Canim 2.düsügünde kendini suclama. Benimde 8 haftalik bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum. Benim doktorum kesinlikle bekleme devam edin dedi. Benmde psikolojim cok bozulmustu bebek istiyodum ama hazir degildim. Doktordan Allah bin kere razi olsun. Bana dediki rahmin suan temizlendi hamile kalman daha kolay hic bekleme. Tmm dedim ilk ay denedik olmadi adet oldum. İkinci ay sukurler olsun tekrar hamile kaldim düsükte yapmadim.iyikide beklememisim simdi gün sayiyorum melegime kavusmaya.ben 6 senedir evliyim canım 2,5 sene çoçuk istemedim ama sevmediğimden değil kendimizi toparlayalım hemde evliliğe alışalım birbirimize doyalım fln diye düşündük. Sonra karar verdik hadi artık bi miniğimiz olsun dedik 1,5 sene çocuğumuz olmadı. Baştan istemedim acaba ondan mı olmuyor çocuğumuz dedim eşime oda olur mu öyle şey ne alakası var desede hep kafama taktım. Sonra 2016 senesinde hiç beklemediğimiz bi anda ( artık olmuyor diye bırakmıştım kendimi) hamile kaldığımı öğrendim. 2016 kasım annesi olacaktım hamileliğimi öğrenidiğimde doğum günümdü hatta hediye geldi bize fln derken 8 haftalık kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Dedim Allah bizi cezalandırıyor istemedik başta ondan dedim. ( kafaya bak) sonra günlerce aylarca ağladım evde çocuğumu kaybettim diye.. Doktor bekleyin rahim toparlansın öyle tekrar başlarsınız denemeye dedim. Sende kimsin bana akıl veriyorsun istediğim zaman başlarım dedim. ( psikolojm yerle birdi çünkü) Eşimi zorladm korunmadık hiç ve 3 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim. Normalde cahil bir değilim okurum araştırırım ama nası böle bi hata yaptım bende bilmiyorum 6 haftalık düşük yaptım rahm henüz toparlanmadığı için. bu arada 2016 senesinde maddi bi sıkıntıya düştük eşimin işleri kötüye gitti fln herşey üst üste geldi. sonra tedavi olalım dedik aşılama için beklerken bu mucize geldi birden kendiliğinden oldu.. Seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi ağlıyorum bazen böyle hikayeler duyunca sınav dünyası işte.. Yani hayırlısı ne zaamnsa Rabbim ne zaaman istiyorsa o zaamn oluyor Allah isteyen herkese versin Herkesin hikayesi farklı Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
amin canim insallahAllah a emanet bebeklerimiz inşallah hiç bir zaman hic bisey olmaz canım
İyiyim çok şükür :) sabah 5 te uyudum korkudan sadece.Bisey olmaz. Ablam hamileliginde 2 ayrı doktora gittiği için 3 ay falan yanlışlıkla 2 vitamin ilacı birden kullanmış sadece fazla kilo aldı onun disinda bi sorun olmadı.
millet konusmaya doymuyor canim.ilkim kizdi artik bi tane daha yaparsin oglan olsun diye diyorlardi.ne alakasi var oglanda kizda ayn ikiside evlat diyordum.oglum oldu sonra.e bi daha yapmazsin.ikiside var diyorlardi.yok ucuncuyude yapicam diyordum.simdi ki hamileligimi duyanlar iyi cesaret ucuncu ucuncu diyorlar.Bende bakacak olan benim demekki cesaretim varki yapmisim diyorum.herseye konusmaya kendilerinde hak goruyorlar.sanki bizi dusunuyorlarda.artik kiskanclikmi diyeyim nedir anlamadim.
