2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim 2.düsügünde kendini suclama. Benimde 8 haftalik bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum. Benim doktorum kesinlikle bekleme devam edin dedi. Benmde psikolojim cok bozulmustu bebek istiyodum ama hazir degildim. Doktordan Allah bin kere razi olsun. Bana dediki rahmin suan temizlendi hamile kalman daha kolay hic bekleme. Tmm dedim ilk ay denedik olmadi adet oldum. İkinci ay sukurler olsun tekrar hamile kaldim düsükte yapmadim.iyikide beklememisim simdi gün sayiyorum melegime kavusmaya.

Bence kıskançlık canım.
Tamam ikinci bize biraz sürpriz oldu

Sen o kadar güzel bir eşsin ki tebrik ettim seni canım. Rabbim sağ Salim evladınıza kavuştursun sizi. Hiç ümidini kaybetmeyip hep eşine destek olmuşsun.
Bizim de şöyle bir durum oldu. Bir sene içinde çocuğumuz olmadı ilk denememizde düşük oldu sonra bir sene denedik olmadı. Bende eşimde doktora gittik herşey bütün testler normal. Ama ben her ay adet olduğumda ağlardım benim çocuğum olmıcak mı diye. Ortada olmaması için hiç bir sebep yokken niye olmuyor diye çok üzülürdüm. Beni etkileyen stresmiş. Ne zaman kendime düşünecek başka şeyler buldum o ay hamile kaldım kızıma.
Oğlum bize sürpriz yaptı :) korunmadık ama hiç yumurtlamaymış ilişki sonrası beklemeymiş hiç birşeyi takip etmedim. Olmaz diye düşünüyordum ama kafam rahat ya oldu :)
Ama birisinin söylediği şu sözü ömrüm boyunca unutamam herhalde, “sen şimdiden ikinciyi denemeye başla nasılsa sizin hemen olmuyor”
Meğer ben o ay oğluma hamile kalmışım.
Rabbim ol dedikten sonra kim ne dese boş. Allah herkesin gönlüne göre veriyor çok şükür.

Geçmiş olsun canım. benimde 50 lik. 173 çıktı. açlık benim düşüktü 67 , tabi oda kötüymüş. bende tek bir saat sonra kan alındı. ama öncesinde açlık alınmadı. daha önce ölçtürmüştüm. şimdi bu cihaz ölçümlerine göre gayet normal çıkıyor. Aslında çok bişey yapmıyorum. diyetisyen diyet verdi. dört dörtlük uymak çok zor hemde çalışınca ara öğünler meyve yoğurt. öğlen et balık tavuk denk getirmek çok zor ama hamur işlerini şekeri çıkarttım. daha çok dikkat ediyorum. tam buğday ekmek tüketiyorum.

Eee kızlar bunları şimdiden alıp yaptirsak kasima kadar sıcaklarda kötü olmaz mı ya?
Şimdi alma canım, yada al buzdolabına koy şekere bişey olmaz. onlarda satış yaparken taze yapıp satmıyolar ki. çarşıdanda alsak yine aynı hesap yani. dolapta kalıp erimediği sürece bişey olmaz diye düşünüyorum

Bence Ekim gibi alsak daha iyi değil mi geç mi olur o zmnda

Amin canım... Yok bu boşaltma değilde lazerle direk onu içerdeki memeyle birlikte alıyorlar bana doktor öyle anlattı ve acı baharat gibi şeyleri çok yemedikçe de tekrarlamıyormuş doğumdan sonra bakalım canım belki fikrim değişir hiç olmam :))

seninki maşallah canım ne güzel sonuçlanmış.. Yok artık kendimi suçlamıyorum zaten kısmet öyleymiş aynı senin gibi de olabilirdi düşmezdi belki ama dediğim gibi nasip öyleymiş bu güne kısmet oldu :))

Kızlar bu arada erken doğum riski olan arkadaşımız vardı o nasıl oldu? Afifeydi galiba ismi eski konulara baktım da bulamadım. Merak ettim

hayırlısı nasılsa o yönde olsun canım kararın. zor yani onla uğraşmak

Kızlar bu arada erken doğum riski olan arkadaşımız vardı o nasıl oldu? Afifeydi galiba ismi eski konulara baktım da bulamadım. Merak ettim
canım afife arkadaşımız bikaç zamandır iyiydi. çarşamba akşamı yine kasılmış baya, serviks 22ye indi. dün konuştuk aslında gün aşırı konuşuyoruzda bugün ulaşamadım ona. 28.haftasına giricekti bugün 2 3 hafta daha dayanabilse rahat nefes alcaz inşallah

saol tatlım sanada geçmiş olsun bende öyle canım 4 4 lük uyamıyorum ama tatlı yemiyorum yasakladığı meyveleri yemiyorum tam buğday ekmeği yiyiorum hamur işi yemiyorum ve pilavı kestım sadece bulgur plavı yiyorum bu kadarıda yeter diye düşünüyorum ki zaten ölçümlerde normal gidiyor

Elhamdülillah bugünlere ulaşması bile Rabbimin ikramı inşallah hayırla sağlıkla zamaninda gelecek minnos

Allah şifa versin inşallah. İnşallah vaktinde gelir evladı.

Elhamdülillah bugünlere ulaşması bile Rabbimin ikramı inşallah hayırla sağlıkla zamaninda gelecek minnos

Allah şifa versin inşallah. İnşallah vaktinde gelir evladı.
amin amin kızlar inşallah. vallahi artık geceleri kızı rüyamda görüyorum. bukadarına şükür rabbim yardım ediyo bi şekilde inşallah alacak nefesleri de vardır beraber

yürüdükçe ara ara geliyor suyum gelıyor olamaz dımı oyle olsa sancı falan olurdu heralde
Su gelince sanci olmaz canim vaktinden once gelirsegelirse ablamdan biliyorum. Bendende sulu akinti geliyodu ben doktora gittim rahim agzin kapali suyun degil enfeksiyon dedi ilac verdi. Terliyosanda orasi baya islaj oluyo. Bence sen doktora bi görün. belki benm gibi iltihap olmstr ilac verir en azindan. Bisey yoksada icin rahatlar.

Aynen dedigin gibi kismet bende 28 haftadayim bugune gelene kadar hep stres korku hala oyleyim insan bi kere yasayinca atamiyo uzerinden. İnsallah saglikla alalim kucaklarimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…