2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
oo maşallah maşallah tosbağna kuzum. benimki senin kızçeden büyük ama zayıf galiba. 706 gramdı anası kiloları hep kendine aldı
inşallah şekerinde çıkmaz. sıkma canını annesi uyuyomuş premses :))

maşallah tam bi prenses kuzucukk iyi haberler almana çok sevindim canım inşallah şekerinde de bişey çıkmaz mutlu mutlu evine gidersin

biz biraz şehir içinden uzaktayız bu tarafa getirmezler diye hiç öyle sipariş etmiyodum açıkcası. bi deniyim bende
Canım ev adresini giriyorsun, kendi ilçen, mahallen filan. Ona göre eğer getirmiyorlarsa zaten yazar. Bir dene bakalım. Getirme ücreti var 2,90tl. Ama biz de gitsek zaten benzin veya dolmuşa daha çok veriyoruz. Bir de taşıması, vakit ayırması var tabi. Kapına kadar getiriyorlar böyle ay reklam yapıyor gibi hissettim kendimi. Happy centerda da indirim takip ediyorum normalde, onlar da aynı şekilde eve kadar getiriyor. Bir de happyde getirme ücreti yok

maşallah kızınıza

Oy maşallah burnu, kulağı, ağzı her şeyi belli annesi

Güzel haberler almana sevindim canım. Sen çok güçlüsün sanırım, doktorun dışardan hissettiği hareketi hissetmemişsin canım.. Kocaman da olmuş maşallah 805gr

İnşallah şekerinin sonucu da güzel çıkar da son tahlillerini de atlatmış olursun canım

indirimleri takip edip alsak bile o getirme ücreti ortadan kalkar, ki keşke getirseler. bize migros uzak biraz verdiğim yol parası bile ondan pahalı deniycem canım bunu. inşallah getirirlerse artık eşime markete gidelim diye diretmeme gerek kalmayacak

Amin cnm inaşşallah sağlıcakla kullansınlar valla cnm ne güzel hemen gelmiş migros sanal marketi bende bir kullanayımm. Hoşuma gitti valla.

aydingelini cnm biz gittigidiyordan aldık. 1 numara 126lı 47.99 ve 2 no 120li 47.99. Birer paket aldık.

Tententen cnm maşallah bebişine
Güzel haberlerin daim olsun.

seninkiler de karlıymış canım. tanesi 38 kuruşa geliyo 1 numara. bende öyle yapıyım bari

seninkiler de karlıymış canım. tanesi 38 kuruşa geliyo 1 numara. bende öyle yapıyım bari
Aynen cnm tane hesabı ile baktığımızda bize de karlı geldi. Kargo ücretsiz. Friendly çamaşır detarjanı da aldık dün fiyat hatırlamıyorum ama o da piyasa fiyatının çok altına denk geldi.

Benimki hep ilerde canim. Gecen ay geldigimde 405ti. 18gun once ayrintilida 568 gramdi. 18 gunde 230 gram almis yaklasik. Onden gittigi icin fazla anliyacagin. Neyse ki aliyo da ben aldigim kilolari takmayip kizima veriyorum

maşallah tam bi prenses kuzucukk iyi haberler almana çok sevindim canım inşallah şekerinde de bişey çıkmaz mutlu mutlu evine gidersin

Insallah canim umitli olmaya calisiyorum ilk seker cikmis tok olan 97 ikincisi 120yi gecmemeliymis

maşallah kızınıza

Sagol canim

Ayy insallah yaa evet kocaman kiz oldu. Doktor yeri dar geliyo belli dedi. Kalbini dinletmedi zaten yuzunu cekmeye calisti. 2 dk da ciktim yanindan insallah sekerde cikmaz

Ayy çok tatlı maşallah herşey yolunda olmasına sevindim canim insallah şekerde iyi cikar iyi haber alasin...

sağlığı yerinde olsunda varsın önden gitsin tosbiş bir kız olsun :) şeker kısmını bizde kolaylıkla atlatırız başka bi korkumuz kalmaz inşallah

Ya kızlar size bişi sorcam ama gülmeyin:) benim 2. Kızdan kalma hiç açılmamış 2 paket prima premium care bezim var. 3-6 kg arası. Onu kullanabilirim dimi? Beze bişey olmamıştır heralde. 3,5 yıl oldu ama:)

Ya dünden belli sinirlerim tepemde. Dedim ya dün alışveriş yaptık diye. Sağolsun eşim hiç bişi demedi. Aldım ettim falan. Ama çok istekli alamadım çünkü durumlar vahim. Bugün sabahtan belli, “dolar çok arttı, kriz geldi, para yok, nolacak, iş yok” falan konuşup duruyo sabahtan belli. Ama sürekli bu modda. Doktora gitmem lazım, muayene tarihim geldi onu bile söylemiyorum düşünün. En sonunda kahvaltıda patladım.
Yeter be dedim, kriz sadece sanamı geldi? Daraltma beni, zaten hesap kitap düşünmekten canım sıkılıyo. Sanki hergün senden bişeyler istiyoruz, sanki habire masraf çıkarıyoruz. Benim derdim kendime yeter dedim. Aldı çocukları dışarı çıkartıyo bi yandan da bana laf sokuyo “ anneniz bu ara isyankar modda” yürü git dedim patlamayım yine. Manyak ya, sanki bi tek o yaşıyo bu Türkiye Cumhuriyetinde

Adam sana çok masrafımız var kriz kapıda dikkat edelim dememişki ayol niye patlıyosun adamcağıza bize hormonlar iyi gelmiyo vallahi. bende benm adamın ensesinde geziyorum. dolar olmuş 7 tl sen arabana gaz derdindesin ben bebene bez diye delirtiyorum adamı valla ne güzel seninki kızları alıp kaçıyo, benmki başını alıp gidiyo ben kafayı yiyorum bu sefer

Ben sleepy aldım yenidoğan bir paket. İnternette video gördüm pampersla sleepy aynıydı ıslaklık testinde. O yüzden daha uygun olanı neden denemeyeyim dedim. Eşim pampers alacaktı. Onu da ikna ettim. Beğenmezsek değiştiririz dedim.

Ya kızlar size bişi sorcam ama gülmeyin:) benim 2. Kızdan kalma hiç açılmamış 2 paket prima premium care bezim var. 3-6 kg arası. Onu kullanabilirim dimi? Beze bişey olmamıştır heralde. 3,5 yıl oldu ama:)
Bezlerin de son kullanma tarihi var canım. Bak istersen yazıyordur üstünde.

Eveet sonuc aciklandi

Ilk seker tok aldigi 97
Ilactan sonra aldigi ise 110 cikmis.

Sonucu ogrenince oturdum 3 tane kocaman incir yedim yatiyorum. Rahatladim valla. Bugun tetanozda olcaktim ama yarina giderim artik. Cok sukur yaa artik rahatim insallah. Darisi yaptiracaklarin basina

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…