2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaslar simdi dinledin,bankalar kredileri kapatmis,kredilerini geri cagirabilirlermis.....ic piyasa cokmus...resmi olarak iflas verirmiyiz bilmiyorum ama evlatlarimizi cok zor gunlerde dunyaya getircez...Allah hepimizin yardimcisi olsun
Eşim bankacı canım, kredi geri çağırma gibi bir durum yok ama çok büyük oyunlar dönüyor malesef. Malum ülkenin başkanı bir tweet daha attı ve dolar 6,80i gördü. Şu an 6,56... Bir günde bu kadar hareket piyasalar için hiç sağlıklı değil tabi ki. Kurun bu hareketleri fiyatlara yansımadan da büyük eşyaları tez elden almak lazım. TLyi eritmeye, yok etmeye çalışıyorlar... Allah ülkemizi de milletimizi de korusun, diyecek çok şey yok.

Evet gercekten soktayim.benimde bankaci arkadasim var vakifbankta msj attim simdi cvp yazmis...durumlar gercekten hic iyi degil su an mesai birakamiyoruz...kredileri geri cagirma sadece konusuluyo kesin bisey yok...ama isler o kadar basit degil malesef yazmis....hamile olmasam belki bu kadar urkmem ama iste hamile olunca kafamda 49474738 seneryo...

çok teşekkür ederim canım benim amın cumlemızın ınsallah senınde.ben bu kadar destek olmasaydım belkıde bebegımızı beklemiyor olacaktık rabbım bana o gucu verdı hep ınandım hep dua ettım hep çabaladım.gozyaslarımı ıcıme akıttım.bazen dustum ama yıne kalktım dustugum yerden.zor gunlerdı oncelıkle esım ıcın düşünsene bır erkek ıcın ne kadar zor bır durum sorduklarında benım yüzümden dıyordu.

bak goruyormusun sızınde nasıl olmuş rabbımın mucizesi o kadar buyuk ku yeterkı umudumuzu yıtırmeyelım.Allan çocuklarına sağlık versın.

çok sukur tabii..aylın hanım benı muyane edıcektı kı esımın sperm testı sıfır çıkınca gerek yokkı dedı zaten normal yolla olmaz hemen urolojıye gonderdı oyuzden bende cok ıyı hatıra bırakmadı.

Evladı olunca insan gerçekten ekstra bir tedbirli oluyor canım. Diyorum ya bizim 425e aldığımız prego anne yanı beşik şimdi 600e satılıyor. Bugün yaşanan artıştan sonra ne olacak Allah bilir... Gerçekten söyleyecek söz yok, inşallah tez zamanda bir hal yola girer.
Putinle görüşme biraz aşağı çekti gibi. 6,34 şimdi... Bakalım günü kaçla kapatacak.

yaaa bende suan pek bi panik halindeyim sanki 1 saat sonra elonomik kriz olcakmis gibi geliyor bana esime soyluyorum soyluyorum bisey olmaz diyor hani suraya yazacagim cok sey varda banlanirim diye yazamiyorum :)

Biz yazışınca detaylı konuşmadık cnm. Durumu anlattım krem verdi o kadar. Sonraki muayenede de acı olmadığı için aklıma gelmedi işin aslı.

Ürkülmeyecek gibi değil. Allah sonumuzu hayır eylesin.

yaaa bende suan pek bi panik halindeyim sanki 1 saat sonra elonomik kriz olcakmis gibi geliyor bana esime soyluyorum soyluyorum bisey olmaz diyor hani suraya yazacagim cok sey varda banlanirim diye yazamiyorum :)
Tabi canim soyleneck cok sey var susuyoruz...demin yagmurada onu dedim...anne olmak boyle bisey sadece kendimiz olsak dolarin d sini bile takip etmiyo olurdum muhtemelen...ama iste kendimizden daha cok dusunecek bebeklerimiz olunca elim kalbimde noldu battikmi iflasmi ettik krize girdikmi merkezbankasi ne dedi batmismiyiz....devamli bu durumdayim...

Bu arada doğumda nefesi tutup ıkınmak gerekiyor, o yüzden ıkınmadan nefes tutma egzersizi yapın, çalışın denmişti. Kim yazmıştı hatırlamıyorum ama Allah razı olsun. Nefesini 5 saniye zor tutan ben 21-22saniyelere çıktım nefes tutmada. Ikınmıyorum tabi ama gözlerimi, dişimi filan sıkıyorum sanki doğum anındaymışım gibi kendimi hazırlamaya çalışıyorum çok işe yaradı gerçekten, anksiyetesi olan biri olarak artık daha az kokuyorum sanki. İnşallah birkaç ay içinde iyice alışıp rahatlayacağım

kesinlikle benxe oyleyim canim her sbaah ilk uyandigim gibi telefon elimde ekonomiye bakiyorjm yaa valla nolcak sonumuz hic bilmiyorum ama var yaa durumumu cok cok iyi olanlara hicbirsey olmuyor dun esim diyorki bayramda 8 gun iznim var bi yerelere gidelimmi dedim ekonomiyi gormuyorsun herhalde bide bi dunya tatile parami vericez dedim adam haklisin diyor :)

Dogum fiyatlari bile artacak...lidya icinde fiyat almistik 1450ydi...tam 3 hafta sonra dogum yaptim 1800 oldu.o arada boyle firlamisti yine...hastanelerde hakli kullandiklari her malzeme dolar ustunden geliyo...

Tabi canim bundan 2 sene once bende dunya yansa tatilime giderdim yani ama bu sabahtan beri lidyayi kresten alsakmi bundan daha fazla agirlasirmiyim bakabilirmiyim diye dusunup duruyorum...su an okul parasi muthis batiyo bana

Tabi canim bundan 2 sene once bende dunya yansa tatilime giderdim yani ama bu sabahtan beri lidyayi kresten alsakmi bundan daha fazla agirlasirmiyim bakabilirmiyim diye dusunup duruyorum...su an okul parasi muthis batiyo bana
simdi bebek icin suslerin siparisini vercektim kredi kartindan bi an duraksadi vallahi son ana kadar almicma galiba

Valla kızlar bana akıl verin en çok ben korkuyorum sanırım şuan. düğünde takılan varım yoğum banka kasasında. diğer muhasebeci korkutuyo beni üstünde taşı bankada kalmasın ne olacağı belli değil diye. alıp evde taşımak akıl karı değil iyi kötü iğneme varana kadar bankada. banka kasasında durması mantıklı değil diyo. ne yapıyım yusuf yusuf oldum ya içimi darladı başım ağrıyo.
banka kasadakilere el koyabilir mi olabilirmi böyle bi şey

su paketlerden bulamadim netten yaa ne yazipta bulmam lazim hoss ekonomiyi goruncede kimseye bisey dagitasim gelmedi :)
canım bakıcam ona. bakamadım bende bi türlü. hem yoğunluk hem şu kurların moral bozukluğu. 20dk sonra mesai bitiyo daha önümdeki işleri bitiremedim

Bende aynisini esime sordum simdi kiz icin yaptigim butun birikim bankada....o kadar korkulcak kadar kotu degil sacmalama rahatla diyo.bankada calisan arkadasim faket seneryosu yazdi...bende aptal oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…