Simdi mecburiyetin var die tam gun gido ama kardes dogduktan sonra yarim gune dusurursen. Hem o rahat eder hem sen bi arkadasimda haftada 3 gun veriyordu buyuk kizi. Sonucta insaniz ve kapasitemiz var. Illaki bolunecegiz. En azindan oda yarim gun enerjisini atar.Cok kararsiz kaldim...hem evde kardesiyle olsun istiyorum hem kres sosyal gelisimine inanilmaz faydali bilemedim..ocak ayinda alsam bile eylulde yasi geliyo eylulde simdiki gibi sabahtan aksama olmasa da yarim gun mytlaka baslayacak...arada evde olsun istiyorum bilmiyorum...bakalim nasil tepkiler vericek bu kucuk abla abiler kardeslerine :)
Bence bunu biran önce eşine söylemelisin böyle olmaz. İkincisi bunun arkasını bırakma git bir tanıdığın avukatla falan görüş. Hakkını bırakma.kimseye yalvarma sadece bunun peşini bırakmayacağını söyle yeterCevaplarınız desteğiniz için teşekkürler kızlar. Halen bitik durumda ve şoktayım halen içime sindiremedim böyle bir haksızlığı. İnanın uyku uyumuyorum araştırma yapcam diye. Nereye başvurayım ne yapayım haklarım neler araştırıyorum her güvendiğim dal çürük çıkıyor altı boş, eğerki düşündüğüm gibi disiplin kurulu kararıyla çıkartıldıysam ne ihbar ne tazminat ne de işsizlik maaşı alamıyorum !!! Daha eşime söylemedim. Masus çıtlattım işyerimde toplu çıkarımlar olmuş cuma günü diye. Aman seni çıkarmasınlarda yanarız dedi. İnanın uyku uyuyamıyorum resmen bunalımdayım toparlanamıyorum. Yarın operasyon müd görüşcem ayaklarınızamı kapanmam lazım daha nasıl anlatayım mağduriyetimi diycem. Karnı burnu kadınım rol yapacak duygu sömürüsü yapacak durumda değilim diyicem. Birazcık insafı Allahı inancı olan yapabileceği bişey varsa yapar tabi halen çıkışımı bildirmedilerse !
İlk kızımda okadar çok kitap okudumki. İlk 6 yıl VS. Ama çocuk büyütülen ne yazıkki kitaplara uymuyor. Her çocuk özgün seni kendi şekillendiriyor. Çocuğa göre hareket ediyorsun kitaba göre olmuyorEki Görüntüle 2178616 Eki Görüntüle 2178617 Eki Görüntüle 2178618 Eki Görüntüle 2178619
Kusum bunkara bi bak lidya durmuyo devaminida gindrcem
Canım Bence eşine söylemelisin eşinle paylaşamayacaksın da kime anlatabilirsin ki en azından destek olur sana. Sonuçta senin bir suçun yok ki. Bence mobing davası açabilirsin baskı altında imzaladım tutanakları diyebilirsin hem hamilesin ve hem de mobing yiyorsun sonuçta.Cevaplarınız desteğiniz için teşekkürler kızlar. Halen bitik durumda ve şoktayım halen içime sindiremedim böyle bir haksızlığı. İnanın uyku uyumuyorum araştırma yapcam diye. Nereye başvurayım ne yapayım haklarım neler araştırıyorum her güvendiğim dal çürük çıkıyor altı boş, eğerki düşündüğüm gibi disiplin kurulu kararıyla çıkartıldıysam ne ihbar ne tazminat ne de işsizlik maaşı alamıyorum !!! Daha eşime söylemedim. Masus çıtlattım işyerimde toplu çıkarımlar olmuş cuma günü diye. Aman seni çıkarmasınlarda yanarız dedi. İnanın uyku uyuyamıyorum resmen bunalımdayım toparlanamıyorum. Yarın operasyon müd görüşcem ayaklarınızamı kapanmam lazım daha nasıl anlatayım mağduriyetimi diycem. Karnı burnu kadınım rol yapacak duygu sömürüsü yapacak durumda değilim diyicem. Birazcık insafı Allahı inancı olan yapabileceği bişey varsa yapar tabi halen çıkışımı bildirmedilerse !
