Evet ya olede bolede dogcaklar iste ben millete 6 ayliim diyorum simdi 1 ay daha 6 ayligim dersem millet kafayi yemis bu der ahahah en iyisi mesala 3 ay 10 gun varmis ya bizim doguma onu solicen 3 ayim var de gec onlar hesap etsinler hahahahAma şöyleysmnfth in 92 günü kalmış tahmini doğuma. 90gün 3 ay ediyo.
Seninki de 3 ay 10gün kalmış oluyo zaten bizim aramızda bi gün var. 25+5te tam 6 aylık olcaz biz
Alttaki imzada 26hafta yazıyo ama daha biz 25i dolduruyoruz. Çok karışık dimi
Nasil olcmuyolar anlamiyorum ozelemi gidiyorsun ben her gittigimde hemsiremiz tansiyonuma bakar kilomu ölcer bilgisayara girer drda degerlendirir hatta devlette bile gittigimde dogum hastanesine kayit yaptirdiktan sonra pembe oda var oraya gönderiyorlar formun var elinde surekli gidiyorsan orda tansiyonunz bakiyor hemsire tartiyor o forma yaziyor dr a ole gidiyorsun drda formdan seni takip ediyor cok ilginc yani bakmamalari sasirdim yani
Ahahha 2kez 6ayı yaşıyorum dersinEvet ya olede bolede dogcaklar iste ben millete 6 ayliim diyorum simdi 1 ay daha 6 ayligim dersem millet kafayi yemis bu der ahahah en iyisi mesala 3 ay 10 gun varmis ya bizim doguma onu solicen 3 ayim var de gec onlar hesap etsinler hahahah
Kv bana her sordugunda kac hafta kaldigini soyluyorum gecen diyo 2.5 3 ay biseyin kaldiAhahha 2kez 6ayı yaşıyorum dersin
dene kuzum benim cene altimdada ufak bi bolum uzuyor gene sozde bana lazer yaptirmistim :) onalrida simdi agdayla aldiriyorum iyi oluyor bi muddet cikmiyor en azindan :)
güle güle kullanın bende Geçen gün babymall İnternet sitesinde bebetto marka indirimi girmişti ordan almıştım. İndirimleri takip etmek lazım :) bizim kıyafet alışverişini bitti 6. Aya kadar.Kızlar ebebekte indirim varmış. Gittik, mahşer yeri gibi çok kalabalıktı. Hep indirimli ürünlerden almama rağmen 250 tl lik ürün almışım. Ayrıca Beylikdüzü ebebekin tam karşısına Eylül ayında Avrupanın en büyük bebek mağazası Babymall açılıyomuş haberiniz olsun.
Ordan Miniçoya gittik. Ordanda üç beş bişi aldım. Ama alışveriş yaparken çokta mutlu değildim, herşey çok pahalı. İhtiyaç dahilindeki şeyleri aldım. Allah yardımcımız olsun.
Aynen bi şey alıyorsam üzülüyorum artık. Çok kötü bir durum bu. Almak zorundasın ama çok pahalı.Kızlar ebebekte indirim varmış. Gittik, mahşer yeri gibi çok kalabalıktı. Hep indirimli ürünlerden almama rağmen 250 tl lik ürün almışım. Ayrıca Beylikdüzü ebebekin tam karşısına Eylül ayında Avrupanın en büyük bebek mağazası Babymall açılıyomuş haberiniz olsun.
Ordan Miniçoya gittik. Ordanda üç beş bişi aldım. Ama alışveriş yaparken çokta mutlu değildim, herşey çok pahalı. İhtiyaç dahilindeki şeyleri aldım. Allah yardımcımız olsun.
Bence çok erken dönmesi için. Dönmesin de doğmasın da daha.Arkadaşlar buradaki fotoda bebek dönmüş gözüküyor yaa dönmüş müdür gerçekten?
