E5 üstünde olan canım. Avcılara giderken. Aynı yerden bahsediyoruz galiba:) bide Civilim var Beylikdüzünde orayı biliyosundur.Beylikdüzündeki e bebek nerede canım. Ben avcılara yakın olanı biliyormda beylikdüzündekini bilemedim
Bende dün doktora gittiğimde başaşağıydı canım. Sıkıntı bi durum değil dönmeleri gayet normal. Hatta ben sevindim bile aşağı dönmüş diye çümkü hep aynı duruyodu benim ki
Canım kötü bişey değil gayet normal. Dönüyolar daha yerleri bol çok dönecekler
Benimki de başaşağı duruyodu gittiğimizde
Hatta dün bi video izledim doğum zamanı bebek başaşağı değil diye doktor eliyle rahatsız ederek duruşunu değiştirtip normal doğum olması için uğraşıyodu
Diyorum ya canım daha çok dönecek diye. Yerleri bol sürekli pozisyon değiştirecekler dahaE sürekli öyle mi duracak? Benim 25 haftalıkken yandı bebeğim.
Evet canım aynı yerden bahsediyomuşuz :)E5 üstünde olan canım. Avcılara giderken. Aynı yerden bahsediyoruz galiba:) bide Civilim var Beylikdüzünde orayı biliyosundur.
canim sen hareketlerinden nerde oldugunoldugunu anlamiyormusun ben kasiklarima tekme yiyorsam ve kusuyorsam bas yukarida oluyor ama pitpit yukarlara vuruyorsa bas asagida diyorum gun icerisinde sagda yada solda mesela her iki tarafimdan hissettigimde biliyroumki gerinme hareketi gibi bisey yapiyor :) kiii bi muayenede normal dogum pozisyonunda oluyorsa digerinde tam tersi duruyor o ppzisyona gecince hemen dogum olacak diyr bisey yok korkma yaniE sürekli öyle mi duracak? Benim 25 haftalıkken yandı bebeğim.
Sanırım hic iyi günler beklemiyor biziDolar 7.63 depresyondayim sbh neye uyanicaz Allah bilir.etrafınızda ithal ilaç kullanan varsa söyleyin alsin ilaç krizi yasanacak
bende de durumlar aynı 24. haftadan beri baş aşağı duruyor 2 kontrol gecirdim hala öyle doktorum sorun yok yürümeye ve yüzmeye devam ama kendini yorma dedi hatta 24.haftada biraz rapor aldım dinlendim ama durum aynı25. Haftaya girdiğimde benim de baş aşağıda gözüküyordu.
Günaydınlar kızlar :) beylıkduzu hangı durakta kalıyor canım e bebek bende bu hafta gıdıp alısverıs yapmayı dusunuyorum cıvılı bılıyorum yol kenarında da e bebegı fark etmedım hıc :)Beylikdüzündeki e bebek nerede canım. Ben avcılara yakın olanı biliyormda beylikdüzündekini bilemedim
Bende dün doktora gittiğimde başaşağıydı canım. Sıkıntı bi durum değil dönmeleri gayet normal. Hatta ben sevindim bile aşağı dönmüş diye çümkü hep aynı duruyodu benim ki
Canım kötü bişey değil gayet normal. Dönüyolar daha yerleri bol çok dönecekler
Benimki de başaşağı duruyodu gittiğimizde
Hatta dün bi video izledim doğum zamanı bebek başaşağı değil diye doktor eliyle rahatsız ederek duruşunu değiştirtip normal doğum olması için uğraşıyodu
hasırcıları geçtikten sonra canım toriuma gelmeden haramidere san. sitesi durağı oluyo sanırım orası. avcılara doğru giderken sağda, avcılardan beylikdüzüne gelirken solda toriumdan sonraki durak gibi kalıyo :) 2 katlı büyük bi mağazaGünaydınlar kızlar :) beylıkduzu hangı durakta kalıyor canım e bebek bende bu hafta gıdıp alısverıs yapmayı dusunuyorum cıvılı bılıyorum yol kenarında da e bebegı fark etmedım hıc :)
canım çok kötüysen doktora gözük. eğer orta ayar ise, sıcak su limon sık iç, ıhlamur iç. günde 2 fincan bitki çayı içebilirsin. ama kötüysen bekleme doktora git çünkü kolay kolay geçmiyo..Kızlar çok fena grip oldum ne yapabilirim geçirmek için
Bir aşağı bir yukarı dönüyor mu öyle?25. Haftaya girdiğimde benim de baş aşağıda gözüküyordu.
