2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet ama boy olarakta farkediyo biraz.
Prima en iyisi diyemem ben kullandim sorun yasamadim...her markada icin olumlu ve olumsuz yorumlar oluyo...
ben pahalı olsun istemiorum bez zten tek kişi çalışacak evin kredisi var ne bileyim bide ona dünya para basmak istemiorum daha ucuz bi marka ile başlayıp en azından nasıl geldiğine poposuna bakmak istiorum

pullubiber canım aslında ben prima almayı düşünmüyordum. İzlediğim videolarda genelde sleepy daha iyi sıvı hapsediyor vs diye gördüm ama ben de bugün migrostaki indirime denk geldim internetten bakarken. 92lik yenidoğan prima premium care 40lira. 58 den düşmüş Çok iyi bir fiyat gibi geldi, tanesi 43krş. N11de toplu paketlerde bile tanesi 60krş civarında ki 1bedeni fazla fazla alıp elimde kalsın istemiyorum da (o paketlerde 300tane filan oluyor). Migrostan iki tane 92lik paket alsam 1 beden yeterli olur mu sizce, yoksa bir tane 1 bir tane 2 beden mi almalı?

Sleepylerin n11de tanesi 34krş, neredeyse aynı fiyata gelecek prima. Sizce ilk bez olarak sleepy mi prima premium care mi daha iyi olur? Kafam karıştı iyice

Lcwaikikiden sipariş vermiştim geçen gün hamile tişörtü, emzirme sütyeni filan. Hediye 4 tane prima premium care yenidoğan yollamışlar. Dokusu da yumuşacık geldi sanki elime. Biraz çok kokulu ama bebeğe zararlı olmaz o koku inşallah.

Allah ayirmasin sizi birbirinizden...guzel kizin babasinin yaninda buyusun...baba kız aski bambaska birsey.. dun butun gun babasiyla evcilik oynadi oglen resmen adamin ustunde uyudu..onlari oyle seyretmek bambaska.bir mutluluk...aman ayirmasin kuzuyu babasindan

ben pahalı olsun istemiorum bez zten tek kişi çalışacak evin kredisi var ne bileyim bide ona dünya para basmak istemiorum daha ucuz bi marka ile başlayıp en azından nasıl geldiğine poposuna bakmak istiorum
Erdekte baska.marka bulamadigim icin komili denemistim sorun yasamadim.bir kez de minies mi ne var migrosun almak zorunda kaldim hem isilik oldu hem cişi tasti cok kotuydu...huggiesin deneme pkaetini almistim 4 lu paketler oluyo onla ilgilide sorun yasamadim...bildiklerim bu kadar

Kızlar çok fena grip oldum ne yapabilirim geçirmek için
Ben ilk aylarda birkaç kere oldum canım.Bol bol limonlu su içtim.Meyve çok yedim. Bir de normalde hic yemem ama et haşladım pataetes ile birlikte ,suyunu ve patatesini karabiber limonla içtim.Etini yedim filan. Böyle atlattım çok şükür.Sana da çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın

Benim primada beğenmediğim tek şey çok kolay yırtılması oldu. Salih çok hareketli biliyorsun kaç tane bez boşa gitti bağlayacagim derken yeni Doğan'da böyle bir sorun olmaz alabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam hem primanin yeni dogani göbek bağı oyuntulu filandı. Sleepy de öyle mi bilmiyorum. Salih çok hızlı buyumustu 1-2-3 nolu paketleri 2 şer paket kullandık. 31 ağustosta yani yaklasik 2bucuk aylıkken 3+ kullandığımı yazmışım arkadasima. Tabi bu Molfix beze gore. Primanin kalıbı bir tık daha buyuk.

