- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Eşim bankacı canım, kredi geri çağırma gibi bir durum yok ama çok büyük oyunlar dönüyor malesef. Malum ülkenin başkanı bir tweet daha attı ve dolar 6,80i gördü. Şu an 6,56... Bir günde bu kadar hareket piyasalar için hiç sağlıklı değil tabi ki. Kurun bu hareketleri fiyatlara yansımadan da büyük eşyaları tez elden almak lazım. TLyi eritmeye, yok etmeye çalışıyorlar... Allah ülkemizi de milletimizi de korusun, diyecek çok şey yok.Arkadaslar simdi dinledin,bankalar kredileri kapatmis,kredilerini geri cagirabilirlermis.....ic piyasa cokmus...resmi olarak iflas verirmiyiz bilmiyorum ama evlatlarimizi cok zor gunlerde dunyaya getircez...Allah hepimizin yardimcisi olsun
Evet gercekten soktayim.benimde bankaci arkadasim var vakifbankta msj attim simdi cvp yazmis...durumlar gercekten hic iyi degil su an mesai birakamiyoruz...kredileri geri cagirma sadece konusuluyo kesin bisey yok...ama isler o kadar basit degil malesef yazmis....hamile olmasam belki bu kadar urkmem ama iste hamile olunca kafamda 49474738 seneryo...Eşim bankacı canım, kredi geri çağırma gibi bir durum yok ama çok büyük oyunlar dönüyor malesef. Malum ülkenin başkanı bir tweet daha attı ve dolar 6,80i gördü. Şu an 6,56... Bir günde bu kadar hareket piyasalar için hiç sağlıklı değil tabi ki. Kurun bu hareketleri fiyatlara yansımadan da büyük eşyaları tez elden almak lazım. TLyi eritmeye, yok etmeye çalışıyorlar... Allah ülkemizi de milletimizi de korusun, diyecek çok şey yok.
Bence kıskançlık canım.
Tamam ikinci bize biraz sürpriz oldu
Sen o kadar güzel bir eşsin ki tebrik ettim seni canım. Rabbim sağ Salim evladınıza kavuştursun sizi. Hiç ümidini kaybetmeyip hep eşine destek olmuşsun.
Bizim de şöyle bir durum oldu. Bir sene içinde çocuğumuz olmadı ilk denememizde düşük oldu sonra bir sene denedik olmadı. Bende eşimde doktora gittik herşey bütün testler normal. Ama ben her ay adet olduğumda ağlardım benim çocuğum olmıcak mı diye. Ortada olmaması için hiç bir sebep yokken niye olmuyor diye çok üzülürdüm. Beni etkileyen stresmiş. Ne zaman kendime düşünecek başka şeyler buldum o ay hamile kaldım kızıma.
Oğlum bize sürpriz yaptı :) korunmadık ama hiç yumurtlamaymış ilişki sonrası beklemeymiş hiç birşeyi takip etmedim. Olmaz diye düşünüyordum ama kafam rahat ya oldu :)
Ama birisinin söylediği şu sözü ömrüm boyunca unutamam herhalde, “sen şimdiden ikinciyi denemeye başla nasılsa sizin hemen olmuyor”
Meğer ben o ay oğluma hamile kalmışım.
Rabbim ol dedikten sonra kim ne dese boş. Allah herkesin gönlüne göre veriyor çok şükür.
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım sende.. Benim eşiminde sperm sayıları düşük dendi tüp bebek olacak kadar değil ama aşılama olacak kadar dediler tam aşılama yapılcakken hamile oldğumu öğrendim. Varmış yokmuş çokta şey yapmamak lazım tabiki tedavi neyse onu yapacaksın ama Allah ol derse oluyor işte ne mutlu bize çok şükür.. :) benimde şu anki doktorum medıcana daki aylin hanım
Evladı olunca insan gerçekten ekstra bir tedbirli oluyor canım. Diyorum ya bizim 425e aldığımız prego anne yanı beşik şimdi 600e satılıyor. Bugün yaşanan artıştan sonra ne olacak Allah bilir... Gerçekten söyleyecek söz yok, inşallah tez zamanda bir hal yola girer.Evet gercekten soktayim.benimde bankaci arkadasim var vakifbankta msj attim simdi cvp yazmis...durumlar gercekten hic iyi degil su an mesai birakamiyoruz...kredileri geri cagirma sadece konusuluyo kesin bisey yok...ama isler o kadar basit degil malesef yazmis....hamile olmasam belki bu kadar urkmem ama iste hamile olunca kafamda 49474738 seneryo...
yaaa bende suan pek bi panik halindeyim sanki 1 saat sonra elonomik kriz olcakmis gibi geliyor bana esime soyluyorum soyluyorum bisey olmaz diyor hani suraya yazacagim cok sey varda banlanirim diye yazamiyorum :)Evet gercekten soktayim.benimde bankaci arkadasim var vakifbankta msj attim simdi cvp yazmis...durumlar gercekten hic iyi degil su an mesai birakamiyoruz...kredileri geri cagirma sadece konusuluyo kesin bisey yok...ama isler o kadar basit degil malesef yazmis....hamile olmasam belki bu kadar urkmem ama iste hamile olunca kafamda 49474738 seneryo...
