- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Ay olmazmi ya,gecen pazarda ona kucuk lastik toka alcaktim tezgaha yaklastirdim arabayi,ne kadar bilezik varsa takmis koluna kupeleride kulaginin icine sokmaya calisiyoCanım küpe takmaya hevesi var mı? Varsa yaptir bence biz de küçükken takılmış büyüdüğümde asla cesaret edip deldiremezdim herhalde
Ay olmazmi ya,gecen pazarda ona kucuk lastik toka alcaktim tezgaha yaklastirdim arabayi,ne kadar bilezik varsa takmis koluna kupeleride kulaginin icine sokmaya calisiyobi ara butun tezgahi almak zorunda kalcaz sandim,sonra iki bilezik secti cok sukur
Cok iyi fikirmis teyzesi :)O zaman aklı ermeden yaptır canım en iyisi :) vay süslü hanım görüyor musun? Madem süsü seviyor önder alp hastaneden gelirken ona takı getirsin bari
kizz gidip bebek bezini metrodan alsana madem kac kere yazdim 25 liradan 68 li premium care 1 den 2 paket aldim 2 nunarasininda 108 li 40 liraydiBen sütün her türlüsünü içerim hiç duymadığım marka hariç :))
Bende deniyim canım ya sağol inşallah getirirler. Bizde metro markete gidiyoruz toptancı market diye ama bi girip çıkmamız 200tl.. burdan hesaplayıp alırım bari bide inşallah getirirler ki bebek olunca da zorlanmak zorunda kalmam.. sen baya alışveriş yapmışsın canım maşallah :)))
Ay valla görmedim ki kuzum ya. Ooo o baya uygunmuş dur ben oraya kaçayım yarın yada öbür gün çok sağollkizz gidip bebek bezini metrodan alsana madem kac kere yazdim 25 liradan 68 li premium care 1 den 2 paket aldim 2 nunarasininda 108 li 40 liraydi
ordn al canim esim baya fiyat arastirmasi yapmsiti en uygunu bu oldu dedi o zaman :)Ay valla görmedim ki kuzum ya. Ooo o baya uygunmuş dur ben oraya kaçayım yarın yada öbür gün çok sağoll
Teşekkür ederim can imEvet biz aliyoruz.devlet hastanesiyse rapor cikariyo ucretsiz aliyosun ama 50 60 tl bisey cok pahali degil.
En son 28 24-28 arası canimArkadaslar seker yuklemesi en son kacinci hafta yapilabilir? Simdilik sehir disindayim 27. Haftamda kendi aile hekimime gidicem, burdakiler misafir hastaya yapamadiklarini soyledi. Hastanede de yaptirmak istemiyorim acikcasi.. acaba 27. Haftam gibi kendi aile hekimimde yaptirsam cok gec olur mu?
Ben hiç ne kadar kullanırım günde diye hesaplamamistimGünde 7-8 tane kullansak dedim bir aya yakın gider iki paket. 2-5 kilo diyor 1beden için. Herhalde en erken de bir ayın sonunda görürüz 5kiloyu canım.
Hesap yapıyorum böyle ama gerçeği nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ben ileriyi çok düşünüp plan program yaparım canım, sen bana bakmaBen hiç ne kadar kullanırım günde diye hesaplamamistimdogru diyorsun cnm benim daha almam gerekebilir ama sonra da alırım ya bunlar şimdilik yeterli diye düşünüyorum
Merhaba hanımlar, umarım hepiniz sağlıklı güzel hamilelikler geciriyorsunuzdur . Benim merak ettiğim hazırlık yapmaya başladınız mı? Doğum çantası yada bebek odası için ? Kimi bana erken daha diyo kimi hazırla koy diyo . Kafam karisiyo açıkçası siz nasıl yaptınız?
Ben daha bisey almadim. Tek rahat benim burda sanirimbu ayin sonunda yavas yavas baslarim artik almaya. Zaten cogu sey netten aliniyo diye dert etmedim nedense. Tek sorun sanirim fiyatlarin cok artiyor olmasi bakalim nasip kismet
Wish diye bi site var ya orda çok ucuz . Ben ordan sipariş vermeyi düşünüyorum. Valla zaman geçtikçe heyecanlanıyorum heyecanlandıkça da napcami şaşırıyorum . Birde benim ailem yanimda değil ben almanyaya gelin geldim . Daha da panikliyorum böyle yalnız
Sakin ol panikleme hic alinir hepsi merak etme. Orda uygun fiyattaysa yavas yavas alirsin. Liste hazirla en azindan temel ihtiyaclari alir ayrintili esyaya dogumdan sonra karar verirsin. Bi arkadasin varsa onunla da gezip bakabilirsin. Hepimiz deneme yanilmayla ogrencez
benim kiyafet olayim bbitti bebek arabasida hazir besijte carsamba gunu gelicek ama henuz canta hazirlamadim bu ay ciksin diye bekliyorum sadece battaniyelerini yikadim simdilik sicakta pek ugrasacak vaktim yok :)Merhaba hanımlar, umarım hepiniz sağlıklı güzel hamilelikler geciriyorsunuzdur . Benim merak ettiğim hazırlık yapmaya başladınız mı? Doğum çantası yada bebek odası için ? Kimi bana erken daha diyo kimi hazırla koy diyo . Kafam karisiyo açıkçası siz nasıl yaptınız?
benim kiyafet olayim bbitti bebek arabasida hazir besijte carsamba gunu gelicek ama henuz canta hazirlamadim bu ay ciksin diye bekliyorum sadece battaniyelerini yikadim simdilik sicakta pek ugrasacak vaktim yok :)
bizimde kıyafetlerimiz tamam. Hazırlıklara 30.haftadan sonra çantayı hazırlayabilirim. Ne olur ne olmazMerhaba hanımlar, umarım hepiniz sağlıklı güzel hamilelikler geciriyorsunuzdur . Benim merak ettiğim hazırlık yapmaya başladınız mı? Doğum çantası yada bebek odası için ? Kimi bana erken daha diyo kimi hazırla koy diyo . Kafam karisiyo açıkçası siz nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?