2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy masallah valla ben o kadar tatli yemiyorum hic. Yani her turlu tatli yesemde kontrolluyum genel anlamda. 2gun kacirsam 3.gun biraz diyet yaparim. Yoksa bagimlilik oluyo insanda tatli
Gercekten yapio sanirim o donemde sigarnin yerine koydum tatliyi emzirirken de deli gibi tatli yiyordum. Ama oyle cok sutum olduki. Tatli ile alakasi varmi bilmiorum ama o kadar yedigim tatli kiloda yapmadi bana 15 kilo aldim hamilelikte bir yilin sonunda 18 kilo vermistim. 55 ile hamile kalip 52 ye dustum.

Bende evliliğimiz başlarında öyleydim cnm eşim vardiyalı çalışıyordu. Bütün alışveriş bana bakıyordu ay ne zordu ya valla. Bir de o zamanlar 40 kiloydum. Kollarım kopardı. Sonra gelsin kol ağrıları. Ahh o zaman olaymış varsa bileymişim iyiymiş. Bende programı indireyim cnm sağolasın.
Migros bazı ürünlerde gerçekteçok iyii indirim yapıyor cnm. Bizde takip ediyoruz. Sanaldan da takip edeyim

Kızlar an itibari ile 30.haftama girmiş bulunmaktayım ve beni bir stres bastı. Acaba 2 haftaya bir mi çağıracak doktorum nst ye başlatırmı. Hala eksiklerim var. Pijama almadım. Ne dağıtacam netleştiremedim. Evimde de eksikler var. Mutfağıma koltuk almam lazım. Eylülde kayınvalidemler gelecek. Büyük temizlik yapmam lazım. Erken doğum olur mu korkusu sardı birde. Ekim annelerinde 2 doğum oldu. Allah sqğlıcakla bebekleri ile evlerine gitmeyi nasip etsin inşallah. Ayy bu gece uyku yok bana. Kafam bimilyon oldu.

Ben de 4 kilo aldım ki ; öncekinde 11 kilo almıştım aynı sürede gayet iyi dedi, doktor. Bazı arkadaşlar eksi kilolarda onlar ne yapsın. Bebeğin durumu iyiyse sıkıntı yok canım.

28. Haftaya kadar diye biliyorum.

Ben aile hekimime sormustum. biz yapmiyoruz hastanede yapiliyor demisti.

Günaydın hanımlar. Pek yoğunum bu aralar. Yarın perinatolog, ertesi gün romootolog randevum var. Kan tahlili pek hoş çıkmadı,tahlil kağıdı yıldız içinde (sınırın altında üstünde diye) Şeker yüklemesi daha yapılmadı belki yarın?
Aman neyse iyiyiz yaaaa!

Günaydın kızlar. Sağlık ocağına gittim kan ve idrar tahlili verdim. En son hamileliğimin ilk zamanlarında bakılmıştı değerlerime. İdrarda koku hissettim, kasıklarda da ağrı olunca enfeksiyondan şüphelendim. Doktorumun şeker yüklemesi istemediğini ama ikinci kızıma hamileyken şeker çıktığını söyledim. 3 aylık şeker değerlerine mi ne bakılıyomuş onu söyledim. Tamam bakarız dedi bakalım. Yarın sonuçlar çıkacak inşaAllah.

Evet canım zaten eş zamanlı olarak ordan da vurmak için sürekli performansımı düşük gösteriyordu ama keşke o sebeple cıkarsalardı daha kolay hak iddaa edebilirdim. Eşimde zamanla kabullencek mecbur oda hamileyken seni çıkaramazlar diyordu sürekli şok oldu.
Rapor alman iyi olmus. Sadece sozlu bilgi var elinde. Sgk ya bildirim icin cikis tarihinden itibaren 10 gun sureleri var saniyorum.
Evet ben raporumu alayımda dedim işim garanti olsun, birde dediğin gibi 10 gün süre durumu var en azından rapor parası alırım.
Beni iyi görmenin tek nedeni canım, kontrole gittim bebeğimi gördüm dün, kilosu 1200 dedi ama bence yanlış hesapladı anormal bi rakam çünkü cuma gunu 827 cıktı devlette ki benim etim ne sütüm ne o kadar bi bebek olması zor bu haftada, ben onu 1000gr olarak düşünüyorum, birde yüzünü gördüm ama buda babasına benziyor gibi geldi eğer anne karnındaki şişlik değilse yuvarlak suratlı şişkin bi yüzü vardı dudaklar yanaklar felan tombiş duruyordu. Benim yüzüm küçük ve zayıf çünkü. Eşim biraz iri kemikli. Birde geçen rüyamda gördüm, bugune kadar hep esmer ya da buğday tenli hayal etmiştim gözüme öyle canlanıyordu yüzü, ama rüyamda gördüğüm kıvırcık sarı saçlıydı, oğlumda öyle bi cocuk oldu belki ona benzer.
Tabi yavaştan iyileşmemin sebebi birde sizlerin varlığı yorumları çok iyi geliyor belki iki kelime belki iki cümle ama birilerinin beni anladığını, kayda alıpta bişeyler yazması bile iyi geliyor. Çok çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız...

