2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
E5 üstünde olan canım. Avcılara giderken. Aynı yerden bahsediyoruz galiba:) bide Civilim var Beylikdüzünde orayı biliyosundur.

E sürekli öyle mi duracak? Benim 25 haftalıkken yandı bebeğim.
Diyorum ya canım daha çok dönecek diye. Yerleri bol sürekli pozisyon değiştirecekler daha
E5 üstünde olan canım. Avcılara giderken. Aynı yerden bahsediyoruz galiba:) bide Civilim var Beylikdüzünde orayı biliyosundur.
Evet canım aynı yerden bahsediyomuşuz :)
Civilimi biliyorum ama daha önce gitmedim öyle bi e bebeke gittik 2 hafta önce. Ben pek bişey bulamadım kıyafet adına öyle pek aramadımda ozaman aşırı kalabalık değildi ama kalabalıktı

pullubiber sana gülecektim bi önceki alıntıda unutmuşum

E sürekli öyle mi duracak? Benim 25 haftalıkken yandı bebeğim.
canim sen hareketlerinden nerde oldugunoldugunu anlamiyormusun ben kasiklarima tekme yiyorsam ve kusuyorsam bas yukarida oluyor ama pitpit yukarlara vuruyorsa bas asagida diyorum gun icerisinde sagda yada solda mesela her iki tarafimdan hissettigimde biliyroumki gerinme hareketi gibi bisey yapiyor :) kiii bi muayenede normal dogum pozisyonunda oluyorsa digerinde tam tersi duruyor o ppzisyona gecince hemen dogum olacak diyr bisey yok korkma yani

25. Haftaya girdiğimde benim de baş aşağıda gözüküyordu.
bende de durumlar aynı 24. haftadan beri baş aşağı duruyor 2 kontrol gecirdim hala öyle doktorum sorun yok yürümeye ve yüzmeye devam ama kendini yorma dedi hatta 24.haftada biraz rapor aldım dinlendim ama durum aynı

Günaydınlar kızlar :) beylıkduzu hangı durakta kalıyor canım e bebek bende bu hafta gıdıp alısverıs yapmayı dusunuyorum cıvılı bılıyorum yol kenarında da e bebegı fark etmedım hıc :)

Günaydınlar kızlar :) beylıkduzu hangı durakta kalıyor canım e bebek bende bu hafta gıdıp alısverıs yapmayı dusunuyorum cıvılı bılıyorum yol kenarında da e bebegı fark etmedım hıc :)
hasırcıları geçtikten sonra canım toriuma gelmeden haramidere san. sitesi durağı oluyo sanırım orası. avcılara doğru giderken sağda, avcılardan beylikdüzüne gelirken solda toriumdan sonraki durak gibi kalıyo :) 2 katlı büyük bi mağaza

tamam canım tesekkur edıyorum :) heyecanla beklıyorum alısverıse gıtmeyı

günaydın herkese hayırlı haftalar dilerim nasılsınız nasıl gidiyor ağrınız sızınız varmı bnm çok sırt ağrım oluyor başka sıkıntım yok çok şükür.
@Gunesin_Annesi canım haklarını tam olarak öğren soralım soruşturalım tam olarak ne oldugunu tutanaklarda ne yazdığını bize söyle yardımcı olalım sana haklarını bilerek gider o şekilde konuşur isen dönüşün olabilir hakalrını bilmeden gdiersen direk konuyu konuşamadan çıkar gelirsin. senden hber bekliorum

Dolar 7.63 depresyondayim sbh neye uyanicaz Allah bilir.etrafınızda ithal ilaç kullanan varsa söyleyin alsin ilaç krizi yasanacak
Bende şoktayim bez mi stoklasam dolarmi alsam acaba emzirme sorunu yasarmiyim mama mi alsam diye dusunmekten kafayi yedim....prima 4 numara aylik paket aliyordum kiza ocak ayinda 74 e aliyordum su anda 107...herkes alerji sorunundan filan bahsedince bende bez almadim dun esim diyoki yarin hemen al dahada artacak....bezle bitse iyiyiz diycektim...off off
2 tane biberon ve suluk alcam onlar bile zamlanacak....

allah yardımcımız olsun gerçekten biz çalışanlar emekçiler çok çekip zorlanacağız. bugün biraz sakinlemiş dolar ama bakalım ne olacak

allah yardımcımız olsun gerçekten biz çalışanlar emekçiler çok çekip zorlanacağız. bugün biraz sakinlemiş dolar ama bakalım ne olacak
Sabah migrosa girdim 28 liraydi 1 numara premium care 60 li bir paket aldim gormusken ve indirimdeyken.60 tane 1 numara yeterde artar bile...almak isteyen varsa aklinizda olsun

Bir aşağı bir yukarı dönüyor mu öyle?
ohooo hemde defalarca canım :)
Gunaydin bayanlar bende bugun doktora gidecegim 13.45te. Iki gundur hissetmiyorum hicbisey birde asi olcam bugun gidipte yaptirayim. Insallah guzel haberler alirim
yorulmuştur annesi korkutma kendini. hayırlı haberlerle dön inşallah :)
tamam canım tesekkur edıyorum :) heyecanla beklıyorum alısverıse gıtmeyı
bizde bayramın sonrasındaki cuma gidicez çarşıya nasipse o zaman toparlıycaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…