2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de her bebek bir olmuyor, kimisine pişik yapıyor diye okumuştum ama aynı mantıktayız işte. Fiyat artışları bizi erken tercih yapmaya itti. İnşallah sıkıntı yaşamayız, minnoş popişleri hep sağlıklı pişiksiz olur inşallah

ya benimde kafam karıştı şimdi bende ilk aylar prima mı kullansam şu yeni doğanlardan siz nereden kaç tanesini kaça aldınız kızlar bende sipariş etsem mi diye düşünüyorum şuan daha da zamlanmadan

ya benimde kafam karıştı şimdi bende ilk aylar prima mı kullansam şu yeni doğanlardan siz nereden kaç tanesini kaça aldınız kızlar bende sipariş etsem mi diye düşünüyorum şuan daha da zamlanmadan
Canım ben Migrostan 92lik 1beden(yenidoğan 2-5kg) prima premium care paketini 40liraya aldım. Yine migrostan 88lik 2beden(4-8kg) prima premium care paketini 40liraya aldım. İkisinden de ikişer paket söyledim, toplam 160liraya geldi 4paket bez. Tecrübeli değilim ama takip ettiğim kadarıyla iyi bir fiyata gelmiş oldu.

marketten aldın dimi canım sanal marketten bakıyorumda bulamadım. bende marketten bakıp alıyım bari bu şekilde. 1 bedeni 1 paket alsamda idareten yeterli sanırım erkek bebiş nasıl gelecek bilinmez :))

marketten aldın dimi canım sanal marketten bakıyorumda bulamadım. bende marketten bakıp alıyım bari bu şekilde. 1 bedeni 1 paket alsamda idareten yeterli sanırım erkek bebiş nasıl gelecek bilinmez :))
Evet canım, erkek bebişler daha hızlı büyüyormuş
Sanalmarketten aldım, yapabilirsem linkini yollayayım buradan.
1 beden: https://www.sanalmarket.com.tr/prima-premium-care-yenidogan-eko-paket-92-li-p-1da8d1a
2 beden: https://www.sanalmarket.com.tr/prima-premium-care-mini-ekonomik-paket-88-li-p-1da8d1c

Sagolasin vanim benim bunlarida uygulayacagim simdilik ayakta sallanmiyoruz ama duzenli uyumuya gecicez insallahgunduz uykularimizda 1 keze dustu aksamlarida kendisi yatiyor uyumak icin ama simdilik kendi yanimda uyutup yatagina geciriyodum buda yanlismis bu aksamdan itibaren kendi yataginda uyutmayi deneyecegim amaoglen uykulari biraz zor olucak cunku yataginda hep muzurluk pesinde geziyor

Valla lidyada oglenleri uyumamak icin numaralara basladi,yatiriyorum ya kuzusunu ya savkanini alip geri geliyo en az 5 kez daha geri yatirmam gerekiyo..belkide sıcaktan uyuyamiyo diye dusunuyorum...yada muzurluk pesinde kosmaktan :) neyse ara ara bozulsada pes etmeyiz geri duzeltiriz anayiz biz yapariz :)

Bizimkide muzurlluk pesinde benimki pek yanina bisey almaz uyurkende istekalkiyo ayaga besigi salliyor telsizle oyniyo prize uzanmaya calisiyo yatakta zip zıp yapcam diye ugrasiyoo zıpır anlicagin

o bezler ilk haftalarda hemen bitiyor şimdi gözünüze ne kadar çok bez diye gelsede
sağlıkla gelsin bebişleriniz

ay bedevi bahtım kara yazımm, neyse hafta sonu gidip bi bakarız ne yapalım
28liralık olan bir boy küçük paketten almış pullubiber. Onda da 60adet varmış. Onlar da mı bitmiş canım?

Şimdi benim siparişler geldi. Paket beklerken koliyle geldiler, 4koli bez maşallah nereye konulacak bunlar bilmiyorum ben de Evde koliyle alt açma bezi, ıslak havlu, bez derken şimdiden minnoşumuzun geldiği belli oldu elhamdulillah

Eklentiler

• 20180813_142446.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 58
daha yeni sipariş vermemişmiydin sen hemen geldi
pullucuğumun aldığından stokta gözüküyo canım. olmadı ondan sipariş edeyim

daha yeni sipariş vermemişmiydin sen hemen geldi
pullucuğumun aldığından stokta gözüküyo canım. olmadı ondan sipariş edeyim
Migros hemen getiriyor canım. Saat aralığı seçiyorsun, o aralıkta geliyor. Normalde de migrostan süt ve süt ürünlerini, meyve sebze ve bazı içecekleri migrostan sipariş ederiz. İndirimlerini de takip ederim oradan. Aktif kullanırız sanal marketi yani, çok da memnunum. Hiç sorun yaşamadın şimdiye kadar.

Mesela bugün palmolive duş jellerinde bir alana bir bedava vardı. Onu da aldım. Şampuanlarda filan da bu şekilde kampanyalar oluyor, yarı fiyatına geliyor

biz biraz şehir içinden uzaktayız bu tarafa getirmezler diye hiç öyle sipariş etmiyodum açıkcası. bi deniyim bende

Kizlar doktordan ciktim simdi. Diyo niye aglamaklisin 2 gundur hissetmiyorum dedim. Uyuyodu yine 2 kez hareket etti ama birini doktor hissetti bakarken ben hissedemedim yine. Ikinciyi hissettim. 2 3 gun yat dinlen dedi. Yoruldugun icin boyledir dedi. Annemde 1 hafta yatsin dedi yok iyi degil emboli atar hareket iyidir dedi.
Girmeden tansiyon olcturdum 11/6 cikti. Kilomda 75 caktirmadan aliyorum artik

1bucuk saat once kahvalti yapmistim. Hastaneye gelirken de seker atmistim agzima hareket etsin diye. Doktor dedi simdi seker yuklemesi yapalim dedim kahvalti ettim sikinti yok dedi 50lik yaptircam ictim(tadi asidi kacmis limonlu gazoz gibiydi bana kotu yogun gelmedi)onu bekliyorum 1 saat sonra seker vercem. Acliga fln bakmadi anliyacaginiz. Bende diyet yaparim az oyle yaptiririm diyodum ama evdeki hesap carsiya uymadi tam kan ve idrar tahlili de istedi onu verdim(en son 12.hafta da yapmisti)

Kizimi da babaya benzetti bu arada 805 gram olmus minnak tosbagam yandan profil verdi bize teyzeleri

Sabahtan beri o kadar icim karamsardi ki bir igne bile almadim daha kizima. Gorene kadar da gordukten sonra da sinirlerim bosaldi resmen. Stoklardan bahsetmissiniz ilk defa onemli olmadigini hissettim. Uzuluyodum daha bisey almadim fln diye ama saglikli olsun da hic esyasi olmasa da onemli degil dedim icimden. Oyle ki cok korktum. Cok sukur kotu haberde almadim. Hepimiz saglicakla kucagimiza alalim insallah
Sekerim kac cikacak acaba suan bunu dusunuyorum. Valla 2 gundur cok fena hamur isi yedim hele pastayi off gomdum yani. Oda kotu cikmazsa atlattik artik. Sikinti olmazsa 10 eylule kadar doktor gelme dedi.

Eklentiler

• IMAG1681~2.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…