ben yenidogan 68 li pkatten 2 tane aldim ama :) metro toptanci markette indirim vsrdi misafirim olmasa bide gider 3 numara alirdim yaa :) hazir indirimdeykenyenidoğan kaç tane almamız lazım ben de alacağım hemen
Her hangi bir aksilik olmadan saglikli zamaninda bir dogum olursa ortalama 3kg dogar,gunde 6 tane bez harcasan 60 li 1 paket sana 10 gun gider eger bebegin erkekse 1 paket yeter,kizlar daha minyon oldugu icin kizsa 126 li bir paket yeter...sonra 2 numaraya geciliyo.aslinda 2 numarada 3-6kg icin ama kendileri cok minik oldugundan 4 kilodan sonra anca gecebiliyosunyenidoğan kaç tane almamız lazım ben de alacağım hemen
yenidoğan kaç tane almamız lazım ben de alacağım hemen
Canim bezler geceden sabaha bile artiyo...bez icin bayram sonrasi topliycaz diyosan sakin bekleme kartinda limit varsa alohooo hemde defalarca canım :)
yorulmuştur annesi korkutma kendini. hayırlı haberlerle dön inşallah :)
bizde bayramın sonrasındaki cuma gidicez çarşıya nasipse o zaman toparlıycaz :)
Sbh kadar uyuyamadim sen yine sadece onları dert etmissin bende yeni sipariş verdiğim odası dışında bikaç parca kıyafet dışında hiçbişey yok.daha bebek arabası alınacak vs dün dedim biraz altın al hesaba at fazlada alma piyasa karışık.yavrum kızımda stresimden etkilendi toplandı bi yere taş gibi 5 milyar yıllık dünyada denk geldiğim zamana bak moduna girdi sanırım :)Bende şoktayim bez mi stoklasam dolarmi alsam acaba emzirme sorunu yasarmiyim mama mi alsam diye dusunmekten kafayi yedim....prima 4 numara aylik paket aliyordum kiza ocak ayinda 74 e aliyordum su anda 107...herkes alerji sorunundan filan bahsedince bende bez almadim dun esim diyoki yarin hemen al dahada artacak....bezle bitse iyiyiz diycektim...off off
2 tane biberon ve suluk alcam onlar bile zamlanacak....
Bir aşağı bir yukarı dönüyor mu öyle?
İnşallah iyi haberlerini bekleriz.Gunaydin bayanlar bende bugun doktora gidecegim 13.45te. Iki gundur hissetmiyorum hicbisey birde asi olcam bugun gidipte yaptirayim. Insallah guzel haberler alirim
Oyle zaten cocuklarimiza yazik...kizi orman okullarina gondermeyi planliyoruz egitim sistemi cok cok guzel genelede dersler acik havada,odev yok ogrencinin basarizligi ogretmenin sorumlulugunda konu bitimi test yapiliyo ogrenci basarisiz mi hemen ona ozel ders veriliyo v.s. cok guzel bir sistemi var gecen aksam esim diyoki bakalim orda okutabilecek miyiz paramiz olcak mi....gelecekle ilgili hayal bile kuramiyoruz şu anda...cocuklarimiza gercekten yazikSbh kadar uyuyamadim sen yine sadece onları dert etmissin bende yeni sipariş verdiğim odası dışında bikaç parca kıyafet dışında hiçbişey yok.daha bebek arabası alınacak vs dün dedim biraz altın al hesaba at fazlada alma piyasa karışık.yavrum kızımda stresimden etkilendi toplandı bi yere taş gibi 5 milyar yıllık dünyada denk geldiğim zamana bak moduna girdi sanırım :)
Yok canım ben kıyafet falan için bahsetmiştim. ya bezde de stoklamak istemiyorum açıkcası alerji falan yaparsa diye. alsamda 1 paket alır koyarım kenara diye düşünüyorum ya yaramazsa o minnoş totosuna diye stoklamak mantıklı gelmiyoCanim bezler geceden sabaha bile artiyo...bez icin bayram sonrasi topliycaz diyosan sakin bekleme kartinda limit varsa al
siz yine almıssınızdır canım ben 2 takım hastane cıkısı dısında hıc bısey alamadım henuzohooo hemde defalarca canım :)
yorulmuştur annesi korkutma kendini. hayırlı haberlerle dön inşallah :)
bizde bayramın sonrasındaki cuma gidicez çarşıya nasipse o zaman toparlıycaz :)
Meslektaşız desene:)Evet canım bir iskender zincirinde Kalite yöneticisitim
