2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bende epidural oldum cokta memnun kaldim bende izledim dogumu isigin aynasindan inanilmaz bi duygu onun benden koptugu ani hic unutamiyorum kokusunu goruntusunu yumusakligini hepsi ayrı guzellikteydi. o aksami kalktim yuryudum bidahada yatmadim zaten hicde agru falan hissetmedim cokkk sukur
Buda bizim kurbacıgımızın dogdugu an

Of kuzum Allah yardimcin olsun ya...simdi herkes uyuyo ama yarin sana sizin aylarin uyku egitimi sayfasini gondercem...ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum ben sadece cumartesi pazar bakiyorum kiza ve pazartesi kimildayamaz halde oluyorum. Tabi beslenemedigim ve yeterli sivi alamadigim icinde yorgunlugum tavan vaziyette bulantida bitiriyo...gece uykusuzluklarim basladi herkesi yatirip sabaha kadar don saga don sola basladi....az kaldi ya saglikla kuzulari alalim da kucagimiza en azindan şu yorgunluk halimiz gececek

Ay ne cirkin oluyolar bunlar ilk ciktiklarinda ya o yumusaklik hic unutulcak bisey degil zaten ayy ne guzeldi ya az kaldi

Kalbini dinliyo tansiyonunu olcuyo bide kan aliyo okadar :)

Bende ayni durumdayim saat 11 gibi korayla uyuyakaliyorum biz beyefendi arıyor işte ya 12.30 gibi napiyon diyor kapıyor bukadar lık konusma icin uykumdan uyandirıyor sonra ben sabah 4 e 5 e kadar uyuyamiyorum don saga sola dedigin gibi yorgunluktan bacaklarim ayaklRim hep agriyor valla sonra 7 .30 gibide pâsa miz uyaniyor hadi yatakta yanima aliyorum saga sola mirildana mirildana dönüyor derken babasi geliyo ve biz kalkiyoruz babasi yatiyor sonra yine aynı gun yorucu bisekilde basliyor inşallah gecicek bu gunler bende inaniyorum inanmak ta istiyorum sen lidyayi okuldan alsammi diye dusunuyorum demissin sanirim bi ara okudum ole bisey sakin bence doguma kadar bole bisey yapma canim

Evet canım söyledim sizi söyledim, ayrıntılıyı söyleyince tebessüm etti kafa salladı :) bana da anlattırdı hatta söylemeyi unuttuğum şeyleri bile sordu sağolsun. Hatta ayaklarım şişiyo deyince eve gidince uzan dinlen dedi. Ama eşim duymamış mış o kısmı :) inşallah şeker yüklemeside iyi çıkar.
Evet aynı gün doğum olursa kol kola giderriz
aydingelini canım içine sinmesine çok sevindim
Yeni doktorun hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim canımm sen nasıl oldun varmı hala ağrın?
Sekersepetim de parmak poşet diye geçiyo canım o lollyşekerlerin olduğu sayfada altlarda sağ tarafta

Bugun konustuk esimle dolar tavan yapinca cok masraf oldugunu dusunmeye basladim acikcasi....esimde 3 4 ay daha gidecek duzenini bozma 1 bardak suyu bile kusmadan icemiyosun kiza nasil bakican,cocuga yapilan harcama masraf degil kendini kotu hissetme dedi sagolsun....her hafta da daha zor gecmeye basladi acikcasi...kardes gelene kadar krese devam...ama senin haline cok uzuluyorum Allah yardimcin olsun.Korayin 9 da uyumasi gerekiyor 7 bucuk kalkma saati normal.bugun isaretledim sana gondercegim sayfalari.3 haftada duzene girmesi lazim biraz zorlancan ama sonrasi guzel

Bana da doktor maşallah iyisiniz deyince bir enerji geldi. Saat 9dan beridir mutfak dolabı temizliyorum... az kaldı buz dolabımı yarına ayırıcam ama pertim çıktı
Zaten 8.aya girince uyunmuyo her gece sabaha kadar kirklarsin evi ege geldiginde parliyo olur :)

Valla kuzum hazir krese alismisken kardrs gelincede yarim gun olsun devam ettir bence. Yas araliginiz az. Arkadaslarimdab biliyorum. Yeni doganla kucuk kardesi bir arada buyutmek oldukca zor oluo. Senin icinde lidya icinde daha rahat olur. Tabi senin kararin yinede.

9 da uyku gelmeye baslıyor 10 a kadar yuvaklanıyoruz sonra uyuyakalıyor yavrum. en güzelini sölemiş esin az kalddi zaten senin durumuunda belli en dogrusu bu sizin için de canım

Ya kizlar devletten randevu alayim dedim hic doktor kalmamis koca samsunda 4 doktormu bakacak resmi tatil boyunca onlarda en yakin agustos sonu.meraktan catlarim simdi ozeldeki doktorada gideli daha 10 gun oldu.oraya da gidemem bu kadar sık beklicez artik
Birde ayagimdaki mantar nuksetti cok canim yaniyor.doktora da gitmek istemiyorum ama varmidirki gebelikte kullanilan bi krem.bebege zarar verirmi.
Bu arada 3000. Sayfadayiz su an hayirli olsun

Son düzenleme:
Oyyy maşallah subhanallah canım ya çok tatlı

Cok kararsiz kaldim...hem evde kardesiyle olsun istiyorum hem kres sosyal gelisimine inanilmaz faydali bilemedim..ocak ayinda alsam bile eylulde yasi geliyo eylulde simdiki gibi sabahtan aksama olmasa da yarim gun mytlaka baslayacak...arada evde olsun istiyorum bilmiyorum...bakalim nasil tepkiler vericek bu kucuk abla abiler kardeslerine :)

Ay Maaşallah ya tipe bakbu fotoları da görünce,zaman hemen geçsin istiyorum sabırsızlanıyorum

Emira SY Günaydın. Mutlu Pazarlar. Allah hepimize sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin :)
Sat:25.01.18
bdt:02.11.2018
ilk bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…