Tamam canım sağolasınEvet soyleme gebelik var mi diye soruyolar daha belli degil diyorum ben oyle aliyorum randevu.egepolde cem beye gidersen zaten eylule kadar randevular dolu simdiden alabilirsin.
Of kuzum Allah yardimcin olsun ya...simdi herkes uyuyo ama yarin sana sizin aylarin uyku egitimi sayfasini gondercem...ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum ben sadece cumartesi pazar bakiyorum kiza ve pazartesi kimildayamaz halde oluyorum. Tabi beslenemedigim ve yeterli sivi alamadigim icinde yorgunlugum tavan vaziyette bulantida bitiriyo...gece uykusuzluklarim basladi herkesi yatirip sabaha kadar don saga don sola basladi....az kaldi ya saglikla kuzulari alalim da kucagimiza en azindan şu yorgunluk halimiz gececekEvet farkindayim canım dünden beri yazıcam fırsatım olmadı bastan okumayacalisiyorum hep gundemden geri kalmiyim diye tam yazıcam hep bisi cikiyo cok sukur iyiyiz korayla ugrasiyorum uykulari teke dusurduk gunduz o yuzden hic firsat vermiyo hep bi yerlerdeyiz evdn uzaklastiriyorum surekli yorulsun diye bide ayagi bırakmaya calisiyoruz inş basaricazda dun hic ayakta uyumadik kac gunduzleri arabayla eve donerken uyuya kaliyo beyefendi dun aksamda yanima yatirdim severken uyuyakaldi bu aksamda aynisini yapicaktik ama sikışmıs biraz uykuya aglama krizine girdi telden çizgi film izlicem diye bahane yaratıp aldım ayagima sallamadim ama uyuya kaldı şimdi gotürup yatiricam yatagina cok ugrastiriyo cok ilgi istiyo eee gunde 1 sefer uyuyuncada anca yemek isine giriyorum iyice yormaya basladi anlicagin sizler iyisiniz dunden beri bakiyorum hediyelikler konusulmus altinlar eurolar konusulmus bende hala bi haxirlik yok vaktimde yok haxirliga isimde yok cocuga bulamiyoruz esimde verdigi sözü tutmadı ama bugun iyi bi trip yedi benden şimdi iste gece arasın telefonuda açmicam böle işte canim ya parktayim ya cocuklu evlerde ya matkette ya da kaynanamlarda dedesiyle oynasin yoruldun diye hic boş durmuyorum gunde kac kapı yapiyoruz bilmiyorum yani millet diyo yaxik sana bu halinle bide kucaktan inmiyoo bugün bide tutturmus gobegimi isırcakmıs beyefendi kardesin aglar diyorum anlamiyoki kendide bebek daha
Ay ne cirkin oluyolar bunlar ilk ciktiklarinda yaKizlar bende epidural oldum cokta memnun kaldim bende izledim dogumu isigin aynasindan inanilmaz bi duygu onun benden koptugu ani hic unutamiyorum kokusunu goruntusunu yumusakligini hepsi ayrı guzellikteydi. o aksami kalktim yuryudum bidahada yatmadim zaten hicde agru falan hissetmedim cokkk sukurEki Görüntüle 2178543
Buda bizim kurbacıgımızın dogdugu an
Kalbini dinliyo tansiyonunu olcuyo bide kan aliyo okadar :)Bende herseferinde ölçülüyorum. Kızlar bu sağlık ocaklarında kontrol nasıl oluyor ? Ne yapıyorsun yani ben ilk haber vermeye gittim kilomu sordu yazdı. İki kere aşık oldum bu ay bide gebelik kontrolüm varmış oda ne kine yapar bilmiyorum yani
