2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yenidoğan olarak prima alıp hareketlenmeye başlayınca sleepye geçme fikri çok yattı aklıma. Sanırım öyle yapacağım canım, çok sağol Ben de 1 ve 2 bedenden 2şer paket alsam sanırım yetecektir şimdilik...

Çok sağol canım, gayet detaylı yazmışsın Ben de herhangi bir şey alırken tüm sitelerden karşılaştırma yapar, ölçer tartar öyle alırım. Gelişimi şimdiden kesinleşmemiştir bizimkinin ama kontrollerde genelde kilosu normalden biraz az, boyu normal/normalden bir tık üstte çıkıyor. Buna kıyasla hesap yapmaya çalışıyorum ben de.

Migrosta şu an tanesi 43krş canım. En uygun orada şimdi. 1benden 92li paket 40lira. Hepsiburada ve n11de 60krş tanesi (ve aylık paketler 300adet filan)
Yine migrosta 2beden 88li paket de 40lira ve tanesi 45krş a gelmiş oluyor. İkişer paket ekledim sepete, sanal marketten sipariş edeceğim inşallah. Aklıma yattı...

Doğru söylüyorsun aslında yerli malını tercih etmek lazım da işte içime sinmiyor işte bir türlü yenidoğanda sleepy kullanmak... İlerleyen zamanda, biraz büyüsün yerli marka sleepy kullanmak istiyorum (3numarayı sleepyle başlamak istiyorum). Planlarımızı böyle yapıyoruz ama bebek gelmeden de aslında ne kadar doğru bilmiyorum, almazsak da fiyatlar hepten uçmuş olacak

Ay ben premium care aldim ondan 46 kurus 1 numara premium care sonrasi normal :) hastaneden cikmadan insallah sunnette olcak pipisi icin en hassas bezi aliym dedim sonrasi icin cok alismasin oyle pamuklara sarilmaya

Ay ben premium care aldim ondan 46 kurus 1 numara premium care sonrasi normal :) hastaneden cikmadan insallah sunnette olcak pipisi icin en hassas bezi aliym dedim sonrasi icin cok alismasin oyle pamuklara sarilmaya
Oyy kıyamam o minnoşa, sünnet olacak bir de sizinkiler tabi. Doğru düşünmüşsün annesi, en hassası olsun tabi.
Ben de ilk iki numarayı premium care sipariş ettim, sonrasında sleepy ile gideriz artık. Kıyamıyorum galiba şimdi ilk olunca Doktorumuzun tabiriyle ikinci çocuk rahatlığından istiyorum ben de

Ben ilk çocukta doğduğu günden itibaren prima premium care kullandım. Açık tenli sarışın oğlum ve normal prima bile pişik yapmıştı. Çok memnun kaldım premium care den. Ama bu çocukta sleepy kullanıcam. Kullananlar memnun gördüğüm kadarıyla. Fiyatı da iyi ve en önemlisi yerli malı hatta fabrikaları benim yaşadığım şehirde. Onun için güveniyorum sleepy e. 1 paket 1 numara 1 paket de 2 numara aldım çocuğun gelişimine göre doğduktan sonra alırım. Bir de premium care de küçük numaralarda ıslaklık göstergesi vardı hem bebeğin idrar durumunu kontrol edip ona göre bez değiştirebiliyordunuz hem de idrar bebeğin doyup duymadığını, beslenmesini anlamak için çok önemli. Bu özellik sleepy bezlerde de varmış. Öyle olunca da gönlümü çaldı

Kızlar 23+1 günlük oldum ben toplamda 6 kilo aldım. 52 ile başladım 58 olmuşum. Doktorum az almışsın zaten zayıf başladın yemene dikkat et dedi, tuhaf geldi bana kontrollü almam iyi değil mi bana fazla bile geldi ki bebek henüz yarım kilo bir şey. Sizler ne durumdasınız?

Aldıgın kılo gayet ıdeal canım fazla kılo almak ıyı degıl kendımden bılıyorum

Kızlar bende panikledim sizleri okuyunca. Eşim ile konuştum araştırdık biraz premium care 1 numara sipariş vereceğiz 126lı 48 lira. 2li de alsam mı ki.

Kızlar bende panikledim sizleri okuyunca. Eşim ile konuştum araştırdık biraz premium care 1 numara sipariş vereceğiz 126lı 48 lira. 2li de alsam mı ki.
Sahsen ben 1 2 numara 1 paket 3 numara 2 paket 10 pakette 4 aldim...8 ayda 40tl farkettigine gore ki dolar o arada o kadar artmadi ,bundan sonrasini dusunemiyorum...

1 paket 2 de al almisken 40 gun kafan rahat olsun :)

Tmm cnm öyle yapayım. birde sirke ile ilgili birley sorayım yeşillikler için elma ve üzüm sirkem bitti beyaz sirkem var. Onu da hep makine ve temizlik için kullanıyordum. Yeşilliklere de kullansam olur mu ki.

Tmm cnm öyle yapayım. birde sirke ile ilgili birley sorayım yeşillikler için elma ve üzüm sirkem bitti beyaz sirkem var. Onu da hep makine ve temizlik için kullanıyordum. Yeşilliklere de kullansam olur mu ki.
Zaten ustunde gida temizligi icin de yaziyo bende bitince onu kullaniyorum valla ... dun uzumleri beyaz sirkeyle yikadim

İlerde illa ki alacağız sonuçta... Aydan aya pahalanıyor malum, erken almaktan zarar gelmez bence. Ben 2şer paket 1 ve 2 beden aldım. Size de hayırlı olsun şimdiden. Sağlıkla doldursun kuzularımız

Sahsen ben 1 2 numara 1 paket 3 numara 2 paket 10 pakette 4 aldim...8 ayda 40tl farkettigine gore ki dolar o arada o kadar artmadi ,bundan sonrasini dusunemiyorum...

Heyy maşallah cnm sen tecrübelisin o yüzden mantıklı stoklaman. Kızçene de lazım senin. Bu arada ilk aklıma gelen alsam nereye koyacağım oldu.

Zaten ustunde gida temizligi icin de yaziyo bende bitince onu kullaniyorum valla ... dun uzumleri beyaz sirkeyle yikadim

Hep temizliğe kullanınca cnm içime sinmedi. Bir sorayım dedim sağol cnm kullayım şimdi onuda.

İlerde illa ki alacağız sonuçta... Aydan aya pahalanıyor malum, erken almaktan zarar gelmez bence. Ben 2şer paket 1 ve 2 beden aldım. Size de hayırlı olsun şimdiden. Sağlıkla doldursun kuzularımız

Pişik yapar fln deniyor ya cnm o yüzden stoklamayı düşünmemiştim. Ama piyasayı görünce insan korkuyor. Sizlerden de feyz aldım alayım bende dedim. Amin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…