Dalgalanmalar oluyor kan tahlilinde çoğuna önemsiz diyor, doktor umarım sizin de öyledir.

canım biz burada sadece hamileliğinin gerekliliğini, testlerini vs anlatan ketum düz insanlar değiliz ki. hepimiz arkadaş dost olduk ama iyi ama kötü birbirimizin dertlerine sıkıntılarına yardımcı olmaya çalışıyoruz..
bizim göremediğimiz şer sandığımız şeylerde ne hayırlar gizli.. evet hamile iken çkaramazlar asla diye bi kanunun maddesi biliyoruz ama ; dan sonrasını bilmiyoruz.. hamileliğinden dolayı bir bayan işini aksatıyor, performans eksiliği gösteriyor buda işyerini ve işvereni olumsuz etkiliyosa tutanaklar tutuyolar ki senin işverenin çok çok zeki.. o sinsilerde işbirlikçiler. hamile halinle bol bol dua et, hamilenin duası kabul olur derler. hepsinide Allaha havale et rabbim sorsun hesaplarını..

Sağolasınız canım eksik olmayın iyi ki varsınız Eski işyerimde aynı şeyi yapmıştı ama o zaman hamile değildim çıkartcakları gün hamile olduğumu öğrendim ik dakiler hemen çıkış işlemlerini durdurdular işe devam ettim, ama sonra bizim bölüm kapandı yöneticimi işten çıkardılar o beni çıkartıcakken, benide başka bölüme verdiler işe devam ettim. İnşallah bu yöneticiminde ayağına dolanır yaptıkları... Sebep olanların yanına kalmasın dileğim...

Amin canım amin inşallah.. ülkenin drumu zaten belli 1 ay idare edemeyecek ne olabilirdi ki.. bak bizimkileri ben tüm herşeyiyle yakacaktım yemin etmiştim eğer çıkartsaydı. adam geri vites yaptı. çünkü müşterileriyle beraber yanacaktı gözüm kara gördü bunu. epi topu 6 hafta idare edecek benide..

Oyyy tombiş kuzucuk maşallah sen de iyi ki varsın canım inşallah güzel haberler alırsın hep :)

Gunaydin guzel anneler canim arkadaslarim dert ortaklarim bugun uyuz esime dedimki oglanin ihtiyaclarini almaya baslayalim ufak ufak nedese begenirsiniz ulkede kriz var sen cocuk dogurcam diye ugrasiyon bosuna yapiyoz bu cocuklari ulke batiyo eski isyerimde krizden etkilenmis iscileri evlerine gondermis sabah servisten dondurmus 1 eylule kilit vurabiliriz demisler bide sabah bunu anlattim adam iyice psikopata bagladi geliyo gidiyo ulkede kriz var sen burda göbek büyüt sanki balon buyutuyorum sinir oldum resmen adama gececi ya uyku basina vurdu zaar allaha emanet dogurucam galiba ben bu cocugu hic biseyiyle ilgilenmiyo suanlik adam

Bak yaa ananin evinden getirmedin sen cocugunu. Kriz var evet ama herkese vurdu bu durum zaten sanki bi tek kendilerine vurmus gibi davrananlara uyuz oluyorum. Sabah sabah cok kizdim esine

Kafasına vura vura anlatacaksın aslında o çocuğu beraber yaptığınızı, tek başına göbek büyütmediğini
Daha vakit var kendini strese sokma. Eşinin iyi anını kolla madem konuşmak için. Gecesiyse bi de uykusuzsa o arada daha yumuşak konular konuşun. Uykusunu aldığı keyifli olduğu vakitte de gir damardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…