Benim de kendi doktorum ölçtürmüyor ne kilo ne tansiyon. Bi çok zayıflayınca tartmıştı. Ama sağlık ocağı ölçüyor. Hatta hemoglobin değerimi de kaydediyor. Beni cepten arıyor aile hemşiresi.Özele gidiyorum
Medicalpark
Sağlık ocağı ve devlete de 2 kere gittim
Kimse ölçmüyoR
Pembe oda ne onu bile bilmiyorum
Ben sordum 5 dk sonra bile aynı yerde olmaz dediKızlar ben 25. Haftaya yeni girdim başı aşağıda dedi bu haftaki ultrason raporunda ama bişey söylemedi... kötü bişey mi yani aşağıda olması yada donuyomudur aşağı yukarı hala ?
Çınarlıda ki muayenemde yatay yatıyordu.ertesi gün ege hanımda dönmüş yatıyordu.ege hanıma sordum artık böylemi yatacak diye oda hayır daha yeri bol döner o dedi ve döndü gene yatay yatıyor hissediyorum.Arkadaşlar buradaki fotoda bebek dönmüş gözüküyor yaa dönmüş müdür gerçekten?
Ben gecen hafta senin haftandayken muayeneye gittim doktor dönmüş dedi ama daha çok küçük çok degisir duruşu dedi.Arkadaşlar buradaki fotoda bebek dönmüş gözüküyor yaa dönmüş müdür gerçekten?
Kızlar çok fena grip oldum ne yapabilirim geçirmek için
Arkadaşlar buradaki fotoda bebek dönmüş gözüküyor yaa dönmüş müdür gerçekten?
Kızlar ben 25. Haftaya yeni girdim başı aşağıda dedi bu haftaki ultrason raporunda ama bişey söylemedi... kötü bişey mi yani aşağıda olması yada donuyomudur aşağı yukarı hala ?
Kv bana her sordugunda kac hafta kaldigini soyluyorum gecen diyo 2.5 3 ay biseyin kaldi
Kasim sonu yapismasin diye araligin 10 u gibi dogcak dedim 50 kere buna ragmen onun hesabina gore 2.5 3 ay kalmissa iyiymis
Beylikdüzündeki e bebek nerede canım. Ben avcılara yakın olanı biliyormda beylikdüzündekini bilemedimKızlar ebebekte indirim varmış. Gittik, mahşer yeri gibi çok kalabalıktı. Hep indirimli ürünlerden almama rağmen 250 tl lik ürün almışım. Ayrıca Beylikdüzü ebebekin tam karşısına Eylül ayında Avrupanın en büyük bebek mağazası Babymall açılıyomuş haberiniz olsun.
Bende dün doktora gittiğimde başaşağıydı canım. Sıkıntı bi durum değil dönmeleri gayet normal. Hatta ben sevindim bile aşağı dönmüş diye çümkü hep aynı duruyodu benim kiBence çok erken dönmesi için. Dönmesin de doğmasın da daha.
Canım kötü bişey değil gayet normal. Dönüyolar daha yerleri bol çok döneceklerKızlar ben 25. Haftaya yeni girdim başı aşağıda dedi bu haftaki ultrason raporunda ama bişey söylemedi... kötü bişey mi yani aşağıda olması yada donuyomudur aşağı yukarı hala ?
E sürekli öyle mi duracak? Benim 25 haftalıkken yandı bebeğim.Beylikdüzündeki e bebek nerede canım. Ben avcılara yakın olanı biliyormda beylikdüzündekini bilemedim
Bende dün doktora gittiğimde başaşağıydı canım. Sıkıntı bi durum değil dönmeleri gayet normal. Hatta ben sevindim bile aşağı dönmüş diye çümkü hep aynı duruyodu benim ki
Canım kötü bişey değil gayet normal. Dönüyolar daha yerleri bol çok dönecekler
Benimki de başaşağı duruyodu gittiğimizde
Hatta dün bi video izledim doğum zamanı bebek başaşağı değil diye doktor eliyle rahatsız ederek duruşunu değiştirtip normal doğum olması için uğraşıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?