Benimde cikti bende gidince doktoruma sorcaktim hangi doktora gitmem lazim diyesadece krem mi veriyolar doktorun bisey dedi mi...yani sonucta bunla yasayamayiz alinmasi lazim simdi alinabiliyosa simdi aldircam da ondan soruyorum...daha 15 inde gidicem cunku
Ürkülmeyecek gibi değil. Allah sonumuzu hayır eylesin.Evet gercekten soktayim.benimde bankaci arkadasim var vakifbankta msj attim simdi cvp yazmis...durumlar gercekten hic iyi degil su an mesai birakamiyoruz...kredileri geri cagirma sadece konusuluyo kesin bisey yok...ama isler o kadar basit degil malesef yazmis....hamile olmasam belki bu kadar urkmem ama iste hamile olunca kafamda 49474738 seneryo...
Tabi canim soyleneck cok sey var susuyoruz...demin yagmurada onu dedim...anne olmak boyle bisey sadece kendimiz olsak dolarin d sini bile takip etmiyo olurdum muhtemelen...ama iste kendimizden daha cok dusunecek bebeklerimiz olunca elim kalbimde noldu battikmi iflasmi ettik krize girdikmi merkezbankasi ne dedi batmismiyiz....devamli bu durumdayim...yaaa bende suan pek bi panik halindeyim sanki 1 saat sonra elonomik kriz olcakmis gibi geliyor bana esime soyluyorum soyluyorum bisey olmaz diyor hani suraya yazacagim cok sey varda banlanirim diye yazamiyorum :)
su paketlerden bulamadim netten yaa ne yazipta bulmam lazim hoss ekonomiyi goruncede kimseye bisey dagitasim gelmedi :)bu tarz paket yapıp arkasındaki etikete yusufcuk ekleyebilirim canım. ama tek renk değil bikaç çeşit düşünüyorum
kesinlikle benxe oyleyim canim her sbaah ilk uyandigim gibi telefon elimde ekonomiye bakiyorjm yaa valla nolcak sonumuz hic bilmiyorum ama var yaa durumumu cok cok iyi olanlara hicbirsey olmuyor dun esim diyorki bayramda 8 gun iznim var bi yerelere gidelimmi dedim ekonomiyi gormuyorsun herhalde bide bi dunya tatile parami vericez dedim adam haklisin diyor :)Tabi canim soyleneck cok sey var susuyoruz...demin yagmurada onu dedim...anne olmak boyle bisey sadece kendimiz olsak dolarin d sini bile takip etmiyo olurdum muhtemelen...ama iste kendimizden daha cok dusunecek bebeklerimiz olunca elim kalbimde noldu battikmi iflasmi ettik krize girdikmi merkezbankasi ne dedi batmismiyiz....devamli bu durumdayim...
Dogum fiyatlari bile artacak...lidya icinde fiyat almistik 1450ydi...tam 3 hafta sonra dogum yaptim 1800 oldu.o arada boyle firlamisti yine...hastanelerde hakli kullandiklari her malzeme dolar ustunden geliyo...Evladı olunca insan gerçekten ekstra bir tedbirli oluyor canım. Diyorum ya bizim 425e aldığımız prego anne yanı beşik şimdi 600e satılıyor. Bugün yaşanan artıştan sonra ne olacak Allah bilir... Gerçekten söyleyecek söz yok, inşallah tez zamanda bir hal yola girer.
Putinle görüşme biraz aşağı çekti gibi. 6,34 şimdi... Bakalım günü kaçla kapatacak.
Tabi canim bundan 2 sene once bende dunya yansa tatilime giderdim yani ama bu sabahtan beri lidyayi kresten alsakmi bundan daha fazla agirlasirmiyim bakabilirmiyim diye dusunup duruyorum...su an okul parasi muthis batiyo banakesinlikle benxe oyleyim canim her sbaah ilk uyandigim gibi telefon elimde ekonomiye bakiyorjm yaa valla nolcak sonumuz hic bilmiyorum ama var yaa durumumu cok cok iyi olanlara hicbirsey olmuyor dun esim diyorki bayramda 8 gun iznim var bi yerelere gidelimmi dedim ekonomiyi gormuyorsun herhalde bide bi dunya tatile parami vericez dedim adam haklisin diyor :)
simdi bebek icin suslerin siparisini vercektim kredi kartindan bi an duraksadi vallahi son ana kadar almicma galibaTabi canim bundan 2 sene once bende dunya yansa tatilime giderdim yani ama bu sabahtan beri lidyayi kresten alsakmi bundan daha fazla agirlasirmiyim bakabilirmiyim diye dusunup duruyorum...su an okul parasi muthis batiyo bana
canım bakıcam ona. bakamadım bende bi türlü. hem yoğunluk hem şu kurların moral bozukluğu. 20dk sonra mesai bitiyo daha önümdeki işleri bitiremedimsu paketlerden bulamadim netten yaa ne yazipta bulmam lazim hoss ekonomiyi goruncede kimseye bisey dagitasim gelmedi :)
Güzelmiş cnmbu tarz paket yapıp arkasındaki etikete yusufcuk ekleyebilirim canım. ama tek renk değil bikaç çeşit düşünüyorum
Bende aynisini esime sordum simdi kiz icin yaptigim butun birikim bankada....o kadar korkulcak kadar kotu degil sacmalama rahatla diyo.bankada calisan arkadasim faket seneryosu yazdi...bende aptal oldum yaValla kızlar bana akıl verin en çok ben korkuyorum sanırım şuan. düğünde takılan varım yoğum banka kasasında. diğer muhasebeci korkutuyo beni üstünde taşı bankada kalmasın ne olacağı belli değil diye. alıp evde taşımak akıl karı değil iyi kötü iğneme varana kadar bankada. banka kasasında durması mantıklı değil diyo. ne yapıyım yusuf yusuf oldum ya içimi darladı başım ağrıyo.
banka kasadakilere el koyabilir mi olabilirmi böyle bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?