2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Metroda da meyveler filan çok güzel oluyor canım ya. Malesef 200liradan az ödenmiyor bir markete girdin mi...

Anneme de alışveriş yapıyorum aynı üyelikle canım. Onun hiç gitme imkanı yok, evine getirtiyorum. Ümraniyedeyken ya da mesela çalışırken de bana whatsapptan yazıyordu "şunlar şunlar lazım kızım müsait olduğunda alır mısın" diye. Ben 5dkda telefondan seçip yolluyorumdum, kadının ayağına kadar getiriyorlardı. Büyük imkan ya gerçekten. Bebekle de çok kolaylık olur

Gerçekten öyleymiş valla. Bizim bu çalıştığımız şirket ilk açıldığında yemek sepetinden yemek söylüyoduk aşçı yok diye. Bikere getiren bidaha getirmiyodu çok uzak diye
Belki migros onu yapmaz inşallah

Bir bebek bezi muhabbetidir almış gitmiş kafam karıştı hangi beden kaç paket gerekir - bir bebek günde kaç bez kirletir- bir ay sonra mı ikinci bedene geçilir

Son anda fotodaki bayan gibi coşmayalım inş

Eklentiler

• CA7B7F2D-869B-4218-99CE-8BFE1759E6B7.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar şimdi bende migrostan Prima premium care 1 tane 1 numara 1 tane 2 numara aldım ama primanin diğer serisi çok pahalıydı eşimle tereddüt ettik premium niye ucuz acaba tutulan bı bez değil mi dedik?kullananlar var mıydı tecrübeli arkadaşlardan?

E Esra_Babies canım müsait değilsindir ama müsait olunca bilgilendir bizi. merak ettim ne oldu gittinmi işyerine ?
Selam canım bugun gittim ik ya, belgelerimi almaya geldim dedim. Biz evinize göndermiştik dediler. Bende elinizde illaki bi nushası vardır onu verin sgk ya işsizlik için başvurcam dedim. Sgk dan daha çıkışınız yapılmadı dedi. Bende o zaman eve ne gönderdiniz dedim. İkisi farklı bir işlem eve giden evrakla sgk dan çıkışınızın bildirilmesi farklı bi süreç dedi. Sonra bende o adreste değilim bugun il dışına çıkıcam bu işlemleri halletmem lazım dedim. Yarın mailinize göndeririz dediler. Adresimi ev adresi olarak değiştirdim çünkü resmi adres kaynanamlar olarak gözüküyor. Nikah zamanı öyle yaptırmıştık kaldı daha değiştirmedik. Şimdi onlarında kulağına gitsin istemedim. Yeni adres verdim tmm buraya göndeririz dedi. Bende hani göndermiştiniz dedim. Avukat aracılığı ile noter kanalıyla düzenlenip gönderim aşamasında diye yine kıvırdı. Böyle bir alavere dalavere cevaplar işte. Ne yaptıklarını bana nasıl bi tezgah kurduklarını bilmiyorum. Hala aklımda bin tane soru var. Çıkış kodumu bile bilmiyorum ki ona göre atağa geçeyim. Bende avukatıma durumu söyledim böyle böyle diye. Sen yine de ik yla konuştuğun herşeyi mail ile de onlara at evrak talebini birde maille yap, yazılı kanıt olsun elinde, cuma günü çıkışının verildiğinide özellikle belirt mailinde dedi. Öyle yapacaktım sonra birde doktora gideyim dedim 10 günlük rapor verdi durumumu anlattım. Elinde raporun olsun yinede resmi olarak dedi hani bildirimsiz işe gelmedi durumundan bişey yapamasınlar diye. Sonra o raporu ik ya mail olarak attım. Ağızlarını arar gibi raporumun bitiminde çıkışımı verme durumunuz varmı 10 gün daha bekletebilirmisiniz çıkışımı dedim. Biz ztn çıkışını verdik sadece sgk ya bildirmesi kaldı dedi. En azından mailde onların beni çıkarttığı yazıyor. Ve de benim onlara attığım raporda mail ekinde.
Beklemekten başka çarem kalmadı. Çaresiz ve de çelişkiler içinde beklemek çok zor. İdam kararım ellerinde sanki ne gün öldürcekler diye bekliyorum.

