2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet ya olede bolede dogcaklar iste ben millete 6 ayliim diyorum simdi 1 ay daha 6 ayligim dersem millet kafayi yemis bu der ahahah en iyisi mesala 3 ay 10 gun varmis ya bizim doguma onu solicen 3 ayim var de gec onlar hesap etsinler hahahah

Özele gidiyorum
Medicalpark
Sağlık ocağı ve devlete de 2 kere gittim
Kimse ölçmüyoR
Pembe oda ne onu bile bilmiyorum

Evet ya olede bolede dogcaklar iste ben millete 6 ayliim diyorum simdi 1 ay daha 6 ayligim dersem millet kafayi yemis bu der ahahah en iyisi mesala 3 ay 10 gun varmis ya bizim doguma onu solicen 3 ayim var de gec onlar hesap etsinler hahahah
Ahahha 2kez 6ayı yaşıyorum dersin

dene kuzum benim cene altimdada ufak bi bolum uzuyor gene sozde bana lazer yaptirmistim :) onalrida simdi agdayla aldiriyorum iyi oluyor bi muddet cikmiyor en azindan :)

Çene altı çok çirkin duruyor canım. Bazen takiliyorum eşime iyice tipim gitti resmen dolandırdım seni diye. Keçi gibi oldum :) ama geçecek

Kızlar ebebekte indirim varmış. Gittik, mahşer yeri gibi çok kalabalıktı. Hep indirimli ürünlerden almama rağmen 250 tl lik ürün almışım. Ayrıca Beylikdüzü ebebekin tam karşısına Eylül ayında Avrupanın en büyük bebek mağazası Babymall açılıyomuş haberiniz olsun.
Ordan Miniçoya gittik. Ordanda üç beş bişi aldım. Ama alışveriş yaparken çokta mutlu değildim, herşey çok pahalı. İhtiyaç dahilindeki şeyleri aldım. Allah yardımcımız olsun.

güle güle kullanın bende Geçen gün babymall İnternet sitesinde bebetto marka indirimi girmişti ordan almıştım. İndirimleri takip etmek lazım :) bizim kıyafet alışverişini bitti 6. Aya kadar. rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin hepimize

Aynen bi şey alıyorsam üzülüyorum artık. Çok kötü bir durum bu. Almak zorundasın ama çok pahalı.

Özele gidiyorum
Medicalpark
Sağlık ocağı ve devlete de 2 kere gittim
Kimse ölçmüyoR
Pembe oda ne onu bile bilmiyorum
Benim de kendi doktorum ölçtürmüyor ne kilo ne tansiyon. Bi çok zayıflayınca tartmıştı. Ama sağlık ocağı ölçüyor. Hatta hemoglobin değerimi de kaydediyor. Beni cepten arıyor aile hemşiresi.

Kızlar ben 25. Haftaya yeni girdim başı aşağıda dedi bu haftaki ultrason raporunda ama bişey söylemedi... kötü bişey mi yani aşağıda olması yada donuyomudur aşağı yukarı hala ?

Kızlar ben 25. Haftaya yeni girdim başı aşağıda dedi bu haftaki ultrason raporunda ama bişey söylemedi... kötü bişey mi yani aşağıda olması yada donuyomudur aşağı yukarı hala ?
Ben sordum 5 dk sonra bile aynı yerde olmaz dedi
Hala dönüyolar yani
Benimkinin kafa yukarıdaydı en son

Arkadaşlar buradaki fotoda bebek dönmüş gözüküyor yaa dönmüş müdür gerçekten?
Çınarlıda ki muayenemde yatay yatıyordu.ertesi gün ege hanımda dönmüş yatıyordu.ege hanıma sordum artık böylemi yatacak diye oda hayır daha yeri bol döner o dedi ve döndü gene yatay yatıyor hissediyorum.

Arkadaşlar buradaki fotoda bebek dönmüş gözüküyor yaa dönmüş müdür gerçekten?

25. Haftaya girdiğimde benim de baş aşağıda gözüküyordu.

Kv bana her sordugunda kac hafta kaldigini soyluyorum gecen diyo 2.5 3 ay biseyin kaldi
Kasim sonu yapismasin diye araligin 10 u gibi dogcak dedim 50 kere buna ragmen onun hesabina gore 2.5 3 ay kalmissa iyiymis

Beylikdüzündeki e bebek nerede canım. Ben avcılara yakın olanı biliyormda beylikdüzündekini bilemedim
Bence çok erken dönmesi için. Dönmesin de doğmasın da daha.
Bende dün doktora gittiğimde başaşağıydı canım. Sıkıntı bi durum değil dönmeleri gayet normal. Hatta ben sevindim bile aşağı dönmüş diye çümkü hep aynı duruyodu benim ki
Canım kötü bişey değil gayet normal. Dönüyolar daha yerleri bol çok dönecekler
Benimki de başaşağı duruyodu gittiğimizde

Hatta dün bi video izledim doğum zamanı bebek başaşağı değil diye doktor eliyle rahatsız ederek duruşunu değiştirtip normal doğum olması için uğraşıyodu

E sürekli öyle mi duracak? Benim 25 haftalıkken yandı bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…