Canimm hiç takılma bizde de aynı muhabbet ve eminim bı çok evde vardır kendi kendilerine triplere giriyolarYa dünden belli sinirlerim tepemde. Dedim ya dün alışveriş yaptık diye. Sağolsun eşim hiç bişi demedi. Aldım ettim falan. Ama çok istekli alamadım çünkü durumlar vahim. Bugün sabahtan belli, “dolar çok arttı, kriz geldi, para yok, nolacak, iş yok” falan konuşup duruyo sabahtan belli. Ama sürekli bu modda. Doktora gitmem lazım, muayene tarihim geldi onu bile söylemiyorum düşünün. En sonunda kahvaltıda patladım.
Yeter be dedim, kriz sadece sanamı geldi? Daraltma beni, zaten hesap kitap düşünmekten canım sıkılıyo. Sanki hergün senden bişeyler istiyoruz, sanki habire masraf çıkarıyoruz. Benim derdim kendime yeter dedim. Aldı çocukları dışarı çıkartıyo bi yandan da bana laf sokuyo “ anneniz bu ara isyankar modda” yürü git dedim patlamayım yine. Manyak ya, sanki bi tek o yaşıyo bu Türkiye Cumhuriyetinde
Gözün aydın canım haketmişsin incirleriEveet sonuc aciklandi
Ilk seker tok aldigi 97
Ilactan sonra aldigi ise 110 cikmis.
Sonucu ogrenince oturdum 3 tane kocaman incir yedimyatiyorum. Rahatladim valla. Bugun tetanozda olcaktim ama yarina giderim artik. Cok sukur yaa artik rahatim insallah. Darisi yaptiracaklarin basina
gözün aydın valla ohh haketmişsin ye anacım :)Eveet sonuc aciklandi
Ilk seker tok aldigi 97
Sonucu ogrenince oturdum 3 tane kocaman incir yedimyatiyorum. Rahatladim valla. Bugun tetanozda olcaktim ama yarina giderim artik. Cok sukur yaa artik rahatim insallah. Darisi yaptiracaklarin basina
Ay cocuk dogsun ne kadar uyduguna inanamiycaksin,sanaldan guzel guzel seciyosun getiriyolar cocukla gidip ne yuklu alisveris yapabiliyosun tasiyabiliyosun nede rahat alisveris yapabiliyosun cunku :) hadi acikma aglama kaka yapma emzirme hic biri olmasa bile biri gelipp ayyy ne kadarlik diye yapisip cocugu delirtiyo...karı var kışı var....sanal market bebegim ya :)LezzetliCipetpet cnm şimdi düşününce sanal market bana çok uymadı. Şöyle söyleyeyim migros benim evime yaklaşık 500 metro uzaklıkta aynı yol üzerinde şok, yerel büyük bir market ve 101 var büyük şehir için bulunmaz nimetmiş ama.
Evet biz aliyoruz.devlet hastanesiyse rapor cikariyo ucretsiz aliyosun ama 50 60 tl bisey cok pahali degil.Kizlar şeker yüksek çıktı ya dahiliye ye yönlendirdi beni 7 de randevum var hergun şekeri olcmemi isterse ölçüm aletini bizmi alıyoruz o kontrol kısmı nasıl oluyor??
Kiz adam sana bisey dememiski...cocuklari var ev gecindiriyo yazik adama,kocalarimizin hepsi bunalimda ne yapsinlar ya...bizde dun konustuk Onderalp 18 aylik olunca ben ise geri donucem,3.yu erteliyoruz mecburen...cocuklarimizin gelecegi icin calismak zorundayiz...adam oflayip puflayip dusunmesinde napsin haslama adami yazik :)Ya dünden belli sinirlerim tepemde. Dedim ya dün alışveriş yaptık diye. Sağolsun eşim hiç bişi demedi. Aldım ettim falan. Ama çok istekli alamadım çünkü durumlar vahim. Bugün sabahtan belli, “dolar çok arttı, kriz geldi, para yok, nolacak, iş yok” falan konuşup duruyo sabahtan belli. Ama sürekli bu modda. Doktora gitmem lazım, muayene tarihim geldi onu bile söylemiyorum düşünün. En sonunda kahvaltıda patladım.
