saol tatlım sanada geçmiş olsun bende öyle canım 4 4 lük uyamıyorum ama tatlı yemiyorum yasakladığı meyveleri yemiyorum tam buğday ekmeği yiyiorum hamur işi yemiyorum ve pilavı kestım sadece bulgur plavı yiyorum bu kadarıda yeter diye düşünüyorum ki zaten ölçümlerde normal gidiyor
hiç korkma canım Allah a emanet kuzucuklarımız inşallah :)Aynen dedigin gibi kismet bende 28 haftadayim bugune gelene kadar hep stres korku hala oyleyim insan bi kere yasayinca atamiyo uzerinden. İnsallah saglikla alalim kucaklarimiza :)
Gözlerim dolu dolu okudum canım... Elhamdulillah ya, mucize gerçekten çok şükürneden cocugumuz olmuyor dıye gıttıgımızde esımın spermının SIFIR olduğunu ogrendık hıc unutmuyorum medıcana da aylın hnm a gıtmıstım sızın normal yolla cocugunuz olamaz dedı basımdan asagı kaynar sular dokulmustu bunu esıme nasıl soylıcektım .esıme soyledıgımde sok oldu.ve ondan sonra kac kere farklı yere sperm testı verdı hep aynı SIFIR.sonra kayınvaldıem Marmara egıtım araştırma hastanesınde doktor buldu oraya gıttık.tahlıller.tettkıler tam 6 ay surdu.gıt gel yollarda ısyerınden ızın alırız egıle büzüle.ögrendıkkı esımın doğuştan 1 kromozomu fazlaymış 47 xxy klınefelter sendromu dıye gecıyor.maalesef ergenlik donemınde sonra sperm uretımı olmuyor.tek caresı var mıcro tese dıye bır amelıyat var testıslerıden sperm aramak.doktor bıze dedıkı burda amelıyat olmayın dondurma ımkanınız yok hayda 6 ay orda ugrastıgımız bosunamı oldu sımdı.bende o arada nasıl araştırıyorum hastalığı yaladım yuttum burayı alt ust ettım.sonra bahçeci tup bebek merkezıne gıttık Anadolu subesıne orda hemen doktor esın 6 aylık ıgne tedavısı olucak sonra amelıyat kabul ettık esım ıgne vuruldu gunu saatı sasmadan kalçadan göbekten sonra ordakı urologumuz bıraktı bahcecıyı başka kendı ozel yerıne gectı pesınden gıttık acıbadem fulyayla anlaşmalı çalışıyor.esım ocak ayında doktor tamam dedı artık yeter tedavı dedı ama ben bu 6 ay 10 gun ıcınde resmen esıme bebek gıbı baktım ne ıyı gelır sağlıklı beslenme konusunda.amelıyat oldu ve ALLAHIMA sukurler olsun esım ılk amelıyatında sag testısınde spermler buldu.o gunu unutamam kızlar kendımı mutluluk stres karışık gözyaşlarıyla doktora nasıl sarılmışım sen bıze umudumuzu verdın dıye cunku maalesef ısın ıcıne gırınce gordum kı o kadar cok kışı var kı o amelıyatı lup sperm bulunamayan ve doktorun maalesef umudunuz yok dedıgı.kusura bakmayın sızıde sıkmayım ama sanırım bende hıcbır zaman unutamayacgım bu hayatımın sınavını.tup bebek 2 tane koymuştu doktorum 1 tanesını tutundu.ınsallah sagsalim kucağımıza alırız.en buyuk temennımız.
banada incir kavun karpuz üzüm yemiceksin yasak dedi belki benim çok yüksek çıktı ondandır bilemedim.. Aman işte dikkat ediyoruz önemli olan o canımCanım benim diyetisyen biraz ayak üstü geçiştirdi 5dk kada elime hazır bir liste verdi. Yasaklı meyve falan demedi hiç. Listede meyve kalorileri yazıyor sadece mesela incir yersem sadece 1 adet sanırım.. Peynirin çeşidinde kısıtlama yok. Her türlü olur dedi. Miktar önemli dedi.