Bende ayni durumdayim saat 11 gibi korayla uyuyakaliyorum biz beyefendi arıyor işte ya 12.30 gibi napiyon diyor kapıyor bukadar lık konusma icin uykumdan uyandirıyor sonra ben sabah 4 e 5 e kadar uyuyamiyorum don saga sola dedigin gibi yorgunluktan bacaklarim ayaklRim hep agriyor valla sonra 7 .30 gibide pâsa miz uyaniyor hadi yatakta yanima aliyorum saga sola mirildana mirildana dönüyor derken babasi geliyo ve biz kalkiyoruz babasi yatiyor sonra yine aynı gun yorucu bisekilde basliyor inşallah gecicek bu gunler bende inaniyorum inanmak ta istiyorum sen lidyayi okuldan alsammi diye dusunuyorum demissin sanirim bi ara okudum ole bisey sakin bence doguma kadar bole bisey yapma canimOf kuzum Allah yardimcin olsun ya...simdi herkes uyuyo ama yarin sana sizin aylarin uyku egitimi sayfasini gondercem...ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum ben sadece cumartesi pazar bakiyorum kiza ve pazartesi kimildayamaz halde oluyorum. Tabi beslenemedigim ve yeterli sivi alamadigim icinde yorgunlugum tavan vaziyette bulantida bitiriyo...gece uykusuzluklarim basladi herkesi yatirip sabaha kadar don saga don sola basladi....az kaldi ya saglikla kuzulari alalim da kucagimiza en azindan şu yorgunluk halimiz gececek
Evet canım söyledim sizi söyledim, ayrıntılıyı söyleyince tebessüm etti kafa salladı :) bana da anlattırdı hatta söylemeyi unuttuğum şeyleri bile sordu sağolsun. Hatta ayaklarım şişiyo deyince eve gidince uzan dinlen dedi. Ama eşim duymamış mış o kısmı :) inşallah şeker yüklemeside iyi çıkar.Evet ben de şaşırmıştım çok kilo vermiş fotoğrafı yenileseler keşke :) tavsiye üzerine geldiğini söyledin mi sen peki? Bize de herşeyi taa en başından anlattirmisti aynen canım çok ilgili bir doktor maşallah :) bir de bebeği seviyor filan çok tatlı ben çok sevdim :)
Şeker yükleme de inşallah iyi çıkar hadi bakalım son test
Bu arada ikimizin tahmini doğum yaptı aynı günbakalim gerçekten aynı gün doğarlarsa doktor artık bi sana koşar bi bana
Çok teşekkür ederim canımm
Sekersepetim de parmak poşet diye geçiyo canım o lollyşekerlerin olduğu sayfada altlarda sağ taraftaKızlar ya dün burda konuşmuştuk ya hediyelik şeker konusunda falan onları koyabileceğimiz uzun poşetleri nereden alabiliriz?biri yazmıştı dün sanırım ama bulamadım.fotodaki poşetEki Görüntüle 2178535 Eki Görüntüle 2178536
Bugun konustuk esimle dolar tavan yapinca cok masraf oldugunu dusunmeye basladim acikcasi....esimde 3 4 ay daha gidecek duzenini bozma 1 bardak suyu bile kusmadan icemiyosun kiza nasil bakican,cocuga yapilan harcama masraf degil kendini kotu hissetme dedi sagolsun....her hafta da daha zor gecmeye basladi acikcasi...kardes gelene kadar krese devam...ama senin haline cok uzuluyorumBende ayni durumdayim saat 11 gibi korayla uyuyakaliyorum biz beyefendi arıyor işte ya 12.30 gibi napiyon diyor kapıyor bukadar lık konusma icin uykumdan uyandirıyor sonra ben sabah 4 e 5 e kadar uyuyamiyorum don saga sola dedigin gibi yorgunluktan bacaklarim ayaklRim hep agriyor valla sonra 7 .30 gibide pâsa miz uyaniyor hadi yatakta yanima aliyorum saga sola mirildana mirildana dönüyor derken babasi geliyo ve biz kalkiyoruz babasi yatiyor sonra yine aynı gun yorucu bisekilde basliyor inşallah gecicek bu gunler bende inaniyorum inanmak ta istiyorum sen lidyayi okuldan alsammi diye dusunuyorum demissin sanirim bi ara okudum ole bisey sakin bence doguma kadar bole bisey yapma canim
Zaten 8.aya girince uyunmuyo her gece sabaha kadar kirklarsin evi ege geldiginde parliyo olur :)Bana da doktor maşallah iyisiniz deyince bir enerji geldi. Saat 9dan beridir mutfak dolabı temizliyorum... az kaldı buz dolabımı yarına ayırıcam ama pertim çıktı
