2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Tercih meselesi bu ben bugun yukleme yaptim. Ama normalde de meyve tatli pasta tuketen biriyim. Ictigim sey sekerli bile gelmedi bana. Normalde de tuketiyosan yaptirabilirsin zaten sivi su. Sahsen ben asitsiz soda iciyomusum gibi dusundum ki o kadar bile sekerli gelmedi. Ama dikkat ediyosan gunde 2 3 kez aclik tokluk olcebilirsin. Ailede seker hastasi yoksa tabi. Bizde var bende dikkat etmeye calisiyorum ama birakmadigim icin sekeri yaptirdim temiz cikti cok sukur. Hatta bugun hastaneden gelince 3 tane buyuk incir gomdum sonra meyvesuyu ictim. 4 tane bayram sekeri yedim fln

Anam bez ekonomisinden kalkinma yaratmissiniz kizlar masallah :) ben bez isine cok kafa yormadim vaktiyle prima yenidogan beyaz aldim. Sonra o pisik yapti bebemde. Yesile dondum. Bayaca yesil kullandim. Ama yasindan sonra sanirim beyaz daha.emici die tekrar beyaza dondum 2 yasta bezden ayrildi gece gunduz. Yani beze yapacagimiz masraf en cok 2 yil hadi bilemedin 2.5 yil. Bunu bi sekil karsilarizda nolacak bu cocuklarin egitimi sporu sagligi beslenmesi. Bugun onu dusundum. Masallah istahli bir cocugim var. Yemek konusunda sikintisi yok. Bugun onu dusundum. Yiyecek yemek bulamazsak ne yapariz die. Allah o hallere dusurmesin kimseye de yasatmasin insallah. Oglanin okulu servisi aylik 2500 lira bu zamlarla seneye ne kadar odiycez allah bilir.

Bende bisey yapmadim daha ilkinde boyle degildim bu 2. Ondan mi bilmiom hep oteliom

Ben normalde çok sevmem tatlı ama hamilelikte hep tatlı istiyo canım nutella olsun kekler olsun meyveler olsun yiyorum yani baya teyzemde şeker hastalığı var , perşembe günü kontrole gidicez artık bakalım neler olcak :) O tartılma olayı da beni benden aliyo maşallah her seferinde bi oha diyorum

Aciklamasini soyleyip kavrami istedi. Seyirci jokerini kullandi. Yuzde40 dedi seyirci ve son saniye onu isaretledi

Anlamini bende sayende yeni ogrendim kac senelik nickim:)) ogluma hamileligim doneminde calisirken sabahlari rock fm dinlerdim. Mesut surenin programinin adiydi rabarba. Cok severdim. O zaman aklima gelen ilk nick bu olmustu.:))(

Valla doğru diyorsun . Dolar euro aldı başını gidiyo . Turkiyede herşey sürekli zamlanacak şimdi. Allah yardımcınız olsun . Ben 1 ay önce ailemi görmeye geldim herşey ateş pahası olmuş. Şaşırdım kaldım. Çok zor valla.

Anlamini bende sayende yeni ogrendim kac senelik nickim:)) ogluma hamileligim doneminde calisirken sabahlari rock fm dinlerdim. Mesut surenin programinin adiydi rabarba. Cok severdim. O zaman aklima gelen ilk nick bu olmustu.:))(

Aa cidden mi?? Ben biliyodum anlamini da soruda gorup burda da gorunce sasirdim sahsen denk geldi dj icin anlamli olmjs nick

Daha bende de bişey yok Sadece elimde bi liste var o da doğum çantası için annemle yapmıştık

Bende listede yok :) tatile cikmadan once buyukce bi sirt cantasi aldim cok gozlu. Koy koy gezme planim.oldugundan aksam kadar beni ve oglani idare edecek seyleri almasi gerektigini dusunup. Koca kisisi olmadan gittim cunku. Sonra aldigim cantayi bebek cantasi olarakda kullanabilecegimi farkettim sayilirsa bi bu var. Bide anacim hastane cikisi almis :) kiz oldugunu ogrendigimde bi tulumda ben almistim..:))

Ailede varsa yaptirman tabiki daha iyi. Yaz donemindeyiz bol meyve tuketiyoz bebekte bisey olmaz insallah

Ailede varsa yaptirman tabiki daha iyi. Yaz donemindeyiz bol meyve tuketiyoz bebekte bisey olmaz insallah
Ogluma hamileyken bi oturusta bi kavanoz nutellayi kasikla yemistim :)) 1 kilo almistim ustune sonra baktim tam 7000 kaloriymis :)) emzirirken 10lu hayley varya onlarin yarisini yerdim bi oturusta :)) omrumde canimin cekmedigi tatliyi ogluma hamilelik ve emzirme doneminde yasadim. Ama o zaman sigarayi birakmak etkiledi sanirim. Bunda canim.cok nadir tatli istio

Bende öyleyim günde kaç paket kek yiyorum bilmiyorum gerce son zamanlarda dur demeye çalışıyorum kendime çünkü kilolu hamile kaldım zaten korkuyorum daha fazlasından.

Ayy masallah valla ben o kadar tatli yemiyorum hic. Yani her turlu tatli yesemde kontrolluyum genel anlamda. 2gun kacirsam 3.gun biraz diyet yaparim. Yoksa bagimlilik oluyo insanda tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…