- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
ben pahalı olsun istemiorum bez zten tek kişi çalışacak evin kredisi var ne bileyim bide ona dünya para basmak istemiorum daha ucuz bi marka ile başlayıp en azından nasıl geldiğine poposuna bakmak istiorumEvet ama boy olarakta farkediyo biraz.
Prima en iyisi diyemem ben kullandim sorun yasamadim...her markada icin olumlu ve olumsuz yorumlar oluyo...
Pullu biz zaten gelecek planı yapamayangillerdeniz askeri personel olunca hele son bikaç yildır yaşananlardan sonra her an herşey olabilir modunda acaba türkiyenin neresine gidecez ins aile götürülen garnizon olurda çocuğum babasız büyümez stresinden bide bunlar eklendi.ki herseyin en ekonomik ergonomik olanlara bakıyorum yok ya elimi neye atsam ateş pahası...
Erdekte baska.marka bulamadigim icin komili denemistim sorun yasamadim.bir kez de minies mi ne var migrosun almak zorunda kaldim hem isilik oldu hem cişi tasti cok kotuydu...huggiesin deneme pkaetini almistim 4 lu paketler oluyo onla ilgilide sorun yasamadim...bildiklerim bu kadarben pahalı olsun istemiorum bez zten tek kişi çalışacak evin kredisi var ne bileyim bide ona dünya para basmak istemiorum daha ucuz bi marka ile başlayıp en azından nasıl geldiğine poposuna bakmak istiorum
Kızlar 1 paketten fazla almayın bebek kilolu doğarsa o 1 paketi bile kullanamazsınız.3.5 ustu doğan bebeğe direk 2 numara kullanılıyor diye biliyorum.yenidoğan kaç tane almamız lazım ben de alacağım hemen
Ben ilk aylarda birkaç kere oldum canım.Bol bol limonlu su içtim.Meyve çok yedim. Bir de normalde hic yemem ama et haşladım pataetes ile birlikte ,suyunu ve patatesini karabiber limonla içtim.Etini yedim filan. Böyle atlattım çok şükür.Sana da çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsınKızlar çok fena grip oldum ne yapabilirim geçirmek için
pullubiber canım aslında ben prima almayı düşünmüyordum. İzlediğim videolarda genelde sleepy daha iyi sıvı hapsediyor vs diye gördüm ama ben de bugün migrostaki indirime denk geldim internetten bakarken. 92lik yenidoğan prima premium care 40lira. 58 den düşmüş Çok iyi bir fiyat gibi geldi, tanesi 43krş. N11de toplu paketlerde bile tanesi 60krş civarında ki 1bedeni fazla fazla alıp elimde kalsın istemiyorum da (o paketlerde 300tane filan oluyor). Migrostan iki tane 92lik paket alsam 1 beden yeterli olur mu sizce, yoksa bir tane 1 bir tane 2 beden mi almalı?
Sleepylerin n11de tanesi 34krş, neredeyse aynı fiyata gelecek prima. Sizce ilk bez olarak sleepy mi prima premium care mi daha iyi olur? Kafam karıştı iyice
Lcwaikikiden sipariş vermiştim geçen gün hamile tişörtü, emzirme sütyeni filan. Hediye 4 tane prima premium care yenidoğan yollamışlar. Dokusu da yumuşacık geldi sanki elime. Biraz çok kokulu ama bebeğe zararlı olmaz o koku inşallah.
Kusum bebegin kiz 2 paket alabilirsin 1 numarayi.benim kizim 3750 dogdugu ilk ay 4.5kg oldugu halde 126 lik paketi kullanmistim.1 numara 5kgya kadar zaten.pullubiber canım aslında ben prima almayı düşünmüyordum. İzlediğim videolarda genelde sleepy daha iyi sıvı hapsediyor vs diye gördüm ama ben de bugün migrostaki indirime denk geldim internetten bakarken. 92lik yenidoğan prima premium care 40lira. 58 den düşmüş Çok iyi bir fiyat gibi geldi, tanesi 43krş. N11de toplu paketlerde bile tanesi 60krş civarında ki 1bedeni fazla fazla alıp elimde kalsın istemiyorum da (o paketlerde 300tane filan oluyor). Migrostan iki tane 92lik paket alsam 1 beden yeterli olur mu sizce, yoksa bir tane 1 bir tane 2 beden mi almalı?
Sleepylerin n11de tanesi 34krş, neredeyse aynı fiyata gelecek prima. Sizce ilk bez olarak sleepy mi prima premium care mi daha iyi olur? Kafam karıştı iyice
Lcwaikikiden sipariş vermiştim geçen gün hamile tişörtü, emzirme sütyeni filan. Hediye 4 tane prima premium care yenidoğan yollamışlar. Dokusu da yumuşacık geldi sanki elime. Biraz çok kokulu ama bebeğe zararlı olmaz o koku inşallah.