İnsallah insallah canim. hepimiz ayri sıkıntılardan gecip gelmisiz bugunlere rabbim hepimizin evladini saglicakla bagislasin. mübarek cuma günü duamiz olsun :)hiç korkma canım Allah a emanet kuzucuklarımız inşallah :)
kızlar size bi sorum olacak bende hemoroid var yıllardır.. Hamileliğimde çok çekerim sandım ama kayboldu gibi bişey oldu.. Fakat dün akşam bi başladı kanamaya kırmızı taze kan bide idrarımı yaptığımda bile kanıyor kan sulandırıcı iğne oluyorum bide büyük bi ihtimalle onunda kanın durmamasında etkisi var.. Doktorumu aradım yurt dışında tatildeymiş soracaktım napmam lazım diye ama ulaşamadım.. Başına gelen var mı ben napcam bunu durdurmak için
Eee kızlar bunları şimdiden alıp yaptirsak kasima kadar sıcaklarda kötü olmaz mı ya?
doktorum yurt dışında pazartesi gelecekmiş hastaneden öğredim ulaşamadım kendisine canım acı yok sadece kanama vardı şimdi durdu kanama inşallah başlamaz tekrardan çünkü akşamdan beri aralıksız sürdü yaniCnm benim de normalde zorlandığımda acırdı kanardı vs ama hamilelikte meme denilen şey çıktı. İshalden sonra oldu. Allahım ne zormuş oturamıyorsun kalkamıyorsun. Doktoruma yazdım. Krem verdi C grubu olunca başta kullanmak istemedim ama dayanamadım aldım. Bir buçuk gün kullandım acayip rahatlattı beni. Sonra bıraktım. İstersen bir doktoruna yaz sende. Boşuna çekme cnm
Benimde cikti bende gidince doktoruma sorcaktim hangi doktora gitmem lazim diyeCnm benim de normalde zorlandığımda acırdı kanardı vs ama hamilelikte meme denilen şey çıktı. İshalden sonra oldu. Allahım ne zormuş oturamıyorsun kalkamıyorsun. Doktoruma yazdım. Krem verdi C grubu olunca başta kullanmak istemedim ama dayanamadım aldım. Bir buçuk gün kullandım acayip rahatlattı beni. Sonra bıraktım. İstersen bir doktoruna yaz sende. Boşuna çekme cnm
Buzdolaninda 3 ay kalabiliyormusEee kızlar bunları şimdiden alıp yaptirsak kasima kadar sıcaklarda kötü olmaz mı ya?
gebelikten sonra alıyorlar kuzum genel cerrah a gideceksin zaten ameliyatı da o bölüm yapıyor gebelikte de sadece kremlerle fln idare ediyorsunBenimde cikti bende gidince doktoruma sorcaktim hangi doktora gitmem lazim diyesadece krem mi veriyolar doktorun bisey dedi mi...yani sonucta bunla yasayamayiz alinmasi lazim simdi alinabiliyosa simdi aldircam da ondan soruyorum...daha 15 inde gidicem cunku
Tamam kusum sagolgebelikten sonra alıyorlar kuzum genel cerrah a gideceksin zaten ameliyatı da o bölüm yapıyor gebelikte de sadece kremlerle fln idare ediyorsun
yaaa bizim burda aile kalabalik ortaya joyarsam 3 5 alirlaf herseyden o yuzden boyle cantalara koyucam hastaneyede 20 tane falan goturucem herkese 1 canta olunca kimse sesini cikaramaz diye dusunuyorum :) biz pulluyla beraber indirimden almiatik gittigidiyordan sanirim bakabilirsin orayaGuzel olmus canim. Ben daha hediyelik karton canta almadim bende mi yapsam acaba? Bi bakmam lazim
yani ekim belki geç olur sonuçta son ay ne olacağımız belli değil ama eylülün son haftası sipariş edebilirsin şekere bişey olmaz sanmıyorum
İyiymiş o zmn.peki sen şekerlerden alıp nasıl paket yapmayı düşünüyorsun cnm?Buzdolaninda 3 ay kalabiliyormus
bu tarz paket yapıp arkasındaki etikete yusufcuk ekleyebilirim canım. ama tek renk değil bikaç çeşit düşünüyorumŞekerlerden alıp nasıl bı paket yapmayı düşünüyorsun cnm?
Lidyanin dogumgununde gecen sene recel dagitmistim minik kavanozlar almistim daha dolu var,onlara koycam.3.5cm etiket yaptirmistim ustune,yine oyle yapicam bunun gibiİyiymiş o zmn.peki sen şekerlerden alıp nasıl paket yapmayı düşünüyorsun cnm?
yaaa bizim burda aile kalabalik ortaya joyarsam 3 5 alirlaf herseyden o yuzden boyle cantalara koyucam hastaneyede 20 tane falan goturucem herkese 1 canta olunca kimse sesini cikaramaz diye dusunuyorum :) biz pulluyla beraber indirimden almiatik gittigidiyordan sanirim bakabilirsin oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?