Canım normalde premium care daha pahalı ama %30 indirime girmiş şimdi canım

Deme öyle canım ya vardır herşeyde bi hayır.. ama anlamadım neden bi öyle bi böyle konuşuyolar.. avukat bulman iyi olmuş. Eşinle konuşabildinmi peki bu durumu..

Himm anladım cnm.peki 1 numara 60 adet 2 numara 58 adet yeterli olur mu acaba ilk ay için?
Canım pek bilgi sahibi değilim bu konuda ilk çocuğum olacağı için. Bizim kızımız olacak, kızlar daha minyon olurmuş öyle dediler. 92lik 2paket 1 numara, 88lik 2paket de 2 numara aldım. Yengem bize geldi akşam üstü, onun da kızı var. Tahminen tam yeter bunlar sana dedi, inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepimize.

Benimde ilk cnm benimde kızım olacak inşallah senin ki anca yeterse benim daha kalmam lazım o zmn

Deme öyle canım ya vardır herşeyde bi hayır.. ama anlamadım neden bi öyle bi böyle konuşuyolar.. avukat bulman iyi olmuş. Eşinle konuşabildinmi peki bu durumu..
İlerisi için baya işimi görcek bu para, davayı kazanırsam normalde çalışcaktım doğum iznimden sonra ama çalışmak zorunda kalmıcam bu durumda evde bebeğime bakarım davadan tazminatımı alabilirsem. Ama şu dönem için kötü oldu. Nese Allah büyüktür bir kapıyı kapatan Rabbim başka kapı açar inşallah.
Eşime sanki toplu çıkarım varmış gibi yansıttım, çıkış belgemi alamadığım için galiba çıkardılar dedim net konuşamadım hani alıştıra alıştıra söyle derler ya öyle yapmaya çalışıyorum ama ne kadar üzgün olduğumu anladığı için oda bişey diyemedi ve benden kaynaklı olduğunu düşünmediği için beni yargılayamadı. Çünkü savunma aldım şöyle oldu böyle oldu desem kıyameti koparır kuralcı biri olduğu için kendisi, neden dikkat etmedin şu dönemde, üstelik seni takip ettiklerinide biliyormuşsun der, ama eminim bu sebep olmasa başka sebep bulacaklardı...

Benimde ilk cnm benimde kızım olacak inşallah senin ki anca yeterse benim daha kalmam lazım o zmn
Günde 7-8 tane kullansak dedim bir aya yakın gider iki paket. 2-5 kilo diyor 1beden için. Herhalde en erken de bir ayın sonunda görürüz 5kiloyu canım.

Hesap yapıyorum böyle ama gerçeği nasıl olacak hiç bilmiyorum

Canım bahane arayan birisi sen ne yaparsan yap kaşının üstünde gözün var der bi bahane bulur. Eşinin böyle düşünebileceğine hem kızdım hem üzüldüm açıkçası.. zaten işveren işten çıkarıyosa ister üzül ister üzülme seni yargılayamaz ki.. inşallah haklarını fazlasıyla alabilirsin gönlün ve maddiyatın rahat olur.. zor ya işten çıkarılmak ayrı dert eşine dert yanamaman ayrı dert. Ama sıkma canını herşeyi kararlaştırmıştır rabbim. Belki bundan sonrası çok daha güzel olur ne bilebiliriz ki

Rapor alman iyi olmus. Sadece sozlu bilgi var elinde. Sgk ya bildirim icin cikis tarihinden itibaren 10 gun sureleri var saniyorum.

Canım ilk anın şokunu atmışsın seni daha iyi gördüm çok şükür :) inşallah çok daha güzel kapılar açsın Rabbim. Sen de birgun şu yaşadıkların için iyi ki böyle olmuş de insllah çok şükür evlatların sağlıklı. Bir yolunu bulur yine gecinirsiniz evelallah ama trilyon verseler evladının bir gözüne değişmezsin. Bundan büyük zenginlik yok aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…