neden cocugumuz olmuyor dıye gıttıgımızde esımın spermının SIFIR olduğunu ogrendık hıc unutmuyorum medıcana da aylın hnm a gıtmıstım sızın normal yolla cocugunuz olamaz dedı basımdan asagı kaynar sular dokulmustu bunu esıme nasıl soylıcektım .esıme soyledıgımde sok oldu.ve ondan sonra kac kere farklı yere sperm testı verdı hep aynı SIFIR.sonra kayınvaldıem Marmara egıtım araştırma hastanesınde doktor buldu oraya gıttık.tahlıller.tettkıler tam 6 ay surdu.gıt gel yollarda ısyerınden ızın alırız egıle büzüle.ögrendıkkı esımın doğuştan 1 kromozomu fazlaymış 47 xxy klınefelter sendromu dıye gecıyor.maalesef ergenlik donemınde sonra sperm uretımı olmuyor.tek caresı var mıcro tese dıye bır amelıyat var testıslerıden sperm aramak.doktor bıze dedıkı burda amelıyat olmayın dondurma ımkanınız yok hayda 6 ay orda ugrastıgımız bosunamı oldu sımdı.bende o arada nasıl araştırıyorum hastalığı yaladım yuttum burayı alt ust ettım.sonra bahçeci tup bebek merkezıne gıttık Anadolu subesıne orda hemen doktor esın 6 aylık ıgne tedavısı olucak sonra amelıyat kabul ettık esım ıgne vuruldu gunu saatı sasmadan kalçadan göbekten sonra ordakı urologumuz bıraktı bahcecıyı başka kendı ozel yerıne gectı pesınden gıttık acıbadem fulyayla anlaşmalı çalışıyor.esım ocak ayında doktor tamam dedı artık yeter tedavı dedı ama ben bu 6 ay 10 gun ıcınde resmen esıme bebek gıbı baktım ne ıyı gelır sağlıklı beslenme konusunda.amelıyat oldu ve ALLAHIMA sukurler olsun esım ılk amelıyatında sag testısınde spermler buldu.o gunu unutamam kızlar kendımı mutluluk stres karışık gözyaşlarıyla doktora nasıl sarılmışım sen bıze umudumuzu verdın dıye cunku maalesef ısın ıcıne gırınce gordum kı o kadar cok kışı var kı o amelıyatı lup sperm bulunamayan ve doktorun maalesef umudunuz yok dedıgı.kusura bakmayın sızıde sıkmayım ama sanırım bende hıcbır zaman unutamayacgım bu hayatımın sınavını.tup bebek 2 tane koymuştu doktorum 1 tanesını tutundu.ınsallah sagsalim kucağımıza alırız.en buyuk temennımız.
normal canım açlık şeker sınırı bile 120 iken bu değer toklukta çıkıyor annem şeker hastası oldğu için ordan biliyorum yani endişe edecek bişey yok napıyosan doğurana kadar böyle devam edeceksin işte yapcak bişey yok :))benim açlık 77 1 saat sonra 203 2 saat sonra 209 çıkmıştı canım 75 lik yapıldı baya yüksek çıktı yani
Eee kızlar bunları şimdiden alıp yaptirsak kasima kadar sıcaklarda kötü olmaz mı ya?aydingelini bak boyle etiketinide tasarladim
1tl tanesi kargosuda yokEki Görüntüle 2178120 Eki Görüntüle 2178121
Şimdi alma canım, yada al buzdolabına koy şekere bişey olmaz. onlarda satış yaparken taze yapıp satmıyolar ki. çarşıdanda alsak yine aynı hesap yani. dolapta kalıp erimediği sürece bişey olmaz diye düşünüyorumEee kızlar bunları şimdiden alıp yaptirsak kasima kadar sıcaklarda kötü olmaz mı ya?
Bence Ekim gibi alsak daha iyi değil mi geç mi olur o zmndaŞimdi alma canım, yada al buzdolabına koy şekere bişey olmaz. onlarda satış yaparken taze yapıp satmıyolar ki. çarşıdanda alsak yine aynı hesap yani. dolapta kalıp erimediği sürece bişey olmaz diye düşünüyorum
yani ekim belki geç olur sonuçta son ay ne olacağımız belli değil ama eylülün son haftası sipariş edebilirsin şekere bişey olmaz sanmıyorumBence Ekim gibi alsak daha iyi değil mi geç mi olur o zmnda
Amin canım... Yok bu boşaltma değilde lazerle direk onu içerdeki memeyle birlikte alıyorlar bana doktor öyle anlattı ve acı baharat gibi şeyleri çok yemedikçe de tekrarlamıyormuş doğumdan sonra bakalım canım belki fikrim değişir hiç olmam :))şöyle canım o olalı 4 yıl olmuştur belki. ama afedersin memelerinin içini boşaltıyolardı ozaman. o tarz bişey yaptırmıştı. yakmışlardı sanki öyle bişeyler diyodu. 1 sene geçmedi o memeler yine doldu. o sarımsak cidden faydalı. ama tabi en iyisini sen bilirsin benmki öyle aşırı değil arada bi büyüyo çektriyo bana sonra ufalıyo. yeni nesil ameliyatını hiç bilmiyorum o yüzden kesin bişey diyemicem Allah şifa versin
seninki maşallah canım ne güzel sonuçlanmış.. Yok artık kendimi suçlamıyorum zaten kısmet öyleymiş aynı senin gibi de olabilirdi düşmezdi belki ama dediğim gibi nasip öyleymiş bu güne kısmet oldu :))Canim 2.düsügünde kendini suclama. Benimde 8 haftalik bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum. Benim doktorum kesinlikle bekleme devam edin dedi. Benmde psikolojim cok bozulmustu bebek istiyodum ama hazir degildim. Doktordan Allah bin kere razi olsun. Bana dediki rahmin suan temizlendi hamile kalman daha kolay hic bekleme. Tmm dedim ilk ay denedik olmadi adet oldum. İkinci ay sukurler olsun tekrar hamile kaldim düsükte yapmadim.iyikide beklememisim simdi gün sayiyorum melegime kavusmaya.
