2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım benim diyetisyen biraz ayak üstü geçiştirdi 5dk kada elime hazır bir liste verdi. Yasaklı meyve falan demedi hiç. Listede meyve kalorileri yazıyor sadece mesela incir yersem sadece 1 adet sanırım.. Peynirin çeşidinde kısıtlama yok. Her türlü olur dedi. Miktar önemli dedi.

Gözlerim dolu dolu okudum canım... Elhamdulillah ya, mucize gerçekten çok şükür birbirinize tutunmuş ve Allahın izniyle bu nimete kavuşmuşsunuz

banada incir kavun karpuz üzüm yemiceksin yasak dedi belki benim çok yüksek çıktı ondandır bilemedim.. Aman işte dikkat ediyoruz önemli olan o canım

Cnm benim de normalde zorlandığımda acırdı kanardı vs ama hamilelikte meme denilen şey çıktı. İshalden sonra oldu. Allahım ne zormuş oturamıyorsun kalkamıyorsun. Doktoruma yazdım. Krem verdi C grubu olunca başta kullanmak istemedim ama dayanamadım aldım. Bir buçuk gün kullandım acayip rahatlattı beni. Sonra bıraktım. İstersen bir doktoruna yaz sende. Boşuna çekme cnm

Eee kızlar bunları şimdiden alıp yaptirsak kasima kadar sıcaklarda kötü olmaz mı ya?

Benim bebek zamanında gelirse inşallah kasım sonu gibi gelecek. Bir de mevlütte dağıtırım diye düşünüyorum bir ay da ordan eklesem nerdeyse ocak gibi kullanacam. Ama doğumdan önce ayarlar koyarım kenara diye düşünüyorum. O da tahminim kasım başında olur. Poşetler hazır eder karton bi kutuyla ya kendi buzdolabıma ya da annemlern buzdolabına koyar orda muhafaza ederim.

doktorum yurt dışında pazartesi gelecekmiş hastaneden öğredim ulaşamadım kendisine canım acı yok sadece kanama vardı şimdi durdu kanama inşallah başlamaz tekrardan çünkü akşamdan beri aralıksız sürdü yani

Benimde cikti bende gidince doktoruma sorcaktim hangi doktora gitmem lazim diye sadece krem mi veriyolar doktorun bisey dedi mi...yani sonucta bunla yasayamayiz alinmasi lazim simdi alinabiliyosa simdi aldircam da ondan soruyorum...daha 15 inde gidicem cunku

gebelikten sonra alıyorlar kuzum genel cerrah a gideceksin zaten ameliyatı da o bölüm yapıyor gebelikte de sadece kremlerle fln idare ediyorsun

maviss_34 kuzum bak korkutmak icin degil ama ciddiye al diye soyluyorum.kuzenim 32 haftalik dogum yapti bu yuzden...onemsemedi yatmadi doktora gitmedi hic laf dinlemedi...idrar yolu enfeksiyonu rahim duvarini inceltmis bebegin suyu bitti 32 de.lutfen onemse git sor.hadi gitsen de bisey cikmasa,baskidan altina isiyo olsan ne farkeder yani...riske girmeye degermi

Guzel olmus canim. Ben daha hediyelik karton canta almadim bende mi yapsam acaba? Bi bakmam lazim
yaaa bizim burda aile kalabalik ortaya joyarsam 3 5 alirlaf herseyden o yuzden boyle cantalara koyucam hastaneyede 20 tane falan goturucem herkese 1 canta olunca kimse sesini cikaramaz diye dusunuyorum :) biz pulluyla beraber indirimden almiatik gittigidiyordan sanirim bakabilirsin oraya

Şekerlerden alıp nasıl bı paket yapmayı düşünüyorsun cnm?
bu tarz paket yapıp arkasındaki etikete yusufcuk ekleyebilirim canım. ama tek renk değil bikaç çeşit düşünüyorum

Eklentiler

• product_1947.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 26916a4ae9b13d9533881aae8ff8f5f1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 34

Mantikli canim. 3 5 alanlara sinir oluyorum zaten o ne oyle yaa akil edemiyolar mi sayili oldugunu. Bende 20 magnet 20 anahtarlik siparisi etmistim. 10unu esimin ailesine ayircam hastaneye goturmicem. Kv gidince dagitir halaya teyzeye. 10unu da bizimkilere ayircam belki daha az. Teyzemlere sadece. Gerisini hastanede cantaya koycam gelen alir ordan. Belki o biterse ortaya cikolata da koyabilirim ikram olsun diye. Sayi bilememek cok kotu bisey bakalm nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…