Cevaplarınız desteğiniz için teşekkürler kızlar. Halen bitik durumda ve şoktayım halen içime sindiremedim böyle bir haksızlığı. İnanın uyku uyumuyorum araştırma yapcam diye. Nereye başvurayım ne yapayım haklarım neler araştırıyorum her güvendiğim dal çürük çıkıyor altı boş, eğerki düşündüğüm gibi disiplin kurulu kararıyla çıkartıldıysam ne ihbar ne tazminat ne de işsizlik maaşı alamıyorum !!! Daha eşime söylemedim. Masus çıtlattım işyerimde toplu çıkarımlar olmuş cuma günü diye. Aman seni çıkarmasınlarda yanarız dedi. İnanın uyku uyuyamıyorum resmen bunalımdayım toparlanamıyorum. Yarın operasyon müd görüşcem ayaklarınızamı kapanmam lazım daha nasıl anlatayım mağduriyetimi diycem. Karnı burnu kadınım rol yapacak duygu sömürüsü yapacak durumda değilim diyicem. Birazcık insafı Allahı inancı olan yapabileceği bişey varsa yapar tabi halen çıkışımı bildirmedilerse !
Okudum canım çok sagolasin sanırim benimki emzik ve biberon bagımlısıEki Görüntüle 2178616 Eki Görüntüle 2178617 Eki Görüntüle 2178618 Eki Görüntüle 2178619
Benim icin cok yararli oldu okuduklarim..ozellikle uyku egitimi,beslenme ve ince motor gelisimindeİlk kızımda okadar çok kitap okudumki. İlk 6 yıl VS. Ama çocuk büyütülen ne yazıkki kitaplara uymuyor. Her çocuk özgün seni kendi şekillendiriyor. Çocuğa göre hareket ediyorsun kitaba göre olmuyor
Ben bunlari okurken bizimki tv seyrederken uyuya kalmıs canım oglum yaaEki Görüntüle 2178616 Eki Görüntüle 2178617 Eki Görüntüle 2178618 Eki Görüntüle 2178619
Canim yeni okudum cok uzuldum cok iyi anliyorum seni ilk gebeligimde daha gebeligimin sokunu yasarken ise gittigim gun sefime solemistim hamile oldugumu aksamına daha isterine bildirim yapmadan çikarttırdi beni isten toplu cikislar vardı fabrikamizda ama ben listede degildim buna rminim kadin sadece kendini dusundugu icin cikardi cunku bendenn once bi arkadas hamile kalmosti doguma falan gitti surekli rapor aldi nerdeyse 2 sene yoktu bizmde ole olcagimizi dusundu cikardi benden sonra bolumde 2 arkadas daha hamile kalmisti onlari cikartmis yani hamileykende cikartabiliyorlar ama tutanaklarinda sen suclumuydun da seni bu denli zora dusurduler anlamadim yani bana mesela geldi cikarticam seni ama baska onerin varsa sun bana dedi kadin ama bu sirada ik adimi vermisti bile bende bisey diyemedin nediyim dedim o ara nakite sıkısiktim tazminatimi aldim kidemimi aldim issizligimide baglattirdim ama iste benimde issizlik sigortam doguma kadar yetismemisti esimde yeni ise girdigi icin sigortalı onunkide karsilamamisti mecburen dogumu erkene çektirmistik sezeryan olmustum insallah bu durum duzelir umuyorum insanlarda hic insanlik namina bisey kalmadi ya valla yazıkCevaplarınız desteğiniz için teşekkürler kızlar. Halen bitik durumda ve şoktayım halen içime sindiremedim böyle bir haksızlığı. İnanın uyku uyumuyorum araştırma yapcam diye. Nereye başvurayım ne yapayım haklarım neler araştırıyorum her güvendiğim dal çürük çıkıyor altı boş, eğerki düşündüğüm gibi disiplin kurulu kararıyla çıkartıldıysam ne ihbar ne tazminat ne de işsizlik maaşı alamıyorum !!! Daha eşime söylemedim. Masus çıtlattım işyerimde toplu çıkarımlar olmuş cuma günü diye. Aman seni çıkarmasınlarda yanarız dedi. İnanın uyku uyuyamıyorum resmen bunalımdayım toparlanamıyorum. Yarın operasyon müd görüşcem ayaklarınızamı kapanmam lazım daha nasıl anlatayım mağduriyetimi diycem. Karnı burnu kadınım rol yapacak duygu sömürüsü yapacak durumda değilim diyicem. Birazcık insafı Allahı inancı olan yapabileceği bişey varsa yapar tabi halen çıkışımı bildirmedilerse !
