Orası öyle tabiki ama insan gene de düşününce ayy nasıl olcak diyo . Çoğu gitti azı kaldı nede olsa hayırlısıyla bi kucağıma alıyım oğlumu diyorum . Birde şeker yüklemesi olayı var tabiki su ara . Doktor yüklencek diyo ama o kadar olumsuz konusuluyo ki şeker yüklenmesiyle ilgili bilmiyorum napsam.
Bende bisey yapmadim daha ilkinde boyle degildim bu 2. Ondan mi bilmiom hep oteliomOrası öyle tabiki ama insan gene de düşününce ayy nasıl olcak diyo . Çoğu gitti azı kaldı nede olsa hayırlısıyla bi kucağıma alıyım oğlumu diyorum . Birde şeker yüklemesi olayı var tabiki su ara . Doktor yüklencek diyo ama o kadar olumsuz konusuluyo ki şeker yüklenmesiyle ilgili bilmiyorum napsam.
Bende bisey yapmadim daha ilkinde boyle degildim bu 2. Ondan mi bilmiom hep oteliom
Ahahahah soru neydi... merak ettim bak.Kiiz bugun nickin kim milyonerde soru olarak geldi bak unlu oldun
Ahahahah soru neydi... merak ettim bak.
Tercih meselesi bu ben bugun yukleme yaptim. Ama normalde de meyve tatli pasta tuketen biriyim. Ictigim sey sekerli bile gelmedi bana. Normalde de tuketiyosan yaptirabilirsin zaten sivi su. Sahsen ben asitsiz soda iciyomusum gibi dusundum ki o kadar bile sekerli gelmedi. Ama dikkat ediyosan gunde 2 3 kez aclik tokluk olcebilirsin. Ailede seker hastasi yoksa tabi. Bizde var bende dikkat etmeye calisiyorum ama birakmadigim icin sekeri yaptirdim temiz cikti cok sukur. Hatta bugun hastaneden gelince 3 tane buyuk incir gomdum sonra meyvesuyu ictim. 4 tane bayram sekeri yedim fln
Bende bisey yapmadim daha ilkinde boyle degildim bu 2. Ondan mi bilmiom hep oteliom
Aciklamasini soyleyip kavrami istedi. Seyirci jokerini kullandi. Yuzde40 dedi seyirci ve son saniye onu isaretledi
Anam bez ekonomisinden kalkinma yaratmissiniz kizlar masallah :) ben bez isine cok kafa yormadim vaktiyle prima yenidogan beyaz aldim. Sonra o pisik yapti bebemde. Yesile dondum. Bayaca yesil kullandim. Ama yasindan sonra sanirim beyaz daha.emici die tekrar beyaza dondum 2 yasta bezden ayrildi gece gunduz. Yani beze yapacagimiz masraf en cok 2 yil hadi bilemedin 2.5 yil. Bunu bi sekil karsilarizda nolacak bu cocuklarin egitimi sporu sagligi beslenmesi. Bugun onu dusundum. Masallah istahli bir cocugim var. Yemek konusunda sikintisi yok. Bugun onu dusundum. Yiyecek yemek bulamazsak ne yapariz die. Allah o hallere dusurmesin kimseye de yasatmasin insallah. Oglanin okulu servisi aylik 2500 lira bu zamlarla seneye ne kadar odiycez allah bilir.
Anlamini bende sayende yeni ogrendim kac senelik nickim:)) ogluma hamileligim doneminde calisirken sabahlari rock fm dinlerdim. Mesut surenin programinin adiydi rabarba. Cok severdim. O zaman aklima gelen ilk nick bu olmustu.:))(
Daha bende de bişey yok Sadece elimde bi liste var o da doğum çantası için annemle yapmıştık
Ben normalde çok sevmem tatlı ama hamilelikte hep tatlı istiyo canım nutella olsun kekler olsun meyveler olsun yiyorum yani bayateyzemde şeker hastalığı var , perşembe günü kontrole gidicez artık bakalım neler olcak :) O tartılma olayı da beni benden aliyo maşallah her seferinde bi oha diyorum
Simdi dusununce cuk dedi :)))Aa cidden mi?? Ben biliyodum anlamini da soruda gorup burda da gorunce sasirdim sahsen denk geldidj icin anlamli olmjs nick
bizimde kıyafetlerimiz tamam. Hazırlıklara 30.haftadan sonra çantayı hazırlayabilirim. Ne olur ne olmaz
Ailede varsa yaptirman tabiki daha iyi. Yaz donemindeyiz bol meyve tuketiyoz bebekte bisey olmaz insallah
Ogluma hamileyken bi oturusta bi kavanoz nutellayi kasikla yemistim :)) 1 kilo almistim ustune sonra baktim tam 7000 kaloriymis :)) emzirirken 10lu hayley varya onlarin yarisini yerdim bi oturusta :)) omrumde canimin cekmedigi tatliyi ogluma hamilelik ve emzirme doneminde yasadim. Ama o zaman sigarayi birakmak etkiledi sanirim. Bunda canim.cok nadir tatli istioAilede varsa yaptirman tabiki daha iyi. Yaz donemindeyiz bol meyve tuketiyoz bebekte bisey olmaz insallah
Ogluma hamileyken bi oturusta bi kavanoz nutellayi kasikla yemistim :)) 1 kilo almistim ustune sonra baktim tam 7000 kaloriymis :)) emzirirken 10lu hayley varya onlarin yarisini yerdim bi oturusta :)) omrumde canimin cekmedigi tatliyi ogluma hamilelik ve emzirme doneminde yasadim. Ama o zaman sigarayi birakmak etkiledi sanirim. Bunda canim.cok nadir tatli istio
Inşallah. Perşembe günü görücez iste bakalım benim minik tosbam nasılmış her kontrolde beni şoka ugratiyo gelişimiyle
Ogluma hamileyken bi oturusta bi kavanoz nutellayi kasikla yemistim :)) 1 kilo almistim ustune sonra baktim tam 7000 kaloriymis :)) emzirirken 10lu hayley varya onlarin yarisini yerdim bi oturusta :)) omrumde canimin cekmedigi tatliyi ogluma hamilelik ve emzirme doneminde yasadim. Ama o zaman sigarayi birakmak etkiledi sanirim. Bunda canim.cok nadir tatli istio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?