2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yenidoğan kaç tane almamız lazım ben de alacağım hemen
Her hangi bir aksilik olmadan saglikli zamaninda bir dogum olursa ortalama 3kg dogar,gunde 6 tane bez harcasan 60 li 1 paket sana 10 gun gider eger bebegin erkekse 1 paket yeter,kizlar daha minyon oldugu icin kizsa 126 li bir paket yeter...sonra 2 numaraya geciliyo.aslinda 2 numarada 3-6kg icin ama kendileri cok minik oldugundan 4 kilodan sonra anca gecebiliyosun

ohooo hemde defalarca canım :)

yorulmuştur annesi korkutma kendini. hayırlı haberlerle dön inşallah :)

bizde bayramın sonrasındaki cuma gidicez çarşıya nasipse o zaman toparlıycaz :)
Canim bezler geceden sabaha bile artiyo...bez icin bayram sonrasi topliycaz diyosan sakin bekleme kartinda limit varsa al

Sbh kadar uyuyamadim sen yine sadece onları dert etmissin bende yeni sipariş verdiğim odası dışında bikaç parca kıyafet dışında hiçbişey yok.daha bebek arabası alınacak vs dün dedim biraz altın al hesaba at fazlada alma piyasa karışık.yavrum kızımda stresimden etkilendi toplandı bi yere taş gibi 5 milyar yıllık dünyada denk geldiğim zamana bak moduna girdi sanırım :)

O
Oyle zaten cocuklarimiza yazik...kizi orman okullarina gondermeyi planliyoruz egitim sistemi cok cok guzel genelede dersler acik havada,odev yok ogrencinin basarizligi ogretmenin sorumlulugunda konu bitimi test yapiliyo ogrenci basarisiz mi hemen ona ozel ders veriliyo v.s. cok guzel bir sistemi var gecen aksam esim diyoki bakalim orda okutabilecek miyiz paramiz olcak mi....gelecekle ilgili hayal bile kuramiyoruz şu anda...cocuklarimiza gercekten yazik
Sıfırdan bebek esyasi yapacaklarin Allah yardimcisi olsun zaten..diycek biseyim yok...kizin sulugunu yeniledim,suluk ya suluk bile 47 tl olmus...ne diyebilirim

ayyy halinize sukredin kizlar yaa :) bana bu halimlr misafir geldi :) 2 gundur disari cik onu yedir bunu icir zaten bi cikiyoruz 6 7 kisiyiz herseyde bi pahalanmiski sormayin :) bugun icinde bizi alisveris merkezine gotur dediler gene disarda yrriz sanirim :) elektirige zaman gelmis hava vok sicak mecbur 3 yerdedeklima calisiyor mazot pahalanmis gittigimiz yerler uzak gittik geldik yarim deppo mazot gitti :) allahim bunlari hesaplayacak duruma geldim resmen :) hadi bunalrida gectim 14 15 yasinda kizlari var ellerini hicbiseye surmuyorlar yataklarini bile ben topluyorum ve su icmek icin surekli bardak cikarip bide ortada birakmazlarmi boylede misafirin arkasindan konusmjs gibi oldum yaa

Canim bezler geceden sabaha bile artiyo...bez icin bayram sonrasi topliycaz diyosan sakin bekleme kartinda limit varsa al
Yok canım ben kıyafet falan için bahsetmiştim. ya bezde de stoklamak istemiyorum açıkcası alerji falan yaparsa diye. alsamda 1 paket alır koyarım kenara diye düşünüyorum ya yaramazsa o minnoş totosuna diye stoklamak mantıklı gelmiyo

ohooo hemde defalarca canım :)

yorulmuştur annesi korkutma kendini. hayırlı haberlerle dön inşallah :)

bizde bayramın sonrasındaki cuma gidicez çarşıya nasipse o zaman toparlıycaz :)
siz yine almıssınızdır canım ben 2 takım hastane cıkısı dısında hıc bısey alamadım henuz

siz yine almıssınızdır canım ben 2 takım hastane cıkısı dısında hıc bısey alamadım henuz
biz daha kırık iğne almadık canım senin yine hastane çıkışın varmış bizde bi patik var arkadaşım hediye almış okadarcık :) bide babannesi 4tane zıbın almış. onlarda 6 ile 3 aylık

Ayni durumdayim...geceden sabaha 4tl artiyo ocaktan bu yana 40 tl artti..bizzat tuketici olarak takip ediyorum alirsam kullanamazsam nolcak...almazsam daha da artacak...cok sevimsiz bir durum...yinede almak taraftariyim,arkadasim yazmis 1yillik bezini stokladim en kotu internetten aldigim fiyata satarim diye...o da oyle diyince almak en dogru karar gibi gorundu.

ben bu haldeyken prima ile değil başka bi marka ile başlamak istiorum açıkcası. o marka çok iyi evet ama her bebekte kabul etmiyo bünye. hoş diğerlerinin fiyatlarını bilmiyorum ama bu durumda ne olacak sonumuz bilmiyorum..

benim kızım olacak inşallah allah nasip ederse 1 numara bi paket alayım snra 2 numara da alayım o zmn birer paket prima en iyisimi başka marka kullanan varmı?

Pullu biz zaten gelecek planı yapamayangillerdeniz askeri personel olunca hele son bikaç yildır yaşananlardan sonra her an herşey olabilir modunda acaba türkiyenin neresine gidecez ins aile götürülen garnizon olurda çocuğum babasız büyümez stresinden bide bunlar eklendi.ki herseyin en ekonomik ergonomik olanlara bakıyorum yok ya elimi neye atsam ateş pahası...

biz daha kırık iğne almadık canım senin yine hastane çıkışın varmış bizde bi patik var arkadaşım hediye almış okadarcık :) bide babannesi 4tane zıbın almış. onlarda 6 ile 3 aylık
hahah alınır alınır daha zamanımız var saglık ocagına ne zaman gıtsem hemsırem dırek dıyor 30.haftaya bırakmayın tamamlamıs olun agırlasınca zor olacak sızın ıcın dıye :) ee daha bunun yıkaması utusu en zevklısı de o olur heralde mınnak mınnak cok seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…