Nasil olcmuyolar anlamiyorum ozelemi gidiyorsun ben her gittigimde hemsiremiz tansiyonuma bakar kilomu ölcer bilgisayara girer drda degerlendirir hatta devlette bile gittigimde dogum hastanesine kayit yaptirdiktan sonra pembe oda var oraya gönderiyorlar formun var elinde surekli gidiyorsan orda tansiyonunz bakiyor hemsire tartiyor o forma yaziyor dr a ole gidiyorsun drda formdan seni takip ediyor cok ilginc yani bakmamalari sasirdim yaniBenim de henüz tansiyonum hiç ölçülmedi
Kilomu da arada soruyor
Yaa kuzumm kiyamam :)Ben bunlari okurken bizimki tv seyrederken uyuya kalmıs canım oglum yaa
Ihbarsiz tazminatsiz cikis yapmalari icin isverene hakaret, taciz, devamsizlik vs gibi uç davranislarda bulunmus olman gerekir. Sanirim sende performansa dayandiriyorlar ki tazminatli,bildirimli olmasi gerekir. Bi de isten cikarma sozlu olmaz. Pazartesi ise git mutlaka. Sana yazili teblig etmek durumundalar cikisini. Is kanunu su madde geregi cikarildiniz vs. Ise gitmezsen ust uste 2 gun gitmedin diye tazminatsiz cikis nedeni olur. Cuma gunune ait elinde test sonucu vb varsa onu da goturursun hastaneye gittigine dair. Daha fazla yardimci olmak isterdim eski Ik ci olarak ama birkac senedir calismiyorum, mevzuati ve uygulamalari unuttum biraz.Cevaplarınız desteğiniz için teşekkürler kızlar. Halen bitik durumda ve şoktayım halen içime sindiremedim böyle bir haksızlığı. İnanın uyku uyumuyorum araştırma yapcam diye. Nereye başvurayım ne yapayım haklarım neler araştırıyorum her güvendiğim dal çürük çıkıyor altı boş, eğerki düşündüğüm gibi disiplin kurulu kararıyla çıkartıldıysam ne ihbar ne tazminat ne de işsizlik maaşı alamıyorum !!! Daha eşime söylemedim. Masus çıtlattım işyerimde toplu çıkarımlar olmuş cuma günü diye. Aman seni çıkarmasınlarda yanarız dedi. İnanın uyku uyuyamıyorum resmen bunalımdayım toparlanamıyorum. Yarın operasyon müd görüşcem ayaklarınızamı kapanmam lazım daha nasıl anlatayım mağduriyetimi diycem. Karnı burnu kadınım rol yapacak duygu sömürüsü yapacak durumda değilim diyicem. Birazcık insafı Allahı inancı olan yapabileceği bişey varsa yapar tabi halen çıkışımı bildirmedilerse !
Cevaplarınız desteğiniz için teşekkürler kızlar. Halen bitik durumda ve şoktayım halen içime sindiremedim böyle bir haksızlığı. İnanın uyku uyumuyorum araştırma yapcam diye. Nereye başvurayım ne yapayım haklarım neler araştırıyorum her güvendiğim dal çürük çıkıyor altı boş, eğerki düşündüğüm gibi disiplin kurulu kararıyla çıkartıldıysam ne ihbar ne tazminat ne de işsizlik maaşı alamıyorum !!! Daha eşime söylemedim. Masus çıtlattım işyerimde toplu çıkarımlar olmuş cuma günü diye. Aman seni çıkarmasınlarda yanarız dedi. İnanın uyku uyuyamıyorum resmen bunalımdayım toparlanamıyorum. Yarın operasyon müd görüşcem ayaklarınızamı kapanmam lazım daha nasıl anlatayım mağduriyetimi diycem. Karnı burnu kadınım rol yapacak duygu sömürüsü yapacak durumda değilim diyicem. Birazcık insafı Allahı inancı olan yapabileceği bişey varsa yapar tabi halen çıkışımı bildirmedilerse !
Hayır annesi daha 7aylık olmanıza var :))Ya ben yarın 7. Ayıma mı girmiş oluyorum? Kafamda deli sorular kızlarbugün 26+6 yım
Ama şöyleEki Görüntüle 2178736
Bende böyle bi tablo buldum buna gorede 7.aya girmis olucaz cok degisik yaa
Tam 30.hafta da 7aylık olucaz. Sen benden 1gün önce giriceksin 7.ayaEki Görüntüle 2178736
Bende böyle bi tablo buldum buna gorede 7.aya girmis olucaz cok degisik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?