tamam canım tesekkur edıyorum :) heyecanla beklıyorum alısverıse gıtmeyıhasırcıları geçtikten sonra canım toriuma gelmeden haramidere san. sitesi durağı oluyo sanırım orası. avcılara doğru giderken sağda, avcılardan beylikdüzüne gelirken solda toriumdan sonraki durak gibi kalıyo :) 2 katlı büyük bi mağaza
Bende şoktayim bez mi stoklasam dolarmi alsam acaba emzirme sorunu yasarmiyim mama mi alsam diye dusunmekten kafayi yedim....prima 4 numara aylik paket aliyordum kiza ocak ayinda 74 e aliyordum su anda 107...herkes alerji sorunundan filan bahsedince bende bez almadim dun esim diyoki yarin hemen al dahada artacak....bezle bitse iyiyiz diycektim...off offDolar 7.63 depresyondayim sbh neye uyanicaz Allah bilir.etrafınızda ithal ilaç kullanan varsa söyleyin alsin ilaç krizi yasanacak
allah yardımcımız olsun gerçekten biz çalışanlar emekçiler çok çekip zorlanacağız. bugün biraz sakinlemiş dolar ama bakalım ne olacakBende şoktayim bez mi stoklasam dolarmi alsam acaba emzirme sorunu yasarmiyim mama mi alsam diye dusunmekten kafayi yedim....prima 4 numara aylik paket aliyordum kiza ocak ayinda 74 e aliyordum su anda 107...herkes alerji sorunundan filan bahsedince bende bez almadim dun esim diyoki yarin hemen al dahada artacak....bezle bitse iyiyiz diycektim...off off
2 tane biberon ve suluk alcam onlar bile zamlanacak....
Sabah migrosa girdim 28 liraydi 1 numara premium care 60 li bir paket aldim gormusken ve indirimdeyken.60 tane 1 numara yeterde artar bile...almak isteyen varsa aklinizda olsunallah yardımcımız olsun gerçekten biz çalışanlar emekçiler çok çekip zorlanacağız. bugün biraz sakinlemiş dolar ama bakalım ne olacak
şuan yeniden baktım ne sakinlemesi sabah sakin düşüşte idi yeniden yükselişe geçmiş vay halimizeallah yardımcımız olsun gerçekten biz çalışanlar emekçiler çok çekip zorlanacağız. bugün biraz sakinlemiş dolar ama bakalım ne olacak
yenidoğan kaç tane almamız lazım ben de alacağım hemenSabah migrosa girdim 28 liraydi 1 numara premium care 60 li bir paket aldim gormusken ve indirimdeyken.60 tane 1 numara yeterde artar bile...almak isteyen varsa aklinizda olsun
ohooo hemde defalarca canım :)Bir aşağı bir yukarı dönüyor mu öyle?
yorulmuştur annesi korkutma kendini. hayırlı haberlerle dön inşallah :)Gunaydin bayanlar bende bugun doktora gidecegim 13.45te. Iki gundur hissetmiyorum hicbisey birde asi olcam bugun gidipte yaptirayim. Insallah guzel haberler alirim
bizde bayramın sonrasındaki cuma gidicez çarşıya nasipse o zaman toparlıycaz :)tamam canım tesekkur edıyorum :) heyecanla beklıyorum alısverıse gıtmeyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?