Sanırım öyle olacak kimsenin bana temizliğe gelmesine gerek kalmayacakZaten 8.aya girince uyunmuyo her gece sabaha kadar kirklarsin evi ege geldiginde parliyo olur :)
Bugun konustuk esimle dolar tavan yapinca cok masraf oldugunu dusunmeye basladim acikcasi....esimde 3 4 ay daha gidecek duzenini bozma 1 bardak suyu bile kusmadan icemiyosun kiza nasil bakican,cocuga yapilan harcama masraf degil kendini kotu hissetme dedi sagolsun....her hafta da daha zor gecmeye basladi acikcasi...kardes gelene kadar krese devam...ama senin haline cok uzuluyorumAllah yardimcin olsun.Korayin 9 da uyumasi gerekiyor 7 bucuk kalkma saati normal.bugun isaretledim sana gondercegim sayfalari.3 haftada duzene girmesi lazim biraz zorlancan ama sonrasi guzel
Evet canım bir iskender zincirinde Kalite yöneticisitimDoğru söylüyorsun canım hergun yenmedikçe bisey olmaz herhalde.bu arada denetim demişken gida denetimi filan mi yapıyorsun
9 da uyku gelmeye baslıyor 10 a kadar yuvaklanıyoruz sonra uyuyakalıyor yavrum. en güzelini sölemiş esin az kalddi zaten senin durumuunda belli en dogrusu bu sizin için de canımBugun konustuk esimle dolar tavan yapinca cok masraf oldugunu dusunmeye basladim acikcasi....esimde 3 4 ay daha gidecek duzenini bozma 1 bardak suyu bile kusmadan icemiyosun kiza nasil bakican,cocuga yapilan harcama masraf degil kendini kotu hissetme dedi sagolsun....her hafta da daha zor gecmeye basladi acikcasi...kardes gelene kadar krese devam...ama senin haline cok uzuluyorumAllah yardimcin olsun.Korayin 9 da uyumasi gerekiyor 7 bucuk kalkma saati normal.bugun isaretledim sana gondercegim sayfalari.3 haftada duzene girmesi lazim biraz zorlancan ama sonrasi guzel
Oyyy maşallah subhanallah canım ya çok tatlıKizlar bende epidural oldum cokta memnun kaldim bende izledim dogumu isigin aynasindan inanilmaz bi duygu onun benden koptugu ani hic unutamiyorum kokusunu goruntusunu yumusakligini hepsi ayrı guzellikteydi. o aksami kalktim yuryudum bidahada yatmadim zaten hicde agru falan hissetmedim cokkk sukurEki Görüntüle 2178543
Cok kararsiz kaldim...hem evde kardesiyle olsun istiyorum hem kres sosyal gelisimine inanilmaz faydali bilemedim..ocak ayinda alsam bile eylulde yasi geliyo eylulde simdiki gibi sabahtan aksama olmasa da yarim gun mytlaka baslayacak...arada evde olsun istiyorum bilmiyorum...bakalim nasil tepkiler vericek bu kucuk abla abiler kardeslerine :)Valla kuzum hazir krese alismisken kardrs gelincede yarim gun olsun devam ettir bence. Yas araliginiz az. Arkadaslarimdab biliyorum. Yeni doganla kucuk kardesi bir arada buyutmek oldukca zor oluo. Senin icinde lidya icinde daha rahat olur. Tabi senin kararin yinede.
Ay Maaşallah ya tipe bakKizlar bende epidural oldum cokta memnun kaldim bende izledim dogumu isigin aynasindan inanilmaz bi duygu onun benden koptugu ani hic unutamiyorum kokusunu goruntusunu yumusakligini hepsi ayrı guzellikteydi. o aksami kalktim yuryudum bidahada yatmadim zaten hicde agru falan hissetmedim cokkk sukurEki Görüntüle 2178543
Kusum bunkara bi bak lidya durmuyo devaminida gindrcem9 da uyku gelmeye baslıyor 10 a kadar yuvaklanıyoruz sonra uyuyakalıyor yavrum. en güzelini sölemiş esin az kalddi zaten senin durumuunda belli en dogrusu bu sizin için de canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?