Kusum bebegin kiz 2 paket alabilirsin 1 numarayi.benim kizim 3750 dogdugu ilk ay 4.5kg oldugu halde 126 lik paketi kullanmistim.1 numara 5kgya kadar zaten.
Ben primalari 46 kurustan aliyorum alirken iyice arastir.demin 3 numara aldim mesela 416 tanesi 192 tl. Migrostan 1 numara aldim 28tl 60 li paket yine 46 kurus.
Alirken iyice bak her siteye gir cik derim.
Sleepy hic kullanmadim yorum yapamiycam.komili,huggies ve minise mi ne migrosun sari pakette bir bezi var sadece o korkunctu komili ve huggiesle hic sorun yasamadim...primayida heo ucuza aldim yani.simdi bezi biraktik gerci ama kara cumadan filan stok yapmistim 29 kurusa gelmisti tanesi...

Kızlar 1 paketten fazla almayın bebek kilolu doğarsa o 1 paketi bile kullanamazsınız.3.5 ustu doğan bebeğe direk 2 numara kullanılıyor diye biliyorum.
Kizim 3750 dogdu 1.ayin sonunda 4.5 kiloydu 126li paketi kullandim artmadi....1 numara 5kgya kadar zaten. 2 numarayi hastanede sarilik icin yatarken babasi yanlislikla getirmistim baglayamadim bile 4 kilo oldugu halde cok buyuk geldi.

Kızlar günaydın bende ogluma prima yenidogan ve 1 numarayla basladim sleepye gecis yaptim sonrasinda hem bezde hem islak mendilde hic bir sorun yasamadim uzun sure acmadigimda oluyor cokkkk cokkkk dolmadikca kacirma yapmiyo primadan farksız yani oslak mendilleride 10 numara oglumun poposuna sonradan degistirdim bulamammistim sanirim 1 er paker komilinin di galiba bezini ve islak mendilini almistim inanilmaz yara yapti pisik yapti hemde kis gunu yani dusunun simdi yaz sleppy kullaniyoruz hala 5 bazen 6 alıyorum ama cok sukur ne bir pisik oluyor ne de yara bazen aldirmiyo islak ıslak geziyo ozaman cok cok fazla kalirsa mesela sabah bagliyorum 10 gibi diyelim oglen 3 4 e kadar beklersek ozaman cisini tasirabiliyor onuda suna bagliyorum 5 numara biraz ufak geliyor 6 da buyuk geliyor sicaklarda 6 baglmak istemiyorum torba gibi oluyor 5 te ufak gibi oldugu icin tasiriyor diye dusunuyorum cunku 6 numarada bi sorunu yasamiyorum bilginize yani tecrube olarak anlatmak istedim simdi ufak oglumada yenidogan 1 paket alirim 60 lı falan bide 1 numara alirim 2 3 paket sonra yine sleepy le devam onuda aralarinda ayrim yapmamak icin kendimce vicdan yapmiyim diye yani

Bize gebe eğitiminde içi renksiz ve kokusuz olanları tercih edin dediler bebegin cildi tahris falan olmasın diye. Birde ben yerli urun taraftarıyım zorda kalmadıkça prima almayı düşünmüyorum. Evde de deterjan olarak falan hep yerli ürün kullanıyorum bebeğime de öyle kullanıcam inşallah.

Kızlar 1 paketten fazla almayın bebek kilolu doğarsa o 1 paketi bile kullanamazsınız.3.5 ustu doğan bebeğe direk 2 numara kullanılıyor diye biliyorum.
sanırım en iyisi beklemek son ay kilosuna göre hareket edip almalı insan yoksa boşa masraf yapmış olacağız bu seferde

Gercekten erkek bebekler cok hizli buyuyo.ayni hafta dogum yaptigim oglu olan arkadasim 4 numaraya gectiginde biz hala 2 kullaniyoduk :) ki benim kizim ondan 1 kg fazla dogdugu halde...simdi oglan gelcek diye bende onu dusunerek 1 er paket aldim 4 numaradan da yuklu siparis verdim.en uzun 4 kullaniliyo nasil olsa :)

Salih 2800 doğdu hastaneden çıkışı 2660 di ona rağmen böyle oldu :) önder alp eğer ablası gibi tombiş doğarsa hemen 4 numaraya geçer zaten

Nerde nasıl pozisyonda olduğunu kestiremiyorum. Eliyle mi yoksa ayağıyla mı vurduğunu bilemediğim gibi :) teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…