- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Yok yok bu sefer haftasinda gidiyo cok sukur...obur tosbag hep 3 hafta ondeydi :) buda oyle olsaydi zaten 1 2numara hic almiycaktimSalih 2800 doğdu hastaneden çıkışı 2660 di ona rağmen böyle oldu :) önder alp eğer ablası gibi tombiş doğarsa hemen 4 numaraya geçer zaten
Yenidoğan olarak prima alıp hareketlenmeye başlayınca sleepye geçme fikri çok yattı aklıma. Sanırım öyle yapacağım canım, çok sağolBenim primada beğenmediğim tek şey çok kolay yırtılması oldu. Salih çok hareketli biliyorsun kaç tane bez boşa gitti bağlayacagim derkenyeni Doğan'da böyle bir sorun olmaz alabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam hem primanin yeni dogani göbek bağı oyuntulu filandı. Sleepy de öyle mi bilmiyorum. Salih çok hızlı buyumustu 1-2-3 nolu paketleri 2 şer paket kullandık. 31 ağustosta yani yaklasik 2bucuk aylıkken 3+ kullandığımı yazmışım arkadasima. Tabi bu Molfix beze gore. Primanin kalıbı bir tık daha buyuk.
Çok sağol canım, gayet detaylı yazmışsınKusum bebegin kiz 2 paket alabilirsin 1 numarayi.benim kizim 3750 dogdugu ilk ay 4.5kg oldugu halde 126 lik paketi kullanmistim.1 numara 5kgya kadar zaten.
Ben primalari 46 kurustan aliyorum alirken iyice arastir.demin 3 numara aldim mesela 416 tanesi 192 tl. Migrostan 1 numara aldim 28tl 60 li paket yine 46 kurus.
Alirken iyice bak her siteye gir cik derim.
Sleepy hic kullanmadim yorum yapamiycam.komili,huggies ve minise mi ne migrosun sari pakette bir bezi var sadece o korkunctu komili ve huggiesle hic sorun yasamadim...primayida heo ucuza aldim yani.simdi bezi biraktik gerci ama kara cumadan filan stok yapmistim 29 kurusa gelmisti tanesi...
Doğru söylüyorsun aslında yerli malını tercih etmek lazım da işte içime sinmiyor işte bir türlü yenidoğanda sleepy kullanmak... İlerleyen zamanda, biraz büyüsün yerli marka sleepy kullanmak istiyorum (3numarayı sleepyle başlamak istiyorum). Planlarımızı böyle yapıyoruz ama bebek gelmeden de aslında ne kadar doğru bilmiyorum, almazsak da fiyatlar hepten uçmuş olacakBize gebe eğitiminde içi renksiz ve kokusuz olanları tercih edin dediler bebegin cildi tahris falan olmasın diye. Birde ben yerli urun taraftarıyım zorda kalmadıkça prima almayı düşünmüyorum. Evde de deterjan olarak falan hep yerli ürün kullanıyorum bebeğime de öyle kullanıcam inşallah.
Ay ben premium care aldim ondan 46 kurusYenidoğan olarak prima alıp hareketlenmeye başlayınca sleepye geçme fikri çok yattı aklıma. Sanırım öyle yapacağım canım, çok sağolBen de 1 ve 2 bedenden 2şer paket alsam sanırım yetecektir şimdilik...
Çok sağol canım, gayet detaylı yazmışsınBen de herhangi bir şey alırken tüm sitelerden karşılaştırma yapar, ölçer tartar öyle alırım. Gelişimi şimdiden kesinleşmemiştir bizimkinin ama kontrollerde genelde kilosu normalden biraz az, boyu normal/normalden bir tık üstte çıkıyor. Buna kıyasla hesap yapmaya çalışıyorum ben de.
Migrosta şu an tanesi 43krş canım. En uygun orada şimdi. 1benden 92li paket 40lira. Hepsiburada ve n11de 60krş tanesi (ve aylık paketler 300adet filan)
Yine migrosta 2beden 88li paket de 40lira ve tanesi 45krş a gelmiş oluyor. İkişer paket ekledim sepete, sanal marketten sipariş edeceğim inşallah. Aklıma yattı...
Doğru söylüyorsun aslında yerli malını tercih etmek lazım da işte içime sinmiyor işte bir türlü yenidoğanda sleepy kullanmak... İlerleyen zamanda, biraz büyüsün yerli marka sleepy kullanmak istiyorum. Planlarımızı böyle yapıyoruz ama bebek gelmeden de aslında ne kadar doğru bilmiyorum, almazsak da fiyatlar hepten uçmuş olacak
Yok yok bu sefer haftasinda gidiyo cok sukur...obur tosbag hep 3 hafta ondeydi :) buda oyle olsaydi zaten 1 2numara hic almiycaktim
Amin ya hepsi tospa olsun bogum bogum kollarini bacaklarini yiyelim :)Maşallah minnosa o da doğunca tospaa olur inşallah annesi
Oyy kıyamam o minnoşa, sünnet olacak bir de sizinkiler tabi. Doğru düşünmüşsün annesi, en hassası olsun tabi.Ay ben premium care aldim ondan 46 kurus1 numara premium care sonrasi normal :) hastaneden cikmadan insallah sunnette olcak pipisi icin en hassas bezi aliym dedim sonrasi icin cok alismasin oyle pamuklara sarilmaya
Amin ya hepsi tospa olsun bogum bogum kollarini bacaklarini yiyelim :)
Aldıgın kılo gayet ıdeal canım fazla kılo almak ıyı degıl kendımden bılıyorumKızlar 23+1 günlük oldum ben toplamda 6 kilo aldım. 52 ile başladım 58 olmuşum. Doktorum az almışsın zaten zayıf başladın yemene dikkat et dedi, tuhaf geldi bana kontrollü almam iyi değil mi bana fazla bile geldi ki bebek henüz yarım kilo bir şey. Sizler ne durumdasınız?
