimali var diye şimdi kanama durdu gibi takip ediyorum bakalımcanım bide ben bi ara denemiştim iyi gelmişti ama öyle çok uzun süre denemedim diye kesin çözüm olmamıştı.
çok büyük olmayan sarımsağı zeytin yağı ile makattan ittiriyosun. sarımsak hemoroidi küçültüyo. ben bi ara oturamıyodum yürüyemiyodum bu iyi gelmişti.
annemde bostan patlicanını kaynatıp o suyun buharında oturarak bitirmiş hemoroidini. herkese de anlatırdı onu da denemekte fayda var ama şuan olmaz sanırım hamile iken
tamam canım cok sagol ilgine :)Tamam ama artarsa mutlaka izin alip çık. Eğer ki gerçekten suyun geldiyse 1 dk bile çok önemli müdahale icin
tamam canım cok sagol ilgine :)
ameliyatın bi faydası yok aslında canım ya halam yaptırdı ama yine başa döndüpatlıcanı duymuştum bende canım ama sarımsağı hiç duymadım hamilelikte yapamam zaten sarımsak mevzusunu ama doğumdan sonra ameliyat olacagım bana aslında ameliyat dediler ama hamilelik düşünüyorsan doğurduktan sonra yaptır dedi doktorum hamilelikte terar çıkma ihtimali var diye şimdi kanama durdu gibi takip ediyorum bakalım
Is yerinde olduğum için yazılanları parça parça okudum.ben de 6 yıllık evlilikte 3.tüp bebek tedavisinde gebe kalabildim.o süreçte yaşadıklarımi yazsam 2 sayfa dolar herhalde .ama hayatım boyunca unutamayacağım tek günüm kan testinin sonucunu pozitif olarak gördüğümüz gündü. Saatlerce oturup ağlamıştık eşimle. Ama çok şükür ki Allah a neredeyse 6 ay bitecek inşallah kucağımiza da alcam minik mucizemizi.Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor çünkü bu süreç yaşayan bilirDoğru diyorsun canım. Bir de 8 yıl, dile bile kolay değil canım. Allah bir daha öyle zor günler yaşatmasın, imtihanlarınız bununla bitmiş olsun. Biz sadece 2sene yaşadık yine de tam olarak anlayamam seni...
İnsanlar her konu gibi bunda da kendilerine laf söyleme hakkı görüyor. Bizim tedavi gördüğümüzü bilmeyen biri "ayy bir de tüp bebek yaptırmışlar" diye sanki tedavi görmek ayıpmış gibi yanımda dedikodu yapmaya çalışıyordu. Valla öyle konuştum ki o gün yine de saygı çerçevesinden çıkmadım asla ama öyle yandı ki içim, karşımdaki özür diledi. (Eşim de yanımdaydı bir de... Onun yüzündeki hüznü bir görseydiniz...) neyse yine duygusallaşacağım ben daha fazla yazmamayım
Merhaba; muhtemelen suyun değildir. Ama yine de bi doktora görünebilirsin.yürüdükçe ara ara geliyor suyum gelıyor olamaz dımı oyle olsa sancı falan olurdu heralde
ne zaman yaptırdı canım şimdi lazerle hop alıyorlarmış eskisi gibi ameliyattan sonra oturamama gibi sıkıntılar olmuyormus öyle duydum bendeameliyatın bi faydası yok aslında canım ya halam yaptırdı ama yine başa döndü
ayy kokar o sekıldeyseMerhaba; muhtemelen suyun değildir. Ama yine de bi doktora görünebilirsin.
Şöyle söyleyeyim Bebek büyüdü mesaneye baskı yapıyor tuvalet sırasında idrarın tamamını boşaltamıyoruz artık ve kalan da ayrıca çıkıyor. Yani muhtemelen o gelen şey çiş:)
ögrenır ogrenmez yazarım tabıkı canım :)Bizi de haberdar et endişelendim valla
Canım ya, neler yaşadınız Allah bilir... Ama çok şükür sonu yeni mutlu günlere gebe olmuş. O mutlu haberi almak zaten unutulmaz oluyor.. Elhamdulillah inşallah kucağımıza aldığımızda da yine mutluluktan ağlayacağızIs yerinde olduğum için yazılanları parça parça okudum.ben de 6 yıllık evlilikte 3.tüp bebek tedavisinde gebe kalabildim.o süreçte yaşadıklarımi yazsam 2 sayfa dolar herhalde .ama hayatım boyunca unutamayacağım tek günüm kan testinin sonucunu pozitif olarak gördüğümüz gündü. Saatlerce oturup ağlamıştık eşimle. Ama çok şükür ki Allah a neredeyse 6 ay bitecek inşallah kucağımiza da alcam minik mucizemizi.Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor çünkü bu süreç yaşayan bilir
şöyle canım o olalı 4 yıl olmuştur belki. ama afedersin memelerinin içini boşaltıyolardı ozaman. o tarz bişey yaptırmıştı. yakmışlardı sanki öyle bişeyler diyodu. 1 sene geçmedi o memeler yine doldu. o sarımsak cidden faydalı. ama tabi en iyisini sen bilirsin benmki öyle aşırı değil arada bi büyüyo çektriyo bana sonra ufalıyo. yeni nesil ameliyatını hiç bilmiyorum o yüzden kesin bişey diyemicem Allah şifa versinne zaman yaptırdı canım şimdi lazerle hop alıyorlarmış eskisi gibi ameliyattan sonra oturamama gibi sıkıntılar olmuyormus öyle duydum bende
Inşallah canım insallah:)Canım ya, neler yaşadınız Allah bilir... Ama çok şükür sonu yeni mutlu günlere gebe olmuş. O mutlu haberi almak zaten unutulmaz oluyor.. Elhamdulillah inşallah kucağımıza aldığımızda da yine mutluluktan ağlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?