2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
Canimm hiç takılma bizde de aynı muhabbet ve eminim bı çok evde vardır kendi kendilerine triplere giriyolar
İçimden çocuk bı doğsun bosancam ya diyorum ben inşaat muhendisiyim hamile kalınca mecburen calisamadim şantiye şartlarından ama kocamın bu tiplerinden hiç aşermedigimi farkettim calismamak ne zormuş ama... En iyisi bu konuda onları umursamamak az kaldı bebislere kavuşmaya insallah
 
Gözün aydın canım haketmişsin incirleri
 
Kizlar şeker yüksek çıktı ya dahiliye ye yönlendirdi beni 7 de randevum var hergun şekeri olcmemi isterse ölçüm aletini bizmi alıyoruz o kontrol kısmı nasıl oluyor??
 
gözün aydın valla ohh haketmişsin ye anacım :)
 
Ay cocuk dogsun ne kadar uyduguna inanamiycaksin,sanaldan guzel guzel seciyosun getiriyolar cocukla gidip ne yuklu alisveris yapabiliyosun tasiyabiliyosun nede rahat alisveris yapabiliyosun cunku :) hadi acikma aglama kaka yapma emzirme hic biri olmasa bile biri gelipp ayyy ne kadarlik diye yapisip cocugu delirtiyo...karı var kışı var....sanal market bebegim ya :)
Birde migrosta yoneticilik yaptigim icin detaylarida soyliym,domatesmi istedin en iyilerini seciyo begenmiyosa depodaki kasalardan seciyo,skt si yakinmi getir miyo yada ariyo bundan istemissiniz ama sktsi 2 gun sonra istermisiniz diyo,reyondaki etin rengi mi guzel degil soguk hava deposundan kestirttiyo,maydanozlar ölmüş mü direk yok cekiyo...
aydingelini ilçelere bile servis var mutlaka size de vardir.Araclarin frigo bolumleri oldugu icin km olarak hatirlamiyorum ama magazaya 1 saat mesafeye kadar servis yapiliyor.
 
Kizlar şeker yüksek çıktı ya dahiliye ye yönlendirdi beni 7 de randevum var hergun şekeri olcmemi isterse ölçüm aletini bizmi alıyoruz o kontrol kısmı nasıl oluyor??
Evet biz aliyoruz.devlet hastanesiyse rapor cikariyo ucretsiz aliyosun ama 50 60 tl bisey cok pahali degil.
 
Kiz adam sana bisey dememiski...cocuklari var ev gecindiriyo yazik adama,kocalarimizin hepsi bunalimda ne yapsinlar ya...bizde dun konustuk Onderalp 18 aylik olunca ben ise geri donucem,3.yu erteliyoruz mecburen...cocuklarimizin gelecegi icin calismak zorundayiz...adam oflayip puflayip dusunmesinde napsin haslama adami yazik :)
 
Hadi gozun aydin:)
 
süpermiş cidden bilmiyodum canım. bide markete gidince gözün başka şeylerede kaçıyo alacağın 100tl lik ise, 150 oluyo..
ben sadece birkere yaptığım listenin üstüne çıkmayınca 250tl verdiğimi bilirim. işe başladıktan sonra benm adamda gevşedi almadığı şeyleri alıyo 400e çıkıyoruz marketten zaten herşeyde pahalı..
 
Evet hem gereksiz alisveris yapmiyosun hem daha rahat fiyat karsilastirmasi yapiyosun
 
ysmnfth kusum sana bisey sorcam ya kizlarin kulagini deldirdin mi
Büyük kızınkini geçen yıl deldirdim 5 buçuk yaşında falandı. Aynı anda küçüğüdr istedim ama eczacı delmedi. 5 yaşından küçüklere tavsiye de etmiyorum delmiyorum da dedi. Ama geçen gün başka bi eczanede gördüm daha 6 aylık bebeğinkini deliyolardı. Eee dedim benim kızımınkini delmediler. Kendilerine güvenememişlerdir dedi.
 

Haklısın cnm ben daha bebekli yaşamımın nasıl olacağını idrak edemiyorum. Bunu biraz yaşayarak öğrenecem. Şuan herşey süt limansağolsun eşim halleder tüm eksikleri belki onun rahatlığı da var bende.
 
normalde bende kızarımama busefer haklılar sanırım. Bende yazık bu adam bu çocuğu nasıl kreşe gönderecek diyedüşünüyorum kara kara. Kreş ler 1000 lira. Ayy ilk defa kocama acıyorum. Gerçi bende çalışıyorum ama ben ev kredisi ödüyorum
 
Ugradim okuldan alinca eczaneye cok suratsizlardi baya da bekledim cok kalamiyorumda ayakta yeter dedim ciktim kismet degilmis.yarin deldiririm artik :) merak ettim deldirince sorun oldu mu diye ondan sordum
 
Çok pratik oluyor gerçekten canım, inşallah getiriyorlardır da işine yarar. Şimdiye kadar hiç kötü meyve sebze görmemişimdir. Ve migros markalı süt ürünleri yarı fiyatına geliyor neredeyse. Seke ürettiriyorlar üstelik. Ben sek sütten başka süt içemem, sevmiyorum. Çok iyi oluyor. Süt aynı süt, sek marla 4lira, migros marka 2,5lira.

Canım biz ilk evlendiğimizde eşim devamlı mesaiye kalmak zorunda kalıyordu, haftasonları bile bir gün işe gidiyordu. Ben de tek başıma evin marketini yapamıyordum. Yakındaki market çok pahalıydı bir de. Şok filan uzaktı. Ben de bu sanal marketi kullanmaya başladım o zaman. Yine de bazı ürünler gereksiz pahalı oluyor, onları diğer marketlerden alıyoruz.

Mesela barilla indirime giriyor, makarnaları öyle alıyorum. İşte bir alana bir bedava şampuanlar sabunlar filan oluyor, bir de koroplastın ürünleri normalde çok pahalı ama arada %50indirime girer migrosta, o indirimden alırız bolca lavantalı çöp poşetini, buz dolabı poşetlerini filan. Tabi bir de yazın dondurmalar %50indirimli ya da ikinci %50indirimli oluyor. Onu da çok seviyorum

Bir de telefon uygulamaları var, oradan hesabına kampanya veya indirim ekleyebiliyorsun, money puan biriktiriyorsun. Bak ekran resmi ekledim, yıl başından beri ekstra 240lira indirim yaptırmışım uygulamayla
 

Eklentiler

  • Screenshot_20180813-185337_Migros.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 69
İlaç kullanamayacağın için çok seçeneğin yok. Eğer yüksek ateş yoksa ıhlamur, zencefilli bal vs kullanarak atlatabilirsin umarım. Eğer 1-2 güne geçmezse doktora görünmekte fayda var tabi.
benim gribim bir hafta sürer malasef :/ ateş yok sadece burun akıntısı hapşırma hafif boğaz ağrısı
 

bende öyle yaptım bari dün limonlu su içtim bugün salep içtim meyve yicem birazdan et haşlamayı bende yapim
 
Ben sütün her türlüsünü içerim hiç duymadığım marka hariç :))
Bende deniyim canım ya sağol inşallah getirirler. Bizde metro markete gidiyoruz toptancı market diye ama bi girip çıkmamız 200tl.. burdan hesaplayıp alırım bari bide inşallah getirirler ki bebek olunca da zorlanmak zorunda kalmam.. sen baya alışveriş yapmışsın canım maşallah :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…