Yenidoğan olarak prima alıp hareketlenmeye başlayınca sleepye geçme fikri çok yattı aklıma. Sanırım öyle yapacağım canım, çok sağolBen de 1 ve 2 bedenden 2şer paket alsam sanırım yetecektir şimdilik...
Çok sağol canım, gayet detaylı yazmışsınBen de herhangi bir şey alırken tüm sitelerden karşılaştırma yapar, ölçer tartar öyle alırım. Gelişimi şimdiden kesinleşmemiştir bizimkinin ama kontrollerde genelde kilosu normalden biraz az, boyu normal/normalden bir tık üstte çıkıyor. Buna kıyasla hesap yapmaya çalışıyorum ben de.
Migrosta şu an tanesi 43krş canım. En uygun orada şimdi. 1benden 92li paket 40lira. Hepsiburada ve n11de 60krş tanesi (ve aylık paketler 300adet filan)
Yine migrosta 2beden 88li paket de 40lira ve tanesi 45krş a gelmiş oluyor. İkişer paket ekledim sepete, sanal marketten sipariş edeceğim inşallah. Aklıma yattı...
Doğru söylüyorsun aslında yerli malını tercih etmek lazım da işte içime sinmiyor işte bir türlü yenidoğanda sleepy kullanmak... İlerleyen zamanda, biraz büyüsün yerli marka sleepy kullanmak istiyorum (3numarayı sleepyle başlamak istiyorum). Planlarımızı böyle yapıyoruz ama bebek gelmeden de aslında ne kadar doğru bilmiyorum, almazsak da fiyatlar hepten uçmuş olacak
Kızlar bende panikledim sizleri okuyunca. Eşim ile konuştum araştırdık biraz premium care 1 numara sipariş vereceğiz 126lı 48 lira. 2li de alsam mı ki.Ay ben premium care aldim ondan 46 kurus1 numara premium care sonrasi normal :) hastaneden cikmadan insallah sunnette olcak pipisi icin en hassas bezi aliym dedim sonrasi icin cok alismasin oyle pamuklara sarilmaya
1 paket 2 de al almisken 40 gun kafan rahat olsun :)Kızlar bende panikledim sizleri okuyunca. Eşim ile konuştum araştırdık biraz premium care 1 numara sipariş vereceğiz 126lı 48 lira. 2li de alsam mı ki.
Sahsen ben 1 2 numara 1 paket 3 numara 2 paket 10 pakette 4 aldim...8 ayda 40tl farkettigine gore ki dolar o arada o kadar artmadi ,bundan sonrasini dusunemiyorum...Kızlar bende panikledim sizleri okuyunca. Eşim ile konuştum araştırdık biraz premium care 1 numara sipariş vereceğiz 126lı 48 lira. 2li de alsam mı ki.
1 paket 2 de al almisken 40 gun kafan rahat olsun :)
Zaten ustunde gida temizligi icin de yaziyo bende bitince onu kullaniyorum valla ... dun uzumleri beyaz sirkeyle yikadimTmm cnm öyle yapayım. birde sirke ile ilgili birley sorayımyeşillikler için elma ve üzüm sirkem bitti beyaz sirkem var. Onu da hep makine ve temizlik için kullanıyordum. Yeşilliklere de kullansam olur mu ki.
İlerde illa ki alacağız sonuçta... Aydan aya pahalanıyor malum, erken almaktan zarar gelmez bence. Ben 2şer paket 1 ve 2 beden aldım. Size de hayırlı olsun şimdiden. Sağlıkla doldursun kuzularımızKızlar bende panikledim sizleri okuyunca. Eşim ile konuştum araştırdık biraz premium care 1 numara sipariş vereceğiz 126lı 48 lira. 2li de alsam mı ki.
Sahsen ben 1 2 numara 1 paket 3 numara 2 paket 10 pakette 4 aldim...8 ayda 40tl farkettigine gore ki dolar o arada o kadar artmadi ,bundan sonrasini dusunemiyorum...
Ay teyzesi kizim bezi biraktida ona almiyoruz artikHeyy maşallah cnmsen tecrübelisin o yüzden mantıklı stoklaman. Kızçene de lazım senin. Bu arada ilk aklıma gelen alsam nereye koyacağım oldu.
Zaten ustunde gida temizligi icin de yaziyo bende bitince onu kullaniyorum valla ... dun uzumleri beyaz sirkeyle yikadim
İlerde illa ki alacağız sonuçta... Aydan aya pahalanıyor malum, erken almaktan zarar gelmez bence. Ben 2şer paket 1 ve 2 beden aldım. Size de hayırlı olsun şimdiden. Sağlıkla doldursun kuzularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?