Yeter be dedim, kriz sadece sanamı geldi? Daraltma beni, zaten hesap kitap düşünmekten canım sıkılıyo. Sanki hergün senden bişeyler istiyoruz, sanki habire masraf çıkarıyoruz. Benim derdim kendime yeter dedim. Aldı çocukları dışarı çıkartıyo bi yandan da bana laf sokuyo “ anneniz bu ara isyankar modda” yürü git dedim patlamayım yine. Manyak ya, sanki bi tek o yaşıyo bu Türkiye Cumhuriyetinde
Hadi gozun aydin:)Eveet sonuc aciklandi
Ilk seker tok aldigi 97
süpermiş cidden bilmiyodum canım. bide markete gidince gözün başka şeylerede kaçıyo alacağın 100tl lik ise, 150 oluyo..Ay cocuk dogsun ne kadar uyduguna inanamiycaksin,sanaldan guzel guzel seciyosun getiriyolar cocukla gidip ne yuklu alisveris yapabiliyosun tasiyabiliyosun nede rahat alisveris yapabiliyosun cunku :) hadi acikma aglama kaka yapma emzirme hic biri olmasa bile biri gelipp ayyy ne kadarlik diye yapisip cocugu delirtiyo...karı var kışı var....sanal market bebegim ya :)
Birde migrosta yoneticilik yaptigim icin detaylarida soyliym,domatesmi istedin en iyilerini seciyo begenmiyosa depodaki kasalardan seciyo,skt si yakinmi getir miyo yada ariyo bundan istemissiniz ama sktsi 2 gun sonra istermisiniz diyo,reyondaki etin rengi mi guzel degil soguk hava deposundan kestirttiyo,maydanozlar ölmüş mü direk yok cekiyo...
aydingelini ilçelere bile servis var mutlaka size de vardir.Araclarin frigo bolumleri oldugu icin km olarak hatirlamiyorum ama magazaya 1 saat mesafeye kadar servis yapiliyor.
Evet hem gereksiz alisveris yapmiyosun hem daha rahat fiyat karsilastirmasi yapiyosunsüpermiş cidden bilmiyodum canım. bide markete gidince gözün başka şeylerede kaçıyo alacağın 100tl lik ise, 150 oluyo..
ben sadece birkere yaptığım listenin üstüne çıkmayınca 250tl verdiğimi bilirim. işe başladıktan sonra benm adamda gevşedi almadığı şeyleri alıyo 400e çıkıyoruz markettenzaten herşeyde pahalı..
Büyük kızınkini geçen yıl deldirdim 5 buçuk yaşında falandı. Aynı anda küçüğüdr istedim ama eczacı delmedi. 5 yaşından küçüklere tavsiye de etmiyorum delmiyorum da dedi. Ama geçen gün başka bi eczanede gördüm daha 6 aylık bebeğinkini deliyolardı. Eee dedim benim kızımınkini delmediler. Kendilerine güvenememişlerdir dedi.ysmnfth kusum sana bisey sorcam ya kizlarin kulagini deldirdin mi
Ay cocuk dogsun ne kadar uyduguna inanamiycaksin,sanaldan guzel guzel seciyosun getiriyolar cocukla gidip ne yuklu alisveris yapabiliyosun tasiyabiliyosun nede rahat alisveris yapabiliyosun cunku :) hadi acikma aglama kaka yapma emzirme hic biri olmasa bile biri gelipp ayyy ne kadarlik diye yapisip cocugu delirtiyo...karı var kışı var....sanal market bebegim ya :)
Birde migrosta yoneticilik yaptigim icin detaylarida soyliym,domatesmi istedin en iyilerini seciyo begenmiyosa depodaki kasalardan seciyo,skt si yakinmi getir miyo yada ariyo bundan istemissiniz ama sktsi 2 gun sonra istermisiniz diyo,reyondaki etin rengi mi guzel degil soguk hava deposundan kestirttiyo,maydanozlar ölmüş mü direk yok cekiyo...
aydingelini ilçelere bile servis var mutlaka size de vardir.Araclarin frigo bolumleri oldugu icin km olarak hatirlamiyorum ama magazaya 1 saat mesafeye kadar servis yapiliyor.
Kızımın kulağını 1 buçuk yaşındayken deldirdim. Ağlamıştı tabi korktu ama şeker almıştım verince susmuştuysmnfth kusum sana bisey sorcam ya kizlarin kulagini deldirdin mi
normalde bende kızarımama busefer haklılar sanırım. Bende yazık bu adam bu çocuğu nasıl kreşe gönderecek diyedüşünüyorum kara kara. Kreş ler 1000 lira. Ayy ilk defa kocama acıyorum. Gerçi bende çalışıyorum ama ben ev kredisi ödüyorumYa dünden belli sinirlerim tepemde. Dedim ya dün alışveriş yaptık diye. Sağolsun eşim hiç bişi demedi. Aldım ettim falan. Ama çok istekli alamadım çünkü durumlar vahim. Bugün sabahtan belli, “dolar çok arttı, kriz geldi, para yok, nolacak, iş yok” falan konuşup duruyo sabahtan belli. Ama sürekli bu modda. Doktora gitmem lazım, muayene tarihim geldi onu bile söylemiyorum düşünün. En sonunda kahvaltıda patladım.