hayırlısı nasılsa o yönde olsun canım kararın. zor yani onla uğraşmakAmin canım... Yok bu boşaltma değilde lazerle direk onu içerdeki memeyle birlikte alıyorlar bana doktor öyle anlattı ve acı baharat gibi şeyleri çok yemedikçe de tekrarlamıyormuş doğumdan sonra bakalım canım belki fikrim değişir hiç olmam :))
canım afife arkadaşımız bikaç zamandır iyiydi. çarşamba akşamı yine kasılmış baya, serviks 22ye indi. dün konuştuk aslında gün aşırı konuşuyoruzda bugün ulaşamadım ona. 28.haftasına giricekti bugün 2 3 hafta daha dayanabilse rahat nefes alcaz inşallahKızlar bu arada erken doğum riski olan arkadaşımız vardı o nasıl oldu? Afifeydi galiba ismi eski konulara baktım da bulamadım. Merak ettim
saol tatlım sanada geçmiş olsun bende öyle canım 4 4 lük uyamıyorum ama tatlı yemiyorum yasakladığı meyveleri yemiyorum tam buğday ekmeği yiyiorum hamur işi yemiyorum ve pilavı kestım sadece bulgur plavı yiyorum bu kadarıda yeter diye düşünüyorum ki zaten ölçümlerde normal gidiyorGeçmiş olsun canım. benimde 50 lik. 173 çıktı. açlık benim düşüktü 67 , tabi oda kötüymüş. bende tek bir saat sonra kan alındı. ama öncesinde açlık alınmadı. daha önce ölçtürmüştüm. şimdi bu cihaz ölçümlerine göre gayet normal çıkıyor. Aslında çok bişey yapmıyorum. diyetisyen diyet verdi. dört dörtlük uymak çok zor hemde çalışınca ara öğünler meyve yoğurt. öğlen et balık tavuk denk getirmek çok zor ama hamur işlerini şekeri çıkarttım. daha çok dikkat ediyorum. tam buğday ekmek tüketiyorum.
canım afife arkadaşımız bikaç zamandır iyiydi. çarşamba akşamı yine kasılmış baya, serviks 22ye indi. dün konuştuk aslında gün aşırı konuşuyoruzda bugün ulaşamadım ona. 28.haftasına giricekti bugün 2 3 hafta daha dayanabilse rahat nefes alcaz inşallah
canım afife arkadaşımız bikaç zamandır iyiydi. çarşamba akşamı yine kasılmış baya, serviks 22ye indi. dün konuştuk aslında gün aşırı konuşuyoruzda bugün ulaşamadım ona. 28.haftasına giricekti bugün 2 3 hafta daha dayanabilse rahat nefes alcaz inşallah
Elhamdülillah bugünlere ulaşması bile Rabbimin ikramıinşallah hayırla sağlıkla zamaninda gelecek minnos
amin amin kızlar inşallah. vallahi artık geceleri kızı rüyamda görüyorum. bukadarına şükür rabbim yardım ediyo bi şekilde inşallah alacak nefesleri de vardır beraberAllah şifa versin inşallah. İnşallah vaktinde gelir evladı.
Su gelince sanci olmaz canim vaktinden once gelirsegelirse ablamdan biliyorum. Bendende sulu akinti geliyodu ben doktora gittim rahim agzin kapali suyun degil enfeksiyon dedi ilac verdi. Terliyosanda orasi baya islaj oluyo. Bence sen doktora bi görün. belki benm gibi iltihap olmstr ilac verir en azindan. Bisey yoksada icin rahatlar.yürüdükçe ara ara geliyor suyum gelıyor olamaz dımı oyle olsa sancı falan olurdu heralde
Aynen dedigin gibi kismet bende 28 haftadayim bugune gelene kadar hep stres korku hala oyleyim insan bi kere yasayinca atamiyo uzerinden. İnsallah saglikla alalim kucaklarimiza :)seninki maşallah canım ne güzel sonuçlanmış.. Yok artık kendimi suçlamıyorum zaten kısmet öyleymiş aynı senin gibi de olabilirdi düşmezdi belki ama dediğim gibi nasip öyleymiş bu güne kısmet oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?