biz daha kırık iğne almadık canımsiz yine almıssınızdır canım ben 2 takım hastane cıkısı dısında hıc bısey alamadım henuz
Ayni durumdayim...geceden sabaha 4tl artiyo ocaktan bu yana 40 tl artti..bizzat tuketici olarak takip ediyorum alirsam kullanamazsam nolcak...almazsam daha da artacak...cok sevimsiz bir durum...yinede almak taraftariyim,arkadasim yazmis 1yillik bezini stokladim en kotu internetten aldigim fiyata satarim diye...o da oyle diyince almak en dogru karar gibi gorundu.Yok canım ben kıyafet falan için bahsetmiştim. ya bezde de stoklamak istemiyorum açıkcası alerji falan yaparsa diye. alsamda 1 paket alır koyarım kenara diye düşünüyorum ya yaramazsa o minnoş totosuna diye stoklamak mantıklı gelmiyo
ben bu haldeyken prima ile değil başka bi marka ile başlamak istiorum açıkcası. o marka çok iyi evet ama her bebekte kabul etmiyo bünye. hoş diğerlerinin fiyatlarını bilmiyorum ama bu durumda ne olacak sonumuz bilmiyorum..Ayni durumdayim...geceden sabaha 4tl artiyo ocaktan bu yana 40 tl artti..bizzat tuketici olarak takip ediyorum alirsam kullanamazsam nolcak...almazsam daha da artacak...cok sevimsiz bir durum...yinede almak taraftariyim,arkadasim yazmis 1yillik bezini stokladim en kotu internetten aldigim fiyata satarim diye...o da oyle diyince almak en dogru karar gibi gorundu.
numaralar kilosuna göre artıyor yani doğru anladm sanırımSoyle yenidogan paketleri hepsi buradada filan dahanicuz oluyo onlardan da alabilirsinEki Görüntüle 2178952
benim kızım olacak inşallah allah nasip ederse 1 numara bi paket alayım snra 2 numara da alayım o zmn birer paket prima en iyisimi başka marka kullanan varmı?Her hangi bir aksilik olmadan saglikli zamaninda bir dogum olursa ortalama 3kg dogar,gunde 6 tane bez harcasan 60 li 1 paket sana 10 gun gider eger bebegin erkekse 1 paket yeter,kizlar daha minyon oldugu icin kizsa 126 li bir paket yeter...sonra 2 numaraya geciliyo.aslinda 2 numarada 3-6kg icin ama kendileri cok minik oldugundan 4 kilodan sonra anca gecebiliyosun
Evet ama boy olarakta farkediyo biraz.numaralar kilosuna göre artıyor yani doğru anladm sanırım
Pullu biz zaten gelecek planı yapamayangillerdeniz askeri personel olunca hele son bikaç yildır yaşananlardan sonra her an herşey olabilir modunda acaba türkiyenin neresine gidecez ins aile götürülen garnizon olurda çocuğum babasız büyümez stresinden bide bunlar eklendi.ki herseyin en ekonomik ergonomik olanlara bakıyorum yok ya elimi neye atsam ateş pahası...O
Oyle zaten cocuklarimiza yazik...kizi orman okullarina gondermeyi planliyoruz egitim sistemi cok cok guzel genelede dersler acik havada,odev yok ogrencinin basarizligi ogretmenin sorumlulugunda konu bitimi test yapiliyo ogrenci basarisiz mi hemen ona ozel ders veriliyo v.s. cok guzel bir sistemi var gecen aksam esim diyoki bakalim orda okutabilecek miyiz paramiz olcak mi....gelecekle ilgili hayal bile kuramiyoruz şu anda...cocuklarimiza gercekten yazik
Sıfırdan bebek esyasi yapacaklarin Allah yardimcisi olsun zaten..diycek biseyim yok...kizin sulugunu yeniledim,suluk ya suluk bile 47 tl olmus...ne diyebilirim
hahah alınır alınır daha zamanımız var saglık ocagına ne zaman gıtsem hemsırem dırek dıyor 30.haftaya bırakmayın tamamlamıs olun agırlasınca zor olacak sızın ıcın dıye :) ee daha bunun yıkaması utusu en zevklısı de o olur heralde mınnak mınnak cok sekerbiz daha kırık iğne almadık canımsenin yine hastane çıkışın varmış bizde bi patik var arkadaşım hediye almış okadarcık :) bide babannesi 4tane zıbın almış. onlarda 6 ile 3 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?