Ugradim okuldan alinca eczaneye cok suratsizlardi baya da bekledim cok kalamiyorumda ayakta yeter dedim ciktim kismet degilmis.yarin deldiririm artik :) merak ettim deldirince sorun oldu mu diye ondan sordumBüyük kızınkini geçen yıl deldirdim 5 buçuk yaşında falandı. Aynı anda küçüğüdr istedim ama eczacı delmedi. 5 yaşından küçüklere tavsiye de etmiyorum delmiyorum da dedi. Ama geçen gün başka bi eczanede gördüm daha 6 aylık bebeğinkini deliyolardı. Eee dedim benim kızımınkini delmediler. Kendilerine güvenememişlerdir dedi.
Çok pratik oluyor gerçekten canım, inşallah getiriyorlardır da işine yarar. Şimdiye kadar hiç kötü meyve sebze görmemişimdir. Ve migros markalı süt ürünleri yarı fiyatına geliyor neredeyse. Seke ürettiriyorlar üstelik. Ben sek sütten başka süt içemem, sevmiyorum. Çok iyi oluyor. Süt aynı süt, sek marla 4lira, migros marka 2,5lira.indirimleri takip edip alsak bile o getirme ücreti ortadan kalkar, ki keşke getirseler. bize migros uzak biraz verdiğim yol parası bile ondan pahalıdeniycem canım bunu. inşallah getirirlerse artık eşime markete gidelim diye diretmeme gerek kalmayacak
Canım biz ilk evlendiğimizde eşim devamlı mesaiye kalmak zorunda kalıyordu, haftasonları bile bir gün işe gidiyordu. Ben de tek başıma evin marketini yapamıyordum. Yakındaki market çok pahalıydı bir de. Şok filan uzaktı. Ben de bu sanal marketi kullanmaya başladım o zaman. Yine de bazı ürünler gereksiz pahalı oluyor, onları diğer marketlerden alıyoruz.Amin cnm inaşşallah sağlıcakla kullansınlarvalla cnm ne güzel hemen gelmiş migros sanal marketi bende bir kullanayımm. Hoşuma gitti valla.
aydingelini cnm biz gittigidiyordan aldık. 1 numara 126lı 47.99 ve 2 no 120li 47.99. Birer paket aldık.
@Tententen cnm maşallah bebişine
Güzel haberlerin daim olsun.
benim gribim bir hafta sürer malasef :/ ateş yok sadece burun akıntısı hapşırma hafif boğaz ağrısıİlaç kullanamayacağın için çok seçeneğin yok. Eğer yüksek ateş yoksa ıhlamur, zencefilli bal vs kullanarak atlatabilirsin umarım. Eğer 1-2 güne geçmezse doktora görünmekte fayda var tabi.
canım çok kötüysen doktora gözük. eğer orta ayar ise, sıcak su limon sık iç, ıhlamur iç. günde 2 fincan bitki çayı içebilirsin. ama kötüysen bekleme doktora git çünkü kolay kolay geçmiyo..
bende öyle yaptım bari dün limonlu su içtim bugün salep içtim meyve yicem birazdan et haşlamayı bende yapimBen ilk aylarda birkaç kere oldum canım.Bol bol limonlu su içtim.Meyve çok yedim. Bir de normalde hic yemem ama et haşladım pataetes ile birlikte ,suyunu ve patatesini karabiber limonla içtim.Etini yedim filan. Böyle atlattım çok şükür.Sana da çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın
Ben sütün her türlüsünü içerim hiç duymadığım marka hariç :))Çok pratik oluyor gerçekten canım, inşallah getiriyorlardır da işine yarar. Şimdiye kadar hiç kötü meyve sebze görmemişimdir. Ve migros markalı süt ürünleri yarı fiyatına geliyor neredeyse. Seke ürettiriyorlar üstelik. Ben sek sütten başka süt içemem, sevmiyorum. Çok iyi oluyor. Süt aynı süt, sek marla 4lira, migros marka 2,5lira.
Canım biz ilk evlendiğimizde eşim devamlı mesaiye kalmak zorunda kalıyordu, haftasonları bile bir gün işe gidiyordu. Ben de tek başıma evin marketini yapamıyordum. Yakındaki market çok pahalıydı bir de. Şok filan uzaktı. Ben de bu sanal marketi kullanmaya başladım o zaman. Yine de bazı ürünler gereksiz pahalı oluyor, onları diğer marketlerden alıyoruz.
Mesela barilla indirime giriyor, makarnaları öyle alıyorum. İşte bir alana bir bedava şampuanlar sabunlar filan oluyor, bir de koroplastın ürünleri normalde çok pahalı ama arada %50indirime girer migrosta, o indirimden alırız bolca lavantalı çöp poşetini, buz dolabı poşetlerini filan. Tabi bir de yazın dondurmalar %50indirimli ya da ikinci %50indirimli oluyor. Onu da çok seviyorum
Bir de telefon uygulamaları var, oradan hesabına kampanya veya indirim ekleyebiliyorsun, money puan biriktiriyorsun. Bak ekran resmi ekledim, yıl başından beri ekstra 240lira indirim yaptırmışım uygulamayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?