2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım küpe takmaya hevesi var mı? Varsa yaptir bence biz de küçükken takılmış büyüdüğümde asla cesaret edip deldiremezdim herhalde
Ay olmazmi ya,gecen pazarda ona kucuk lastik toka alcaktim tezgaha yaklastirdim arabayi,ne kadar bilezik varsa takmis koluna kupeleride kulaginin icine sokmaya calisiyo bi ara butun tezgahi almak zorunda kalcaz sandim,sonra iki bilezik secti cok sukur

O zaman aklı ermeden yaptır canım en iyisi :) vay süslü hanım görüyor musun? Madem süsü seviyor önder alp hastaneden gelirken ona takı getirsin bari

kizz gidip bebek bezini metrodan alsana madem kac kere yazdim 25 liradan 68 li premium care 1 den 2 paket aldim 2 nunarasininda 108 li 40 liraydi

Arkadaslar seker yuklemesi en son kacinci hafta yapilabilir? Simdilik sehir disindayim 27. Haftamda kendi aile hekimime gidicem, burdakiler misafir hastaya yapamadiklarini soyledi. Hastanede de yaptirmak istemiyorim acikcasi.. acaba 27. Haftam gibi kendi aile hekimimde yaptirsam cok gec olur mu?

En son 28 24-28 arası canim

Ben hiç ne kadar kullanırım günde diye hesaplamamistimdogru diyorsun cnm benim daha almam gerekebilir ama sonra da alırım ya bunlar şimdilik yeterli diye düşünüyorum

Ben hiç ne kadar kullanırım günde diye hesaplamamistimdogru diyorsun cnm benim daha almam gerekebilir ama sonra da alırım ya bunlar şimdilik yeterli diye düşünüyorum
Ben ileriyi çok düşünüp plan program yaparım canım, sen bana bakma
Sen size en uygun olduğunu düşündüğün şekilde hareket et

Kızlar ben önce bu ilacı kullanıyordum krilom krill oil eczaneye gittim ilaç artık böyle üretiyorlarmış dediler bana ultra krilom krill verdiler birşey olur mu sizce

Eklentiler

• 67E85A3B-B496-4F82-A89F-4C54299858DD.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 21
  • CD780398-E6E5-43D8-9B79-AAC6446931D0.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba hanımlar, umarım hepiniz sağlıklı güzel hamilelikler geciriyorsunuzdur . Benim merak ettiğim hazırlık yapmaya başladınız mı? Doğum çantası yada bebek odası için ? Kimi bana erken daha diyo kimi hazırla koy diyo . Kafam karisiyo açıkçası siz nasıl yaptınız?

Ben daha bisey almadim. Tek rahat benim burda sanirim bu ayin sonunda yavas yavas baslarim artik almaya. Zaten cogu sey netten aliniyo diye dert etmedim nedense. Tek sorun sanirim fiyatlarin cok artiyor olmasi bakalim nasip kismet

Ben daha bisey almadim. Tek rahat benim burda sanirim bu ayin sonunda yavas yavas baslarim artik almaya. Zaten cogu sey netten aliniyo diye dert etmedim nedense. Tek sorun sanirim fiyatlarin cok artiyor olmasi bakalim nasip kismet

Wish diye bi site var ya orda çok ucuz . Ben ordan sipariş vermeyi düşünüyorum. Valla zaman geçtikçe heyecanlanıyorum heyecanlandıkça da napcami şaşırıyorum . Birde benim ailem yanimda değil ben almanyaya gelin geldim . Daha da panikliyorum böyle yalnız

Sakin ol panikleme hic alinir hepsi merak etme. Orda uygun fiyattaysa yavas yavas alirsin. Liste hazirla en azindan temel ihtiyaclari alir ayrintili esyaya dogumdan sonra karar verirsin. Bi arkadasin varsa onunla da gezip bakabilirsin. Hepimiz deneme yanilmayla ogrencez

Orası öyle tabiki ama insan gene de düşününce ayy nasıl olcak diyo . Çoğu gitti azı kaldı nede olsa hayırlısıyla bi kucağıma alıyım oğlumu diyorum . Birde şeker yüklemesi olayı var tabiki su ara . Doktor yüklencek diyo ama o kadar olumsuz konusuluyo ki şeker yüklenmesiyle ilgili bilmiyorum napsam.

benim kiyafet olayim bbitti bebek arabasida hazir besijte carsamba gunu gelicek ama henuz canta hazirlamadim bu ay ciksin diye bekliyorum sadece battaniyelerini yikadim simdilik sicakta pek ugrasacak vaktim yok :)

bizimde kıyafetlerimiz tamam. Hazırlıklara 30.haftadan sonra çantayı hazırlayabilirim. Ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…