Kizim 3750 dogdu 1.ayin sonunda 4.5 kiloydu 126li paketi kullandim artmadi....1 numara 5kgya kadar zaten. 2 numarayi hastanede sarilik icin yatarken babasi yanlislikla getirmistim baglayamadim bile 4 kilo oldugu halde cok buyuk geldi.Kızlar 1 paketten fazla almayın bebek kilolu doğarsa o 1 paketi bile kullanamazsınız.3.5 ustu doğan bebeğe direk 2 numara kullanılıyor diye biliyorum.
Bize gebe eğitiminde içi renksiz ve kokusuz olanları tercih edin dediler bebegin cildi tahris falan olmasın diye. Birde ben yerli urun taraftarıyım zorda kalmadıkça prima almayı düşünmüyorum. Evde de deterjan olarak falan hep yerli ürün kullanıyorum bebeğime de öyle kullanıcam inşallah.pullubiber canım aslında ben prima almayı düşünmüyordum. İzlediğim videolarda genelde sleepy daha iyi sıvı hapsediyor vs diye gördüm ama ben de bugün migrostaki indirime denk geldim internetten bakarken. 92lik yenidoğan prima premium care 40lira. 58 den düşmüş Çok iyi bir fiyat gibi geldi, tanesi 43krş. N11de toplu paketlerde bile tanesi 60krş civarında ki 1bedeni fazla fazla alıp elimde kalsın istemiyorum da (o paketlerde 300tane filan oluyor). Migrostan iki tane 92lik paket alsam 1 beden yeterli olur mu sizce, yoksa bir tane 1 bir tane 2 beden mi almalı?
sanırım en iyisi beklemek son ay kilosuna göre hareket edip almalı insan yoksa boşa masraf yapmış olacağız bu seferdeKızlar 1 paketten fazla almayın bebek kilolu doğarsa o 1 paketi bile kullanamazsınız.3.5 ustu doğan bebeğe direk 2 numara kullanılıyor diye biliyorum.
Gercekten erkek bebekler cok hizli buyuyo.ayni hafta dogum yaptigim oglu olan arkadasim 4 numaraya gectiginde biz hala 2 kullaniyoduk :) ki benim kizim ondan 1 kg fazla dogdugu halde...simdi oglan gelcek diye bende onu dusunerek 1 er paket aldim 4 numaradan da yuklu siparis verdim.en uzun 4 kullaniliyo nasil olsa :)Benim primada beğenmediğim tek şey çok kolay yırtılması oldu. Salih çok hareketli biliyorsun kaç tane bez boşa gitti bağlayacagim derkenyeni Doğan'da böyle bir sorun olmaz alabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam hem primanin yeni dogani göbek bağı oyuntulu filandı. Sleepy de öyle mi bilmiyorum. Salih çok hızlı buyumustu 1-2-3 nolu paketleri 2 şer paket kullandık. 31 ağustosta yani yaklasik 2bucuk aylıkken 3+ kullandığımı yazmışım arkadasima. Tabi bu Molfix beze gore. Primanin kalıbı bir tık daha buyuk.
Afedersin valla bez fiyatlarina kafa patalatmaktan..pullubiber canim kitabin devamini gondericektin
bu da gunduz uykusu icin.kitabi alinca gece beslenmesi,birlikte uyumayi birakma,emzik biraktirma filanda var...planlama bolumu v.s. oyle daha cok isine yararpullubiber canim kitabin devamini gondericektin
Gercekten erkek bebekler cok hizli buyuyo.ayni hafta dogum yaptigim oglu olan arkadasim 4 numaraya gectiginde biz hala 2 kullaniyoduk :) ki benim kizim ondan 1 kg fazla dogdugu halde...simdi oglan gelcek diye bende onu dusunerek 1 er paket aldim 4 numaradan da yuklu siparis verdim.en uzun 4 kullaniliyo nasil olsa :)
Nerde nasıl pozisyonda olduğunu kestiremiyorum. Eliyle mi yoksa ayağıyla mı vurduğunu bilemediğim gibi :) teşekkürler.canim sen hareketlerinden nerde oldugunoldugunu anlamiyormusun ben kasiklarima tekme yiyorsam ve kusuyorsam bas yukarida oluyor ama pitpit yukarlara vuruyorsa bas asagida diyorum gun icerisinde sagda yada solda mesela her iki tarafimdan hissettigimde biliyroumki gerinme hareketi gibi bisey yapiyor :) kiii bi muayenede normal dogum pozisyonunda oluyorsa digerinde tam tersi duruyor o ppzisyona gecince hemen dogum olacak diyr bisey yok korkma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?